Hetero / Straight

Sara, granne och kåt

Det var sommar och jag låg och solade på baksidan av vårt hus. Det var strålande väder och jag hade endast ett par shorts på mig. Jag låg där i solen och började tänka på flickor, då speciellt grannens dotter, Sara.

Sara var 20 år och otroligt välväxt. Hon var 1. 85 lång, med brunt lockigt hår ned till axlarna, ett par riktiga meloner till bröst och en ljuvlig häck som övergick i ett p a r härliga fasta lår. Hon hade mörkbruna glittrande ögon och fylliga läppar som var som gjorda för att suga kuk. Jag låg där och blev allt mer upphetsad av att tänka på vad vi skulle kunna göra tillsammans. Kuken växte och växte i mina små shorts. Min kuk hade alltid varit ganska stor och när jag kom in i puberteten växte den ännu mer. Nu var den hela 22 cm lång och grov som en falukorv.

När jag nu fick ett riktigt praktstånd fick den helt enkelt inte plats i shortsen. Jag öppnade gylfen och började runka. Jag lutade mig tillbaka i solstolen och njöt. Då hörde jag plötsligt en dörr som öppnades i huset bredvid. Kuken slaknade så pass att jag fick in den i shortsen, men en stor bula syntes tydligt. Då kikade Sara fram bakom häcken och sa med kvittrande röst:

– Hej Tom, ligger du här och jäser.
– Eeh, ja det kan man väl säga, stammade jag fram och drog samtidigt upp ena knät så att hon inte skulle se den stora bulan på shortsen.
– Det ser väldigt varmt ut, vill du komma in till oss och dricka en läsk?
– Ja, gärna, svarade jag och reste mig upp.

Sara hade ett par avklippta jeans på sig som avslöjade en stor del av hennes härliga röv, som hon vickade på när hon gick före mig in i deras hus. På överkroppen hade hon ett åtsittande linne genom vilket man såg hennes styva bröstvårtor.

– Sätt dig i fåtöljen där och gör det bekvämt för dig, så ska jag hämta varsin läsk.

Jag satte mig ned i den sköna skinnfåtöljen och tittade mig omkring i vardagsrummet, men min blick kunde inte slita sig länge från Saras härliga kropp, speciellt inte när hon böjde sig ned för att ta fram två coca cola ur baren. När hon gick tillbaka till mig guppade hennes stora bröst upp och ned och jag kände hur kuken börjat växa igen. För att dölja bulan la jag händerna i knät.

-Varsågod, hoppas den är riktigt kall. Sara lämnade över läsken.

Sara satte sig mitt emot mig i en soffa och började dricka av sin läsk. Jag ville inte ta händerna från knät och lät därför läsken stå kvar på bordet.

– Vad är det, är du inte törstig? frågade Sara.
– Jo visst, sa jag och tog läsken med ena handen.

Jag märkte hur Sara tittade på bulan mellan mina ben som jag inte längre kunde dölja, och kände hur jag blev alldeles röd i ansiktet.

-Du behöver inte vara blyg, Tom, jag har redan sett din ståtliga kuk. Jag stod och smygtittade när du runkade. Vill du se hur jag brukar göra?

Jag blev helt stum, men nickade mot Sara som öppnade en låda och tog fram en stor dildo som hon började slicka på. Hon sög och slickade på dildon, som blev alldeles blöt av hennes saliv. Min egen kuk växte sig allt större och jag var tvungen att ta av mig shortsen. Sara stirrade storögt på min bultande kuk och började knäppa upp knapparna i sina jeansshorts samtidigt som hon fortsatte suga på löskuken.

Hon krängde av sig shortsen och blottade sin härliga fitta. Fittan var nästan helt rakad med en svart liten tofs ovanför den svullna klitoris. Blygdläpparna var röda och glänste av fittsaft. Sara smekte sina bröst genom linnet med den ena handen samtidigt som hon förde in dildon i fittan med den andra. Det plaskade när hon körde in dildon så långt det gick i fittan samtidigt som hon suckade djupt.

Vid denna härliga syn kunde jag inte hålla mig längre utan började själv runka min grova kuk. Sara tittade mig i ögonen och bet sig i underläppen samtidigt som hon körde dildon in och ut i allt snabbare takt, tills hon till slut fick en kraftig orgasm som fick henne att skrika högt samtidigt som hon gick upp i brygga i soffan.

– Nu vill jag ha äkta vara, sa hon sedan med kåt röst.

Sedan lade hon den nedsölade dildon på soffbordet och reste sig upp och drog av sig linnet, så att hennes härliga, välformade bröst kom ut i frihet. Hon ställde sig på knä framför mig och slickade upp en genomskinlig droppe som bildats på toppen av mitt ollon. Sedan lät hon tungan spela över ollonet för att slutligen sluta sina röda läppar runt det. Det var precis så att hon fick in hela i munnen och hon slickade och sög frenetiskt på mitt bultande ollon.

Hennes saliv rann ned för kuken och ner över pungen så att den blev alldeles kladdig. Jag var så kåt att jag trodde kuken skulle sprängas när som helst och jag fick hålla igen allt vad jag kunde för att inte spruta hela hennes mun full med sperma. Plötsligt slutade Sara sin ljuvliga behandling och tittade upp på mig. En sträng saliv hängde ur hennes mungipa till min kuk. Hon lade sig med särade ben på soffan.

