Hetero / Straight

Vikarien

Det finns tillfällen som är svåra att låta bli att berätta om, Och det här är ett sådant tillfälle.

När detta utspelade sig gick jag på en folkhögskola i Värmland. Vi hade just fått en ny vikarie i mediekunskap, hon var norrländska, och det fanns nog inte en grabb som spärrade upp ögonen då hon gled in i klassrummet.

Hon var klädd i en genomskinlig svart top och en tajt svart kjol. Den satt hårt runt hennes breda höfter och slutade tre centimeter under stjärten! De vita låten gned sig mot varann när hon vände sig om för att skriva sitt namn på tavlan. Hennes mulliga skinkor putade ut mot oss där vi satt och stirrade, och hennes bröst hävde sig under det tunna tyget.

Perfekta bröst att köra kuken emellan, kom jag på mig själv med att tänka. Man är ju inte mer än människa!

Senare på kvällen befann jag mig uppe i redigeringsrummet för att slutföra några redigeringssekvenser. Jag var ensam och såg henne komma in i klassrummet, jag lämnade snabbt den lilla studion och gick till henne. Vi pratade om utbildning och film och jag försökte att inte stirra ner i hennes urringning alltför mycket. Utan förvarning sa hon:

– Jag är sugen på din kuk.

Det hela var så överrumplande att jag inte trodde mina öron, och vem skulle ha gjort det, så jag flinade bara dumt och stirrade på henne.

– Jag går och låser dörren, sa hon och jag följde hennes härliga rumpa med ögonen då hon gick bort och vred om dörrvredet.

Då hon kom tillbaka satt jag fortfarande på bordet och flinade lyckligt.

– Det är dumt att stå upp ifall någon tittar in, sa hon och drog ner mig på golvet.

Det var mörkt ute men lyset i rummet var tänt. Jag låg nu på rygg och hon satt på knä mellan mina ben och knäppte sakta upp mitt bälte. Jag såg ner mellan hennes bröst, ho hade ingen BH och mina händer drog ner klänningen och hennes stora, tunga bröst vällde ut. Stora vårtgårdar med stenhårda bröstvårtor låg nu i mina händer. Mina byxor gled av och golvet kändes kallt mot min stjärt, men det glömde jag snart. Hennes bruna hår var fäst i nacken med ett gummiband och jag kunde se hur hon slickade sig om munnen då hon drog tillbaka förhuden och närmade sig min kuk med munnen.

Ingen av oss sa någonting, men båda hade börjat andas häftigare. Min kuk var redan stenhård när hennes mun nådde fram. Hon omslöt glupskt ollonet med sin heta blöta mun, tungan pressades hårt mot undersidan. Sakta gled centimeter efter centimeter in i hennes mun. Min väl tilltagna stake stötte av naturliga skäl mot någonting och hon lät den glida ut igen för att sedan åter låta mig sjunka in igen. Så började hon att pressa hårdare och hårdare, det var som om något lossnade i halsen på henne och hela min kuk försvann i hennes mun. Brösten gned sig mot mina lår och kuken fanns någonstans därinne bland värmen och vätan. Hennes tunga slickade pungen, hennes tunga letade sig in i min stjärtöppning.

Så kom kuken fram igen, hennes huvud höjde sig och hon gav mig ett blodsprängt ögonkast med kuken fortfarande inne i munnen. Det var inte svårt att se att hon verkligen gillade vad hon gjorde. Trots allt var jag tvungen att känna mer av henne och för att det inte skulle gå för mig redan då, så lyckades jag sätta mig upp och på något sätt komma bakom henne.

Hon ställde sig på alla fyra, men sjönk ner så att stjärten pekade upp mot mig. Sakta och med darrande händer drog jag upp hennes klänning över de breda skinkorna. Hennes trosor hade skurit in mellan skinkorna och jag befriade henne snabbt från det problemet. Jag särade på de härliga skinkorna, blottade en rakad fitta och en lockande anal. Min tunga gled girigt från klitoris in i fittans blöta härlighet och längs stjärten. Jag stannade upp och lät tungan fladdra över stjärthålet, pressade med tungspetsen, hon stönade högt och vaggade fram och tillbaka med röven. Jag grävde mig in mellan hennes skinkor, masserade dem med händerna, slickade glupskt och sög av hennes härligt savande fitta.

Så var det dags. Jag närmade mig med kuken, våt och slemmig av hennes härliga safter. Jag körde kuken i henne ner till roten, drog ut den nästan helt och lät den åter sjunka in i den kramande, köttiga härligheten. Det smackade och skvalpade varje gång våra svettiga underliv möttes. Så hävde hon sig upp mot mig och red mig. Jag kramade hennes gungande meloner och masserade hennes röda styva bröstvårtor. Så drog hon sig plötsligt bort och vände sig snabbt om. Hon sög och spottade på in kuk innan hon sa:

– Ta mig i röven!

Jag var inte sen att lyda den ordern. Hon gick ned på alla fyra igen och jag närmade mig. Sakta och försiktigt pressade jag mitt blodfyllda ollon mot det lilla stjärthålet, men det ville inte ge med sig. Jag spottade i handen och smörjde in det så gott jag kunde. Hon särade på skinkorna och gnydde samtidigt som hon gnydde samtidigt som hon svankande allt mer med ryggen.

– Lite hårdare, lite hård….

Så gled ollonet in till hälften innan jag stannade upp ett ögonblick innan jag drog den tillbaka igen. Hon stönade rakt ut av njutning och vickade lustfullt på arslet för att locka in mig igen. Nästa drag blev längre och nästan hela kuken försvann in i hennes fantastiskt trånga stjärthål. Med kuken väl inne i hennes röv så juckade jag sakta och lugnt, dels för att det inte skulle gå för mig, och dels för att det var en sådan underbar känsla.

Jag stimulerade hennes klitoris med ena handen samtidigt som jag lät kuken glida in och ut, med långa sköna drag. Hennes röv röv knep ibland till så hårt att det var obeskrivligt. Plötsligt så ökade hennes hennes stönanden och hon pressade sig aningen hårdare mot mig, gungade med händerna mot mig och med skinkorna brett isär. Så kom hon!

– Nu, nuu, nuuuuu! Hårdare, hårdare, jaaaa….

Hon andades ut med ett enda lång pressat andetag och stannade upp och var alldeles stilla. Så började jag att röra mig igen och kände att min kuk var sprängfärdig, inte många tag till, nu var det dags.

– Spruta mig i ansiktet, viskade hon. Jag vill ha din sats….

Som på kommando drog jag ut kuken ur henne och hon lade sig på rygg och jag satt mig gränsle över hennes bröst och lät kuken landa mellan hennes sexiga kullar. Snart hade jag börjat jucka mellan hennes mjuka bröst och sprutet gjorde sig påmint.

Med ett lågt bröl lät jag satsen spruta över hennes ansikte. Sperman flödade över henne och hon slickade i sig av den heta sperman. Jag dekorerade hela hennes välsminkade ansikte med min kuksås och hon såg väldigt porrig ut med sperman i ansiktet.

Sedan pustade vi lyckligt ut tillsammans, där på golvet i redigeringsrummet.

Jag har aldrig tidigare eller senare träffat en kvinna som varit så härligt begärlig när det gäller sex. Tyvärr så blev inte mer sex med den damen för min del, men som sagt, denna sexupplevelsen glömmer jag aldrig någonsin.

Föregående Inlägg

First Class med extra allt

Nästa Inlägg

Cykelturen