Hetero / Straight

Smygträff i trädgården

Jag hade varit på studentfirande i min hemstad, min systerdotter tog studenten och det var värt att ta ut en semesterdag för. Men nu var jag på väg hem igen och i morgon var det meningen att jag skulle jobba som vanligt. Min lilla systerdotter, som inte är så liten längre, hade haft en perfekt dag och jag måste säga att jag var lite avundsjuk på den fantastiske pojkvän hon lyckats hitta. En riktig läckerbit på 21 år. Och de var så där skönt nyförälskade och kunde inte låta bli att ta på varandra så fort de kom åt. Det var riktigt inspirerande och fick mig att fantisera om både det ena och det andra mest hela dan…

Ensam i bilen hade mina fantasier inte blivit mindre intensiva, jag hade ett par timmars bilkörning framför mig och jag kunde känna en välbekant och angenäm känsla mellan benen. Frågan var bara vad jag skulle göra åt det, för något skulle jag bli tvungen att göra. Stanna vid vägkanten och smeka mig själv en stund var förstås ett alternativ men ärligt talat alldeles för tråkigt. När jag fantiserar om sex ser jag alltid en stor och skön kuk framför mig och den tillhör Tom, min gifte älskare. Även nu var det den, förlåt jag menar honom, haha, jag tänkte på. Tänkte att det inte kan skada att skicka iväg ett litet sms och bara höra hur han har det. Inom mindre än en minut ringde han upp. Ett litet leende på mina läppar, kan inte hjälpa att jag hoppas vi ska kunna få till ett litet möte.

– Sexiga Felicia! säger Tom och skrattar. Om du visste vad glad jag blev för ditt sms, det har varit en fantastiskt tråkig dag och jag längtade efter min lilla lekkamrat.
– Vilket sammanträffande, svarar jag. Även om min dag varit allt annat än tråkig… och så berättar jag om systerdotterns sexiga pojkvän och allt hångel jag tvingats bevittna under dagen.
– Du din stackare! Tom låter inte så medlidsam, men han gillar det han hör, det vet jag. Du kanske rentav gått och blivit lite småkåt under dagen? undrar han.
– Det kan inte förnekas, erkänner jag och det är tur man har handsfree för nu letar sig min ena hand ner mot värmen mellan mina lår. Vågar inte smeka mig själv för mycket, dels för att jag måste koncentrera mig på trafiken, men också för att jag känner hur jag lätt skulle kunna bli vansinnigt kåt på en gång, och än är det långt hem till Toms kuk…
– Så vad tycker du vi ska göra åt det då? Tom verkar också hoppas på att vi ska kunna ses. Tankarna far iväg i min pilska lilla hjärna.
– Jag vet ju inte vad du har för möjligheter, säger jag, men om knappt två timmar så passerar jag din lilla förort. Om du kan komma ifrån framåt 23-tiden så kanske vi kan få till nåt, eller vad tror du?
– Mmm…vilka sköna idéer jag får nu. Tom stönar och jag förstår att han gått undan nånstans där frun inte kan höra hans samtal. Det är en till som gillar dina idéer kan jag säga, en liten vän är på väg att vakna till liv här! Tom skrattar.
– Du, tänk på vad du säger. Jag kanske inte är så SMÅ-kåt som du tror, det kanske är mycket värre än så…
– Oj! Är det så illa… får man fråga om fröken fortfarande har båda händerna på ratten?
– Nja….den ena är på ratten…
– Jaha, och den andra? Han är ivrig nu, det hör jag på rösten.
– Den andra har jag neråt… mellan låren…
– Åh…sitter du och smeker dig när du kör bil va… vilken kvinna… se till att du kör om nån långtradare så du kan bjuda chauffören på lite gott för ögonen! Tom skrattar gott.
– Den tanken har inte slagit mig än faktiskt, men jag kanske ska ta den ett steg längre och svänga in på nästa tradarparkering så får vi se ifall det finns några sugna grabbar där?! Då skulle jag ju inte behöva störa dig i din lilla fina förortsidyll, retas jag.
– Haha, nej, då är det nog bäst du kör försiktigt. 23-tiden sa du. Vi hittar en lösning och jag ringer dig igen en stund innan. Håll dig nu så där kåt och fin som bara du kan vara. Jag ska nog se till att du får vad du vill ha och behöver…
– Så bra, då hörs vi snart…

Vi avslutar samtalet och jag känner mig glad och kåt och längtande. Härligt att köra bil en varm sommarkväll och veta vad som väntar en.

