Hetero / Straight

Skönt avslut på tjejkvällen

Jag måste bara berätta om min upplevelse jag fick när jag fyllde 30 år. Några tjejkompisar skulle ta med mig ut på kvällen och festa lite efter kalaset vi hade haft. Min man ville stanna hemma med några polare, de skulle bara dricka lite och prata killsnack, sa de. Jag blev lite förvånad att han inte villa följa med som han brukar vilja men tänkte inte mer på det.

Han viskade i mitt öra att jag skulle ha så roligt och att jag skulle få mig ett riktigt skönt knull när jag kom hem.

Vi tjejer stack ut och söp till ganska ordentligt och roade oss för fullt. Jag funderade på vad min man skulle hitta på när jag kom hem för han brukar alltid ha en massa nya idéer på lut. Jag kände hur fuktig jag blev i trosorna när jag tänkte på det och längtade efter att få känna honom tränga in i mig.

Jag kände mig galen av kåthet och ville ha kuk i mig på en gång.

Vi alla började bli ganska fulla och trötta när kvällen led mot sitt slut och alla bestämde sig för att gå hemåt. Vi sa adjö och jag gick mot mitt håll med bara en sak i huvudet, nämligen kuk.

Halvvägs hem stötte jag på en karl som jag sett spana in mig under kvällen, och han vinkade till och sa att han tyckte jag var väldigt läcker. Han var nog ganska dragen tänkte jag, men jag stannade och pratade lite med honom. Jag betraktade honom och tänkte att han var ju ganska snygg, men sa sedan att jag var tvungen att gå hem.

Han frågade då om han fick följa med, men jag sa nej.

Det pirrade till i magen när han frågade, och jag fick en snuskig tanke i huvudet. Han sa att han ville ha mig och tog mig om nacken som om han ville kyssa mig. För en sekund tvekade jag, men galen som jag var så lät jag honom kyssa mig där på gatan. Han kramade mig hårt och jag kunde känna hans styva påle kämpa för att komma ut ur hans byxor. Jag vet inte vad som flög i mig men jag började smeka den utanpå gylfen och han stönade till av välbehag.

Sakta böjde jag mig ner på knä och lirkade ut den ur gylfen och ut kom den största kuk jag sett. Vad håller jag på med tänkte jag då, men nu var jag så kåt att jag inte brydde mig längre. Jag började slicka på skaftet och upp mot ollonet när han sa att vi nog skulle gå in lite i buskaget bredvid oss. Fort reste jag mig, tog tag i hans kuk och drog in honom bakom buskar och träd så att vi kunde fortsätta.

Jag hukade mig igen och började suga hans porriga kuk frenetiskt samtidigt som jag smekte mig själv på klitoris. Kåtheten uppfyllde mig så att jag kom i en jätteorgasm medan jag satt där och sög mer och mer och jag förstod att han var nära att komma så jag slutade och reste mig upp.

Snabbt vände han på mig, tryckte upp mig mot en trädstam och började smeka min fitta bakifrån. Han mumlade något om att han skulle knulla mig riktigt ordentligt, jag hörde inte riktigt. Min minimala kjol hade åkt upp mot höfterna och han slet av mig trosorna så de gick sönder. Det gjorde mig vrålkåt och jag tiggde och bad att han skulle trycka in kuken i mitt våta hål. Han var inte sen att lyda, och med en välriktad stöt förde han hårt in hela sin grova lem i min kropp och jag kände hur den fyllde upp hela mig.

Det blev för mycket för mig och jag kom i en ny stor orgasm som sög och kramade hans stora kuk. Han tog mig om höften med ena handen och den andra i mitt långa hår och pumpade mig hårt om och om igen, samtidigt som jag smekte min klitoris. Jag kände hur min fitta savade och rann av hans hårda behandling och stönande tiggde och bad jag att han skulle knulla mig allt mera och hårdare.

Då tog han ut kuken och jag kände att han riktade in den mot min röv och började försöka trycka in den. Jag tänkte att det går nog aldrig men jag har ju gjort det förut och var så kåt att jag inte brydde mig längre. När han inte fick in den vid första försökte så smorde han ollonet med saliv och försökte igen. Han började trycka hårt mot mitt anus och jag kände hur det började spänna i det. Jag putade extra med röven och efter ett litet tag kände jag hur det gav vika och han började tränga in.

Det smärtade till i röven på mig och jag gnydde till av smärta så jag bad honom att ta det lite lugnt samtidigt som jag kände hur den enorma kuken gled allt längre in i analen på mig.

Efter en liten stund började smärtan att lägga sig och jag njöt av att känna hans stora påle glida in och ut i min röv. Det tänjde något otroligt men det var en så härligt upphetsande njutning att bli uppfylld till max och att göra något så förbjudet.

Han pumpade mig allt hårdare och jag kände ännu en orgasm närma sig. Den var enorm och jag skrek rakt ut när den sköljde över mig som en stor tidvattenvåg. Han började då att stöna allt mera och förde kuken allt hårdare och med långa drag i min trånga röv och jag kände att han var nära nu.

Plötsligt skrek han till och drog ut sin påle och jag kände hur han sprutade ner min röv och fitta med sin varma sperma. Det rann längs mina fittläppar och jag kladdade ut det över fittan med mina fingrar. När han slutat spruta vände han på mig och stod och runkade sin kuk framför mig.

Han stönade fortfarande och sa att det fanns mera på gång. Jag tänkte, får han aldrig nog, när han tog mitt huvud mot sin kuk och tryckte in den i min mun. Han sa åt mig att suga och började knulla mig i munnen som en galning. Jag gapade så mycket jag kunde samtidigt som han knullade mig så djupt det gick.

Då gnydde han till, blev stel som en pinne och jag kände hur satsen fyllde min hals. Jag sög så mycket jag kunde och runkade honom samtidigt tills han hade tömt all sperma i min mun. Sedan tittade jag upp på honom och svalde all sperma jag hade i munnen och han log.

– Tack, sa han och stoppade in kuken i byxorna och vände sig om och gick.

Jag stod kvar där på knä med underlivet kladdigt av sperma och en besk smak av hans säd i min mun. Så började jag skämmas något otroligt över vad jag hade gjort samtidigt som jag begav mig hemåt. Inte ens hans namn fick jag, tänkte jag när jag började gå hemåt.

Då kom jag på att min man hade ju planerat något när jag skulle komma hem och när jag gick in genom dörren var det alldeles mörkt i huset. Innan jag hann tända kände jag hur han tog tag i mig bakifrån, kysste mig i nacken och började smeka mig mellan mina ben. Han kände att jag var utan trosor, alldeles kladdig och undrade om jag hade längtat så mycket efter honom.

Puh, han fattade inte att det var sperma och inte fittsaft så jag log och sa ingenting.

Föregående Inlägg

Otrogen, nersprutad och lycklig

Nästa Inlägg

Hannahs uppvaknande