Hetero / Straight

Systerdotter på oväntat besök.

Trots att jag ju visste om att vi skulle få en gäst i huset några par dagar så blev jag ändå lite överraskad när jag kom hem tidigt från jobbet den dagen och fick se ett par okända skor i hallen. Jag gick runt i huset och fick se en resväska i gästrummet och då gick det upp för mig att det var Louise, en systerdotter till min fru.

Louise skulle börja på Malmö högskola och fick inte tillträde till sin lägenhet än utan skulle få vänta en knapp vecka. Louise var 24 år nu och det var ett år sedan jag såg henne sist och jag minns henne som en mycket välutvecklad ung kvinna. En mörk skönhet med en välformad kropp. Ganska breda höfter med en smal midja och stora fasta bröst.

Jag hade väl undrat vilken lycklig jäkel som skulle få utforska hennes alla behag. Ingen Louise syntes till och jag tog en tidning och satte mig i vardagsrummet för att läsa en stund innan jag tänkte ta itu med lite husligt arbete.

Men så hör jag ljud från duschen intill. Jag förstår att det är Louise.

Nästan omedelbart så börjar jag fantisera om hennes kropp. Vetskapen om att hon är naken bara några meter bort gör att kåtheten gör sig gällande. Jag flyttar över till en annan fåtölj som gör att jag kan se in i en del av toaletten via en stor spegel som hänger utanför toaletten. Dörren har en liten minimal glipa men jag kan inte se någonting ännu.

Louise duschar fortfarande längre in. Förhoppningen om att få en liten skymt av henne gör att jag börjar smeka mig lite utanpå byxorna och nästan omedelbart får jag stånd.

Kåtheten gör att jag plötsligt får en vild idé. Jag plockar snabbt fram en P-rulle sätter den i videon, tar av mig byxor och boxer. Har nu bara en uppknäppt skjorta på mig när jag åter slår mig ner i fåtöljen. Jag vet att jag har en stor kuk och att kvinnor ofta blir häpna över storleken. Dessutom är jag renrakad och det gör att den ser om möjligt ännu större ut. Kukskaftet är långt och grovt och ådror pryder den hela vägen upp mot det stora, nästan mörklila ollonet. Ett ollon som är större som ett moget plommon.

Jag fortsätter att smeka mig själv och sneglar samtidigt mot spegel och toaletten. Det dröjer inte länge förrän jag i ögonvrån ser hur Louise är klar med duschandet och ställer sig framför spegeln och pysslar lite med sitt hår.

Tyvärr ser jag dåligt genom springan och hon har redan en stor vit badhandduk svept om sig. Jag vrider lite på fåtöljen så att Louise skall få en ordentlig titt på mina förehavanden men helst utan förstå att jag är medveten om henne. Mitt huvud är visserligen riktat mot videon där två tjejer är fullt upptagna med att suga en stor kuk men i ögonvrån har jag koll på toaletten.

Jag har dragit upp ljudet på videon lite så att även filmens stönanden skall gå fram. När jag plötsligt ser Louise öppna dörren för att komma ut ur toaletten så funkar det precis som jag tänkt.

Hon ser mig i spegeln och fryser till is. En liten förskräckt hand förs till en söt liten gapande mun. Sedan tar hon plötsligt ett steg tillbaka och drar igen dörren.

Tusan, tänkte jag som satt med ett praktfullt stånd i näven.

Det tog bara några sekunder innan dörren öppnas till hälften igen och jag anar hur Louise studerar mig noga.

Jag smeker mig, runkar några tag och ser ut att vara helt uppslukad av p-rullen men mitt största intresse gäller förstås Louise. Tjejerna på filmen får plötsligt sina ansikten nedsprutade med en rejält sats av varm kuksås och jag stönar lite överdrivet och drar lite extrahårt i kuken. Lite försats rinner längs skaftet och det plaskar härligt när jag runkar vidare.

Jag vågar inte titta rakt in i spegeln men ser rätt bra ändå vad som sker och när jag ser hur en av Louise händer försvinner in under badhandduken blir jag överlycklig. Hon smeker sig samtidigt som hon tittar på mig. Detta gör mig oerhört upphetsad och när jag ser hur hennes badhandduk ramlar av och jag skymtar hennes underbara kropp så vet kåtheten inga gränser. Min kuk växer lite till av synen och den är brutalt hård just nu.

Jag ser att hon med den ena handen smeker sina bröst och med den andra sin välrakade fitta. Jag bestämmer mig för att ta nästa steg och när jag plötsligt reser mig upp ur fåtöljen så ser jag hur dörren till toaletten stängs till. Hoppas bara att hon inte låser tänker jag och går snabbt till toaletten innan den tanken skall slå henne.

Dörren är olåst och jag tar tag i handtaget och kliver in.

