Hetero / StraightNoveller

Topless och jättebröst

Hennes bröst putade alldeles väldigt under den röda blusen. Tuttarna gungade sexigt av bussens rörelser. Vi var på väg till ett hotell på en grekisk ö. Jag hade åkt iväg själv en vecka på semester eftersom min tjej måste jobba. Tittade på den röda blusen igen. Min blick smekte blusens utbuktning. Ett par knappar var uppknäppta i halsen och lite av springan mellan brösten syntes.

Jag fick stånd.

Tjejen var säkert över 30 år. Själv var jag 20 år. Hon var egentligen ingen snygging. Inte ful men såg ganska vanlig ut. Lång och relativt slank med mörkt halvlångt hår. Men hennes tuttar! Jag hade varit avhållsam en tid. Tjejen hade haft mens och jag hade bestämt mig för att låta bli att runka. Jag ville vara jättekåt för jag hade länge planerat att vara otrogen på den här resan. Jag som aldrig varit otrogen förr.

När vi kom fram till hotellet tog det ett tag innan jag fick mitt rum. Men till slut fick jag mitt rum i markplan med balkong och direkt utgång till poolen. Jag hoppade i nästan direkt och hoppades att tjejen från bussen skulle dyka upp. Jag var i länge i poolen men hon dök inte upp. Ställde mig sedan på balkongen och spanade ut över poolen. Det var mycket folk både i poolen och på poolområdet. Då dök hon upp! Klädd i bikini! Pulsen rusade iväg direkt. Kuken svällde!

Hon hade sällskap med en annan tjej i samma ålder. Dom la sig båda på en solstol. Tjejkompisen tog av sig sin BH direkt. Hur skulle min tjej göra? Jo, hon tog också av sig BH:n! Oj vilka sköna tuttar! Jättestora! Och alldeles äkta bröst som hängde naturligt. Tuttarna var fylliga och fina och nästan chokladbruna utan vita märken efter någon BH. Jag stirrade och kunde inte låta bli att ta mig på kuken. I skydd av balkongräcket smekte jag mig över ståndet.

Tyvärr satte hon på sig BH:n när hon skulle ta ett dopp. Lite synd. Jag som så gärna velat se tuttgunget. När hon kom upp för att sola åkte BH:n av igen till min lättnad. Detta upprepades vid varje dopp i poolen att BH:n åkte på. Då fick jag en vild idé. När hon solade hängde BH:n på ett räcke strax intill hennes solstol. Jag gick ut och ställde mig vid räcket. Spanade in tuttarna och … jag bara ryste i hela kroppen. Vände mig sedan mot räcket och råkade putta ned hennes BH som försvann i ett buskage. Till min lycka verkade det som både hon och hennes kompis halvsov. Snabbt försvann jag där ifrån till min balkong.

Jag stod länge och stirrade på henne utan att något hände men till slut ville kompisen bada. Då upptäcktes det att BH:n var borta. Man letade en stund men gav sedan upp. Tjejkompisen hoppade i poolen topless och ropade till tjejen med de stora tuttarna att hon också skulle komma i. Tveksamt reste hon sig men gick till slut mot poolen med det härligaste tuttgung jag sett! Tuttarna gungade så där härligt tungt så jag blev alldeles galen. Jag stoppade ned en hand i badshortsen och runkade lätt. Tog sedan av mig badshortsen och tog en handduk runt höften. Båda tjejerna badade länge. Jag gjorde iordning en drink. Då kom jag på en vild idé. Jag gjorde två drinkar.

När tjejerna äntligen kom upp försökte jag få ögonkontakt tuttjejen. Jag fick faktiskt en blick från henne. Jag höjde mitt glas till en skål. Hon log. Då visade jag det andra glaset och pekade på henne. Hon skrattade. Då tittade kompisen också upp. Dom sa något till varandra. Tuttjejen tittade igen och jag höjde igen hennes glas. Hon tecknade att hon saknade BH. Jag viftade med handen att hon skulle komma ändå. Tjejkompisen gav henne en puff i ryggen och sa något.

Plötsligt reste sig tuttjejen. Hon kom fram mot mig men skylde brösten med armarna. Hon ställde sig vid balkongräcket. Vi hejade på varandra och jag räckte över hennes drink. Hon var trevlig och lättpratad men det var omöjligt att titta på henne utan att snegla på brösten. Efter en stund bad jag henne komma upp på balkongen och få något mer att dricka. Hon skrattade lite och sa att hon var fel klädd. Du kan väl inte vara mera rätt klädd när det är sol och värme, sa jag. Hon tittade på sin kompis som vinkade. Själv stod jag med jättestånd iklädd bara en badhandduk runt höften.

Jag såg att min tuttjej hade svårt att bestämma sig men hon gick fram till ingången på min balkong. Hon tog ned armarna från brösten som visades i hela sin prakt och gick upp för den lilla trappan till min balkong med tuttarna så där härligt gungande. Vi skrattade båda lite generat. Hon presenterade sig som Lisa. Hon satte sig ned och fick en ny drink. Armarna åkte upp igen och döljde en del av brösten när vi pratade. Min blick sökte sig hela tiden till brösten och det kändes lite pinsamt men det gick bara inte att titta på henne utan att titta på hennes bröst. Då fick hon något lekfullt sexigt i blicken.

