Hetero / Straight

Smygrunk på hotellet

Jag var rent plågsamt kåt.

Låg vid poolen i en solstol med världens vrålstånd. Min sambo hade kärleksstrejkat en vecka under vår semester i Grekland. Nu var hon i poolen med sina barn och väntade på att jag skulle hoppa i. Kände bara att jag måste runka av mig först. Hade aldrig varit avhållsam en vecka förut.

Det var kris!

Tänkte på en resebroschyr som låg på rummet. Där fanns en bild av en läcker bikinitjej. Måste bara upp till rummet och runka till den bilden! Jag skyllde på att resåren var dålig i mina badbyxor och att jag behövde byta på rummet.

Försökte skyla ståndet som putade under badbyxorna när jag med snabba steg gick mot rummet. Väl där uppe slet jag av mig badbyxorna och kuken sprätte upp i ett rent galet vrålstånd. Kuken bara skälvde och ollonet var blålila av upphetsning. Ställde mig framför en spegel. Kuken är 24 cm lång och ganska tjock kanske en 16-17 cm. Men nu såg kuken längre ut än någonsin och svullet tjock.

Började runka lite framför spegeln. Ohhhh, det var så skönt. Tog sedan fram resebroschyren med bikinitjejen och … Men då fick jag plötsligt se en tjej som var insvept i ett badlakan stå på balkongen bredvid vår. Hon var fin … jätteläcker! Kanske runt 18-19 år. Stora bröst som putade under badlakanet! Riktigt stora! Oj, pulsen började dunka vanvettigt.

Jag smög in i badrummet. Tände inte lyset. Lät det vara mörkt. Ställde dörren i en liten springa. Såg henne jättebra genom springan och genom glaset på vår balkongdörr. Ställde mig sedan i badkaret drog för duschskynket lite. Nu kunde hon inte se mig. Runkade sakta. Oh, så läcker hon var! Ohhhh … så skönt det kändes! En liten förarglig solstråle tittade in mot mig där jag stod. Flyttade lite på mig. Men det var svårt att undvika solstrålen och samtidigt se henne.

Plötsligt fick hon syn på mig! Jag bara ville försvinna genom golvet!

Till min förvåning ler hon. Hon ser faktiskt mycket road ut. Gör ett tecken att hon vill se mer av mig! Jag tvekar men är samtidigt så kåt att jag inte kan låta bli att runka. Hon visar igen att hon vill se mer och tittar ned mot badlakanet och sina bröst. Jag häpnar … men förstår. Hon visar brösten om jag visar mer.

Jag drar bort duschdraperitet med ett ryck. Hoppas vid högre makter att min sambo inte ska komma upp. Runkar där solen lyser in som bäst på mig och kuken. Hon gillar det hon ser. Börjar dra lite i badlakanet. Sakta… sakta … blottar hon mer och mer av sina bröst. Hon låter badlakanet glida ned lite till så det blir som en urringning av det mest vågade slaget. Dom är verkligen stora! Vilka bröst!

Men där stannar hon. Visar inte mer. Men hon vill se mer av mig! Jag håller på att sprängas av kåthet. Pulsen är 200! Kliver ur badkaret och ställer mig närmare dörrspringan! Låter henne se kuken i hela sin prakt. Hon ser glatt förvånad ut och gör ett tecken med fingrarna så jag förstår att hon tycker kuken är lång.

Sakta drar hon ner mer av badlakanet … och plötsligt drar hon ner badlakanet med ett knyck till midjan så de stora brösten kommer fram i full frihet! Gud vilka tuttar! Så underbara! Så stora! Säkert DD-kupa. Fasta och fylliga! Putar ut så läckert! Hänger en aning av tyngden men underbart fina. Och ingen tvekan om brösten är äkta. Hon sätter fast badlakanet runt höften och står där topless. Syns att hon njuter av att visa upp sina härliga bröst. Jag bara darrar av kåthet och runkar sakta för att dra ut på det hela.

Jag ställer mig allt närmare dörrspringan. Får en vansinnig tanke. Är för kåt för att låta bli. Sakta kör jag ut kuken genom dörrspringan. Kör ut kuken i hela sin längd. Hon ler uppskattande men snart stelnar anletsdragen lite. Leendet blir lite ansträngt samtidigt börjar hon smeka sina bröst. Hon böjer huvudet bakåt en aning. Hennes mun är vidöppen. Hon är kåt! Ingen tvekan hon är kåt! Hon stryker sig över de chokladbruna bröstvårtorna som blir styva och stora. Hon driver mig till vansinne!

Sakta börjar jag jucka med kuken i dörrspringan. Hon ser .. och hon gillar det. Smeker sina bröst allt intensivare. Plötsligt låter hon badlakanet falla ner på balkongen. Där står hon helt naken! Underbar! Läcker härlig kropp! Rakad fitta!

