Hetero / Straight

Ungtuppen

Min väninna boendes någon kilometer bort hade 40års fest. Av mina erfarenheter ifrån min egna fester lite tidigare på året så svarade jag snabbt ja. Glada minnen ifrån dem så såg jag fram emot lite party. Det var dessutom gångavstånd till henne så kunde jag ju slippa ta taxi hem efter festen tänkte jag.

Alkohol är min drog så jag var lite vinstinn och glad när jag kom dit. Något förhoppningsfull av att få ha kul så åt jag glatt av mat och tilltugg. Jag fyllde på med mer vin under kvällen och när det bjöds upp till dans senare så tacka jag glatt ja. Det var ett 50-tal personer där under kvällen och jag blev snabbt danspartner till tre herrar i 45+ålderns. Dom höll mig kvar på dansgolvet genom att ständigt bjuda upp mig. Folk droppade av och till och det dröjde innan jag fick en liten paus.

Jag fyllde på med lite vatten och kom tillbaka till några fler danser. Hann bara visa mig så fick jag ta över min vänninas mulliga mammas danskavaljer. Anton hette han, min vänninas sons kompis på 18år. Jag hade noterat under kvällen att han visade sig vara bra på att dansa bugg och efter två danser med honom så var jag väldigt överraskad av honom.

Så blev det långsamma låtar. Tryckare.

Här var han inte lika bra men när andra tryckaren började så gick det riktigt bra. Började lite svagt ana en erektion i hans byxor. Tryckare nr 3 startade och hans ögon tittade på allt annat än mig, och ståndet var påtagligt. Lite roligt tyckte jag samtidigt som det är saker som händer män ibland. När det så blev lite fartfyllda låtar så kunde hans kinder svalka ner efter att ha varit illröda av skamsenhet. Jag fick en annan partner att dansa med ett tag men när det blev lugna låtar så sög jag mig till Antons ungdomliga kropp. Han såg både glad och lite förskräckt ut när han fick lägga sina armar runt mig igen. Halvvägs i första låten så hade det växt i byxan på honom.

– Det är ok, viskade jag i hans öra.

Han såg på mig frågande.

– Det är ok, sa jag med ett leende

Jag tryckte honom mot mig och även mina höfter mot hans stånd. Jag rullade lite med höften mot hans hårda paket för att visa vad jag menade. Han förstod snart att jag gillade hans hårdhet men vågade själv inte trycka tillbaka. Dom andra tre paren märkte inte vår gnuggade lek då en del var lite väl påverkade av dryck. Det var dags att sluta dansa och jag gick ut för att hämta lite luft. Han kommer fram till mig och ber om ursäkt för sitt stånd. Jag säger att det var lugnt och jag hade ju uppmuntrat till vår lek.

Han förstod allt mer att jag gjort det lite för att jag ville känna hans stånd mot min kropp. Jag sa att jag skulle gå hemåt och tacka för mig och se om min vännina var vid liv efter tid i badrummet. Jag kommer då på att min vänninas son och Anton varit hemma hos mig året innan då dom hjälpt till att göra mig av med lite saker som dom sålde på en loppis.

– Du var ju riktigt bra på att dansa bugg. Du vet ju var jag bor så vill du dansa mer någon gång så kom förbi.
– Jag kan komma inatt, svarar han.

Jag smeker honom på kinden och går tillbaka in huset. Går runt och tackar för mig och säger hejdå till min vännina. Jag går sakta hemåt. Men vilka signaler hade jag gett Anton!? Bjudit hem honom till mig för dans, besvarat hans vilja att komma hem till mig inatt med en klapp på kinden.

Hur hade han tolkat allt detta?

Jag grubblar vidare hela vägen jag går hem och minns att jag hört under kvällen att han skulle ju sova i deras gästrum. Jag övertygar mig själv att han nog nu låg i gästrummet och drog en härlig runk och tänkte syndiga saker om mig. Hur han smekte och lekte med sin unga hårda kuk tills den sprutade.

Väl hemma, sätter jag mig på uteplatsen och tänker på kvällen, samtidigt som jag vill att han ska komma. Plötsligt hör jag en cykel stanna bakom häcken. Lite cykelljud ifrån ett lås mot ekrar och ett stöd som fälls ner. Jag väntar och ser Antons letande ansikte titta fram.

