Hetero / Straight

Smygsprut på sambons syster

Sakta smög han ned dörrhandtaget och öppnade dörren in till lägenheten. Han hade varit ute med polarna denna kväll och det hade både blivit en och flera öl som marinerat hans kropp i alkohol. Han var berusad, men inte så berusad att han inte visste vad han gjorde. Det var därför han kom ihåg att smyga med handtaget och smet så in genom den öppna ytterdörren och stängde den ljudlöst bakom sig.

Han klev ur skorna och hängde försiktigt av sig jackan på klädkroken intill dörren.  Han visste mycket väl vilka som var hemma, i sovrummets dubbelsäng låg hans sambo, Anna, och sov tungt. Det gjorde hon alltid. Dörren in dit var stängd men han visste att hans sänglampa brann så att han skulle hitta fram till sängen utan att slå sig fördärvad.

Det som skilde denna natt från andra var att hans sambos syster, Mia, låg och sov i soffan i vardagsrummet, utanför sovrummet.

Han smög försiktigt fram till dörrposten som ledde hallen in i vardagsrummet. Inte ett ljud gav han ifrån sig. Hans blick justerade sig till det ljus som sommarnatten släppte igenom de fördragna vita gardinerna. Hans blick svepte över rummet bort mot soffan där hans blivande svägerska låg och sov.

Hon låg där på mage. Täcket hade halkat ner en smula och det vita linnet hon bar lyste nästan i vardagsrumsdunklet i kontrasten med hennes solbruna hud. Försiktigt satte han ena foten innanför tröskeln och tog ett första smygande steg samtidigt som hans händer vant lossade på bältet i midjan. Öronen lyssnade på helspänn och för varje steg så hördes hennes tunga sovande andning allt tydligare. Det knirrade plötsligt till från parketten och han frös stilla mitt i steget. Hade hon hört hans i eget tycke ljudlösa förflyttning?

Nej, hennes andning var lika tung som tidigare. Han andades ut och flyttade åter foten framåt samtidigt som händerna knäppte upp den översta knappen i sina jeans.

Mias blonda kortklippta pagefrisyr avtecknade sig tydligt mot kudden där hon vilade sitt näpna huvud. Ytterligare ett par steg och han var framme vid vardagsrumsbordet och nu var det bara det som skilde dem ifrån varandra. Han lyssnade intensivt. Från sovrummet hördes inte ett ljud, endast ljuset från hans sänglampa smet under dörren och blev till den enda tända ljuskällan i rummet.

Han förde in handen innanför jeansen och kramade sin halvresta kuk genom kalsongtyget. Med den andra handen knäppte han upp resterande knappar till jeansen och halade fram kuken ur de svarta kalsongerna. Försiktigt försiktigt smög han sig runt bordet och sjönk så ner på kanten alldeles intill Mia som sov så sött i soffan.

Hon var verkligen sin syster lik där hon låg – det var väl frisyren som skvallrade om att det var en annan än Anna som låg i soffan. Den lilla uppnäsan, fräknarna och de fylliga, nu lätt särade, läpparna var näst intill identiska med hans sambo. Kuken som han höll i högerhanden fylldes på med åtrå och den svällde. Försiktigt sträckte han ut vänsterarmen och tog tag i det tunna påslakanet som låg över Mias kropp. Med en långsam rörelse drog han i det vita lakanet så att Mias kropp avtäcktes centimeter för centimeter. Han flämtade till när hennes svällande rumpa kom i hans blickfång. Alldeles perfekt rund och fyllig delades hennes skinkor av en minimal vit stringtrosa. Kuken sprätte till då hans ögon åt henne där hon låg med lätt särade lår i djup sömn.

Han förde högerhanden sakta över ollonet och kände hur en stor droppe försats trängt ut ur kukhuvudet. Han masserade in vätskan över sitt stora ollon och njöt intensivt av den glatta beröringen. Han började sakta runka kuken. Det pirrade betänkligt i pungen och han förstod att han var nära att komma.

Mia andades tungt i sömnen och han drömde sig bort till att få kliva fram med sitt praktfulla stånd till henne och känna hennes läppar omsluta hans kladdiga kukhuvud. Hans blick svepte över sin sambos systers kropp som låg intet ont anande framför honom i vardagsrumssoffan. Hon bar ingen bh och han kunde se bröstens rundning under linnet.

Han runkade kuken allt intensivare och kände nu hur han var på väg att komma. Han reste sig snabbt men försiktigt i samma stund som pungen signalerade sats på väg och lutade sig fram mot Mias runda rumpa. Med ett par långa drag om den stenhårda praktkuken sprutade han sin tjocka vita sperma över sin sambos systers sexiga kropp. Långa vita strängar av het sperma la sig över de fasta skinkorna och i stjärtskåran som delades av snöret från den minimala stringtrosan. Plaskande strålar nådde upp till hennes haka och rann snabbt ner mot hennes underbara bröst. Hans kuk sprutade som aldrig förr.

Kanske var det det förbjudna som gjorde honom extra upphetsad. Det spelade ingen roll. Hans kuk sprutade ju så skönt nu.

Han lutade sig lite framåt så några stänk av hans varma sås träffade hennes kinder och näsa. Han tog mod till sig och lutade sig så mycket att hans kuk nuddade hennes nästipp och drog ut de sista sköna strålarna över hennes näpna ansikte.

Med en försiktig, om än dumdristig, rörelse så halade han upp mobiltelefonen ur vänstra jeansfickan och fotade sitt konstverk både en och två gånger. Straxt därefter torkade han försiktigt av hennes ansikte med sin t-tröja, placerade han påslakanet över hennes nedsprutade kropp och smög in på toaletten för att tvätta av sig.

När han väl somnade intill sin sambo så hade han bilden av hennes syster för ögonen. I drömmen smög han inte sig på henne utan pressade sin kuk i botten av hennes kåta fitta allt medan sömnen tog honom i besittning.

Han sov djupt den natten.

Riktigt djupt.

Föregående Inlägg

Systerdotter på oväntat besök.

Nästa Inlägg

Däckad på korridoren