Trekant

Svartsjuk men kåt

Aldrig har jag, varken förr eller senare, varit så kåt som den första gången jag såg min man knulla en annan kvinna. En bottenlösa svartsjuka blandad med en oerhörd upphetsning skapade denna känsla i mig som är svår att beskriva med ord, men jag har lovat att försöka.

Vi hade kommit till ett punkt i vårt förhållande som inte var speciellt upplyftande. Efter 13 års äktenskap tog vi, som så många andra, varann för givet. Jobben, barnen och de dagliga rutinerna hade nästan tagit musten ur vår dragning till varandra. Och när vi ibland hade sex så var det något som fattades, så kändes det för oss båda.

I ett försök att göra något åt situationen åkte vi iväg på semester. Till det romantiska Italien, varmt och härligt, spännande lukter, starka färger och smekande musik, god mat och gott dricka…och barnlediga!…vi såg verkligen fram emot en välgörande vecka i detta vackra land när vi anlände till hotellet den första kvällen.

Klockan var nästan 22.00 när vi kom fram, så vi bestämde att hastigt duscha av oss, klä oss lite snyggt och gå ut för att äta på en gång. Det kryllade av restauranger på gatorna runt hotellet, så vi gick in på den första och bästa vi såg, fick ett mysigt bord vid fönstret och beställde en flaska med husets vin medan vi väntade på menyn. Flaskan blev snart tom, och efter ett läcker måltid bestående av pasta och skaldjur beställde vi en flaska till. Jag började redan bli lite snurrig, lite sådär skönt snurrig. Tittade lite retsamt på min man för att kolla hur om han mådde lika bra som jag, och upptäckte att han hade sitt blick fästad någon helt annan stans än på mig.

Jag vände på huvudet för att se vad han tittade på, och gissa om jag fick se!! Vid bordet bakom oss satt en yppig italienska. Hennes välformade kropp, det mörka hårsvallet och de bruna flirtande ögonen kunde få vilken man som helst att tappa koncepterna. Och att hon flirtade med MIN man rådde det ingen som helst tvivel om.

Jag vände mig snabbt mot honom igen, och hann se hans trånande blickar på henne innan han febrilt började koncentrera sig på vinglaset han hade framför sig.

För första gången som jag kan komma ihåg kände jag svartsjukan stegras i mig. Det här var ju VÅR stund tillsammans. Det var MIG han skulle titta trånande på! Jag åkte väl för fan inte ända till Italien bara för att han skulle sitta där och dregla över någon italiensk slyna!!

Känslorna rasade i mig, jag kastade servetten som jag hade haft i knät på golvet och reste mig så häftigt att jag nästan vältrade det som stod på bordet.

– Jag går tillbaka till hotellet!!.. nästan skrek jag…sitt bara här och dregla du!!

Min man tittade förvånad på mig. Det var inte ofta han hade sett mig i detta argsinta tillstånd. Och idet jag gick mot dörren med hastiga steg hörde jag honom.

– Men Tessan då!…vänta!…ska bara dricka ur så kommer jag också!

Han höjde glaset mot munnen, men då var jag redan utanför dörren.

Tillbaka på hotellrummet kastade jag mig på sängen och kunde inte hejda gråten. Vad var det MED mig?? Det hela hade ju egentligen varit så oskyldigt! Jag blev liggande och funderade medan jag lyssnade efter hans steg ute i korridoren. Lyssnade och väntade, men ingen kom.

Tankarna rasade i mig. Vad gör han nu? Har han bjudit henne på vin kanske? Kanske de nu sitter alldeles uppslukade av varandra med bara EN tanke i huvudet? Jag grät förtvivlad, jag hade haft så stora förhoppningar inför denna semestern.

Ingen Stefan kom, och efter ett tag orkade jag inte mer. Jag grep handväskan och nästan sprang ut från hotellrummet, in i hissen, ut på gatan, och rusade mot restaurangen som jag just hade lämnat så hastigt.

Väl framme upptäckte jag att fönsterbordet var tomt! Och det var bordet där den vackra italienskan hade suttit också!! Men Stefans cigarettpaket låg kvar, och hans halvtömda vinglas stod där och vittnade om något ödesdigert.

Jag satte mig matt vid bordet, och när kyparen kom frågade jag honom på min osäkra italienska om han visste vart min man hade tagit vägen. Han mumlade några italienska glosor och tittade under luggen mot trappan ner mot toaletterna.

