Gruppsex

Svensexans underhållning

Och så kommer då lördagen.

Linda vaknar tidigt. Hon är alldeles för nervös för att sova vidare, och då har hon ändå gått och lagt sig sent. Hade som föresats att hålla sig borta från datorn för att förhöja sin kåthet idag. Nerverna tog dock över och hon tillbringade kvällen framför sina gloryhole filmer. Som förberedelse. Att hon onanerade sig till sömns verkar inte ha haft någon som helst negativ inverkan. Snarare är hon lika kåt när hon vaknar.

Hon funderar en stund innan hon klär på sig. Bestämmer sig för att detta är en så ovanlig dag att hon kan prova hur hon känner sig med bodyn hon köpte för flera veckor sedan men knappt använt. Hon drar på sig svarta, matchande stay-ups till. Granskar sig själv i spegeln. Är fortfarande inte riktigt säker på den här munderingen, men ingen mer än Tina kommer att se den.

Säger tyst för sig själv: “Jag är en slyna!”

Hon tar på sig en brunmönstrad, löst sittande klänning över. Nästan som för att absolut dölja slyn-Linda under vanliga Linda. Med så stora bröst som hon har, går Linda aldrig utan behå till vardags. Hon kan dock omöjligt ha behå till bodyn, och det känns ovant med brösten som hänger fria. Samtidigt känns det lite spännande. Likaså med öppningen i grenen, som är nästan lite som att gå utan trosor.

Hela förmiddagen går Linda i ett tillstånd av konstant nervositet. Men också förväntan. Av allt hon varit med om kommer detta att vara det snuskigaste hon har gjort. Nu ska slyn-Linda verkligen leva upp till sitt namn.

Så komma äntligen ögonblicket när hon ger sig iväg för att stråla samman med Tina. De cyklar tillsammans hem till Erik. Linda har kommit överens med honom att de ska komma dit en stund innan deltagarna i svensexan börjar komma. Han ser lite road ut när han hälsar på Tina. Såklart, tänker Linda, han har ju fattat att det var hon och inte Linda som sög av honom senast.

Men Erik gör ingenting i övrigt för att visa att han vet. Istället tar han in tjejerna i huset och bjuder dem på varsin drink. För en gångs skull tar Linda tacksamt emot den, och Tina vet hon tackar aldrig nej till sådant.

Sedan går de tillsammans ut till skjulet.

Erik har borrat upp tre hål till, visar det sig. Två på vardera sidan om det ursprungliga, och ett ensamt hål på samma kant som dörren. Trots drinken känner sig Linda rejält nervös. Det är nu hon börjar fråga sig vad hon har gett sig in på. Hon ser på Tina att hon känner samma sak, men vet att hon aldrig skulle erkänna det.

“Det är rätt kyligt idag”, säger Erik. “Så vi håller mest till därinne. Det ska inte vara några större problem för er att smyga iväg sedan.” Det låter ju betryggande, tänker Linda, en aning spydigt, vilket är ovanligt för henne. “Ni har ju ett litet kikhål så att ni kan kolla så att kusten är klar.” Och det är ju sant.

Inne i skjulet är det inte riktigt lika kallt, men ändå kyligt. Tjejerna behåller kläderna på, men Tina tar genast fram en flaska rödtjut ur ryggsäcken. “Vi får väl värma oss lite mer”, säger hon. För en gångs skull är Linda glad för att väninnan är så glad i alkohol. Det känns lite förbjudet att halsa direkt ur flaskan, men det som kommer är desto mer förbjudet, så det känns löjligt att sätta sig på tvären. De kommer överens om att hålen längst in är Lindas, medan Tina får sitta i hörnet.

De dricker mer vin medan de fnittrar ihop. Blir lite lummiga. Linda vet inte hur mycket tid som förflyter, men så småningom hör de röster. Tina kikar ut genom ett av hålen i väggen. “Här kommer de”, säger hon.

Linda fnissar nervöst, men också av vinet. Hon har druckit tillräckligt nu för att inte riktigt ha de där spärrarna hon brukar ha. Hon kränger av sig jackan och drar av sig klänningen. Hon ser hur Tina stirrar på henne med stora ögon och säger: “Det kan nog bli rätt kletigt.” Sedan förstår hon att det är hennes body som frammanat reaktionen.

Väninnan tar själv av sig jacka och klänning. Sedan lutar hon sig fram och suger in den ena av Lindas bröstvårtor i munnen. De har styvnat redan av den kalla luften, och kontrasten med Tinas varma mun är oerhörd. Hon har ett svart raffset på sig, och Linda besvarar handlingen med att stryka med fingrarna över Tinas trosor.