– Hej, säger han dovt.

Jag reser mig och han kommer in på min uteplats. Mitt hjärta börja slå och jag visar honom in i huset. Det blir tyst och vi både undrar vad som ska hända. Han kommer fram till mig och vi hamnar i varandras armar. Känner hans hårda kuk genom byxorna och min fitta pulserar och jag vill bara slita av honom kläderna. Samtidigt som jag behöver en dusch och lite tid att tänka.

– Du kom hit för att dansa lite, frågar jag
– Ja, du sa ju det, harklar han fram.

Vi skaver lite mot varandra och jag känner hans hårda kuk i byxan då den trycker mot min mage.

– Vet inte jag, behöver nog en dusch först i så fall, svarar jag.
– Skulle jag också behöva, svarar han.
– Kom med då, säger jag.

Jag går upp för trappan till ovanvåningen och hela tiden förväntar jag mig en beröring på min kropp, men den uteblir. Vi går in i badrummet och jag ger honom i handduk. Vi ser spänt på varandra och jag börjar ta av mig mina kläder, gud så skönt. Han står som ett fån och tittar runt i badrummet. Duschen har plats för två, där två väggar är kaklade.

När jag börjar ta av mig blusen så börjar han klä av sig. Han har solröd hy förutom på armarna och nedanför knäna där det är brunt. Jag har lite mer att ta av och lite mer krångliga klädesplagg. Vilket gör att han står naken med en stor ståtlig kuk vajande mellan benen. Han ser på storögt när jag oblygt drar av mig trosorna och blottar min fitta.

Jag drar igång duschen och började skölja av mig. Han står blygt kvar och väntar på sin tur. Jag ser hur han följer varje del av min helt solbrända kropp, en kropp som fått sol flera gånger på diverse resor runt om Europa. Vi är båda kåta och vill bara känna och tvåla in varandras kroppar. Och så blev det.

Jag gav honom plats i duschen och vi trängdes som två i en busskur. Snart bröt vi isen och började tvåla in och känna på varandra. Vi blev allt kåtare båda två och snart blev det lite kyssar och jag la mina armar runt honom. Ett par händer på min rumpa och vi började röra oss i en tryckare under vattnet. Hans unga fina kuk var stenhård och den var klämd mellan min och hans kropp. Vi rörde oss och så börja han trycka mig bort ifrån sig. Hans erektion var kraftig.

Jag tryckte mig mot honom och motvilligt lät han sin kuk stimuleras på detta sätt. Han ville något mer penetrerande, men inte jag. Inte än…

När vi börjar kyssas så lägger jag handen på hans kuk. Den passar perfekt i min hand och han lägger sin hand på min fitta som jag vaxat ren samma dag. Vi kysser varandra jag leker med hans unga kuk i min hand. Hans ollon är stort och savar lite försats. Det är underbart att ha hans unga hårda kuk i handen och jag runkar honom sakta medan vi kysser varandra.

Hans hand är tafatt över min fittbulle och jag särar på benen för att leda honom rätt. Min fitta dryper och hans fingrar hittar snart rätt mellan mina våta fittläppar. Jag stönar högt när hans finger delar på dem och det hela blir för mycket för honom. Hans kuk rycker till och  sprutar en enorm sats rakt ut över mig. Hans varma sperma träffar min kropp medan jag runkar av honom.

Vi tittar båda ner på min hand som omsluter hans kuk och det pulserar ut sperma för varje tag. Jag ler och lutar mig tillbaka.

– Skönt? frågar jag.
– Underbart, sa han

Hans stånd avtar men inte helt. Vi torkar oss och hånglar upp varandra lite, han är kåt på min mogna kropp och börjar pulla mig ståendes.
Gud så skön han är. Han kysser mig överallt och han har långfingret i min blöta fitta och pullar mig. Hoppas han vill stanna länge tänker jag. Jag tar hans hand och vi går ner till mitt sovrum. Jag sätter mig på sängen och ser till att han ställer sig framför mig. Ingen vältränad men normal ungdomlig kropp.

