Hetero / Straight

Underbara Mulliga Marie

Jag var på väg hem efter en sen utekväll på stan. Det var skönt, en ljum sommarkväll och jag var glad och fortfarande berusad.När jag så närmar mig en parkbänk, så ser jag att det sitter en person där, och precis när jag ska passera så säger en slöddrig röst.

– Har du en schigarett?

Jag stannade till och såg då att det var en tjej, kanske runt 30-35 år. Hon var mullig med ett sött ansikte och en rund och plutig mun. Hennes sminkning var hård, med mycket ögonskugga och massor av läppstift i en hård röd färg. Hon hade en kjol och en tunn sommarblus på sig, som satt tajt på hennes kropp. Svarta nylonstrumpor och ett par högklackade skor. Flera knappar hade gått upp i blusen, så man såg en svart spets-bh under.Jag fiskade upp mitt paket och skakade fram en cigarett, som jag räckte fram till henne.

– Har du eld ockschå? frågade hon.

Jag böjde mig fram och gav henne eld, jag kunde känna en stark doft av alkohol, och jag förstod att hon var rejält full.Jag var som vanligt kåt, och jag fick en stor lust att få knulla henne, kanske ett lätt byte, tänkte jag.

– Är du själv, undrade jag.
– Mmmm… Ska schnart hem….
– Får jag sitta ner en stund tro?
– Mmmmm…

Efter att ha försökt prata med henne i en kvart, så såg jag att hon började slumra till. Hennes ögon slöts och huvudet lutades långsamt bakåt, och jag flyttade mig försiktigt lite närmare. Mitt ben kom att nudda hennes nylonklädda lår, och jag kunde klart känna hennes varma kropp genom tyget.Min kuk reste sig genast i full prakt och jag kände hur kåtheten växte inom mig.

– Sover du, frågade jag?

Hon reagerade med ett mummel, men öppnade inte ögonen.Jag böjde mig en aning framåt och var bara en decimeter från hennes ansikte. Hon doftade gott, en blommig parfymdoft som gjorde mig yr.Hon var helt klart inget fyllo, utan en välklädd och respektabel tjej som antagligen hade varit på någon tillställning. Och som hade fått i sig för mycket av dom goda dryckerna.

– Hallå?

Hon reagerade inte alls denna gång, så jag tog mod till mig och lade min ena hand på lårets ovansida. Nylonet kändes porrigt mot min hand. Jag tittade mig runt omkring, bänken stod perfekt till, man kunde se om det kom någon på långt håll. Och det fanns bara en väg att komma på, så det var nästan för bra för att vara sant, tänkte jag. Jag kunde alltså fortsätta i lugn och ro. Det var också väldigt sent, så risken att någon skulle komma förbi just här och nu var ganska minimal.

Jag smekte sakta med handen och den gled mjukt och skönt över hennes nylonklädda ben. Jag drog upp kjolen och lät samtidigt min hand smeka över hennes halvfeta lår, hon rörde lätt på sig och mumlade något, men jag var nu så kåt att jag helt enkelt inte brydde mig.Hennes ben var en aning isär och jag kunde skymta att hon hade stayups med en bred spetskant och ett par matchande spetstrosor. Jag smekte insidan av det mulliga låret, och det var ljuvligt att känna den varma huden mot min hand. Jag drog försiktigt isär benen lite mer och fick på så sätt lättare att nå hennes fitta.

Jag stack in ett finger innanför troskanten och kunde då dra upp trosan lite. Då såg jag hennes fitta, en stor rakad bullfitta, en riktig köttgrotta. Helt underbart!

Men nu ville jag se hennes bröst, så jag knäppte upp två knappar till i hennes blus. Hon hade en bh i samma tyg som trosorna, en halvkupad modell som gjorde att brösten trycktes upp och ihop. Fan, den satt alldeles för tight, svårt att över huvudlaget få ut ett bröst i det fria. Jag funderade en stund och passade samtidigt på att se mig omkring, men det var helt öde på folk och bilar överallt.

Sedan reste jag mig upp och det såg brutalt läckert ut med den stupfulla kvinnan som satt där på bänken. Kjolen uppdragen över låren och trosan som lyste vid hennes bullfitta, och så blusen som nu nästan var helt uppknäppt.Jag bestämde mig för att det här kan aldrig gå, det kan ju komma någon, och jag skulle aldrig hinna fixa till hennes klädsel.I så fall skulle jag få fly, och lämna henne åt kanske ett värre öde.