På skälvande ben gick jag nerför trappan. Det var sent på kvällen och inte långt till stängningsdags, så det var helt tomt lokalen, också nere på toaletterna…trodde jag. Men så hörde jag några läten från ett av båsen…kåta läten…ljudliga kåta stönanden hörde jag och jag kände igen Stefans upphetsade flåsande!!

Nästan som i trance gick jag försiktig in i båset bredvid och klev upp på toalettstolen. Tittade över kanten, och fick se det som nästan slog undan benen på mig. Den italienska kvinnan stod böjd framöver med händerna på toastolen. Hennes färgglada kjol var uppdragen runt midjan och jag kunde se hennes perfekta skinkhalvor med den glänsande skåran emellan. Och bakom henne stod Stefan! Med ett stenhårt stånd i handen fingerpullade han hennes heta skåra medan han runkade kuken med långa drag. Det kändes som jag fick ett knytnäveslag i magen och jag fick hålla handen för munnen för inte att flämta högt.

Jag hörde hur Stefan stönade och mumlade…

– himlar vad härligt!.. din kåta fitta kramar så skönt om mina fingrar…ahhhhh…jag vill in nu….vill knulla din härliga våta fitta…

Italienskan vände ansiktet mot honom, log förföriskt och sade något på italienska, ett språk som Stefan behärskar till fullo och jag bara delvis, och jag såg hur Stefan, alldeles förvriden i ansiktet av upphetsning, drog sina fingrar ur henne, kladdigt våta av hennes safter, och förde sen in sin hårda kuk i hennes våta rosenröda skåra. Han blundade, lutade huvudet bakåt och trängde in ollonet förbi hennes svullna blygdläppar… stötte så in kuken i hela sin längd. Han stönade högt nu, tog tag runt hennes höfter och började knulla hennes våta fitta hårt.

Kvinnan började stöta emot och jag såg hur Stefan njöt. Han juckade fort och hårt, gav henne några små kåtdaskar på skinkan medan han stötte in i italienskan gång på gång med sin stenhårda stake. Kvinnan sade något med mjuk röst, och jag såg hur Stefan ryckte till och stack sen sitt finger in i hennes rödmålade mun. Han lät den glida fram och tillbaka där några gånger, och med ögon som glänste av kåthet började han smeka hennes lilla stjärthål med det våta fingret. Han knullade henne hårt och pressade samtidigt fingret sakta in i hålet där bak.

– Ooooohhh…det här har aldrig min fru velat att jag ska göra….ahhhh…det gör mig så kåååååt!!

Han knullade henne i båda hålen samtidigt nu och njöt mer än jag hade sett honom njuta någon gång. Herregud!!…jag ville bara skrika högt och rusa därifrån så ont gjorde det i mig.. men märkte till min förvåning att jag också var kåt…MYCKET kåt var jag!….kunde inte låta bli att titta. Som i ett rus började jag smeka mig utanpå trosorna, märkte att jag hade blivit alldeles blöt medan jag hade stått där och tittat på dom. Jag smög handen in under troskanten, ner mot min bultande heta fitta. Medan jag såg hur Stefan stönande njöt av att knulla denna främmande kvinnan så körde jag upp två fingrar i min brännheta skåra och började fingerpulla mig själv häftigt där jag stod medan jag smekte klittan med snabba rörelser. Kåtsafterna rann efter mina fingrar och jag var fullständigt vansinnigt upphetsad!

Sen gick det för mig!

Innan jag ens fattade vad som var på väg att hända fick jag en orgasm som skakade hela mig, och jag bara skrek rakt ut i överraskning.

De båda tittade förskräckt upp på mig där jag stod och skrek ut min svartsjuka njutning. I Stefans ansikte såg jag skam och ängslan lysa där han försökte dra sig ur henne. Men hon grep tag i honom och höll honom kvar i sig, fortsatte bara att stöta emot hans hårda stånd. Stefan titta upp på mig igen. Jag såg hur hans ögon bad om förlåtelse.

Jag bestämde mig snabbt, och med ett litet hopp var jag nere på golvet och på väg in till dom i båset. Stefan stod fortfarande kvar med kuken i henne och jag gick snabbt fram, rev av mig de blöta trosorna, klev upp på toasitsen, och ställde mig så att Stefan kunde se min plaskvåta skåra framför sig, och så började jag smeka mig igen. Jag såg ner på dom. Stefan tittade förundrad på mig.

