Shemale / Trans

Sofie med kukbulan

Han såg henne redan från andra sidan gatan. Sofie. Hon hade en tunn, kort ljusgrön klänning med något blommigt mönster som gick lite i beige, brunt och guld. Hon var precis lika vacker som på bilderna, det såg han redan från där han stod. De mörka ögonen och det lite tveksamma leendet. På det här avståndet verkade allt vara som han hade hoppats på.

Han var tvungen att vänta på ett par bilar som passerade. Eller det var han ju egentligen inte eftersom han stod vid ett övergångsställe, men han kom sig inte riktigt för att göra någon åtbörd att kliva ut på övergångsstället. Istället stod han där en stund och bara såg på henne. Och hon såg på honom.

När han kom fram upptäckte han att pulsen var alldeles för hög. Han var faktiskt en smula nervös. Det brukade han inte vara vid sådana här tillfällen. Han hade trots allt en viss rutin numer.

– Hej! sade han och gav henne en lätt kram. Hon doftade underbart.

Han tog hennes händer i sina, tog ett steg bakåt och betraktade henne nyfiket. Hela hon var alldeles bedårande vacker. Och sexig. Brunbränd och slank men ändå med härliga kurvor. De fantastiska brösten var fejk förstås, men det hade han ju vetat hela tiden. Det som attraherade honom med henne var hennes ögon, hennes leende och hennes vackra hår i första hand. Hon höll huvudet aningen sänkt och verkade smått generad över hans sätt att betrakta henne. Hennes mörka ögon såg upp på honom och betraktade honom blygt men samtidigt förväntansfullt.

Stället de skulle äta på låg precis bakom dem vid det gathörn där de hade bestämt att träffas. De gick in.

Middagen blev mycket lyckad. Maten var god och stället de valt var trevligt. Den initiala nervositeten lade sig snabbt och konversationen gick väldigt avspänt och glatt. På många sätt kände de ju redan varandra.

Efteråt tog de en promenad genom parken, i riktning mot torget. Väl framme vid torget kunde de välja att antingen fortsätta fram till honom, eller till henne eller i värsta fall skiljas åt.

De gick över den lilla bron vid dammen som gick längs med parken och som skiljde den från vägen. De vek sedan in på den gångväg som slingrade sig fram mellan träden i den lite skogrikare delen av parken. Där lade han armen om henne. Hon protesterade inte utan lutade sig istället lite närmare honom och lade sin arm om honom.

Det var inte mycket folk här, trots den varma och sköna sommarkvällen och trots att man hade satt upp små kulörta lyktor längs med gångvägen.

Det var skönt att känna värmen från hennes kropp, skönt att ha henne nära. De sade inte mycket. Han visste att snart skulle de komma fram till en krök på gångvägen där det fanns en liten glänta bakom några av träden och buskarna. Han bestämde sig nu för att det skulle vara det perfekta tillfället. Han ville inget hellre än att ta henne i sina armar, hålla henne hårt och kyssa henne. När de kom fram förde han henne helt enkelt bara åt sidan. Hon protesterade inte. När de kommit från gångvägen och nu stod i gläntan, fortfarande med gångvägen delvis inom synhåll, stannade han.

Han vände på henne, lade sina armar om henne, slöt sina ögon och lät sina läppar nudda hennes. Hon besvarade honom genom att hålla kvar sina lätt särade läppar mot hans. Försiktigt började de pussas, smaka lätt, lätt på varandra. Hon lade sina armar om hans nacke medan hon höll jackan i ena handen. Hon pressade sig dock inte alldeles intill honom utan höll sig liksom lite på avstånd, även om hennes läppar besvarade hans. Än så länge nyfiket, utforskande pussande, på mun, haka, kinder, lite på halsen. När han ville pressa sig närmare henne drog hon sig återigen något tillbaka, som om hon inte ville komma för nära. Han tog henne ömt om hakan och såg på henne.

– Är det något som inte känns bra? frågade han.

Hon mötte först inte hans blick, men såg sedan upp på honom sådär bedårande blygt som hon hade gjort i början på middagen. Han höll kvar blicken i hennes och till sist svarade hon med låg röst, nästan viskande.

– Ähh… Du vet ju vad det är….

Visst gjorde han det. Det här hade de ju pratat om så många gånger redan innan de träffats. Han tog hennes jacka från hennes hand och lade den om hennes axlar, tog tag i hennes överarmar, såg henne i ögonen och sade:

– Du… Du vet ju att det där inte är något problem. Inte för mig. Vi har ju pratat om det här.

Han förde åter sina läppar mot hennes. Hon andades tungt. De smakade på varandra, allt mer girigt. Först med läppar som hungrigt utforskade, sedan allt mer med tungorna.