Jag bodde för långt bort för att få hem henne i detta tillstånd, trots att det bara rörde sig om cirka 500-600 meter. Hon vägde ju alldeles för mycket, och att ta en taxi vore ju helt klart dumt, att kanske bli igenkänd osv. Så jag beslöt mig för att försöka ta henne upp till skogskanten, en liten dunge med tätare buskage. Jag satte mig på huk framför henne och tog tag om hennes ansikte.

– Hallå, hallå? Hör du mig?Inte en reaktion. Kom igen nu, här kan du inte sitta, sa jag med högre röst. Polisen kan komma. HALLÅ!?

Helt plötsligt ryckte hon till och jag såg rakt in i ett par dimmiga ögon. Blicken verkade se rakt igenom mig, men jag fortsatte.

– Kom igen nu, res dig, försök…. Polisen kommer…..

Jag drog i hennes händer och till min stora glädje fick jag upp henne, på vingliga ben och med armarna under hennes armhålor, så mer eller mindre, släpade jag henne ca 100 meter bort. Hon sa inte ett ord, försökte bara gå, trampade luft, och skärpte sig ytterligare när jag nämnde åter ordet polis.

Vi, så gott som rasade igen buskarna och landade tungt på marken.Som tur var, så var det en mjuk gräsmatta som vi kom att hamna på, jag tittade mig snabbt omkring. Perfekt! Inte en kotte som kunde se oss här, helt omöjligt. Jag hörde hur hon jämrade sig lite, och tittade ner på henne, vi låg bredvid varandra och hennes ögon försökte fokusera sig på mig.

– Heeeeeej, ss hon sluddrigt och log slött, varpå hennes ögonlock åter slöts.

Hennes blus hade kanat upp över midjan och man såg en stor mjuk mage titta fram. Även kjolen hade vridit sig och hennes lår låg full synliga. Jag smekte med ena handen längs det ena benet, och hon reagerade inte det minsta. Min puls dunkade nu hårt i min kropp och mina händer darrade av kåthet när jag började knäppa upp hennes sista knappar i blusen. Jag skuffade henne lite i sidoläge och kom på så sätt åt hennes spänne i bh:n. Jag fick snabbt upp det och ut vällde två enorma bröst. Fan, vad läckert, tänkte jag och tog tag i det ena med handen och knådade hårt ett par gånger, det var mjukt och patten gungade tungt.

Bröstvårtorna var stora och pekade rakt ut, så jag kunde inte låta bli att dra i den ena vårtan. Jag tog tag i den med mellan tummen och pekfingret och slet den rakt upp, så patten stod ut som en strut.När jag släppte den så gungade bröstet tungt.Jag sög in den i munnen och diade en stund, det kändes ljuvligt och jag var stenhård mellan benen nu.Att hon inte vaknade måste bero på att hon var stupfull, och jag tänkte inte på några som helst följder eller konsekvenser.

Jag drog upp hennes kjol och slet och drog tills hennes trosor åkte av, och när jag särade ut hennes ben så upptäckte jag att hennes bullfitta var helt slätrakad. Hon hade inga yttre synliga blygdläppar, utan det var bara en stor fet fittskåra man såg! Jag sög på och blötte mitt pekfinger och pullade sedan lätt över hennes klitta, hon stönade till och rörde lite på sig, men jag brydde mig inte längre, utan pullade vidare. Fingret gled i fittskåran och efter någon minut kände jag så hur hon blev blötare och blötare. Jag gled ner och lade mig så jag fick fittan rakt framför mitt ansikte.Jag spottade henne rakt på fittan, en stor spottloska rann ner över fittan, och gled vidare ner över hennes stjärthål.Sedan lät jag tungspetsen slicka sig fram längs fittan, så långt upp och ner som jag nådde. Det smakade våt kåt fitta. Underbart.

Nu var jag så kåt att mina händer skakade, så jag reste mig upp, knäppte upp mina byxor och klev ur både dem och mina kalsonger. Min kuk pekade rakt upp, stenhård och svullen. Jag tog ett hårt runktag och ur ollonet kom det kåtvätska, en lång seg sträng rann ner över det svullna ollonet. Jag tittade ner och såg denna stora kvinna ligga där med upprivna kläder och massor av naken hud. Stora bröst och rakad fitta!

Vad skulle jag göra, var började jag?Jag måste bara få köra in kuken i henne, bara en gång, känna hennes fittväggar sluta sig kring mitt kukskaft. Jag ställde mig på knä mellan hennes ben, tog tag om kuken och slog den en gång mot fittan, drog den några gånger över klittan och ner i fittskåran. Jag särade hennes fittläppar med ena handen och riktade in ollonet mot fitthålet, tryckte in ollonet, och hennes fitta nästan sög in resten av kuken.

Det var blött, trångt och underbart!