Vi ser på varandra och jag ser sakta hur han kuk hårdnar framför mig. Den går ifrån hängande till hård utan att jag rör den. Blodet pumpas in och den börjar fyllas blod i kuken. Nu börjar roten av kuken styvna mer men toppen är slak och ollonet tynger ner så kuken är som i en båge. Jag ser på honom snabbt och när jag tittar ner så sträcker sig kuken ut till full stånd. Som en vissen blomma som får vatten har den rest sig. Han greppar sin kuk med ena handen och runkar den sakta framför mig.

– Kom hit, säger jag.

Han går fram och står framför mig där jag sitter på sängkanten. Jag särar mina knän så han kan ställa sig närmare. Får blickar möts och jag tar över greppet om hans kuk. Han låter mig runka den och vi justerar hur han står så det känns bra för båda. Jag börjar runka och frågar.

– Vill du att jag suger dig?
– Jag har aldrig… harklar han fram och böjer sig lite bakåt.

Jag väntar inte på att han ska förklara färdigt utan lutar mig lite fram och slickar ollonet och skaftet innan jag så tar in hans kuk i munnen. Han rör sig lite när jag börjar suga honom men efter ett tag står han still och bara njuter. Jag suger och suger och tycker mig känns att hans ollon växt av mitt sugande. Jag tar mig en titt och jag blir glatt överraskad av att ollonet växt avsevärt och är nu rejält mycket större i diameter än skaftet på kuken. Jag slickar lite på skaftet och bara vill ha den i min fitta. Jag ser på honom och han på mig.

Jag runkar hans kuk snabbt och hårt medan min tunga fladdrar över hans ollon. Jag älskar hans kuk. Vår ögonkontakt gör situationen ännu porrigare och jag känner att jag måste sluta min kukmassage innan han sprutar igen

– Knulla mig, viskar jag
– Mmmm gärna, svarar han

Jag drar mig sakta bakåt över sängen och börjar lägga mig på rygg, han ställer sig på knä i sängen och särar mina ben.

– Kom och kyss mig, säger jag

Han lägger sig över mig och vi pussas och byter mycket saliv medans hans kuk glider på min mage igen. Precis som den gjort i duschen. Jag smeker hans fasta rumpa och bara längtar efter att få hans kuk i mig. Vill verkligen ha den utan kondom och om han sprutar efter någon minut gör inget tänker jag.

– Vill köra kuken i dig, viskar han i mitt öra.
– Är du ren och frisk så går det bra utan kondom, svarar jag

Han ser på mig lite förvånat och ler.

– Ok, säger han

Han ställer sig på knä mellan mina ben och jag sätter mig upp lite och stödjer mig på armbågarna. Han runkar sin kuk lite. Ollonet är markant mycket större i omkrets än kukskaftet vilket gör att förhuden krullat upp sig bakom ollonkanten. Solen ska precis börja gå ner utanför och då jag inte dragit för några gardiner är det lite små ljust i sovrummet så jag klart kan se när hans unga blodstinna ollon kommer närmare min blöta fitta. Vi hinner snabbt se på varandra innan han fokuserar på att rikta in ollonet. Jag känner hur mina fittläppar pressas isär mer och mer. När dom kan smita åt bakom den skarpa ollonkanten så slår kåtheten till max.

– Åhhh, stönar jag till lite.

Han ser på mig och häver sig sakta över mig, ollonet trycker sig nästan ut ur fittan. Men när han lyfter hela sin kropp över mig så blir det en annan vinkel och nästan hela hans kuk glider in.

– Åhhh, stönar jag till lite högre

Han sträcker ut sin ben som i ett V och börjar sakta dra sin kropp upp så kuken glider längs insidan av mitt kåthål. Han stoppar innan ollonet börjar tränga ut, sänker sin kropp och sakta glider kuken in. Ollonet är så stort och hårt att jag knappt känner resten av kuken. Det känns som ollonet är som en kula i fittan på mig. Han börjar öka takten för varje juck och det blir en perfekt rytm för detta första knull för oss.

– Du… är den… första, harklar han

Jag slår upp ögonen. Är jag hans första? Hans första knull?

– Du är den första jag knullar utan kondom, får han fram mer hörbart.

Lättad men lite besviken samtidigt så lägger jag mina händer på hans axlar.