Jag kan inte hålla mig längre. Petar upp badrumsdörren lite och ställer mig och runkar …. så hon ser allt! Då smeker hon sig ned över magen … stryker där en stund … låter pekfingret stryka runt naveln … låter pekfingret peta in i naveln .. pullar sig i naveln! Hon är våldsamt kåt! Med viss tvekan söker sig handen ned … ned … allt längre … mot fittan. Där … över fittan håller hon handen stilla en stund. Ser mig intensivt i ögonen. Sedan låter hon blicken falla …. mot kuken. Hon trycker med handen över fittan. Tittar samtidigt på kuken. Så börjar hon smeka fittan… lite tveksamt … men nu allt intensivare. Hon låter ett finger försvinna in i fittan. Pullar sig våldsamt. Hon slänger lite med huvudet …. gapar med munnen .. gör rörelser med huvud och mun som inte kan missförstås … hon visar hur hon vill suga min kuk! Handen frotterar i snabba rörelser mot fittan. Hon onanerar intensivt!

Jag runkar nu som en galning och stirrar på hennes härliga stora tuttar och den läckra kroppen …. och handens rörelser mot fittan. Kan inte hålla mig längre. Känner hur sprutet kommer rusande …. det kommer ett jättesprut som träffar glaset på balkongdörren … ett sprut till träffar glaset … sprut efter sprut pumpas ut i långa strålar … det nästan krampar i kuken av de våldsamma spruten … hon stirrar som förhäxad på min sprutande kuk … samtidigt ser jag hur hennes ansikte förvrids av njutning … och hon kniper med låren runt sin hand.

Det går för henne!

När jag ser det får kuken ny kraft … och det kommer fler häftiga sprut. Det känns som jag sprutar hur länge som helst.

Hon försvinner sedan. Fullständigt slut duschar jag av mig och torkar av balkongdörren. När jag står där och torkar kastas en papperslapp in på vår balkong. Jag öppnar balkongdörren. På papperslappen finns ett avtryck från två röda läppar … och ett mobilnummer!

Jag ville naturligtvis ringa upp denna underbara tjej. Men det var komplicerat eftersom min sambo och hennes barn var med. Visste inte hur jag skulle göra. Sambon fortsatte sin kärleksstrejk. Dagarna gick och jag blev allt kåtare. Dagen innan vi skulle åka hem kunde jag inte hålla mig. Jag ringde upp tjejen med de stora, härliga tuttarna. Fingrarna darrade när jag tryckte in hennes nummer. Pulsen slog som besatt. Hon svarade:

– Det är Carolina, hördes en sexig röst.
– Hej .. det är jag på balkongen intill … grannen, sa jag.
– Jaa, hej, jag hoppades att du skulle ringa, sa hon.
– Kan vi träffas, undrade jag.
– Gärna, sa hon och fnissade.
– Kan vi träffas på takterrassen ikväll klockan 23, frågade jag.
– Javisst, sa hon men lät samtidigt lite frågande.
– Det är ingen människa där vid den tiden. Jag brukar ibland gå upp där runt midnatt när jag varit på krogen. Men det är alltid tomt på takterrassen då, sa jag.

Det blev bestämt att jag skulle ringa henne strax innan kl 23. Jag sa åt min sambo att jag skulle göra en krogrunda med en kille jag träffat. Gick sedan iväg vid 22 tiden på kvällen. Efter en stund tog jag hissen upp och kollade in takterrassen. Allt såg perfekt ut. Till och med en dusch fanns där. Det var säkert 25 grader i den ljumma kvällsluften. När klockan var någon minut innan 23 ringde jag Carolina.

– Du kan ta hissen upp. Här finns inte en människa, sa jag.
– Låter bra, sa hon och jag anade en kåthet i hennes röst.
– Du… kan du inte ta hissen upp … naken, sa jag och darrade till lite på rösten.
– Då får du också vara .. naken, sa hon och lät road.
– Jag är naken … väntar här på dig vid hissen, sa jag.
– Oj, låter spännande, sa hon.

Jag tände trappljuset och stod där och hade tagit av mig helt näck och väntade på henne. Var jättenervös. Så pass nervös att ståndet slaknade något. Så hörde jag hissen komma. Tänk om det inte var hon?

Hissdörren öppnades .. och där stod hon helt naken! Vilka underbara tuttar! Stora och vackert runda, fasta och fina med stora läckra bröstvårtor som spretade rätt ut. Och vilken härligt slank kropp! Hon klev ur hissen och hissdörrarna slog igen bakom henne.

– Du är vacker, flämtade jag samtidigt som kuken växte till fullt stånd inför hennes ögon.
– Du är skön … och vilken skön kuk du har, sa hon tyst.

På ett ögonblick var vi omslingrade i varandra. Mina händer grep girigt hennes tuttar som var härligt fasta med en underbar tyngd. Hennes hand kramade min kuk i pulserande rörelser. Jag sög på de stora härliga bröstvårtorna. Trappljuset slocknade och vi blev stående i mörkret i trapphuset. Jag lyfte upp henne. Bar henne ut på takterrassen medan vi kysstes. Såg att hon tappade sin klänning på terrassgolvet som hon hållit gömd bakom ryggen. Jag la henne på en solstol och kröp in mellan hennes ben. Hon slog benen runt min nacke och började jucka med fittan mot min mun. Jag kysste henne på den rakade fittan som rann av kåta safter. Slickade fittan omsorgsfullt. Då kom hon i en våldsam orgasm och blev liggande en lång stund.

