Hetero / Straight

Sambons barndomsvän

Jag har varit tillsammans med min flickvän i snart tio år, som har varit de lyckligaste åren i mitt liv. Vi träffades genom några gemensamma vänner, och vi klickade direkt. Ett år senare flyttade vi ihop.

Min flickvän, Julia, jobbar som läkarsekreterare och själv är jag systemingengör på Sony och vi lever ett gott liv med bra ekonomi. Julia är bara 32 (mot mina 41) men ålderskillnaden märks aldrig.

Julia har en vän som heter Lisa, som jag träffade nästan omgående efter att vi blev tillsammans. Lisa är min flickväns närmaste vän, och har varit så sedan de båda lärde sig gå. Lisa är otroligt vacker: 27 år, ungefär 165 cm lång, med rågblont hår, knallblåa ögon och en vältränad, fast kropp. Jag skulle ljuga om jag sa att jag aldrig hade låtit blickarna fara över Lisa, men det har alltid stannat vid det. Förutom någon fantasi i sängkammaren, men det är min mörka lilla hemlighet.

Förutom att vara en mycket trevlig syn för ögonen är Lisa också otroligt trevlig och social, och vi har alltid kommit mycket bra överens till min flickväns stora glädje. Lisa är väldigt ofta hos oss och hälsar på, oftast tillsammans med sin pojkvän men på senare tid har de börjat komma hit mer och mer sällan. Jag hade fått höra av Julia att deras förhållande knakar i fogarna, och i förra veckan fick jag veta att de har gjort slut.

Det var några tårfyllda dagar som Lisa spenderade här, som jag försökte spendera på andra ställen för att låta de två kvinnorna få tid att prata utan manliga öron som lägger sig i. Den värsta sorgen la sig dock fort, berättade Julia för mig, då deras förhållande har varit dåligt en längre tid och att de inte ens har haft sex de senaste tre månaderna. Den tanken höll sig kvar i min hjärna på kvällen när jag och min flickvän hade sex den kvällen. Minsann om det inte var Lisas sexiga mun som i fantasin fick ta emot min varma sperma när jag munknullade Julia.

Helgen närmade sig med stormsteg, och Julia skulle åka iväg och hälsa på några kompisar som bor i andra änden av Sverige. Eftersom jag jobbade både fredag och söndag kunde jag inte följa med, något som Julia har vant sig vid och dessutom tror jag hon kan släppa loss ännu mer när jag inte är med. På fredagsmorgonen skjutsade jag henne till flyget, kysste henne farväl och åkte hem igen. Jag småsprang in i lägenheten för att komma undan regnet och när jag kom in gnuggade jag händerna.

En hel helg, som jag självklart ska spendera med de filmer som Julia aldrig vill se. Eftersom jag inte kan gå ut och festa innan jobb hade jag laddat upp med ett tiotal actionfilmer. Jag bytte snabbt om till shorts och t-shirt, slog mig ner i fåtöljen och knäckte upp en öl medan regnet piskade fönsterrutorna. Jag var så inne i filmen att jag knappt hörde det svaga knackningen på dörren.

Jag pausade och lyssnade igen. Samma knackning. Jag gick till dörren och öppnade. Där ute stod Lisa, genomvåt av regnet.

– Hej, kan jag få komma in? frågar hon med ett leende på läpparna.
– Självklart” svarade jag och klev åt sidan. Lisa skyndade sig in och tittade sig om.
– Är inte Julia hemma?
– Nej, hon är i Sundsvall och hälsar på Helena och gänget över helgen och kommer inte komma tillbaka förrän på söndag kväll, svarade jag.

Lisa svor tyst för sig själv och frågade ifall hon fick vänta i lägenheten tills det slutade regna, vilket hon självklart fick. Jag tog fram en torr handduk som jag gav till henne så hon kunde torka av sig, och medan hon gick in mot vardagsrummet lät jag blicken svepa över hennes baksida. Hon hade på sig ett par jeans som såg så tajta ut att de måste vara ditmålade och ett vitt linne som jag såg var ganska genomskinligt efter regnet. Jag försökte snabbt slå bort de orena tankarna, men de grävde sig fast.

