Hetero / Straight

Utekväll med Linn

Musiken låg surrandes i bakgrunden medans jag och min väninna satt och pratade om vad som kunde ske ikväll på krogen. Min vän Linn och jag har känt varann sedan gymnasiet och har umgåtts som ett radarpar sen dess. Linn är av asiatisk härkomst men med en svensk pappa, hon har svart långt hår, gulligt ansikte och en kort men väldigt fin kropp.

Själv så heter jag Rebecka, har halvlångt blont hår, väldigt vältränad kropp pga alla styrkepass och enligt andra ett snyggt ansikte med fylliga läppar.

Vårat samtal handlade mest om sex och hur vi ska kunna fixa mer än en kille var ikväll. Linns stategi var att få med sig två killar samtidigt medans min var att hitta killar som jag kunde suga av för att sedan söka mig en ny. Till saken hör att jag älskar att suga kuk så jag kan se hur killen njuter.

Klockan var nu 22 00 och vi började ringa efter taxi, en halvtimma senare satt vi inne på en av dom nyöppnade krogarna i Stockholm. Väl därinne dröjde det inte länge innan Linn hade sett ut två killar vid ett bord och gick dit för att ställa sig in.

Klockan var nu 23 och jag satt själv vid ett bord när en kille i trettioårs åldern kom till mig med två drinkar i sina händer. Vi satt och pratade en stund medans vi drack våran drink. Killen som hette Mattias såg lite töntig ut men bestämde att han skulle nog duga som första kille för mig. Han satt nu nära mig och jag kunde inte behärska mig utan lade handen på hans lår och började smeka långsamt. Linn kom nu till vårat bord och frågade om jag ville följa med henne och hennes två killar och ha lite kul ihop, men jag nekade när jag visste det möjlighet till fler killar här inne för mig.

Mattias kuk hade nu börjat växa till en fin liten bula över hans jeans och frågade om jag vilje följa med honom hem.

– Jag vill suga dig tills du sprutar i min mun och jag vill göra det nu, viskade jag i hans öra.

Han tittade storögt på mig och föreslog vi skulle gå till en gränd bara en bit bort. Sagt och gjort när vi hittat en litet diskret hörn i gränden kysste jag honom snabbt för att sen ställa mig på knä. Han var snabb att knäppa upp sina byxor och jag drog ner dom till knävecken. Kuken som var större än förväntan och hade redan börjat växa sig stor och hård. Min fitta var redan blöt när jag tog hans kuk i min mun för att börja suga. Jag virvlade med tungan runt ollonet medans jag samtidigt runkade med min högra hand. Min vänster hand hade jag placerat över min klitoris och jag började småstöna av mitt onanerande.

Kuken hans var nu hård som ett spett och jag sög djupare och djupare tills jag hade fått ner hela hans kuk i halsen. Mattias började nu flämta högre och jag förstod att det inte var långt kvar för honom. Jag övergick till att runka o suga den salivklädda kuken, min hand ökade takten samtidigt som jag sög allt ivrigare. Mattias började nu stöna och det började rycka bekant i min hand och mun. En varm ström av härlig sperma flödade in i min våta mun och jag svalde skickligt varenda droppe.

– Vad fan gör ni? ropade en arg röst i mörkret.

Mattias fick panik och började springa medans han drog upp byxorna. Ur mörkret steg det fram en stor muskulös man. Han var nog närmare två meter lång och jag kände mig väldigt liten och rädd där jag satt på knä.

– Gillar du att suga kuk så har jag en utmaning för dig.

Innan jag ens han svara hade han plockat fram en stor tjock ådrig påle. Wow vilken lem tänkte jag och tog det hängande köttstycken i munnen. Efter en stunds massage från både händer och mun stod kuken rakt ut och jag sög så saliven rann. Eftersom kuken var så stor fick jag bara in ollonet i munnen och jag kunde runka med båda händerna samtidigt.

Sug hårdare sa han med en dominant röst och jag gjorde precis som han sa. Tungan roterade som aldrig förr och även den här mannen började stöna lite. Kuken blev nu hårdare än tidigare och han började själv runka sin glansiga lem.

