HS / BS

Skönt nylonrunk med munsprut

För några år sedan kände jag att min lust till att pröva sex med en annan man i nylon, blev riktigt svår att hålla undan. I hemlighet har jag alltid tyckt om att ta på mig sexiga underkläder, stay ups, långa handskar mm.

Det har varit min hemlighet, precis som lusten att pröva sex med en man i nylon.

Surfade runt på olika kontaktsidor och kom till slut kontakt med en man på 71 år, vilket jag tyckte var sexigt, då jag var 51. Har alltid tänt på äldre!

Vi fann varandra snabbt i vårt gemensamma intresse och började hålla mailkontakt med sexiga brev om våra fantasier, vad som tände oss, cross dressing, shemales, kvinnor i nylon, sprutande kukar mm och att vi hade många andra saker gemensamt. Vi var båda gifta, ville vara diskreta, kände att vi måste uppleva det tillsammans för det var något vi inte kunde få hemma även om fruarna känt till vår fetisch.

Det stod klart för oss att vi måste träffas, men det tog ca 6 månader innan det blev tillfälle. Så vi hade hunnit kåta upp varandra länge.

Inför vår träff blev jag lite orolig om vad han skulle tycka att min kuk. Visst den är stor med ett fint ännu större ollon men en man har kanske andra preferenser.

Han svarade att det absolut inte spelade någon roll för det var helheten med skön kåt nylonsex, som var viktig. Han var själv utrustad men en kuk på 24 cm och välfylld pung. Wow! Tanken svindlade, tänk att få leka med en så stora kuk! Gjorde mig galet kåt!

Träffdagen kom och vi var såklart bägge nervösa. Han kom till mig då frun var bortrest. Vi hade bägge vanliga kläder på oss med stay ups, trosor mm under. Småpratade lite och gick sen till sovrummet som jag släckt ned med tända ljus.

Jag klädde av och lade mig på sängen, satte på en porrfilm på TV’n och tittade på när han tog av sig. Han såg sexig ut! Lång, slank, långa nylonklädda ben med svarta stayups, precis som jag. Han hade ett par silkiga röda små trosor, som såg väl utfyllda ut….

Vi lade oss bredvid varandra, smekte våra skrev som svullnade, jag i större svarta spetstrosor. Vi lät händerna vandra till varandras skrev, han drog ned min trosa lite och tog fram min styva kuk, runkade mig skönt, sen lutade han sig fram och tog min kuk i munnen. Första gången i en annan mans mun. Mmm… han sög såååå skönt! Han kunde inte hålla på länge innan jag var tvungen att stoppa honom. Jag ville ju inte bränna av en sats direkt.

Nu bara måste jag få se hans kuk, jag lade huvudet mot hans mage, stoppade in handen i trosan, hans kuk låg nedåt i trosan över pungen och jag försökte lirka ut den, men trosan var för trång. Han drog ner den lite och jag flämtade till när jag så tjockleken på hans kukrot! Den var dubbelt så bred och tjock som min. Sen drog jag upp hela hans 24 cm och den var enorm, kändes som det aldrig tog slut, jag höll den i min hand, tittade fascinerat på hans underbara kuk. Den smalnade av mot toppen och sen kom ett stort ollon. Jag runkade några drag och lade den sen på hans mage, smekte den över hela längden, greppade hans även stora pung mjukt och masserade lite.

Sen släppte jag greppet för att ta på mina blanka, svarta satinhandskar, som jag drömt om att få runka och suga honom med. Under tiden runkade han själv sin kuk som blev än mer svullen, det var så upphetsande att se honom runka sin stora kuk.

Jag började massera hans pung med handsken medan han själv runkade sin stora knullpåk. Våra nylonklädda ben gned sig mot varandra och känslan av hud mot nylon och nylon mot nylon var underbar. Min hand letade sig uppåt och tog över runkandet.

Att äntligen på riktigt få se och känna hans kuk i min hand med svart handske som greppade hans svullna kuk, var bättre än alla fantasier.