Lisa slog sig ner i soffan och jag satte mig i min fåtölj, sneglandes på henne. Hon hade på sig en vit behå som syntes genom det våta linnet, men jag försökte att låsa fast blicken på tv:n istället.

– Så.. du njuter bara av lugnet och kollar film du, sa Lisa och när jag mötte hennes blick log hon mot mig.
– Tja, något måste man ju göra för att få tiden att gå, svarade jag och tittade snabbt tillbaka till TV:n.
– Låt inte mig störa då! sa Lisa glatt. Kolla vidare du…

Mycket tacksam för möjligheten att fokusera på något annat än Lisas vackra kropp i tajta, regnvåta kläder slog jag snabbt igång filmen igen. Lisa levde sig verkligen in i filmen: när det blev obehagligt skrek hon till för att sedan skratta åt hur lättskrämd hon var. Då och då ställde hon någon fråga som jag svarade på, men varje gång jag tittade på henne var jag tvungen att snabbt titta tillbaka på TV:n. Jag erbjöd henne att låna några varma, torra kläder av Julia men hon ville inte.

Jag lade märke till att hennes bröstvårtor syntes igenom behån också när jag tittade mot henne, och efter det var det bara att hålla blicken stenhårt fokuserad på filmen. Jag kände hur kuken reagerade och svor över mitt val av kläder vilket inte gjorde det lätt att dölja upphetsningen. Jag har alltid varit mycket nöjd med storleken på mitt kön: över normallängd och väldigt grov. Just nu förbannade jag dock den och önskade att jag istället kunde stoltsera med en mikropenis.

– Du, går det bra att jag kanske lånar några kläder istället? frågade Lisa. Jeansen är alldeles genomvåta och det är inte så bekvämt att ha dem på.

Jag nickade och Lisa gick iväg med handduken mot badrummet. Jag vågade inte ens titta mot henne när hon gick iväg, och försökte istället tänka på hur otroligt osexig killen i filmen var.

Lisa var borta ett tag och när hon kom tillbaka vågade jag inte ens titta åt hennes håll. Jag försökte sätta benen i kors, men det skylde inte så pass mycket som jag skulle vilja att det gjorde. Jag hörde hur Lisa satte sig i soffan.

– Jag vågade inte ta några av Julias kläder, men jag hängde upp jeansen i erat badrum. Hoppas det inte gjorde något.

Jag höll på att svälja tungan och började hosta. Självklart flyttade jag benen i hostattacken så mitt stånd måste ha blivit väldigt synligt, och jag försökte direkt skyla mig igen. Jag kastade en blick mot Lisa. Hon satt i soffan, fortfarande iklädd det våta linnet men med handduken nu virad runt midjan så hennes slanka, brunbrända ben stack fram. När jag tittade mot henne såg jag hur hennes blick for upp mot mitt ansikte. Vad hade hon suttit och sneglat mot? Situationen kändes spänd, men Lisa log mot mig.

Med en lätt rörelse släppte hon efter handduken så den gled isär och blottade hennes underkläder. Hon hade på sig ett par mycket små, vita stringtrosor. Min blick var som låst på hennes solbruna underkropp och jag kände hur mina shorts mest liknande ett tält, men jag gjorde inga försök att skyla ståndet längre.

– Gillar du vad du ser? Lisas fråga var lekfull, frestandes.

Hon behövde inte fråga, det var väldigt tydligt att jag älskade vad jag såg.

– Lisa.. sa jag med svag röst som nästan inte bar sig. Innan jag hann fortsätta avbröt hon mig.
– Mitt linne är ju också genomblött, sa hon och drog snabbt av sig den.