När jag har några få mil kvar stannar jag vid en bensinstation och köper en glass och en flaska vatten, allt jag hade med mig från min syster är slut och värmen gör att man behöver fylla på vätska hela tiden. Dricker lite av vattnet och passar på att badda mig med lite av det på halsen och lätt kittlande rinner några droppar ner mot brösten. Kan inte hjälpa att tankarna drar iväg när jag slickar på glassen, jag ler för mig själv och blundar och låtsar att glassen är något helt annat som jag slickar och suger på… Snart Felicia, snart… åh…kåtheten har varit med mig hela resan och känns som värk i underlivet, en härlig längtande värk.

Tom ringer precis när jag slickar i mig det sista av glassen. Han undrar hur långt jag har kvar och sen kommer hans helgalna förslag.

– Frugan sover och här är alldeles tyst och stilla. Vad tror du om att smyga in i trädgården från gångvägen på baksidan? Vi har en del vrår och buskage där man kan gömma sig.
– Men Tom! Är du inte klok? Tänk om nån hör oss? Eller om din fru börjar leta efter dig?!
– Schhh, det är ingen stor risk. Jo, att nån hör oss kan vara det förstås, men va fan… skit i det. Frun är inget problem, hon sover som en stock. Du vet, det är ju en del av det tråkiga här i världen…
– Ok, ok, jag kommer, säger jag och tänker att det ändå inte är jag som riskerar nåt.
– Mmm….det kan du tro att du ska få göra. Komma. Hehe.

Inget fel på Toms associationsförmåga och fantasi. Han förklarar var jag ska parkera, hur jag ska gå och var jag tar mig in i hans trädgård smidigast genom den höga och ganska tjockvuxna häcken. Jag känner mig som en tjuv om natten när jag smyger fram i villaområdet och hoppas innerligt att jag uppfattat rätt vilken trädgård jag ska ta mig in i. Lite vingligt på mina höga klackar i den ojämna marken och den tajta kjolen gör det inte lättare. Tänk om jag går fel!

Men det gör jag inte, nästan genast när jag kommer genom häcken är Tom där och fångar in mig i sin famn. Det är fortfarande inte helt mörkt. Det är början av juni och en underbar varm natt, som gjord för sexlekar utomhus, och jag kan tydligt se lekfullheten och förväntningarna i hans ögon. Det känns spännande, nästan lite farligt, att träffas där vi är nu men samtidigt är det upphetsande och jag märker att Tom känner likadant. Han trycker sig mot mig och jag känner något som sakta växer och hårdnar mot min mage när vi kramas. Vi kysser varandra, småpratar och skrattar tyst åt hur galna vi är. Jag ser mig omkring lite och ser att vi är väl skyddade där vi står, det är ett växthus mellan oss och villan och åt andra hållet är det den stora häcken ut mot gångbanan. På marken har Tom lagt fram en ganska stor dyna av något slag, gissningsvis från en hammock. Jag känner att jag kan slappna av och låter mig uppfyllas av kåtheten som strömmat genom min kropp hela dagen. Nu ska den få sitt.

Tom smeker mig med sina stora, starka händer, han är överallt på min kropp känns det som. Över rygg, bröst, mage, baken, lårens utsidor och min kropp svarar och sänder ljuva strömmar genom mig. Jag kan bara hålla mina händer om hans nacke och kyssa honom medan hans händer vandrar på min kropp och vi blir båda mer och mer upphetsade. Vi kysser varandra girigt, våra tungor leker med varandra och vi kysser varandras halsar. Området kring mina nyckelben är väldigt erotiskt laddade zoner och rysningar av vällust fortplantar sig ner genom kroppen när han kysser mig där. Hans händer letar sig upp under min vita ganska tighta topp. Med vana händer under min tröja knäpper han upp min bh i ryggen, låter händerna smeka sig fram mot min bara mage och lyfter sen upp bh och topp så att brösten blottas. När hans fingertoppar nyper mina bröstvårtor är det som om de står i direktförbindelse med mitt underliv. Jag känner hur det riktigt rinner till från fittan och inser att jag är ordentligt våt genom både trosan och de fina mjuka och upptill ganska tighta marinblå byxorna. Tom böjer sig ner för att leka med mina bröst med läppar och tunga. Jag har mina händer vilande på hans axlar, blundar och njuter fullt ut av hans behandling. Mina bröst vill bara ha mer av hans händer och mun och han tar hand om dem på det mest fantastiska sätt. Jag stönar och känner hur jag bara blir kåtare och kåtare.