Han drog henne tätare intill sig och det var då han kände det. Något som putade mot honom, något stort och hårt. Det gjorde honom enormt upphetsad och medan han fortsatte att kyssa henne förde han en han ner till hennes stjärt, började smeka och krama den stora och härliga skinkan genom den tunna klänningen samtidigt som han pressade henne ännu närmare. Han var själv styv nu och förstod att det inte längre gick att dölja nu när han hade hennes ena lår inpressat mellan sina egna. Han hade en rejäl bula i sina byxor, men det brydde han sig inte om. Inte hon heller, hon smakade honom ännu mer hungrigt, andades tungt och pressade sig hårdare mot honom.

Han kände hennes bula mot sitt ena lår och det gjorde honom ännu kåtare, för den kändes verkligen enorm, betydligt större än hans egen. Hon gned sig mot honom lite och gnydde en aning. Hon flåsade. De hade nästan svårt att stå still när de hånglade och pressade sina underliv mot varandra, lät händerna vandra över varandras kroppar och smekte varandras stjärtar.

Till slut kunde han inte hejda sig längre. Han var bara tvungen att titta. Han frigjorde sig från henne och sköt henne milt en liten bit i från sig.

– Jag måste bara få se lite… flåsade han.

Han tittade ner mot hennes skrev och det höll nästan på att gå för honom i byxorna av det han såg. Hennes lilla gröna klänning bågnade utåt av en fullständigt gigantisk kukbula. Uppenbarligen klarade hennes små trosor inte något vidare av att hålla hennes stora kuk på plats. Han förstod nu på ett sätt varför hon hade velat skyla sig med sin lilla vita sommarjacka. Han hade visserligen själv fullt stånd nu innanför sina byxor men hans egen kuk förmådde inte åstadkomma en tillnärmelsevis lika stor bula som hennes. Den måste vara dubbelt så stor som hans egen, tänkte han.

– Får jag titta lite…? frågade han flämtande mellan sina flåsande andhämtning och med en röst som knappt bar.

Hon såg bara blygt ner i marken. Hon var så söt i den lilla ljusgröna klänningen och så enormt vacker och sexig med sina brunbrända ben och armar och med den enorma kukbulan under den söta klänningen

Han sjönk ner på knä framför henne och lade ansiktet mot klänningen och den tjocka bulan. Han kände den stora kuken pulsera där inunder. Sedan förde han med darrande händer sakta upp hennes klänning.

Mellan hennes prefekt formade, slanka och brunbrända lår hade hon ett par små vita stringtrosor i spets som fåfängt försökte hålla den stora härliga kuken på plats. Den pressade utåt i en stor båge med svällande blodådror och det enda av den som trosorna lyckades dölja var själva ollonet och den främre delen av kukskaftet. Det såg nästan ut som om den stora kuken skulle frigöra sig och trosorna ramla av vilken sekund som helst. Ovanför kuken hade hon sparat en tjock med väl ansad buske. Det såg nästan ut som en fitta.

Han såg på hennes mage att hon andades tungt. Han förde ena handens fingrar längs troskanten och ryckte lätt, lätt i den. Så drog han ett finger längs med ovansidan av kukskaftet från roten och utåt, såg upp på henne och frågade:

– Får jag titta och känna lite på den? Den ser så härlig ut? Vill du visa kuken för mig?

Hon vågade inte se honom i ögonen utan nickade bara snabbt med huvudet vänt åt sidan.

– Håll i klänningen… sade han.

Hon höll upp klänningen. Han tog försiktigt tag i troskanten och drog dem utåt och neråt. När han förde trosorna åt sidan, ploppade den stora härliga kuken fram. Nu gick det lättare att dra ner hennes trosor och han lämnade dem en bit ner på låret.

– Åhhhh..! stönade hon, väl medveten om att hon nu var helt blottad inför honom.

Den stora tjocka kuken gungade framför honom, på bara några centimeters avstånd. Han kände doften av den. Han fattade försiktigt tag om den alldeles bakom ollonet och kände hur den omedelbart ryckte till uppåt. Han rullade förhuden försiktigt bakåt så att det härliga ollonet blottades helt. Kuken var nu helt styv och stod svagt uppåt och åt sidan. Han lät fingrarna löpa lätt fram och tillbaka längs med kukskaftet samtidigt som han böjde sig fram och pussade och slickade lite lätt på de stora härliga pungkulorna.

Sofie kved och gnydde och flåsade:

– Åhhh… Så skööönt…!

Medan han slickade henne runt pungen, på undersidan och på låren lite om vartannat började han sakta runka kuken med stadiga drag. Långsamma stadiga drag. Doften av kuk låg tung och gjorde honom om möjligt ännu kåtare. Sofie började få svårt att stå still. Hon flåsade.