Längre hinner de inte förrän en styv manslem letar sig genom ett av hålen. Lite avundsjukt noterar Linda att det är Tina som skall ägna sig åt den. Hon hinner se hur väninnan tar tag i den med båda händerna innan hon själv får en svagt böjd, rätt lång sak att ägna sig åt. Hon känner det välbekanta suget i magen. Ser för sin inre syn alla filmer hon tittat på, och hennes tidigare upplevelser med Erik.

Sätter utforskande tungan under ollonet. Får in en till stake i hålet bredvid. Tar tag i den och runkar medan hon låter tungan virvla runt toppen på den första. Ser i ögonvrån att Tina också har två stycken att ta sig an. Byter över och slickar på den andra medan hon runkar den första. Känner hur det spänner i bröstvårtorna. Tittar ner och ser våta_lindas utstyrsel. Glömmer allt om vanliga Linda när hon byter över igen. Känner hur våta_linda verkligen blir lite våt. Gör det som våta_linda obönhörligen måste göra och sjunker ner med munnen över kuken.

Känner med en gång hur hon blir alldeles het i kroppen av känslan av den styva kuken mellan läpparna. Suger med långa tag. Tar in ungefär halva i munnen. När hon släpper ut den ser hon att den praktfulla lemmen glänser av hennes saliv. Det ser hur skönt ut som helst. Samtidigt har lite försprut sipprat ur den andra kuken. Hon slickar av det innan hon sjunker ner över staken med munnen och suger som hon sög den första. Känner hur hon börjar komma igång nu. Hör hur det tjattras utifrån men kan inte uppfatta så mycket. Kastar en snabb blick på väninnan som suger med långa, djupa tag. Blir nästan lika tänd av att se det som av det hon själv håller på med.

Söker sig tillbaka till den första kuken med munnen. Sluter läpparna om ollonet och drar med tungan mot den lilla strängen. Känner hur mannen utanför börja stöta lite lätt i hennes mun. Det gillar hon. Gillar att det känns som om han utnyttjar henne. Tänker som hastigast på mannen i parken och känner hur det suger till i underlivet. Flyttar ansiktet så nära väggen att nästippen hamnar emot. Allt för att låta mannen utanför stöta djupare i hennes mun. Känner att hon skulle kunna låta det pågå i all evighet, så skönt är det.

Men mannen kan naturligtvis inte hålla sig hur länge som helst och drar plötsligt tillbaka kuken. “Är det skönt?” frågar hon Tina.

“Mmmmhmmm”, grymtar väninnan med munnen full av kuk. Linda kikar försiktigt genom hålet och ser att en ny kuk är på väg. På ren impuls spärrar hon upp munnen och placerar den alldeles för hålet så att mannen genast får in dasen mellan hennes läppar. Hon låter även denna stöta självmant, medan hon fortsätter att runka kuken till höger. Hon lyckas uppfatta en röst utifrån och byter sugobjekt. För att kompensera för att hon faktiskt inte uppmärksammat den så mycket överger hon ett slag kuken till vänster för att trycka sina fylliga bröst runt kuken till höger. Märker under tiden hur kuken till vänster försvinner för att ersättas av en ny.

Hon tar tag i nykomlingen med handen. För sig snart dit och börjar suga medan kuken till höger byts ut. Arbetar med händer mot båda kukarna medan hon snabbt byter mellan dem med munnen. Suger med långa lystna tag. Får det allt svårare att hålla reda på när kukarna byts. Vet bara att det här måste vara det häftigaste hon har varit med om. Tänker snabbt på annonsen hon satte in för en tid sen. Nu är hon verkligen våta_linda, sugslyna, och hon älskar det. Kan inte få nog av det här. Det vibrerar i hela kroppen när hon drar ett stort, svullet ollon över läpparna. Drar det över kinden också för att låta kukhuvudet kleta av sig på henne. Tittar sedan på det. Så välformad att hon inte kan låta bli att dra tungspetsen över det, varenda liten del. Slukar den sedan. Går upp i känslan av läpparnas möte med den praktfulla kukstammen. Håller sedan huvudet stilla. Låter mannen stöta med den stora kuken i hennes mun.

När kuken drar sig tillbaka kastar hon en blick åt höger. “Är det inte häftigt?” säger hon. Tina sitter som bäst och guppar med huvudet över en grov sak, men hennes “Mmmmmmmm” talar om vad hon känner. Linda flyttar över huvudet åt höger, låter kuken där stöta i hennes mun medan hon runkar den kuken som nu sticks in genom det andra hålet. Det frigör en hand som hon kan föra ner mellan benen. Hon måste känna på sig själv. Bara lite grann. Hon är så kåt, något som fukten mellan blygdläpparna skvallrar tydligt om.

