Hetero / Straight

Uppraggad

Jag hade jobbat hårt i flera veckor och kände mig verkligen värd lite avkoppling. Jag och min väninna Marie hade bestämt oss för att gå ut och festa. Vi brukade alltid ha kul när vi var ute och det kunde bli riktigt vilt. Vi hade en förmåga att hamna i oväntade situationer…

Vi hade stämt träff i en bar som ligger i bottenvåningen på ett stort, flott hotell. Vi hade varit där förut och tyckte om den sexiga, lite lyxiga känslan som infann sig genom den dämpade belysningen och soffgrupperna i mörkt skinn.

Jag var lite tidig så jag gick fram till bardisken och gled upp på en av de skinnförsedda barstolarna och beställde en gin och tonic. Efter några minuter ringde Marie på mobilen och sa att hon tyvärr inte kunde komma. Hon hade börjat bråka med sin kille och var inte på humör. Jag blev självklart besviken – jag hade ju sett fram emot en riktigt vild partykväll!

Jag hade en hel del kvar av den goda drinken, så jag satt kvar och började betrakta de andra gästerna.
Hotellet där baren ligger är ett av de dyraste i stan och många av gästerna var välklädda affärsmän.
Medan jag sippade på min drink kände jag en hand på min rygg. En välklädd man i 45-årsåldern frågade om han fick slå sig ner på stolen bredvid vilket jag lät honom göra.
Han såg riktigt bra ut. Lång och mörk, och en vältränad kropp skönjdes under den stiliga, och säkert svindyra kostymen.

Jag visste att jag också såg bra ut, och kände mig självsäker i mitt svarta skinnfodral och mina nya,höga stilettpumps med metallklack. Jag hade sminkat mig omsorgsfullt och ganska hårt runt ögonen. Mannen tittade mig i ögonen med sina mörka ögon och var tyst en stund. Jag kände hur jag sögs in i hans blick på ett märkligt sätt.

– Dig vill jag ha sex med.

Helt lugnt och med ett allvarligt ansiktsuttryck sa han det. Jag visste inte riktigt vad jag skulle svara men kände hur det gick en stöt genom kroppen och ilade ner i fittan, lite mot min vilja.
Vilken otroligt självsäker man! Han var van vid att få som han ville och kunde säkert vara helt odräglig. Att bara gå fram till en kvinna och kräva!

Trots att jag blev otroligt kåt av hans framfusighet ville jag inte visa det för honom.

-Jag väntar på min väninna, sa jag bara och försökte se ointresserad ut.
-Jag ser att du är kåt, sa mannen.

Han släppte mig inte med blicken när han tog tag i min hand och förde den mot sitt skrev. Fast jag inte förstår varför så lät jag honom göra det. När handen nådde fram kände jag en enorm kuk som redan var hård under Armanibyxan. Jag kände hur det började rinna ur min fitta.

Utan att säga ett ord tog han min hand och började leda mig över golvet.

-Jag har en svit på elfte våningen.

Jag gick med honom som om jag vore förhäxad. Fittan bultade och jag kunde knappt vänta en sekund till på att få känna den där kuken i mig.

När vi kom in i hissen tog han ett rejält tag om mitt ena stora, fasta bröst och körde upp andra handen under min klänning. Hans fingrar letade sig in mellan mina svullna blygdläpper och jag ryckte till av extas när jag kände dem glida in i min sjöblöta fitta.

Han tittade mig i ögonen och log snett. Hans fingrar gled ur mig och han slickade girigt i sig av safterna på sina fingrar.

Vi kom upp till hans våning, han låste upp dörren och vi kom in i den största svit jag sett. Sovrummet var otroligt sexigt med mörkröda tapeter, speglar på väggarna och i taket, mörka skinn fåtöljer och en enorm säng som stod i mitten.

-Klä av dig framför mig, sa han och slog sig ner i en av fåtöljerna.

Medan jag som i trans drog av mig skinnfodralet och sedan bh:n och trosorna satte han sig med benen brett isär och drog ner gylfen. Snart höll han den största kuk jag någonsin sett i sin hand. Ollonet var stort, svullet och lila som ett plommon. Jag kunde se hur lite försats blänkte på toppen.

-Det räcker, sa han när jag bara hade stay-ups och mina höga skor kvar.
-Luta dig framåt och sära på skinkorna, kommenderade han, medan han sakta runkade sin kuk.

Jag hade aldrig känt mig så kåt någon gång förut. Jag kände mig som en köpt hora samtidigt som jag kände mig djävligt sexig. Det var så otroligt upphetsande att jag höll på att komma i en fittorgasm bara genom att visa upp mig för honom. Jag blev mer och mer modig och smekte mig själv med fingrarna närmre och närmre hans ansikte.

-Sätt dig på kuken!

Hans röst lät tjock och kåt. Jag gled ner över jättekuken tills den stötte i botten på fittan. Han tog ett hårt tag i skinkorna på mig och började stöta mig upp och ner. Jag kände hur jag kom närmare och närmare en orgasm och plötsligt exploderade jag i den starkaste jag någonsin fått. Det rann fittsaft ner över hans jättekuk och jag kunde inte få nog. Jag tog hans hand och körde in två av hans fingrar i min röv. Fittan krampade och krampade i vad som kändes som ett par minuter och kramade hårt om hans stake.

Han tog tag i mig och lyfte av mig, och nästan slängde ner mig på golvet.

-Sug min kuk! Jag vill spruta ner dig, sa han

Jag fick bara in drygt hälften av hans jättekuk i munnen. Jag kände smaken av både min egen fittsaft och hans salta försats. Han tog ett fast tag om mitt huvud och stötte upp och ner tills jag märkte att hans kropp spändes. Han drog ut kuken snabbt och fortsatte runka.

Han stönade högt och sprutade enorma kaskader i min mun, över mitt ansikte och mina bröst. Jag svalde och svalde, kunde inte få nog. Det som kom utanför munnen slickade jag i mig med hjälp av fingrarna.

Både han och jag var alldeles blöta av svett. Utan ett ord gav han mig en kyss, ett leende och började gå mot duschen. Halvvägs framme stannade han och började gräva efter något i sina fickor.
Han gick fram till mig, gav mig några tusen och sitt visitkort. Sedan gick han vidare mot duschen.

Jag tog på mig mina kläder, la visitkortet i handväskan och gick ut ur rummet.
Det som hade hänt var något av det märkligaste jag varit med om och också något av det skönaste.

Jag är hans hora när som helst igen….

Föregående Inlägg

Bilstrul

Nästa Inlägg

Telefonsex?