Så känner jag Toms ena hand på insidan av mitt lår, innanför kjolen, hur han smeker sakta upp och ner, närmar sig det våta. Han vet bara inte hur våt jag faktiskt är… Snart når han ända upp och när hans fingrar nuddar min svullna fitta genom det tunna trostyget stannar han upp. Han ser upp på mig.

– Lilla slynan, du är verkligen kåt… säger han.
– Jag sa ju det… ler jag tillbaka.

Resolut drar han upp min kjol och av mig mina trosor. Sittande på knä i gräset framför mig börjar han slicka mig. Han borrar in sitt ansikte mellan mina blygdläppar och äter min fitta för allt vad han är värd. Jag försöker underlätta för honom att komma åt och han gör det så skönt, så skönt för mig. Han slickar i sig en massa fittsaft som bara väller ur mig och han är ivrig att låta mig njuta maximalt. Som alltid. Jag njuter och stönar och bryr mig inte alls om ifall nån skulle gå förbi på gångvägen bakom den stora häcken. Nu är det bara Tom och jag och vår njutning. Tom har två fingrar i min fitta och fingerknullar mig samtidigt som han slickar runt klittan helt frenetiskt. Jag kan inte och vill inte stå emot, utan kastas ut i en skön förlösande orgasm. Den rycker och sliter i min kropp och det är så underbart. När Tom känner att orgasmen lagt sig lite. slutar han slicka och reser sig. Vad jag inte märkt är att han samtidigt dragit ner sina kortbyxor och lyckats få ut sin kuk, som är stor och hård och redo.

Han snurrar mig så jag står med ryggen mot honom. Min kropp böjer sig lite framåt på eget initiativ. Mina höga klackar gör att han är i perfekt höjd. Nu tar han mig stående bakifrån, han håller lite lätt om min kropp, står stadigt och riktar in kuken mot min hungrande fittöppning. Jag håller i honom och han stöter in i mig medan orgasmen fortfarande pulserar i mig. Så står han så och knullar mig sakta medan jag njuter av efterdyningarna. När jag andas lite lugnare lägger han mig ner på rygg. Jag hinner se att han lagt ut dynan från hammocken på gräset. Tom drar av mig tröja och bh och snart ligger vi i en skön missionärsställning. Jag på rygg med benen i vädret och Tom ovanpå med sin stora sköna kuk i mig. Tom rör sig sakta i mig och jag håller om honom och möter hans försiktiga juckande.

En lång stund ligger vi där och bara knullar, sakta och ibland lite fortare och vi bara njuter av varandras kroppar och vad dessa kroppar kan åstadkomma tillsammans. Hans kuk är så skön och han vet precis hur han ska knulla mig.

Tom drar sig ur mig, säger att han är lite rädd för att komma redan. Han vill ge mig mer än så här. Han förstår att det ska till mer för att tillfredsställa nån som gått och varit sugen en hel dag. Han ber mig istället suga honom och det gör jag mer än gärna. Vi byter position och jag lägger mig lite på sidan av honom så att jag kan nå med både händer och mun och han samtidigt kan ha ett par fingrar mellan mina ben. Jag slickar Toms kuk omsorgsfullt, är lätt på handen när jag smeker. Håller långt ner om roten och låter tungan leka med ollonet. Han är så hård och fin och det är en njutning att få ta hand om honom så här. Jag vill ha mer av den fina kuken i min mun och jag tar in den och suger med långa djupa tag. Jag hör Tom stöna och nu grenslar jag honom så att han får min fitta över sitt ansikte. Snart känner jag en tunga slicka hela vägen över min fitta och min stjärtskåra. Det gör mig så kåt och jag blir ännu kåtare av att ha hans svällande kuk i min mun och framför mitt ansikte. Jag runkar och suger honom, tar in kuken så djupt jag kan och inser att den går in riktigt långt. Tom är igång med sin tunga och sina fingrar, hans fingrar rör sig in och ut ur min fitta och hans tunga slickar min stjärt. Jag slurpar och suger på hans sköna stake. Tar ut den och daskar den mot mina läppar och mitt ansikte. Hela jag kommer lukta kuk, tänker jag.