– Slicka mig!….fräste jag…..slicka mig medan du knullar henne.

Stefan tittade vantroget på mig och böjde sig sen tvekande så långt fram som han kunde komma och började slicka min blöta skåra med långa smekande drag. Han blickade in i mina ögon igen, och jag såg hur hans ängslan långsamt vek åt sidan till fördel för ren lusta. Han började stöta in i italienskan igen, började häftigt knulla kvinnan som fortfarande stod framåtlutad mellan mina ben medan han slickade mig så skönt. Herregud vad svartsjuk jag var, ock så jävla kåt!!!

Men plötsligt drog han sig ur henne, mumlade något till henne på engelska och fixade till hennes klänning. Kvinnan slängde ur sig något som jag uppfattade som italienska svordomar, och med ett ironiskt leende till mig försvann hon ut genom dörren medan hon rättade till sina kläder. Nu grep Stefan tag om mina skinkor där jag stod på toalocket och slickade min skåra febrilt. Han stönade med munnen mot min fitta

– Jag vill knulla DIG ..knulla DIG…har aldrig sett dig så kåt förut…vill knulla din kåta fitta nu…mumlade han medan han slickade och sög på min klitoris tills den stod rakt ut som en liten ärta.

Jag hoppade ner från toaletten och ställde mig som HON hade stått, med vitt särade ben och händerna på locket. Och sen kände jag hur Stefan drämde kuken rakt in i min plaskvåta grotta, körde in kuken i mig med ett långt tjut av naken lusta och började knulla mig hårt. Det var så otrolig upphetsande att veta att hans kuk precis hade varit inne i en annan kvinna och att hennes safter fortfarande flödade på staken som han nu knullade mig med. Jag tänkte på hans finger i hennes rumpa.

– Stefan…sade jag….du får.. du får gärna…knulla mig där bak om du vill?

Jag kände hur han ryckte till.

– Är det säkert att du vill?.. frågade han med hes röst…du har jo aldrig…
– JAAAA!.. nästan ropade jag….jag vill att du knullar mig i röven…gör det!… nu!

Jag behövde inte be två gånger. Jag kände hur han sakta drog sig ur mig och sen kände jag hans svullna ollon trycka mot stjärthålet. Kände hur hela han darrade av kåthet. Kuken var blöt av mina safter och jag var så kåt att den gled mycket lättare in än vad jag hade trott. Och det var sköööönt ju!! Jag hade tydligen erogena zoner som jag inte visste om!! Jag stack handen ner mellan mina ben och började leka med den svullna klittan samtidigt som Stefan knullade min stjärt. Med ett stadig grepp om mina höfter körde han kuken ut och in i det lilla stjärthålet medan han stönade högt.

– Åhhhhh…älskling…det är så skööönt!!… flämtade han medan han hejdlöst pumpade ut och in i mig. Nu kommer jag snart! ..stönade han. mmmmmmmm…
– Jag vill se dig när du sprutar flämtade jag kåt. Jag vill att du sprutar mig i munnen Stefan!
– Ahhh….jaaaa…stönade han och drog sig ur.

Jag vände på mig och satte mig på toalettlocket. Stefan ställde sig framför mig och runkade sin stenhårda kuk med snabba drag. Jag smekte min klitta i samma tempo.

– Gapa!…flämtade han nu…gapa…för nu kommer jag!!

Och det gjorde han. Han drog ett sista drag över kuken, drog förhuden helt tillbaka, sköt fram höfterna, och sen började han spruta. Jag kände hans varma sperma i min mun, på mina läppar, på kinderna, fasiken vad skönt det var att se hans oförställda nakna kåthet där han runkade hårt och sprutade sin varma sats på mig. Jag kände att jag också var på väg att komma och stönade högt. Och medan hans sista varma sperma droppade ner på mig smekte jag mig över kanten till en orgasm som skakade hela min värld.

Vi rättade till våra kläder, tvättade av oss, och tätt omslingrade smög vi oss med ett leende upp för trappan, förbi en förvånad kypare, förbi kvinnan som Stefan just hade knullat, och ut i den varma sommarnatten. Och jag fick en stark känsla av att mina förhoppningar för denna semestern skulle komma att bli besannade. Vi hade nog en lång väg att gå. Detta var bara en början, men jag såg mycket fram emot att vandra dessa nya vägar fram mot målet!

Föregående Inlägg

Kladdig upplevelse

Nästa Inlägg

En svärdotters dilemma