Så återgår hon till ordningen och fokuserar på kukarna. Suger och runkar om vartannat. Tar då och då brösten till hjälp. Lapar med tungan över stora svullna ollon. Låter dem kleta av sig runt hennes mun och på brösten. Erik har sagt att de skall vara tolv till antalet, så hon måste ha tagit sig an några flera gånger om. Vid det här laget känns det som om hon har sugit minst sjuttio kukar. Männen verkar vilja och kunna hålla på hur länge som helst. Det är naturligtvis en komplimang. En som bara spär på Lindas tilltagande eufori.

Så över gyttret av mansröster därute hör hon hur någon stönar högt: “Nu sprutar jag!” Hon känner förvarningen på tungan. Lyckas få ut kuken ur munnen och trycka det svullna ollonet mot sina slutna läppar. Hör ett gigantiskt brunstvrål utifrån och känner hur kuksås börjar välla ut över hennes mun. En fullständigt vansinnig, gräddig mängd. Hon känner hur vällusten flödar genom henne som sperman som lägger sig över hennes läppar.

Utan vidare tar hon och för över sin kletiga läppar till det andra hålet. Suger ivrigt medan sperma droppar ner på hennes bröst. Håller sedan och låter mannen stöta i hennes spermatäckta mun. Går helt upp i känslan av att få munnen penetrerad av den härliga staken. Vet knappt själv om hon vill dra ut på det hela ytterligare eller få en ny härlig laddning.

Mannen utanför löser det hela åt henne med att stöna högt. Det gör även Tina samtidigt. Linda ser hur väninnan mjölkar en sprutande kuk över ansiktet medan hon själv känner en stråle som skjuts ut i munnen. Hon backar med huvudet och sväljer. Får en ny stråle över halsen. Tar tag i kuken och runkar ut resten över munnen. Känner hur hon vill ha allt över sig, inget i sig.

Hon och Tina tittar på varandra och ler. Båda har rejäla spermamustascher, och det är knappt att de kan hålla sig för fnitter. Men båda har också snabbt två kukar till att ta hand om. Linda tar sina i vardera handen och runkar. Gnider dem i tur och ordning mot kinden. Suger några snabba tag på dem om vartannat. Vill inget hellre än att känna dem spruta ut sin heta sås. Runkar dem igen medan hon bestämmer sig för vilken hon vill ha först.

Hon slår en snabb blick på Tina som runkar frenetiskt på en kuk som pekar rakt mot hennes ansikte. Linda bestämmer sig för den hon har till vänster. Hennes läppar blir till en sugpump när hon tar in den i munnen. Hon känner också snart hur den expanderar därinne. Släpper ut den och gnider den mot kinden igen. Känner snart till sin enorma glädje hur den heta kuksåsen forsar ut över kinden. Det kommer mycket. Gör samma sak med den andra kuken, fast med sin högra kind. Snart pumpar den också ut sin varma underbara kräm. Hela hennes ansikte känns inkletat när två styva kukar till presenterar sig.

Hon blickar åt höger, ser hur Tina drar en nysprutad kuk runt hela ansiktet och suger in den igen för att få den riktigt ren. Det är en härlig syn. Lika härlig som de två svullna stakarna hon har framför sig som snart också de kommer att spruta över henne. Hon har aldrig fått tillfälle att göra detta innan. Därför har hon aldrig kunnat veta hur häftigt det är att suga kuk när ansiktet redan är nedsprutat. Vilken slampa du är, Linda, säger hon tyst till sig själv. Sedan går hon loss på kukarna.

Det tar inte lång tid. Hon är målmedveten nu. Det enda hon vill ha är deras kuksås. Och efter en stunds intensivt sugande runkar hon dem en efter en över ansiktet. Det sprutar och plaskar över hennes kinder och näsa. Gillar att känna hur det undan för undan droppar ner lite säd på hennes bröst. Det enda smolket i bägaren är vetskapen att det nu är slut för hennes del. Den enda omjölkade kuken är den som Tina just nu håller i munnen medan hon runkar den.

Hon runkar snabbt och hårt. Linda hör snart ett stön utanför skjulet. Hon väntar sig att väninnan skall dra ut kuken, men istället tar hon hela sprutet i munnen. Kommer sedan bort till Linda och kysser henne, ser till att även Linda får in lite av sädesvätskan i munnen. Fortsätter att gnida sina spermakladdiga läppar mot Lindas lika kladdiga. Slickar sedan av en del av kladdet från Linda och sväljer. Linda återgäldar. De sitter så en stund och gör varandra rena från så mycket sperma som möjligt. Sedan tar Tina fram en handduk ur väskan så att de kan torka bort resten.