Vi är båda rejält upphetsade och till slut nästan kastar Tom undan mig och drar upp mig på fötter. Han drar iväg mig ett par meter bort mot växthusets ena hörn, där står en stor regnvattentunna och den får jag hålla mig i när jag lutar mig framåt. Nu känner jag den stenhårda kuken börja pressa sig in i min fitta. Jag ber Tom massera mig runt stjärthålet samtidigt och han är inte sen att uppfylla min önskan. Med kuken stötande djupare och djupare in i fittan känner jag snart ett grovt finger in i stjärten och jag kvider till när han kör in det ganska hårt. Han knullar mig hårdare och fortare och jag kan bara ge mig hän och njuta. På ett skönt sätt känns det som att Toms pumpande kuk snart ska klyva rakt igenom mig och jag stönar mer och mer allteftersom jag känner att jag är på väg att komma.

Tom eldar på mig ”kom då, Felicia! bara låt det gå, kom!!!” Och som jag kommer! Kroppen skakar och skälver. Jag böjer mig ännu mer framåt och mitt stönande går rakt ner i regntunnan så det ekar i mina öron. Toms händer har ett fast grepp om mina höfter nu och jag får en omgång riktigt snabba, hårda stötar långt upp i fittan. Sen hänger han kvar därinne och juckar bara lite, lite lätt, medan jag samlar mig.

– Felicia, får jag spruta på dina bröst?

Självklart får han det. Detta är viktigt för Tom, det vet jag, och som tur är så älskar jag att kladda ner mig med sperma. Jag sjunker ner på knä på dynan och får Toms sprängfyllda kuk framför mig. Jag vill ta den i munnen och hjälpa honom, men han ber mig ta det lugnt och fortsätta njuta av det som fortfarande finns kvar i min kropp efter min sköna orgasm. Istället runkar han med snabba rörelser och jag ser att han snart är på väg att komma. Jag ser till att jag är mitt framför honom och så nära hans kuk som jag kan med mitt ansikte och mina bröst.

Tom flämtar till och första satsen kommer. Den kommer med enorm fart och träffar mig rakt på kinden och sperman rinner och droppar ner på brösten. Han kommer med ytterligare flera sprut och lyckas sprida allt i mitt ansikte. Den lille filuren ville spruta mig i ansiktet.

Jag älskar det.

Hans varma sats dränker mig nästan. Sperman rinner i strida strömmar över mina kinder och ner på mina bröst. Till slut får jag ta det sista i munnen. Jag suger i mig och han ger mig ett par stötar in i munnen. Jag ser upp och får ögonkontakt, vet hur sexigt han tycker det är att se mig med munnen full av kuk och mitt ansikte nedsprutat av hans sperma. Jag är alldeles nersölad av sperma, till och med i håret klibbar det. Jag tar tag om hans skinkor och trycker in honom så långt jag kan i min mun och så låter jag den sakta glida ut och in… Det är så härligt att höra denne man stöna så….

– Dig får vi nog ta och spola av med trädgårdsslangen… vilken sjuhelvetes kåt, underbar liten slyna du är, Felicia! Och tack gode gud för det… Han skrattar och sjunker ner på dynan tätt intill mig.

Vi ligger där en stund och bara andas tillsammans. Allt är tyst runtomkring oss, och allt är mörkt nu. Natten är fortfarande varm och skön. Det känns häftigt att ligga där bokstavligt talat mitt i Svenssonidyllen, utan att någon vet att vi är där eller vad vi har gjort.

Om några timmar ska jag vara på jobbet och assistera vår VD under ett viktigt kundbesök. Han är ganska observant, den där VD:n, skulle inte förvåna mig om han kan läsa av mig så bra att han ser att jag är nyknullad och välmående. Han kanske också vill ha en omgång en dag… vi får väl se, han ser inte dum ut och nån form av kemi har vi nog mellan oss. Men det får bli en annan historia.

Tack för att ni läste mitt lilla sommarminne och ta nu hand om er, på alla sätt….!

Föregående Inlägg

Cassandra överraskar

Nästa Inlägg

Trekant med twist