Kuken svällde än mer, så den såg större och grövre ut en vanligt. Jag juckade till och hela kuken försvann in i fittan, och jag stönade till, även hon reagerade och mumlade något, och vred huvudet åt sidan.

Jag stelnade till, FAN…. Vad håller jag på med, for det genom min skalle. Våldtäkt!?

Jag kollade mig runt omkring, inte ett liv, tyst och öde, bara lite vindsus och prassel i buskarna. Så, när jag hörde henne snarka till, så gav jag fullständigt fan i vad som skulle kunna hände, jag började knulla hennes sköna bullfitta.

Hon åkte fram och tillbaka på marken, hennes bröst guppade, dom såg ut som stora vattenballonger som skvalpade omkring. Jag grep tag i hennes bröstvårtor och drog i dom, kände hur dom styvnade och blev stora och hårda. Slet dom rakt ut och skvimpade lite med pattarna. Kuken gled ut och in i fittan, och det plaskade när mitt bäcken slog mot hennes, även fittan hade börjat smaska av stötarna.Jag lade mig ner över henne och lirkade in mina händer under henne, så att jag kunde greppa tag om hennes skinkor.

Jag pumpade henne hårt, juckade och knullade så svetten lackade. Efter ca 10 minuter så hade jag stora känningar av att det började närma sig, pungen drog ihop sig och jag grymtade nu högt. Jag drog ut kuken ur den blöta fittan, och jag såg hur den gapade tomt efter mer. Sedan ställde jag mig upp på knä och runkade över den gapande fittan, med ollonet precis vid fittöppningen.

Efter att ha fått tillbaka andhämtningen så kunde jag inte låta bli att sträcka ner handen och köra in ett finger i den sörjiga fittan. Jag juckade lite och lät så två fingrar till följa med, sedan ytterligare ett, vilket gjorde att jag hade alla fingrar utom tummen i hennes fitta. Det plaskade och smaskade i allt kladd, och kände hur kuken reste sig igen. Fan vad hon… och situationen gjorde mig kåt!

Rätt som det var så hör jag en röst säga.

– Slicka mig….Jag höll ta mig fan på att få av hjärtattack, hon hade vaknat!!
– Va.. ehhhh… ja jag….
– Slicka mig, slicka min fitta….

Jag lade mig ner mellan hennes ben, som hon särade och drog upp lite, så att hon kom att ligga med knäna uppdragna och fotsulorna i marken.Jag lät handen jucka på och slickade henne samtidigt, rakt över klittan som stack fram mellan hennes tajta fittläppar. Tungan virvlade och jag lapade som en katt, överallt där jag kom åt. Smaken av min egen kuk fick mig för en stund att rygga tillbaka,men kåtheten tog över, och jag slickade om än, ännu mera, hårdare….-

Åhhhh…. mmmmmmm …… sååååå sköööööönt….. hörde jag henne kvida fram.

Hon började jucka mot mitt ansikte, hennes arsle lämnade marken och hon tryckte fittan mot min mun, hon skakade och stönade, och jag blev allt kladdigare.Så kom hon!

– ÅÅÅÅÅÅÅÅÅ…..

Hon grymtade och frustade, och knep åt med dom feta låren runt mitt huvud. Jag trodde jag skulle fastna för alltid, men efter några sista krampaktiga juck så slappande hon av och låren särades sakta.

Jag kikade upp mot henne, och hon log och tittade på mig med dimmiga ögon.

– Kom, sa hon tyst.

Jag lade mig bredvid henne och så vi kom ansikte mot ansikte. Så kysste hon mig, hennes tunga fångade upp min och hon kysste i sig alla safterna jag hade runt och i munnen. Jag kände hur en hand tog tag i min kuk och runkade den hårt, den var styv och redo igen.

– Guuuud, vilken härlig kuk du har, viskade hon. Knulla mig….. kör in den i min blöta fitta, snälla….

Jag kröp upp på henne igen och hennes hand styrde in mig i den blöta och heta fittan.

– Tom heter jag, stönade jag fram.
– Marie, sa hon och blundade.

Jag började så åter att knulla den stora härliga kvinnan, hon stönade högt, och hon var rejält kåt nu. Långa tunga juck, det smaskade och klafsade och hennes bröst skvimpade hej vilt framför mig.

Efter en stund så ville jag dock pröva på något annat.

– Ställ dig på alla fyra, beordrade jag henne.

Jag drog ut kuken och när hon kom i sittande ställning, rev jag till i hennes blus, varpå både den och bh:n slets av. Hon kom runt och kravlade sig upp i position, jag drog upp klänningen så den korvade sig kring midjan på henne.Sedan grävde jag in handen mellan benen och pullade den redan plaskvåta fittan hårt.

