Hetero / Straight

Tvättstugehoran

När jag var yngre och studerade så bodde jag i ett hyreshusområde. De flesta som bodde där var studenter samt folk som helt enkelt inte hade så mycket pengar. Någon vidare granntrivsel uppstod aldrig under tiden jag bodde där. Folk höll sig för sig själva och man tittade helst ned i marken när man möttes. Så som många andra hyresområden så fanns det gemensamma tvättstugor på källarplanen. Jag bodde på nummer 16 och i min tvättstuga var det frid och fröjd. Alla skötte sina tvättider och det var aldrig riktigt några problem. Ganska ospännande kan man säga – Tills jag fick kännedom om en ytterst speciell företeelse.

En kväll hade vår tvättstuga svämmat över av någon anledning. Detta ledde till att jag då fick springa över till grannhuset och boka en tvättid i deras tvättstuga. När jag var på väg in mötte jag en äldre man som såg riktigt glad ut. Den vingliga gången skvallrade om hans dryckesintag. Han hejade på mig och sa:

– Du grabben, går du in i tvättstugan när hon tvättar så får du dig en avsugning. Lägg upp en hundring på maskin när du går in. Hon snackar ingen svenska men… suga kuk, det kan hon.

Jag blev helt ställd. Jag svarade med ett ”Å fan” och gick snabbt in för att boka tiden. Det var nu nedsläkt. Hon måste precis ha gått ut. I vilket fall som helst så skulle jag tvätta i det huset imorgon kväll. Väl hemma så kunde jag inte sluta tänka på det jag ikväll hade hört. Bara tanken på det fick mig kåt. För att lugna ned mig var jag tvungen att onanera. Jag satte mig i min soffa och knäppte byxorna. Jag runkade av kuken så intensivt att jag råkade spruta ned ena sitsen med min varma sperma.

Dagen efter hade jag bara en sak i huvudet. Sex, Sex och SEX! Kunde inte koncentrera mig på skolan. Hur ser den utländska kvinnan ut? Ung? Skulle jag ens våga gå dit och lägga fram pengar? Tänk om hon blir arg? Resten av dagen var fylld av tankar och ett ständigt pulserande stånd. Äntligen gick dock solen ned och mörket lade sig mellan hyreshusen. Ljuset från alla okända fönster gjorde mig av nån anledning upphetsad. Med nervösa steg smög jag mig till det andra hyreshuset. Jag öppnade porten och gick sakta ned till källaren. Det första jag såg var att tvättstugedörren stod på glänt samt ett ljussken inifrån. Jag hörde att någon vistades där inne. Jag öppnade dörren och gick in. Lite längre fram stod en mörkhårig kvinna med ryggen vänd mot mig. Hon plockade i en tvättkorg och verkade inte ha hört mig. Hon hade smala och slanka ben, som gick upp mot en fast liten rumpa. Ett par svarta tights tryckte sig fast mot hennes hud, och riktigt formade till den lilla stjärten. Utöver detta var hon klädd i en vit t-shirt och på fötterna hade hon silvriga höga klackskor som snärtade till i golvet fruktansvärt sexigt samtidigt som hon rörde sig.

Plötsligt vände hon sig om och tittade på mig. Det uppstod en lång tystnad. Efter några sekunder sade hon: ”Hallå… tvätta?”
Jag fick svårt att prata och visste inte vad jag skulle säga. Kvinnan som såg ut att vara av arabiskt ursprung flyttade sin blick från mitt ansikte och ned mellan mina ben. Både hon och jag insåg nu att jag hade ett rejält praktstånd under byxorna. Utan någon som helst reaktion på detta pekade hon på en tvättmaskin bredvid mig. Nu kunde jag inte hålla mig. Nu spelade det ingen roll vad som skulle hända. Jag plockade upp en hundring och lade den på maskin.

Hon kom fram och ställde sig tätt intill mig vilket slutade i en kram. Hon förde mina händer mot sina bröst vilka jag kupade med mina händer. De var stora och väldigt greppvänliga. Hon slickade på min hals samtidigt som jag förde ned mina händer och började famligt att klämma på hennes utputande rumpa. Mitt i all upphetsning förde jag ett finger mot hennes fitta. Hon daskade till min hand och slet av mig min skjorta samtidigt som hon började slicka på min högra bröstvårta. Hennes händer knäppte samtidigt upp mina byxor. Hon började sakta runka av min hårda kuk samtidigt som hon slickade överallt på mitt bröst. Det riktigt dunkade om kuken. Jag som annars var en så lugn kille kunde inte låta bli att förvandlas till ett djur. Jag tog tag i hennes hår och tryckte hennes mun ned mot min stegrande kuk. Jag stönade till och sade:

– Sug min kuk duktigt och runka den hårt så ska jag spruta dig i ansiktet. Jag förstod att hon inte fattade vad jag sa, men jag kunde inte låta bli att bli ful i mun.

– Kom igen, sug kuken riktigt hårt nu. Visa att du är en spermaslampa. Åhhh så ja….

Hennes läppar slöt sig runt mitt stora och dunkande ollon. Hon runkade min kuk hårt samtidigt som jag juckade hennes huvud mot min mandom. Hon sög och slickade mitt ollon så saliven rann. Precis när det började kännas som skönast kände jag att hon förde in ett finger i mitt anus. Hon tryckte in det djupt och gjorde vibrerande rörelser samtidigt som hon slickade ivrigt på ollonets undersida. Det kändes som att jag skulle explodera!

– Ahh din jävla sköna hora. skrek jag. Din mun är underbar…

Hon slutade runka med handen och fortsatte en lång stund med fingret i anus och det ivriga slickandet. Allt kändes som en ända lång orgasm som inte ville ta slut. Jag slet upp henne och tryckte henne mot tvättstället, med ryggen mot mig. Jag drog ned hennes tighta tights precis så de blottade den lilla stjärten och den blöta fittan. Så här vild hade jag aldrig varit. Jag greppade hennes höfter samtidigt som jag tryckte in min hårda kuk i hennes fitta. Hennes klackskor gjorde att höjden blev perfekt. Jag knullade henne så hårt att hela tvättstället skakade. Hon stönade högt och skrek något på sitt språk. Men det hördes att hon tyckte om det. Hennes bröst gungade i takt med mina hårda och stadiga juck och hon började kittla min pung med sina långa, rödmålade naglar.

Nu kunde jag inte längre hålla emot! Jag drog ur kuken ur hennes fitta och hon satte sig på huk framför den. Jag tittade på hennes ansikte samtidigt som jag tog vana runktag om kuken. Hon hade en kåt blick och jag såg att hon riktigt väntade på reslutatet. Jag ville inte sluta, det var så skönt. Men hon ville få det gjort.

– Åhh din lilla slampa, väste jag. Nu ska du få smaka sats.

Hon började runka av mig riktigt snabbt och stoppade återigen in ett finger i mitt anus. Nu kunde jag inte hålla mig. Trycket som så länge hade pumpats upp exploderade nu över hela hennes exotiska ansikte. Sperman bokstavligen rann ned för hennes kinder och ned på golvet samtidigt som hon spottade ut en del ur munnen.

Hon reste sig upp och drog upp byxorna. Sedan pekade hon mot dörren och visade med blicken att jag skulle ge mig av. Jag lydde order och gick ut. Väl hemma framför TV:n kom jag på att jag glömde boka tvättiden. Men det gjorde inget, jag kunde ju alltid gå dit igen, en annan dag…

Föregående Inlägg

Felicas Gloryhål

Nästa Inlägg

Firmafesten