När äventyret nu är slut märker de båda av höstluften igen. Dessutom har lite av berusningen börjat avta. De klär på sig och sitter ett litet tag. Utifrån hörs ingenting längre, och Linda vågar sig på att kika ut. Ser ingenting av männen, men vinkeln hindrar henne från att se hela tomten. Hon svär för sig själv där hon sitter. Det är en sak att sitta härinne och suga av männen, det är en annan att bli sedd. Slyn-Linda kanske är en slampa, men gamla vanliga Linda håller snabbt på att ta över.

“Vi kan inte sitta här hela kvällen”, säger Tina. Hon är redan på väg att lyfta av haspen, och Linda har inget annat val än att följa efter. Det är fördraget till stora rummet, antagligen har Erik sett till detta just för att de skall kunna smyga iväg.

Men det hjälper inte, för nu säger en röst: “Hallå, tjejer!” En av gästerna står invid huset och röker. Han har ett ölglas i handen. Tina känner hur skammen rusar på henne, men mannen är som om ingenting har hänt, trots att han kanske är en av dem som sprutat över henne. Hon drar Tina i armen. Men Tina har blicken på ölglaset. Det ser också mannen. “Det finns hur mycket som helst därinne”, säger han och tecknar med huvudet.

När Tina gör en rörelse mot huset hamnar Linda ur balans. När hon snubblar till sliter sig Tina loss. Hon är redan halvvägs till dörren in till stora rummet när Linda hinner ikapp henne. Mannen fimpar sin cigarett och går själv mot dörren. “Kom, vi cyklar hem till dig”, viskar Linda, men Tina vill inte lyssna på det örat.

“Jag vill ha nåt och dricka”, säger hon. “Jag tycker att jag förtjänar det.”

När mannen håller upp dörren förstår Linda att loppet är kört. Eller, det är det väl egentligen inte. Teoretiskt sett kan hon vända och dra härifrån. I praktiken är det dock omöjligt. Hon ser hur en massa män stirrar storögt på dem när de kommer in i stora rummet. Hon lokaliserar Erik och går fram till honom. Tina lokaliserar snabbt ölet. “Var har du toaletten?” frågar Linda Erik.

Hon sitter inne på toaletten en bra stund. Känner hur hjärtat bankar. Måste komma härifrån, men kan inte sticka utan Tina. Så mycket ansvar känner hon. Hoppas att Tina har fått sin öl och druckit ur den. Men när hon långt om länge vågar sig ut är det värre än hon kunnat ana. Så fort hon kommer in i stora rummet ser hon Tina i en av sofforna. Hon ser också mannen som har handen under väninnans klänning och tafsar på hennes bröst. För att inte tala om mannen i vars knä hon sitter.

Linda blir helt ställd. Så står Erik plötsligt framför henne med ett glas vin i handen. “Här”, säger han. “Jag föreställer mig att du hellre dricker vin än öl. Har jag rätt?” Linda nickar medan hon tar emot glaset. Kan inte låta bli; det hade varit oartigt. “Slå dig ner”, säger Erik. “Slappna av.”

Slappna av? Är han inte riktigt klok. Men det är Erik, tänker hon sedan. Han menar säkert bara väl. Hon slår sig ner på en trästol som står nära dörren. Stolarna förstår hon att Erik tagit in för att få tillräckligt med sittplatser. Hon vågar knappt se på Tina. Tittar sig omkring istället, försöker avgöra vilken av de här männen är Alexander som snart skall gifta sig. Tolv män, hade Erik sagt. Några måste vara någon annanstans, kanske ute och röker. Alla dem som sitter här inne är fokuserade på det som händer i soffan. Det passar Linda fint; då är det ingen som bryr sig om henne.

“Vill du ha mer?” Det är Erik som står där. Linda märker till sin egen stora förvåning att hon redan druckit ur glaset. Hon nickar och överräcker det till Erik. Något annat hade ju varit oartigt, och just nu känner hon sig inte särskilt berusad, så det kan ju inte vara någon fara. Erik försvinner men återvänder snabbt med det påfyllda glaset. Hon tar det och tar en klunk. Måste fundera på hur hon skall få ut Tina.

“Din väninna har visst helt egna planer”, säger Erik. Han har slagit sig ner bredvid henne.

“Hon är lite impulsiv”, säger Linda.

