Hetero / Straight

Satsa på personalen

Det hade varit en lyckad kväll. Fullt av gäster i baren och kassaapparaten var proppfylld. Mycket tack vare Felicia och hennes speciella förmåga att få gästerna att känna sig välkomna och uppmärksammade. Hon har ett leende för alla och är inte rädd skämta lite småfräckt med gästerna. Hon är inte en av alla dessa rigida skator som tar illa upp av en klapp i ändan, tvärtom!

Från min plats bakom baren hade jag kunnat följa Felicia i arbete under kvällen. Med hennes nätta figur var hon både snabb och smidig mellan borden och ett sött och aptitligt blickfång till på köpet. Inte undra på att det hade rasslat till i kassaapparaten! Hon utövade en märkbar påverkan på min privata apparat dessutom. Tur att bardisken är hög och täcker mitt skrev och bula i jeansen. Jag kunde inte låta bli att tänka på anställningsintervjun någon vecka tidigare:

”Tom, jag är väldigt intresserad av jobbet, och jag är beredd att gå långt för att få det”, hade hon sagt med sin sexiga, släpiga sydstatsdialekt och tittat på mig med glimten i ögat. När jag bad henne förklara vad hon menade tvekade hon inte utan gled blixtsnabbt ner under skrivbordet och öppnade min gylf. Innan jag visste ordet av hade hon lirkat fram min kuk. Öppnade lustfyllt sin söta mun och sög in kuken hel och hållen mellan sina röda läppar. Lät sin lilla tunga virvla runt kuken som snabbt hårdnade under hennes behandling, till ett präktigt bultande stånd.

Någonstans inom mig viskade en röst att detta var opassande, men det var för sent. Jag var ohjälpligt fast hennes grepp. Ett grepp som ömsom runkade skaftet och ömsom smekte pungen samtidigt som sög min kuk som om det gällde själva livet. Av hennes kåta blick att döma älskade hon vad hon gjorde! När jag kom, alltför snabbt, i en överraskande stark orgasm med tillhörande rejäl spermaladdning, som hon förövrigt girigt svalde, hade jag själv svalt betet. Felicia fick jobbet på plats, hade jag egentligen något val?

– Du kan väl stanna kvar en liten stund extra, sa jag till Felicia när dom sista gästerna hade vinglat iväg för kvällen. Vi har slagit försäljningsrekord ikväll, jag vill gärna visa min uppskattning över dina insatser. Får jag lov att bjuda på en sängfösare, frågade jag hoppfullt?

– Det beror på, om du har några baktankar, eller inte? Du vet, jag vill ha mina drinkar ”straight up”, kan du ställa upp på det, frågade Felicia med ett lurigt leende tillbaka?

– Jag ställer upp på allt för dig, baby, svarar jag med ett leende och drar henne intill mig där jag sitter på ena barstolen. Hon är inte ovillig, inte ovillig alls…

Jag drar upp hennes minimala kjol och drar undan den lilla trosan och känner på hennes slätrakade fitta. Hon är redan härligt våt, känner jag och kysser hennes hår och söta ansikte, och hon skrattar lågt av förtjusning. Jag måste äntligen få smaka på hennes fitta och glider ner och pullar henne med fingret och slickar hennes våta blygdläppar och klitta.

Slickar till hennes skratt övergår till upphetsade låga stön. Stön som tilltar i styrka i takt med att jag fingerpullar henne allt snabbare. Hennes fitta som dryper av kåtsafter är en ren delikatess att slicka, jag kan inte få nog av den. Men Felicia avbryter mig. Hon vill träffa en bekant, säger hon, och drar ivrigt ner mina jeans och går loss på min kuk. Den är redan spränghård och hon suger för allt vad tygeln håller. Jag hisnar över sensationen av att återigen tränga in i hennes delikata knullvänliga mun. Hon gör ett snabbt avbrott och får snabbt av mig kläderna och får ner mig en bänk och placerar sig över mig i en 69:a och fortsätter med sin specialitet; den ädla kuksugningskonsten. Ivrigt påhejad av min tunga som girigt slickar hennes kåta fitta som skriker efter kuk rakt framför mitt ansikte. Jag försöker tillfredsställa henne med mina fingrar i båda hålen, men hon hungrar efter mer.

Hon vänder sig snabbt om och trär på sin tajta fitta på min kuk. Hennes fitta är så underbart trång och kramar om kuken när hon rider mig hetsigt och jag slickar ivrigt på hennes tonårslika bröst. Hon är helt omättlig och vänder sig om och rider mig från andra hållet. Guppar upp och ner över min kuk med sin villiga fitta. Vi är som berusade av varandras kroppar, kan inte få nog av varandra. Vi knullar varandra i varje upptänklig ställning, som om det inte fanns en morgondag. Med hennes smala och perfekta kropp är hon som en blond liten knulldocka. Redo för alla lekar i varje hål, förstår jag, när jag hör Felicia utbrista med en kåt röst:

– Nu vill jag ha den ”straigth up” stönar Felicia och putar frestande upp sin läckra röv mot mig.

Den inbjudan kan ingen man tacka nej till och jag låter min knullpåk hälsa på även där bak. Hennes stjärthål är först tajt och motspänstigt men öppnar sig snart för min kuk att penetrera. Felicia skriker först till lite när kuken tränger in men när ringmusklen släppt efter lite och kuken glider in i hela sin praktfulla längd så stönar hon allt högre och högre och utrbrister:

– Knulla mig! Knulla mig riktigt hårt, stönar hon slynaktigt och jag pumpar i hennes anal för allt jag är värd. Med mitt organ djupt inne i hennes arsle inser jag den fulla innebörden av att hon ville att jag skulle ha baktankar. Hon verkar extra känslig för analstimulans för av hennes stön att döma närmar hon sig klimax. Hennes andhämtning blir allt snabbare, hennes kropp spänns som en fjäder och med ett långt och utdraget: Åhhhhhhhhhh tar orgasmen hennes kropp i besittning.

Strax därpå verkar som om varje fiber i hennes kropp slappnar av, hon blir helt lealös för några sekunder, men hämtar sig strax. Fullkomligt tillfredställd och med nya krafter tar hon sig an min kuk igen och suger av mig, först som sist. Suger tills den kraftfullaste orgasmen jag känt får min kropp att rista och sperman flödar i och på hennes läckra mun och docksöta ansikte.

Att satsa på personalen har aldrig varit så skönt som nu…

Föregående Inlägg

Lilla Frida på julbord

Nästa Inlägg

Otrogen med XXL kuk