– Nu är det din tur, sa hon och ville att jag skulle lägga mig i solstolen.

Carolina kröp in mellan mina ben och började suga kuken. Hon gjorde det skönt .. så skönt! När hon märkte att jag var nära att komma tog hon kuken mellan sina bröst. Ohhhh, hon bröstknullade mig ännu skönare än hon sög. Det var underbart att se min kuk mellan de stora härliga brösten.

– Det är nära nu … det kommer … snart, stönade jag.
– Det var väl det du ville … när du stod och runkade, sa Carolina som själv stönade av kåthet.
– vadå … ville, sa jag.
– Du ville väl … spruta på mina bröst ….eller hur, sa hon.
– Jaaaaaaaa .. klart jag ville … och det kommer … det kommer, skrek jag.
– Spruta … spruta över mina bröst, sa Carolina och fortsatte bröstknulla mig.
– Nuuu … nu kommer det, vrålade jag och kuken exploderade i ett våldsamt sprut mellan hennes bröst.
– Ohhh … härligt, stönade Carolina som lät brösten krama fram det ena långa sprutet efter det andra.

Det nästan krampade i kuken av de våldsamma spruten som rann i floder över hennes bröst. När jag trodde spruten klingat av fick kuken ny kraft och började spruta kraftigt igen. Det skvätte långt upp i hennes hår och ansikte.

– Ohhh … ännu mer, sa Carolina häpet och grep kuken med ena handen och runkade fram en serie kraftiga sprut över sina bröst.

Till slut hade hon runkat ur kuken fullkomligt. Jag bara darrade i kroppen.

Sperman rann i floder över de stora, underbara tonårsbrösten. Hon tog den halvslaka kuken mellan brösten igen. Smorde in kuken med sperman. Smorde in brösten med sperman! Såg bara så underbart sexigt ut! Lät den glida retsamt mellan brösten och på brösten. Strök de styva bröstvårtorna mot kuken. Lät bröstvårtorna leka med kuksträngen. Ohhh det började kännas igen. Ohhh vad hon kunde med sina bröst … och vilka bröst!

Hon sög lite på kuken … sög djupt .. så djupt hon bara kunde. Höll kuken så i munnen och lekte med tungan över kuken. Jag kände hur kuken började svälla allt mer i hennes mun! Ohhh vad skönt hon gjorde det. Snart var kuken stenhård igen.

– Ta mig, sa hon och gick och ställde sig vid muren som bildade staket runt takterrassen.

Hon stod där och tittade ut över staden och bara väntade på att jag skulle köra in kuken i fittan på henne bakifrån.

– Kom … jag längtar … efter din kuk … din långa … härliga kuk, stönade hon.

Jag tryckte mig mot henne bakifrån. Särade lite på blygdläpparna och styrde in kuken. Hon ryckte till. Långsamt pressade jag in kuken i den trånga hala fittan.

– Ohhhh … vad stor … och skön … kuk, flämtade Carolina och hela hennes kropp var som en stålfjäder.

Hon tog emot mycket av min kuk. Mer än någon annan tjej klarat. Hon var djup! Och så skön hon var! Sakta började jag knulla henne. Jag tryckte mig mot henne och kramade de stora sköna brösten. Vi tittade båda ut över stan långt under oss. Det dröjde inte länge så fick hon en härlig orgasm. Jag kände hur hennes kraftiga fittmuskler kramade runt min kuk. Oh så underbart! Hon bad mig hålla upp lite en stund. Jag stod där en stund med min stenhårda kuk djupt inne i hennes fitta. Snart ville hon ha mer och jag började knulla henne igen. Efter bara en kort stund kände jag att kuken snart skulle spruta.

– Jag kommer snart … jag kommer, flämtade jag.
– mmm.. jag vill ha mer på mina bröst. Spruta allt på mig… det är så skööönt, stönade Carolina.

Jag kramade hårdare om hennes stora tunga, fasta bröst …kände att sprutet var på väg …gick inte att stoppa.

– Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, stönade jag och fick ut kuken ur hennes sugande fitta. Hon snurrade snabbt runt och kom ner på knä. Hennes tunga nuddade mitt ollon i precis samma sekund som första sprutet kom. Hennes ansikte täcktes snabbt av min sprutande kuk och Carolina slickade i sig så mycket som möjligt. Precis som innan kom det en rejäl laddning och hela hennes söta tonårsansikte dränktes av min varma kuksås.

Carolina smekte sin klitta under tiden min kuk sprutade på henne och strax skrek hon till och fick en ny intensiv orgasm.

Vi stod kvar en lång stund. Jag bakom henne. Jag kramade om tuttarna med händerna, knådade mjukt och lekte med de styva bröstvårtorna. Vi tittade ut över stadens ljus och människorna där nere som inte hade en aning om vad som utspelat sig på en takterrass.

Vilken tur att hon skulle stanna lika länge som vi…

Föregående Inlägg

Jobbintervju med oväntat slut

Nästa Inlägg

Hämnden är underbar