– Aaaaaaaaahhhh…. mmmmmmm, kved hon högt.
– Nu jävlar ska jag knulla fittan på dig, sa jag och slog med staken över hennes skinkor.

Kuken gled in som i ett paket smör, och jag grabbade tag i ett par fettvalkar och började knulla henne full med kuk. Hennes skinkor studsade och for vid varje juck, fettet dallrade och synen var grym. Jag böjde mig framåt och greppade hennes bröst som gungade vilt under henne. Jag klämde hårt, knådade dom, drog och slet i pattvårtorna och hon kved.

– Mmmmm, fy va skööööööööööönt….. KNULLA!!
– Du ska fan få kuk så du tiger, viskade jag i hennes öra, och nafsade och bet i örsnibben.

Jag ställde mig upp på knä och njöt en stund av åsynen av den blanka och nersmetade kuken som åkte in och ut ur hennes fitta. Min tumme gled efter den kladdiga stjärtskåran, sedan tryckte jag den rakt in i röven som slukade den med en gång.

– AAAAAJ… mmmmmmm….. vet inte …… ahhhh….

Jag drog ut kuken och placerade ollonet mot det tajta lilla bakhålet, och med en liten stöt så försvann det in i henne.

– Uhhhhh ….. GUD! kved hon samtidigt som jag kände att hon började pulla sig själv i fittan.

Jag pressade på och centimeter efter centimeter gled i hålet, och till slut så hade jag hela kuken uppkörd i hennes trånga bak. Det var det tajtaste jag varit med om, det gjorde nästan ont.

– Knulla mig… UUUU… KNULL… AAA…

Jag fattade åter tag om hennes fettvalkar och började lugnt att knulla henne igen.
Hon pulllade fittan vilt och ibland kände jag hennes uppkörda fingrar genom fitt och stjärtgången.

– Faaaaan… ja…jaggg…. kooooooommmmer, nästan skrek hon.

Skithålet knep åt om kuken så jag trodde jag skulle fastna för alltid där inne, och hon flämtade, frustade och stönade.

– Rrrrrrrrrr…. aaaaaaaaaaahhhhhhhh…… NUUUUUUUUUUU!!

Hon höll precis på att ramla framlänges, men jag slet tag i hennes höfter och lyckades dra henne bakåt.

– Nu är det min tur….

Jag vände på henne igen och körde resolut in kuken i hennes sköna fitta. Hennes nylonklädda ben låg runt mina axlar och jag tog tag i klackarna på hennes skor och böjde ut hennes ben ånnu mer. Kuken nådde hela vägen in och hon bara tog emot.

Jag kände att det var dags att spruta och drog ut kuken. Fittan låg vidöppen och lite safter rann ur den. Jag kravlade upp och la kuken mellan hennes underbara bröst och började långsamt bröstknulla henne.

Marie gick igång rejält på att ha min kuk mellan sina bröst. Hon tryckte ihop dem och skapade en perfekt knulltunnel till min kuk.

– Kom igen och knulla mina bröst.. jag vet att du vill spruta på mig. Ge mig allt i ansiktet… sa hon och spelade med tungan över läpparna…

– Mer än gärna, svarade jag och du ska gapa stort, sa jag och ställde mig upp.

Hon satte sig på knä framför mig och tittade upp mot mig med simmig blick. Jag runkade den stenhårda kuken med långa hård drag, den svullnade och värkte av kåthet, och jag kände att sperman strax skulle flyga ut ur den.

– Gapa! Gapa stort…. jag vill spruta satsen i din mun…

Synen av den feta kvinnan med gapande mun och viftande tunga blev för mycket. Jävlar vad jag sprutade.

Jag höll hårt om kukskaftet och släppte tvärt efter, det fick till följd att sprutet slungades ur ollonet. En lång het stråle for rakt i ansiktet på henne, tätt följt av nästa som träffade överläppen och in i munnen. Spermasträngarna lade sig feta och kladdiga över hennes vackra, söta ansikte.

– AAAAAAhhhhhhh, fy faaaaan…… stönade jag högt.

Det rann sperma i hela hennes ansikte och jag pumpade fortfarande ut små skvättar. Hon såg så jävla kåt ut. Hon log mot mig och sög in kuken i munnen, hon diade ut all sperma som ännu inte hade sprutat ut ur kuken. Hon mjölkade mig ren och slickade sedan kukskaftet rent.

Fåglarna kvittrade och det började bli gryning, vi låg sida vid sida i det mjuka gräset, och våra händer smekte överallt där vi kom åt….

Föregående Inlägg

Första gången som utnyttjad slyna

Nästa Inlägg

Filmkväll med överraskning