Precis sekunden innan han kom drog han ut kuken ur min min och tog ett steg bak och sprutade 7-8 långa varma strålar sperma över hela mitt ansikte. Hans feta kuk dränkte mitt ansikte med varm härlig kuksås, något som jag verkligen älskar.

– Tack ska du ha sa han och vände på klacken för att gå.

Fan jag har ju inget att torka med kom jag just på när jag rotade i handväskan efter servetter. Det måste bli trosorna jag får offra tänkte jag och drog snabbt av mig dom under min korta kjol. När jag torkat mig så ren som möjligt slängde jag dom i hörnet för att sedan börja gå hemåt. All sperma hade nu börjat torka in i huden och huden kändes som den var frasande torr.

När jag nästan var vid Linns lägenhet där jag skulle tillbringa natten hörde jag hur två killar börja busvissla och ropa efter mig. Mitt tålamod var slut efter den långa promenaden i högklackade skor och jag kände hur sinnet rann till. I all hast vände jag mig om och frågade vad fan dom ville egentligen med en hög irriterad röst. Det var två killar i 16-17 års åldern gissade jag när jag såg dom.

– Vad fan vi är ju bara ute och söker lite fitta, svarade den längre av dom.

Eftersom jag fortfarande kände mig lite kåt av kvällens tidigare händelser svarade jag kvickt

– Ok, följ mig till lägenheten därborta så ska ni få det ni vill, sa jag och pekade på Linns hyreshus två kvarter bort.

Bägge två såg ut som fågelholkar men följde med hela vägen in. Väl inne i lägenheten var dom inte så kaxiga utan såg mer ut som dom skämdes.

– Kom hit då ropade jag från sovrummet.

Killarna som fortfarande stod och viskade i hallen var snabbt på plats. Nu fick dom nästa chock när dom fick se mig liggandes naken på sängen med handen smekandes över mitt sköte. Killarna klädde av sig direkt men stod tvekande vid sängkanten och bara tittade.

– Ta för dig lite fitta då men slicka den först sa jag till den längre killen.

Han kröp fort ner och började ovant men väldigt skönt slicka mig, med en liten fingerrörelse vinkade jag fram den andra killen och sa att jag ville suga hans kuk.
Min kropp ryckte smått av välbehag medans killen slickade min plaskvåta fitta, den andra sög jag ivrigt och jag blev lite förvånad när det började rycka och spruta i min mun. Eftersom det gick så fort han jag inte svälja mycket utan det mesta rann ner för min kind.

– Första gången eller hur sa jag till killen som generat nickade försiktigt. Nu är det din tur att komma men inte lika fort sa jag till den andra killen.
– Ok, var det enda han fick ur sig.
– Ta och sätt på mig nu men säg till innan du sprutar.

Han förde sin härligt stora kuk mot mitt väntande och savande hål, men en stöt var han inne och började jucka med små rörelser. Känslan var underbar där jag låg på rygg med en ung hård kuk i mig och med sperma rinnandes nedför kinden.

– Jag kommer snart sa killen efter ca 1 min.
– Kom i min mun då, sa jag och satte mig upp i sängen.

Jag han knappt öppna munnen innan han sprutar en enorm sats sperma över hela mitt ansikte och jag smackar och sväljer de strålar jag lyckas fånga i munnen.

– Lägg dig här på sängen säger jag åt den första killen som sprutade. Sen grenslar jag honom med min bultande kåta mus, han börjar slicka omedelbart och min orgasm är inte långt bort.

– Och du din fastshooter ta och runka din kompis säger jag och känner mig både elak och upphetsad.

Mina stönanden går fort över till små skrik medans han slickar mig. Nu slutar killen under mig slicka och ger ut ett lågt stön, jag tittar bak och ser hur den andra killen har börjat suga sin kompis och han sprutar honom rakt i ansiktet. Hans kuk pumpar ut sats efter sats med varm härlig sperma och jag är lite avundsjuk. Det blir nästan för mycket för mig och jag känner hur orgasmen är ett faktum när han fortsätter sin behandling med sin tunga.

Jag börjar skaka och hela världen slocknar när jag kommer i den skönaste orgasm på länge.

10 min senare är killarna redan ute från lägenheten och jag står i duschen och funderar när Linn ska komma hem så jag får berätta min kväll för henne.

Föregående Inlägg

Sofia & Madde

Nästa Inlägg

Angelica