Var fick hon det ifrån? Hon tar en ny klunk av vinet. Sedan en till. Känner plötsligt hur berusningen slår till. Ställer ifrån sig glaset, men det är för sent för försiktighetsåtgärder.

“Jag måste se till en sak”, säger Erik. Linda sitter kvar, blundar, kämpar mot den tilltagande berusningen. Hör hur dörren till trädgården öppnar och stängs. Förstår att de frånvarande männen kommer in. Märker hur stolarna på vardera sidan om henne tas i anspråk. Förbannar sig själv för att hon inte har satt sig ytterst i raden. Blundar vidare och önskar sig någon helt annanstans.

Så känner Linda en hand på sitt lår. Den känns trevande och osäker och hon borde förstås ta bort den. Men hon förmår inte. Någonstans i sitt dimmiga medvetande hör hon av ett ljud från Tina. Hon slår upp ögonen och ser hur väninnan sitter bredbent i soffan med klänningen uppdragen till midjan och ett manshuvud mellan låren. Vad gör de här, tänker hon. Men Tina verkar inte direkt våndas när hon blundar och fäller bak huvudet. En hand hamnar på Lindas andra lår. Den här är mindre avvaktande, mer krävande. Hon blundar igen. Det här får inte vara sant, det får inte hända.

“Ja! Slicka mig”, stönar Tina bortifrån soffan. Linda inser med en viss bävan att hon är fast. Hon kan i och för sig ta sig härifrån själv, men i sådana fall blir det utan Tina, och det vill hon inte. Hon öppnar ögonen, men bara för att se hur klänningen nu dragits av väninnan helt. Det står klart att Tina kommer att löpa linan ut och Linda blundar igen. Hon är knappt medveten om vad som händer nu. Inte för att vinet har stigit henne åt huvudet, även om hon känner att det har haft sin effekt. Nej, detta är mer en försvarsmekanism.

På något sätt har männens händer hamnat på hennes stay-ups där de tidigare låg på klänningens tyg. Hon hör hur ett sus går genom rummet och förstår att något händer i soffan. Något hon inte vill se. Men hon öppnar ögonen i alla fall. Hinner uppfatta att Tina står på alla fyra, men blundar innan hon ser vad som händer henne. Hör hur Tinas upphetsning tränger igenom sorlet av mansröster. Känner hur händerna hon har på låren rör sig längre upp. Hon vet inte alls vad hon skall göra. Allt hon har gjort hittills har hon ändå försökt att kontrollera på något vis, även om det inte alltid blivit så. Den här situationen är något helt annat. Någonstans inom sig säger en röst henne att det enda hon kan göra är att följa med i det som sker.

Det i sin tur gör att hon kopplar bort alla tankar ännu lite mer. Händerna når kanten på hennes stay-ups, den ena efter den andra. Hon vet inte om männen hade slutat om hon hade sagt åt dem, för hon säger ingenting. Gör ingenting. Det blir den mer säkra av händerna som först når hela vägen upp. Linda sitter inte precis med brett särade ben, men de är tillräckligt särade för att mannen skall kunna känna att hon har en öppningen i grenen. Fastän hon blundar märker hon att han hajar till. Hon känner att hon borde känna något, men är som i en dimma. Märker hur den andra mannen når fram. Hör sig själv ge ifrån sig något slags konstigt ljud.

Ljudet av väninnan når henne långt bort ifrån. Hon förstår av andra ljud att Tina blir tagen hårt – förmodligen bakifrån. Kommer på sig själv med att plötsligt hålla en kuk i vardera handen. Har inte den blekaste aning om hur det har gått till. Känner hur händer griper tag om hennes bröst bakifrån. Blir medveten om hur det spänner i bröstvårtorna och förstår att mannen måste känna det genom klänningens tyg. Hon känner svalare luft när dörren öppnas. Luft som slår mot underlivet. Hon slår upp ögonen och ser hur klänningen dragits upp för att blotta området som de två männen vid sidan om henne fingrar på. Med mannen bakom blir de tre.

Hon vågar knappt tänka på var detta kommer att leda. För hon vet att hon inte kommer att kunna göra annat än låta händelseförloppet ha sin gång. Ser nu att en del av de övriga männen tittar på henne, däribland Erik. Blundar igen. Känner hur mannen bakom henne tar henne under armarna och lyfter henne tillräckligt för att de andra två skall kunna få upp klänningen från under henne. Hon hör hur det går ett sus genom rummet när den dras av henne. Förstår att det kommer sig av att de ser hur hon är klädd under. Eller kanske hennes stora, nakna bröst som mannen bakom henne nu lägger händerna på.