Lisa tog ner armarna och gav mig full insyn till brösten. Jag tänkte på min tjej – som har små bröst. Om hon kunde se mig nu. Hon visste att jag gillade stora bröst. Jag kände hur jag började stirra allt mer ogenerat på Lisas bröst samtidigt som jag försökte konversera. Hon log och det syntes att hon genomskådat mig för länge sedan. Jag undrade om hon ville ha mer att dricka och frågade om hon ville komma in i lägenheten och välja vad hon ville ha.

Lisa reste sig och vi gick in från balkongen i lägenheten. Jag var så kåt så det höll på att gå för mig. Ståndet putade våldsamt under badhandduken men jag var så kåt att jag inte brydde mig. Jag fick veta att Lisa var gift. När hon sa det flinade hon lite. Lisa fick en ny drink och stod på golvet med drinken i hand. Hon gjorde inget för att dölja sina sköna, härliga bröst. Hennes bröstvårtor stod rätt ut som fingerborgar. Stora och styva. Jag kunde inte hålla mig längre utan tog lätt över hennes ena bröst. Hon gjorde inget motstånd. Girigt grep jag tag i bägge brösten som var härligt tunga och fasta. Lisa stönade och gillade behandlingen.

– Sköönt, sug mina bröst, stönade hon.

Jag sög girigt på hennes bröstvårtor och kramade de stora härliga tuttarna.

– Dina bröst är så härliga, du gör mig galen med dina stora tuttar, sa jag.

Då gled min badhanduk ner och jag stod där näck med kuken i vädret. Hon greppade tag runt kuken och kramade kuken med pulserande rörelser.

– Mera, sug mer , mer det går för mig , det gååår , mmf ¨

Lisa fick en våldsam orgasm när jag sög och kramade hennes tuttar. Hon blundade tills orgasmen klingat ut. Så skönt du gjorde det, sa hon. Hon sa åt mig att lägga mig på rygg i sängen med fötterna i golvet. Lisa fick fatt i en flaska olivolja vid spisen. Lisa ställde sig på knä och kröp in mellan mina ben med brösten dinglande intill kuken. Sedan smörjde hon in brösten alldeles blanka med olivolja så det dröp från brösten.

– Det här brukar min man gilla, fast han har inte så stor kuk som du, sa Lisa och lät kuken glida över sina bröst.

Lisa tog tag i kuken och gned kuken mot bröstvårtorna. Daskade brösten mot kuken så hela tyngden i brösten kändes. Det var så djävla sköönt. Lisa tog sedan kuken mellan brösten och bröstknullade mig.

– Du har en fin kuk,hur lång är den,,frågade Lisa.
– 23 cm stönade jag och kände att sprutet var nära.
– Du får vänta lite, sa Lisa och tog tag i kuken och bara höll i den en stund.

Sedan tog hon tag i kuken med båda händerna och höll kuken rätt upp. Runkade den lite. Så daskade hon brösten mot kuken igen. Flera gånger, det ena bröstet och det andra bröstet daskade kuken, igen och igen och …

Det gick inte att hålla emot längre. Jag exploderade i ett jättesprut över Lisa. Sperman pumpade ut över hennes ansikte i flera sköna sprut. Sperman rann över hennes kinder, ner över halsen och ner mellan brösten. Sperman flödade över denna underbara tjej.

– Vilket skönt sprut, utbrast Lisa upphetsat när kuken sprutade och sprutade i våldsamma strålar tills brösten var helt nedsprutade.
– Vad skön du var, sa jag åt Lisa som strök sig över brösten och smorde in sperman så brösten blev blanka. Hon verkade njuta av det och såg ut att bli jättekåt.
– Jag vill knulla, sa Lisa och började suga min slaka kuk.

Snart hade hon fått kuken stenhård igen och satte sig i ridställning. Sakta gled kuken in i den sköna välsmorda fittan. Lisa stönade högt av njutning när kuken gled ända in i henne.

– Du kommer åt mig så fint längst där inne, stönade Lisa.

Hon red mig mjukt och fint och jag kramade hennes sköna bröst. Jon red min hårda kuk medan jag njöt av utsikten.  Utsikten av hennes bröst som gungade i takt med knullet.

Lisa börjar smeka sina stora bröst. Drar i bröstvårtorna och stönar högt. Hon fick en ny dunderorgasm så hon skälvde i hela kroppen.

Jag hade inte en chans att hålla emot. Hennes fitta mjölkade ut satsen ur min kuk. Så där våldsamt så man nästan kan spruta hur länge som helst.

Jag tänkte på hennes BH som låg där i buskaget. Det var det bästa jag gjort. Och det blev ju bra för Lisa också.

Föregående Inlägg

Felicas Gloryhål

Nästa Inlägg

Firmafesten