Jag blev så kåt av att få runka hans kuk, den var så fin, sexig, kåt, stolt, svullen och stor i min hand, han hårdnade mer, ollonet blev större och min mun längtade efter den. Jag böjde mig fram till hans skrev, slickade och sög på hans pungkulor, kåtdoften i hans skrev var galet upphetsande!

Jag slickade mig uppför hela hans kuk, tills jag kom till olllonet. Slickade försiktigt på det, pussade på det, lät tungspetsen slicka i springan som savade försats, smakade så gott, jag lät min tungspets slicka länge och mjukt, det kom bara mer och mer försats.

Till slut tog jag in hela ollonet i min mun, vilken känsla, jag sög kuk för första gången i mitt liv, det var så förbjudet, så upphetsande, sexigt och underbart. Hans ollon svullnade i min mun, det var så lent, varmt och smakade kuk. Jag sög långsamt, hörde honom stöna djupt, försökte ta in så mycket jag kunde av hans stora kuk. Det dröjde inte länge för honom heller innan han stoppade mig, vi var så kåta. Vi runkade varandra försiktigt. Vi ville hålla ut så länge som möjligt.

Jag drog på ett par tunna gummihandskar, som hos doktorn, över mina svarta handskar, för jag hade drömt om att få runka honom med mycket olja också. Lade en handduk under honom, tog fram oljan och hällde verkligen på rikligt och började runka honom med långa tag igen. Hans kuk blev ännu sexigare nu, den glänste blöt av oljan och jag hörde att han verkligen njöt av min behandling. Efter en stund fick vi stanna upp igen.

Jag smekte hans sexiga nylonklädda ben. Hans stayups var av den dyrare modellen. Hög kvalitet. Svarta med en bred spetskant överst. De slutade precis innan hans pung och kuk. Så sexiga.

Jag kröp över honom i en 69:a, Snart hade jag hans kuk i munnen igen och min egen hittade sin väg in i hans sköna sugmun.  Han smakade så gott. Självklart fortsatte jag att runka honom samtidigt.

Nu var vi så kåta att det inte fanns någon återvändo. Vi började suga varandra mer brutalt. Hårt. Sugande, Runkade kukarna fortare. Han knullade min mun, fyllde den mer och mer. Jag juckade emot i hans sköna sugande håla.

Han började frustade högre och jag kände hur hans kuk hårdnade mer, hur ollonet blev större. Han juckade fortare och plötsligt stannade han upp med ett långt avgrundsvrål. Jag kände hur blev det varmt i min mun när hans första spermastrålar började pumpa in i min mun. Jag njöt verkligen av att känna spermasmaken och kraften i hans sprut. Jag runkade honom sakta genom sprutet. Han frustade och stönade.

Jag drog ut hans kuk ur munnen och tog ett par strålar i ansiktet. Åhhh…. Min första spermasats, jag älskade det! Jag sög honom tom. Han kved i efterorgasmen och till sist fick jag släppa hans goda kuk.

Jag drog mig ur hans mun. Vände mig och satte mig gränsle över hans bröstkorg. Jag började runka mot hans mun och tunga, och kände hur min sats var på väg. Jag frågade om jag fick spruta i hans mun, vilket jag såklart fick. Han öppnade sin mun mer, sträckte ut tungan, mitt ollon gned sig emot och så kom sperman. Flera hårda strålar rakt i hans mun och på tungan, lite hamnade på hans kind. Det var så läckert att se sperman i hans mun, ha mitt ollon mot den och uppleva en av mina skönaste orgasmer nånsin medan jag sprutade sperma i en man mun!

Det blev en rejäl sats, jag kladdade med sperman i hans ansikte innan jag skönk ner bredvid honom. Vi pustade ut medan vi smekte varandras nylon och och kukar mjukt. Han blev hård igen…

Jag älskar min nylonälskares stora kuk och det blev fler underbara träffar!

Det finns inga Kommentarer än

Skriv en kommentar

Föregående Inlägg

Socialtanten

Nästa Inlägg

Simhallen