Hör hur det rör på sig i rummet. Känner hur mannen bakom henne håller upp och fram brösten. Känner hur hennes bröstvårtor omsluts av läppar. Båda, vilket innebär att männen som omger henne nu måste vara fem till antalet. Linda vet inte riktigt hur hon skall känna. Förstår fortfarande inte att det händer henne. Hör ett utdraget stön någonstans ifrån. Förstår med en viss chock att det är hon själv som låter så. Blir plötsligt medveten igen om att hon sitter med två präktiga kukar i varsin hand. Börjar röra händerna, runka männen. Känner hur den ena av dem återgäldar genom att föra in en bit av ett finger i henne. Suckar vällustigt utan att riktigt kunna hjälpa det. Vill egentligen inte avslöja sina egna känslor. Inte framstå som en slampa.

Plötsligt känner hon något annat mot sitt ena bröst. Tunga och läppar leker fortfarande med det ena, men mot det andra känner hon nu ett svullet ollon. Det pirrar ordentligt i skötet nu. Hon får in bilder i huvudet, från filmer hon har sett. Svettiga gangbangscener med unga tjejer som tillfredsställer hur många män som helst. Hon försöker tvinga bort dem, vill inte ha dem där. Vill inte känna sig så här exalterad. Det här är ett steg för långt, särskilt eftersom det sker inför ögonen på Erik. Men hur skall hon stå emot? Hennes bröstvårtor är styva och hårda, hennes fitta har blivit fuktig.

Hon hör ljud från andra sidan rummet. Ljud som talar om för henne att Tina håller på att komma. Kanske kan de gå då. Hon slår upp ögonen och tittar på väninnan. Hon är glansig i blicken, men det finns också något annat där som hon bara alltför väl känner igen. “Grabbar”, säger hon med lätt ansträngd röst. “Jag tror att Lina hade uppskattat om ni satte henne i fåtöljen och tog henne en efter en.”

Hennes ord får Linda att känna sig som om hon svävar fritt i luften utan något skyddsnät under. Fast hon är tacksam över att väninnan använt hennes alias istället för hennes riktiga namn. Det känns som om hon inte är riktigt närvarande i sig själv. Hon vet att hon lyfts ur stolen och förs bort till fåtöljen. Att hon placeras tillrätta i den. Ändå är hon inte riktigt närvarande i det som händer, som om hon svävar utanför sig själv. Hennes ben dras isär. Hon vet att hennes fitta ligger öppen för insyn, för penetration.

Alldeles i närheten hör hon Tinas röst, alldeles för upphetsad för att hon skall gilla det: “Gör det, grabbar. Knulla henne.”

En kuk dras i Lindas fittskåra. När den når hålet behövs bara ett tryck för att den skall åka in. Hon har inte varit riktigt medveten om hur mottaglig hon är. Händer tafsar på hennes bröst. Hennes egna händer placeras på styva lemmar. Hon fingrar på dem medan kuken i hennes fitta får upp farten. Någon tar och drar hennes huvud åt sidan. Ett svullet kukhuvud dras över hennes läppar.

Hon hör sig själv stöna. Vill inte stöna, men gillar att ligga som en viljelös docka. Det blir vaktombyte nere i fittan och hon stönar till igen när hon penetreras av en lite större kuk. Känner sig som om hon svävar i en dröm, men är ändå bara alltför medveten om hur skönt det känns där nere. Hennes händer hålls upptagna, hennes bröst blir föremål för händer och tungor. Och männen turas om att knulla hennes våta fitta. För våt är hon, om det kan det inte råda några tvivel. Fattas bara annat när kuk efter kuk dunkar i henne. Det kanske inte sker helt med hennes benägna bistånd, men hon har inga klagomål. Precis som hon njöt av att låta dem stöta i hennes mun när hon satt i skjulet, njuter hon nu av att de stöter i hennes fitta utan att hon gör så mycket.

Men när hon känner fingrar mot sin klitoris kan hon inte låta bli att kvida och rycka till. Hon kisar tillräckligt med ögonen för att se att det är Tina som smeker henne där medan en kuk dunkar på, innan hon blundar igen. Hör sig själv stöna igen. Vill inte visa hur kåt hon är, men kan inte hjälpa det. Tina vet nämligen precis hur hon skall göra för att få Linda att röra sig mot klimax.

Nej, tänker Linda, det får inte hända. För någonstans vet hennes undermedvetna att ju närmare hon kommer den slutliga förlösningen, desto mer kommer hon att tappa kontrollen över sig själv. Det är bara det att hon är maktlös att säga till Tina. Närmast maktlös i sin totala passivitet. Maktlös emot det lite högre stönet som väninnans smekningar och kukens dunkningar frambringar. Maktlös emot läpparna som ivrigt omsluter hennes styva bröstvårtor. Maktlös att stå emot kåtheten som brusar allt häftigare inombords.