Behån var av push-up modell och riktigt klämde ihop hennes fasta, mellanstora bröst. Hon lutade sig tillbaka och lät mig ta in hela hennes kropp med mina ögon.

– Det här är inte rätt, sa jag igen. Någonstans inne i mig brottades mitt samvete med min upphetsning. Jag är tillsammans med din bästa vän.
– Jag tycker inte det är rättvist att hon ska få ha dig för sig själv, svarade Lisa snabbt och hennes blick for ner mot mitt skrev. Julia har berättat att du var… stor… men det där.. wow.

Innan jag han säga ett ord till hade Lisa ställt sig upp och gått fram till fåtöljen min. Hon stod framför mig, endast iklädd sina underkläder med sitt våta hår fastklistrat runt hennes huvud. Hon satte ner sina händer på armstöden och lutade sig framåt så att hennes ansikte var några centimeter ifrån mitt. Jag tittade på hennes fylliga läppar och försökte säga något, men med blicken låst rakt i mina ögon flyttade Lisa sin högerhand till den stora bulan på mina shorts. Ett glädjestön lämnade hennes läppar, och jag gjorde inget för att stoppa henne.

Innan jag hann protestera hade Lisa tagit tag i shortskanten och dragit ner dem så min stenhårda kuk hoppar ut och står i givakt i den fria luften. Lisas blick lämnar mina ögon och far ner till min kuk, och hennes mun öppnas i en imponerad och chockerad min. Hennes lilla hand sluts runt min kuk, och hennes fingrar når inte hela vägen runt den. Hon håller bara i den, utan att runka av den eller något.

En stund står hon helt still, och jag vågar inte röra mig heller. Hon tar shortskanten i sin andra hand och drar ner dem helt, och jag sparkar iväg dem knappt medveten om vad jag gör. I ett ryck drar jag av mig t-shirten också, och sitter nu helt naken framför Lisa som ler mot mig igen. Mina händer letar sig upp efter hennes rygg till spännet, som jag snabbt knäpper upp och hon låter behån falla till marken. Lisa rätar på ryggen och sätter tummarna på insidan av troslinningen, för att sedan sakta dra av dem. Hon är helt renrakad.

– Nu så, säger Lisa och klättrar upp i fåtöljen så hon står gränsle över mig.

Hon greppar tag om min grova kuk med sin lilla hand och riktar in den mot sin rakade fitta. Hon glider sakta ner, och jag känner hur jag fyller ut hennes trånga men plaskvåta sköte. Lisas mun öppnas i smärtblandad njutning när först mitt ollon glider in i henne, sedan centimeter för centimeter av min kuk.

Känslan är helt otrolig, Lisa är trång på ett sätt som jag aldrig känt förut men ändå klarar hon av att ta emot mig. När halva min kuk är inne i Lisa så börjar hon röra sig upp och ner över den, och för varje stöt så glider hon djupare ner. Hela tiden stönar hon lätt, hennes ögon låsta i mina. Ett stick av dåligt samvete far igenom mig, men nu är det ändå för sent. Jag flyttar mina händer till hennes fasta rumpa och kupar hennes skinkor. Med hjälp av mitt grepp börjar jag föra Lisa upp och ner i allt hastigare rörelser. Lisas stön ökar i ljudnivå och frekvens.

– Åhh… åhh… ja… fyfan vilken kuk! stöter hon ur sig mellan stötarna.
– Du är så… jävla… trång och skön lyckas jag svara.

Lisa har nu hela min kuk inne i sig, och jag känner hur hennes fitta spänns ut. Hon rider mig fortare och fortare, hela tiden kontrollerar jag hastigheten genom det fasta greppet på hennes skinkor. Hon lutar huvudet tillbaka och stönar högt, och jag passar på att ta hennes ena bröstvårta i munnen och bita i den. Detta blir för mycket för Lisa, som kommer i en hårt orgasm och skriker ut sin njutning. Jag oroar mig snabbt för att grannarna ska höra och göra något, men den oron försvinner fort när Lisa trycker sig ner så jag bottnar i henne med ett utdraget tjut av vällust. Hennes fitta krampar runt min kuk, och jag håller henne helt stilla för att inte komma själv.