– Snälla… Jag sprutar snart om du inte slutar med det där.
– Jag kan inte sluta nu, svarade han med tjock och grötig röst. Den är så härlig och jag är så vansinnigt kåt. Jag skulle så gärna vilja smaka din sperma.
– Du ska få den snart… snart … flämtade hon till svar.

Han höll hennes kuk bara någon centimeter från sitt ansikte medan han fortsatte att runka den med samma långsamma men stadiga drag. Han såg upp på henne och hon såg ner på honom.

Så lade han sina läppar mot ollonet och lät sin tunga skjuta ut på undersidan, så att kuken liksom vilade på hans tunga, medan han kramade pungen med den andra handen och lät långfingret cirkla runt på perineum. Han smakade, slickade… Började suga, allt girigare. Tog mer och mer av den härliga kuken i sin mun.

Sofie klarade inte alls av att vara tyst längre. Hon stönade högt nu.

Det var precis så underbart som han hade trott, att äntligen få suga kuk. Han sög och runkade girigt den stora kuken. Han kände att hon var på väg, så han satte långfingret mot hennes anus och kramade den härliga pungen ännu hårdare. Hon skrek till lite grann, samtidigt som hon tog tag med båda händer om hans huvud. Hon började röra sig i juckande rörelser mot honom.

Han pressade försiktigt mot hennes anus och till slut gav hon efter och han kunde låta fingret komma in en bit i hennes stjärt. Han lät fingret vara kvar där och rörde det bara sakta in och ut i korta drag. Han övergick sedan till att enbart suga och använde istället sin nu lediga hand till att knäppa upp sina egna byxor. Han var bara tvungen att släppa ut sin egen kuk.

Han var stenhård. Hans kuk dröp av försats och det gled fint när han runkade den vilt. Så skönt att få runka medan han hade Sofies stora kuk i munnen. Han skulle snart spruta men först skulle han smaka Sofies sperma.

Precis när han tänkt det, gick det för Sofie.

Först kom en stor stråle varm sperma rakt i hans mun, men hennes stora sprutande kuk ryckte till av orgasmen och hamnade utanför hans mun. Nästa sprut hamnade på hans mun och kind. Han skyndade sig att föra upp handen igen och greppade tag om den sprutande och ryckande kuken och riktade den mot sin mun medan han återupptog det stadiga runkandet.

Sofie skrek rakt ut och sats efter sats med sperma från hennes stora härliga kuk sprutade över honom och fyllde hans mun. Han klarade inte av att svälja allt utan var tvungen att för ett par korta ögonblick ta ut kuken ur munnen medan sperman välde ut ur hans mun samtidigt som han fortsatte att runka henne.

Fortfarande sköt långa och kraftiga strålar med sperma ut ur hennes kuk och hamnade mitt i ansiktet på honom. Hennes härliga stjärt kramade rytmiskt runt hans långfinger i takt med spermaspruten. När han efter några sekunder hämtat sig tog han den åter i munnen och lät den vila där inne medan han sakta och stadigt runkade och sög ur henne det sista av sperman.

När den underbara kuken började slakna lät han den slippa ut ur munnen. Han hade hela ansiktet fullt av hennes sperma. Han hade inte trott att det var möjligt att spruta ur sig sådana kolossala mängder med sperma. Han såg upp på henne och hon mötte hans blick med simmiga ögon och ett saligt leende.

– Åh, stackare… Du är ju alldeles nersprutad.

– Gör inget… svarade han. Du är så underbar.

Han reste sig upp med kuken i högsta hugg. Sofie tittade storögt på honom när han runkade sin stora kuk med full fart. Sofie spelade med tungan över läpparna och tittade honom djupt i ögonen. Sperman rann från hans ansikte och han slickade girigt i sig det han kom åt medan han runkade sin kuk.

Sofie lutade sig fram och lät tungspetsen spela över hans stora röda ollon. Synen blev för mycket.

Kuken exploderade i en spermakaskad.

Sofies välsminkade ansikte blev träffpunkten för hans uppdämda varma spermalast. Hans kuk ryckte och pumpade ut skott efter skott över hennes röda läppar så det rann ner över hennes hals och ner mellan brösten. När hans kuk lugnat sig pressade han sig mot hennes nu slaka men långa, tjocka och härliga kuk. Så underbar hon var.

Hon drog upp sina trosor, stoppade in sin stora kuk så gott det gick och rättade till klänningen. Så lade hon armarna om hans hals, såg honom i ögonen och sade:

– Nu går vi hem. Så kan vi leka hela natten och jag smaka mer av din sperma. Vill du det? Vill du spruta mig mer i munnen?

Han nickade rodnande och sade:

– Ja. Jag vill suga dig och smaka mer av dig med…

Föregående Inlägg

Felicia betalar i natura

Nästa Inlägg

Övernattning med överaskning