Brusar i hennes öron så att hon inte hör mer än enstaka ord och fraser: “Visst är hon skön”, “…härliga bröst…”, “…aldrig varit med om nåt liknande.” Männen knullar henne i allt kortare perioder nu. Vaktombytet sker snabbare. Men Tina gnider oavbrutet handen mot hennes klitoris. “…helt makalös…”, hörs en av mansrösterna. Lika svag som alltid för smicker stönar Linda till. Och stönar till igen. Det låter mer än lovligt vällustigt. Det är Tinas fel, eller förtjänst, hur man nu vill se det. Det är hon som vet hur man på snabbast möjliga sätt för Linda mot höjderna.

Hon känner hur något nuddar vid ena mungipan, och den här gången särar hon på läpparna. Känner hur någon håller hennes huvud på plats medan han för in kuken i hennes mun. Känner hur han rör sig i henne medan han stönar. Bara ett fåtal stötar, sedan pumpar mängder med varm kuksås ut i hennes mun.

“Fan, Alexander, kunde du inte hålla dig?” säger en röst.

Alexander. Hon har precis blivit sprutad i munnen av mannen som snart skall gifta sig.

“Försök själv hålla dig”, svarar Alexander. Han drar ut kuken och lite av sperman följer med och rinner ut över Lindas haka. Hon ligger och knullas medan en massa män ser hur hon har sperma på hakan. Hon skäms, fast ändå inte. Där skammen borde finnas trängs den ut av en omutbar kättja. Hennes nästa stön dryper av vällust. En ny kuk tar plats i hennes nysprutade mun. Det är tur, tänker Linda. För hon var på vippen att säga något som hon vet att hon hade haft ångest förr imorgon. Istället kan hon bara fortsätta att ligga passivt och låta kukarna köra i henne. Härligt manskött som tar för sig av hennes mun och fitta.

Hon bara finns mitt uppe i det. Män som tar hand om henne, hennes bröst, som får henne att runka dem. Och hela tiden rör sig lemmar i hennes mun och fitta, fitta och mun. Och när Tinas tunga nuddar hennes klitoris vet hon att hon är förlorad. Hon lyckas frigöra munnen för att stöna högt. Stönar så att det nästan låter som om hon hyperventilerar. Kuken tvingas in i hennes mun igen, men ingenting kan nu stoppa hennes klimax. Hennes läppar pressas samman runt kuken när det går för henne. Medan hon krampar hårt sprutar kuken hennes lilla mun full med ny härlig sperma. Det rinner över. Ner över hakan och halsen.

Helt tagen av en serie kraftiga spasmer är Linda bara dunkelt medveten om hur en ny kuk tar plats i hennes mun. Stöter mellan hennes såsiga läppar medan hon dunkas på i fittan. “…härlig tjej…”, hör hon någon säga. Känner plötsligt något blött och kladdigt plaska över hennes ena kind. Flera stårlar träffar henne. Hårt. Någon sprutar på henne medan hon suger en annan kuk.

“Jag vill också ha!” flämtar Tina.

Linda slår upp ögonen till hälften, ser hur två män ställer sig bredvid väninnan och hur hon genast tar sig an dem. Ser hur hon sitter snett framför fåtöljen och använder sina händer och läppar på det mest skamlösa sätt. Men Linda är väl knappast bättre sjäv, fastän hon är huvudsakligen passiv. De beter sig båda som två porrslampor, fast på lite olika sätt.

Fast mest Tina. Hon vänder upp huvudet och låter männen spruta loss rejält över hennes ansikte medan hon i värsta porrfilmsstil sitter och gapar med tungan ute.

“Vilka brudar!” utbrister någon.
“Åh så skönt!” flämtar Tina medan spermastrålarna plaskar över hennes söta ansikte.

Linda stönar till bäst hon kan. Kåtnar till lite av att se Tina så. Det är som att se en porrfilm på plats. Hon vaknar till lite mer. Känner att hon fortfarande skäms, men att kåtheten är större. Med allt som hänt är det fånigt att tro att hon har någon dygd kvar att hålla på.

Tina har en ny kuk i munnen. “Mmmmmfffff”, stönar hon.