– Fyfan… så jävla skönt! ropar Lisa ut och kysser mig hungrigt. Sluta inte!

Jag är inte sen att lyda hennes order, men bestämmer mig för att nu ska hon knullas ordentligt. Jag kliver upp ur fåtöljen med Lisa fortfarande i min famn och går till soffan. Jag lyfter av Lisa, sätter ner henne och vrider runt henne så hon står med ryggen mot mig. Lisa fattar vinken direkt och böjer sig snabbt fram och svankar ordentligt. Blotta åsynen av Lisa som svankar framför mig, redo att ta emot min kuk igen blir nästan för mycket för mig, men jag riktar snabbt in mig och med en enda stöt trycker jag in hela min kuk in i hennes sköte.

– AAAAHHHHH!! skriker Lisa rakt ut när min kuk bottnar i hennes fitta, samtidigt som hon trycker sig bakåt mot mig för att trycka mig så djupt in i sig som möjligt.

Hela situationen är absurd, men så otroligt upphetsande. Här står jag och knullar min flickväns bästa kompis, som har förfört mig och nu skriker ut sin njutning när min kuk bottnar i henne. Jag greppar tag om Lisas höfter och börjar stöta hårt. För varje stöt trycker jag in hela min kuk in i Lisa, och hon far fram för varje stöt och släpper ifrån sig ett falsettstön när jag bottnar i henne. Jag tittar ner och ser Lisas fitta, som ser ut att vara uttänjd till bristningsgränsen. Det ser nästan makabert ut. Jag sneglar lite på Lisas anal.. den ser så trång, så inbjudande ut. Innan jag hinner göra slag i saken känner jag hur min orgasm närmar sig med stormsteg, så hennes röv får vara orörd av mig.

-Jag sprutar snart, Lisa… stönar jag.

Nästan omedelbart när jag har sagt det så drar Lisa sig bort från mig så jag far ur henne. Lisa snurrar runt och glider ner på soffan så hennes ansikte är rakt framför min kuk, som hon tar tag i med sin högerhand och håller stadigt riktad mot henne.

– Kom i mitt ansikte! säger hon med ett kåtleende på läpparna. Jag vill smaka din sperma…

Jag kan inte hålla mig en sekund till. Jag sprutar vad som känns som en enorm mängd sperma rakt över Lisas vackra ansikte. Hon gapar, men försöker inte rikta sperman rakt mot munnen och det mesta far istället över hennes ansikte och ner över hakan, droppande ner över brösten. Min stora kuk ser absurd ut bredvid hennes näpna lilla ansikte och sperman träffar hennes läppar och kinder med stor kraft.

När sprutet ebbar ut tar Lisa snabbt kuken i munnen och suger i sig de sista dropparna. Jag står helt andfådd framför henne, och stygnet av dåligt samvete återvänder direkt när blodet återvänder till hjärnan.

– Lisa… vi borde inte ha..
– Jag bryr mig inte, svarar hon med samma varma leende som tidigare. Tro inte att du har gjort det här för sista gången heller.
– Vi borde inte, försöker jag igen men blir avbruten igen.
– Vi kommer göra det här fler gånger… annars så kanske jag råkar berätta något för Julia OCH slutar ha sex med dig. Då har du inget.

Jag tittar chockad på tjejen som jag trodde var en trevlig helylletjej, men här står hon på knä med min sperma i ansiktet och utpressar mig. Jag är tyst en stund, innan jag svarar undergivet.

-Okej…

Föregående Inlägg

Affärskvinnans hemlighet

Nästa Inlägg

Sambons barndomsvän (del 2)