– Oj,va?! oj… jag spelar förvånad samtidigt som jag står med mitt kraftiga stånd pekandes rakt ut.
– Äh, åhh, hej… var allt hon fick fram samtidigt som hon stirrade på min bultande kuk.
– Förlåt jag tittade på en film och trodde jag var ensam…
– Jag tittade på dig, jag menar jag råkade se dig… äh jag tjuvtittade… medgav hon
– Du är fantastiskt vacker, säger jag och tar ett kliv närmare.
– Tack, säger hon och står kvar när jag tar ännu ett steg fram.

När jag trycker fram underlivet lite och känner hur jag stöter till hennes ena hand med ollonet så drar hon sig inte undan utan låter handen hänga kvar.

– Ja, du får gärna hälsa, skrattar jag och nickar mot min hårda kuk.

Hon ler lite förläget men tar ändå ett fast tag och för tillbaka förhuden lite sakta.

– Mmm… så skönt, säger jag samtidigt som hon ställer sig lite på tå.

Hon använder min kuk till att göra små roterande rörelser runt sin fitta.

– Jag vill att du knullar mig säger hon och sätter sig upp på en byrå som står i hallen.

Hon drar upp benen och jag ser hur hennes fina renrakade fitta öppnar sig lite och visar hur våt den är. Sakta, sakta låter jag min kuk tränga in för att njuta av varenda ögonblick.

Louise är trång men plaskvåt och helt underbar att knulla. Hon sitter på kanten och slår sina slanka ben runt min midja. Hon frustar av kåthet och stönar varje gång min kuk plöjer upp hennes tajta fitta.

– Åhh fy fan så stor kuk du har… den är så skön. Ge mig allt…
– Vågar du det? frågar jag och kör in kuken lite extra långt.
– Åhhh gud jaaaa… åhh faaan… jag kommer. Sluta inte.. knulla mig hårdare…

Min kuk plöjer upp hennes tajta fitta och hon skakar och ryster i sin orgasm. Hennes naglar river min rygg och jag känner också att det är dags att spruta.

– Shit, Louise… jag kommer snart… stönar jag fram.
– Vänta… vänta… kommer snart igen… flåsar hon tillbaka.

Hennes andra orgasm är om möjligt ännu starkare. Louise frustar ut den och krampar runt min kropp med sina sexiga ben. Hon biter sig i underläppen och gnyr ut sin orgasm. Den varar länge och hon njuter totalt. Lika plötsligt är den över. Hon släpper långsamt taget och kasar i samma veva ner från byrån. Kuken åker ur hennes tajta fitta och hon hamnar på golvet precis framför mig.

Hon kysser mig intensivt och puttar mig lite bakåt. En stol som står bredvid åker fram och hon sätter sig på den. Med min kuk dinglande framför hennes ansikte börjar hon slicka längs skaftet och upp över ollonet. Hon använder inga händer och både synen och känslan är fantastisk. Hon låter kuken glida i glipan mellan hennes bröst och slickar och spottar på ollonet varje gång det guppar upp över hennes sexiga kullar.

Hon vet precis vad hon gör. Jag har inte en chans att hålla emot. Den underbara känslan när pungen börjar dra ihop sig. Jag känner sprutet ändå från ryggraden.

– Vill du spruta på mig… hmm??  säger hon plötsligt så sexigt och oskyldigt att det är droppen som får kuken att spruta.
– Åhhh jääävlar nu sprutar det… vrålar jag ut.

Min ollon växer lite till. Louise stirrar med stora ögon på min kuk som gör sig redo att explodera. Hennes tunga nuddar toppen på ollonet precis i samma sekund som första skottet kommer. En rejäl tjock och hård stråle som plaskar ut över hennes sexiga läppar. Louise rör inte en min utan slickar bara i sig av den varma sperman.

Nästa skott är mindre precist. Det träffar över hennes näsa och plaskar ut över kinderna. Kuken spyr ut varm sperma över hennes näpna söta ansikte. Hon rör inte kuken en gång utan låter bara sin tunga slicka runt det sprutande ollonet. Det är fan det skönaste jag nånsin varit med om.

När min kuk lugnat sig lite sitter hon kvar och pussar på min ryckande och hoppande kuk. Hon är dränkt i min varma sperma och hon tittar upp på mig och ler.

Hon reser sig sakta samtidigt som hon tar ett lätt tag om min slaknande kuk. Hon kysser mig igen. Hon smakar kuk och sperma och smaken gör mig kåt igen. Kuken rycker till.

– Vilket underbart välkomnande, säger hon.
– Nöjet var helt på min sida. Hur länge skulle du bo här sa du?
– En vecka. När kommer din fru hem?
– Om två…

Föregående Inlägg

Min mörka underbara tjej...

Nästa Inlägg

Smygsprut på sambons syster