“Skönt, va?” säger mannen som låter henne runka och suga honom. Tina ger honom en kåt blick. Linda känner själv hur skönt det är med en hård kuk i munnen. Men hon känner sig lite besviken på att fittan nu har tömts på manskött. Att männen bara står runt de två tjejerna och runkar. Hon vill be om mer, men det känns lite för slampigt. Genom halvslutna ögon ser hon hur Tina runkar kuk med ena handen medan hon smeker sig själv med den andra. Linda skulle också vilja smeka sig själv, men det hade också sett för slampigt ut. Men hon är så kåt… med alla styva kukar som fortfarande finns kvar och som runkas omkring henne.

Hennes mun töms på kuk. Några snabba runktag från mannen är allt som behövs för att hennes ansikte skall sprutlackeras av mer sperma. Det känns härligt när mannen smetar ut det ännu mer med ollonet. Hon känner hur den varma säden sprids ut över överläppen. Två kukar till hamnar framför hennes ansikte. Män som runkar för att spruta över henne.

“Jag kommer!” stönar mannen som har kuken i Tinas mun. Linda ser hur Tina runkar honom snabbare. Runkar honom rakt in i munnen och sväljer hans säd. Ler sedan upphetsat mot Linda medan hon fortsätter att smeka sig själv. Sätter sin nu fria hand, den som precis runkat av mannen, mot Lindas kön. Trycker in fingrarna i henne och pullar henne medan hon smeker sig själv.

Det blir för mycket för Linda. Hon besegras nu helt och hållet av sin egen kåthet. Hon stirrar upp på männen med kåtglansiga ögon.

“Runka”, stönar hon.

Tina gräver med fingrarna längre in. “Hör ni, grabbar”, säger hon. “Hon vill att ni ska spruta ner hennes kåta ansikte. Runka era kukar och spruta över henne nu…”

Det är kanske inte detta Linda har sagt, men hon tänker inte säga emot heller. Den ena av männen stryker med fingret över hennes kletiga kind.

“Sträck ut tungan, gumman”, säger han. Två andra män har kommit fram och kramar hennes bröst, leker med de styva bröstvårtorna. Alla i rummet har nu uppmärksamheten riktad mot Linda när hon sträcker fram tungan för att fånga upp de heta dropparna. Hon ser hur Erik hamnar framför henne. Tina drar ut fingrarna och låter honom tränga in med kuken i Linda medan hon smeker väninnans klitoris istället. Linda stönar högt. Känner kåtheten som ett rus. Ser på männen som står och runkar att de inte har långt kvar. Hon väntar ivrigt med tungan utsträckt medan hennes fitta blir hårt tagen igen. Mycket hårt tagen. Hårdare än vid något tidigare tillfälle under kvällen.

När det går för männen märker hon att de inte är något vidare på att sikta. Det är inte mycket av krämen som hamnar på den tunga hon så längtansfullt håller utsträckt, men tillräckligt för henne att slicka i sig. Däremot får hon en stor klump i ögat som tvingar henne att blunda igen.

Under tiden drivs hon mot en ny orgasm av Tinas fingrar och Eriks djuriskt pumpande kuk. Sperma rinner ner över hakan och droppar ner på hennes stora bröst. Hennes ansikte är härligt nedkletat igen. Det känns som om allt som händer nu bara spär på hennes kåthet. Som om hon aldrig kommer att kunna få nog. Hon stönar lystet. Stönar på ett sätt som varslar om att det är väldigt nära för henne. Känner utan förvarning hur en ny stor stråle landar på ena kinden. Sedan en på den andra.

Hon kan omöjligt hålla sig nu. Öppnar munnen och stönar högt. Förstår att männen gör sitt bästa för att pricka hennes öppna gap medan en ny orgasm rycker tag i henne. Försvinner in i ett kladdigt rus. Vaknar till igen av att Erik drar sig ur hennes fitta. Hör hur Tina stönar på ett sätt som förebådar en ny orgasm även för hennes del. Öppnar ena ögat lagom för att se hur Erik runkar ut en ny dos sperma över väninnans öppna gap.

Det hugger till i henne av oresonlig svartsjuka. Det i sin tur får henne att kvickna till och inse var hon är och vad hon har gjort. Att hon ligger i Eriks stora rum efter att ha blivit påsatt och nersprutad av en himla massa män. Vet inte om hon bör vara upprymd över att ha varit med om något nytt eller skämmas ögonen ur sig.

Hör sedan hur en av männen fäller omdömet

“Ni måste fan ta mig vara de kåtaste jävla brudarna jag varit med om. Fy fan vad ni är härliga.”

Och Linda bara ligger där alldeles kladdig och är lika svag för beröm och smicker som alltid.

Föregående Inlägg

En svärdotters dilemma

Nästa Inlägg

Min flickvän är en slampa