– Kom och slicka mig, sa hon. Jag stirrade på Saras vidöppna fitta som savade fittsaft som rann ned för hennes lår och skinkor. Kom då min lilla hingst, jag måste få känna din tunga i mig nu!

Jag ställde mig på knä mellan hennes lår och begravde tungan i hennes dyblöta hål. Jag slickade i mig den fräna fittsaften som rann ur henne och sög på hennes svullna blygdläppar och klitoris. Sara stönade och gnydde under min behandling. Efter ett tag tog hon mitt huvud och pressade det mot fittan.

– Ja, ja det går för mig, skrek hon. Åh så skönt i fittan…

Sedan släppte hon taget om mitt huvud. Jag tittade upp med hela ansiktet nedsölat med fittsaft och saliv. Sara lutade sig fram och gav mig en djup kyss, samtidigt som hon runkade min stenhårda kuk med ena handen.

– Nu vill jag jag ha din bamse i mig, sa hon med grötig röst. Jag kröp upp i soffan och lade mig mellan hennes lår och pressade mitt glänsande ollon mot fittöpningen. Trots att Sara var så våt gick det lite trögt, men jag pressade på och med ett gurglande ljud sjönk kuken in till botten. Sara suckade och lutade sig bakåt. Jag kupade händerna över hennes ljuvliga bröst och smekte hennes stenhårda bröstvårtor. Jag började jucka allt snabbare och det plaskade högt varje gång jag körde kuken i botten på henne. Sara tittade mig i ögonen och slickade sig om munnen.

– Gud vilken jävla härlig kuk du har, stönade hon. Knulla mig ännu hårdare.

Jag juckade ännu snabbare och Sara gjorde härliga motjuck. Pungen daskade mot hennes kladdiga röv för varje stöt. Sara smekte sin klitta med ena handen och sina bröst med den andra. Hon sög på sina styva bröstvårtor. Saliven rann över hennes bröst som guppade fram och tillbaka.

– Spruta över mig, snälla! Kved hon. Jag vill se din feta kuk spruta.

Hennes fittmuskler kramade min kuk och jag kände att jag inte kunde hålla mig längre. Jag drog ut kuken och runkade den sakta. Sara stirrade med stora ögon på min kuk som snart skulle dränka henne.

– Jag sprutar ganska mycket… harklade jag fram.
– Ge mig det då, väste hon tillbaka. Ju mer desto bättre…

Sara smekte sina bröst och spelade med tungan över sina läppar samtidigt som den första spermastrålen lämnade ollonet. Jag sprutade stråle efter stråle med tjock vit sperma över hela hennes kropp, Hon fick sperma över brösten, över magen, över fittan och massor i ansiktet. Sara slickade i sig och smörjde in brösten och magen med min vita sås.

– Åhhh vilken sats… Du har väl inte fått nog redan? sa hon och slickade sig om munnen. Jag ska nog få dig redo igen, sa Sara och började suga på min slaknande kuk, som snabbt började styvna igen. Nu vill jag rida dig, min lilla knullpojke! sa hon när hon fått kuken lika hård som tidigare. Hon vände häcken mot mig, särade på benen och sjönk ned mot min bultande kuk. Hon styrde in kuken i sin fortfarande lika blöta fitta och började rida den i snabb takt. Jag kände hur hennes fittsafter rann ned för kukskaftet och ned över min pung och mina lår. Saras bröst hoppade upp och ned under hennes vilda ritt. Hon stönade högre och högre för varje juck.

– Gud vad stor den är, den fyller upp hela mig, kved hon. Jag förde in mina händer under hennes armar och kramade hennes fasta bröst bakifrån. De var alldeles hala och kladdiga av sperma och mina händer gled ned över hennes mage och lår som även dem var insmetade med sperma.

– Ååh, ta mig bakifrån nu snälla du, sa hon plötsligt och ställde sig på alla fyra i soffan.

Jag ställde mig bakom henne och lät ollonet spela i den hala fittöppningen. -Retas inte, jag måste få din kuk i mig nu, stönade Sara, så jag stötte min kuk så långt in i henne jag kunde. Jag tog tag om hennes härliga röv och började knulla henne fortare och fortare. Jag kände hur det började rycka i pungen igen och drog ur kuken ur hennes uppknullade fitta. Den första strålen landade på Saras rygg med ett plask.

– Nej, jag vill ha det i munnen, sa hon och rullade över på rygg. Jag lutade mig framåt och sprutade resten av satsen i hennes vidöppna mun. Hon svalde och svalde, men en del rann ut ur hennes mungipa och ned över halsen. Hon slöt läpparna runt mitt ollon och sög i sig de sista dropparna. Jag föll utmattad ned över henne och vi låg och pustade ut en stund. Våra kroppar glänste av svett, sperma och saliv.

– Det här var det bästa knull jag nånsin fått, sa Sara och log. Ännu så länge.

Föregående Inlägg

Sofia & Madde

Nästa Inlägg

Angelica