– Är det skönt då, frågar jag med en leende

Han ler åt mig och börjar knulla mig lite fortare. Det märks att han inte är oskuld konstaterar jag nu och ligger och njuter av hans ollon som glider in och ut i mig. När han så trycker in hela kuken i mig så kramar jag åt med fittmusklerna för första gången. Han är inte beredd på det plötsliga motstånd när han ska dra upp kuken på vägen tillbaka, han nästan stannar upp helt och får starta om.

– Mmmmm, mumlar han fram och sträcker ut sina ben helt och lägger hela sin tyngd över mig och glider ner med kuken helt.

Han stödjer sig på händerna och står på tårna när han så börjar knulla mig sakta igen. Han kan nu låta hela sin kroppstyngd vara till hjälp när han trycker in sin kuk i min kramande fitta. Han ökar sakta takten igen och jag känner hur skönt han gör det för mig med den.

– Vilken skön fitta du har, säger han
– Skönare än vad du trodde, frågar jag
– Mmmmm, stönar han fram

Han börjar sakta ner takten avsevärt helt plötsligt. Jag ser på honom för att se i hans fina ögon men han blundar. Jag lägger min ena hand på hans kind och han öppnar ögonen.

– Du, säger jag
– Mmmm, får han fram och stannar upp
– Nära att komma, frågar jag
– Ja det var verkligen nära, säger han med hela kuken i mig nu.

Jag lägger mina händer på hans fina rumpa.

– Fortsätt knulla mig, viskar jag

Han rör sina höfter upp och hans kuk dras ut. Jag trycker tillbaka och honom riktigt sakta. Vi upprepar det lite snabbare men djupare.

– Mmmm, skönt stönar han

Det blir tre djupa stötar i mig till.

– Så ska du knulla mig, väser jag fram.

Han ger mig fyra djupa hårda stötar, precis på gränsen av vad fjädringen i sängen klarar.

– Skön fitta du har, stönar han fram

Han ger mig tio hårda djupa stötar och jag kramar hans skinkor med mina fingrar. Jag vill bara känna hans kuk spruta i min mogna fitta

– Tar gärna dina sprut i mig, flåsar jag kåt som jag är.

Han ger mig två hårda stötar sedan saktar han ner avsevärt. Ett sakta mjukt knull tills han bottnar i mig.

– Åhhhh jag spruuuutar, stönar han högt.

Jag kramar hans skinkor och våra blickar möts. Han blundar och jag känner hur hans ollon växer lite till innan hans kuk pulserar och sprutar en kraftig sats rakt upp i min fitta. Underbart.

– Åhhhh jaaaa, stönar han lite ynkligt

Hans styrka i benen försvinner direkt. Han glider snabbt ut med kuken när hans ben veknar och han står på knäna med kuken precis ovanför min fitta. Kuken lägger sig mellan mina våta fittläppar som en stor tjock korv med bröd. Han låter den glida fram och tillbaka och njuter av sin orgasm

– Mmmmm, stönar han till igen

Kuken rycker till och det sprutar ut en laddning sperma igen. I en hög bana skjuts den varma satsen iväg och viker sedan ner mot min kropp. Det landar strax under högra bröstets vårtgård och samtidigt skjuter nästa laddning iväg. Strålen träffar min överläpp och jag känner smaken av sperma när det sakta rinner ner i min mun. Kuken fortsätter spruta och det pumpar ut mer sperma över min kropp.

Han greppar nu stolt sin kuk och runkar långsamt ut sin unga heta sperma över min kropp. Hans kuk sprutar en rejäl sats och jag får sperma över bröst och mage.

– Skönt? ler jag
– Ja, verkligen svarar han tillfredsställt

Jag känner hur sperman över min kropp börjar rinna längs ena sidan, det som kommit på fittbullen börjar rinna ner längs ena ljumsken och ner på lakanet. Det som kommit i naveln är som en liten sjö som vid minsta andetag är på väg att finna sin egna väg för att rinna av mig. Så minsta rörelse skulle göra att lakanet blir än mer kladdigt.

– Hämta en blöt handduk, säger jag till honom

Han ser frågande ut först, men när jag upprepar mig så studsar han iväg till badrummet…

…ja och här tänker jag stanna i mitt berättande för denna gång. Ambitionen är att jag skriver hur natten fortskrider med min ungtupp.

Föregående Inlägg

Hjälper grannfrun

Nästa Inlägg

Att hämnas en hämnd