Hetero / Straight

Sambons barndomsvän (del 2)

Det har gått några veckor sedan Lisa och jag spenderade en helg tillsammans medan min flickvän var bortrest. Vi knullade i alla rum i lägenheten, om och om igen, och trots att jag efter varje gång kände den välbekanta skammen så kunde jag inte säga nej till henne när hon ville.

På söndag så lämnade Lisa lägenheten och jag spenderade några frenetiska timmar med att städa varenda vrå av bostaden innan min Julia återvände. Som tur var verkade hon inte märka något, och livet föll tillbaka in i den vardagliga lunken. Lisa kom och hälsade på ibland, men hon visade tydliga skådespelartalanger och det gick inte att märka att något skulle vara annorlunda. Det enda som var ovanligt var att jag ofta var tvungen att springa iväg på ärenden samtidigt, allt för att dölja erektionen som dök upp vid åsynen av henne.

Julia berättade att vi hade blivit erbjudna att följa med tre andra vänner till en sommarstuga under några dagar, där vi kunde grilla, fiska och bada i sjön. Det lät som himmelriket, och jag tackade Ja utan en sekunds tvekan. Julia berättade att det skulle bli vi, hennes andra vän Jennifer och hennes pojkvän Samuel och… Lisa.

När jag hörde detta ville jag bara ta mig ur löftet, men detta skulle se mycket misstänksamt ut så nu var det bara att stå mitt kast.

Vi tog min bil ut till sommarstugan och Lisa satt i mitten av baksätet. Jag hade mina solglasögon på mig och kunde därför obehindrat slänga blickar i backspegeln på Lisa och jag mötte ganska ofta hennes blick. Hon hade på sig en tajt tröja och ett par korta jeansshorts. Min blick gled om och om igen ner över hennes ben, något som hon måste ha känt på sig för hon särade dem ofta lite diskret och strök med fingrarna över insidan av låren.

Direkt kände jag hur jag reagerade, men idag hade jag varit planerande och tagit på mig ett par jeans istället som höll nere erektionen nog mycket för att det inte skulle märkas. Efter den långa, och mycket varma, bilresan äntligen var slut och vi hade kommit fram till vårt mål så ville alla tjejerna ta ett dopp för att kyla sig men tanken på Lisas våta kropp fick mig att tacka nej till det och istället slå mig ner på altanen med Samuel. Den första ölen öppnades snabbt och dracks upp nästan lika fort.

Kvällen fortsatte utan större incidenter. Tjejerna återkom efter en dusch i nya kläder och vi hjälptes åt med att laga mat. Männen hade grillansvaret, vilket passade mig utmärkt då jag inte skulle behöva fånga Lisas blick än på några timmar. När allt kött var grillat bar vi in det och slog oss ner. Jag var sist in, och den enda platsen som var kvar var en plats mitt emellan väggen och Lisa.

Lisa sitter redan ner när jag slår mig ner. Hon har bytt om till en klänning som slutar halvvägs ner för låren, och strumpbyxor under det. Hennes sexiga fötter pryds av ett par pumps med väldigt hög stilettklack. Hon har även på sig sina glasögon, vilket är något ovanligt då jag vet att hon föredrar linser. Min blick smeker hennes ben innan jag lägger totalt fokus på maten.

Stämningen kring bordet är varm och trevlig, men jag har svårt att hänga med i pratet och ler bara när jag blir tilltalad eller faller in i det gemensamma skrattet. Efter maten, och flera glas av olika alkoholhaltiga drycker, så städer tjejerna bort allt och tar fram sällskapsspelen. Ljudnivån är hög, och jag märker på Julia att hon är ordentligt påverkad av vinet hon har druckit. Plötsligt slår sig Lisa ner bredvid mig och lägger sin hand på mitt skrev under bordet. Jag rycker till som om jag fått en elchock.

– Lisa, inte här viskar jag tyst och ser mig om men ingen har märkt mitt sittande hopp och Lisa tittar inte ens åt mitt håll.
– Schh, viskar hon med ett leende riktat åt något Jennifer säger men menat åt mig.

Min kuk vaknar av hennes beröring, samtidigt som resten av folket slår sig ner vid bordet igen. Om det var svårt att koncentrera sig tidigare så är det nu så gott som omöjligt. Lisa tittar knappt åt mig, men hennes hand ligger kvar på mitt skrev och jeansen börjar kännas obekvämt trånga. Jag har hållit mina händer på bordet hela tiden, men till slut måste jag få känna på Lisa. Samtidigt som jag lutar mig fram för att flytta spelpjäsen låter jag min högerhand glida ner under bordet till Lisas knä.

Jag för sakta upp handen efter benet, och känner till mig stora upphetsning att Lisa inte har strumpbyxor på sig, utan stay-ups. Min hand fortsätter uppåt, in under klänningen och när Lisa särar benen möts jag inte av ett par trosor utan av en rakad, fuktig fitta. Så fort mina fingertoppar når hennes sköte så flyttar Lisa diskret bort min hand och tar bort handen från mitt skrev. Kvar sitter jag, mycket medveten om att tjejen jag är otrogen mot min tjej med sitter bredvid mig utan underkläder och redo.

Jag behöver nog inte säga att resten av kvällen spenderades med fantasierna skenande och ett försök att hålla mig sittande så att ingen skulle se mitt bekymmer. Mitt stånd vägrade lägga sig, men som tur var blev de andra runt bordet mer och mer onyktra, särskilt Julia. Mot slutet av kvällen är hon så pass onykter att hon knappt kan prata, och övriga sällskapet verkar inte vara långt efter. Vi bestämmer oss för att avveckla, och jag hjälper Julia till vårt rum. Jag lägger henne i sängen och drar upp täcket, och det tar inte många minuter innan hon snarkar högt. Jag klär av mig, lägger mig i sängen och lyssnar på ljuden från huset.

På våningen ovanför knarrar en säng och jag hör Jennifers tysta stön då och då, men de verkar inte vilja att någon ska veta vad de gör. Jag ligger kvar med tankarna låsta på Lisa och bestämmer mig för att gå ut och ta lite frisk luft. Jag kliver upp ur sängen och går ut på altanen och vandrar sedan ner mot sjön.

Det är en varm natt, och jag går ner till sjön endast iklädd mina kalsonger. Jag tittar mig omkring men jag är helt ensam så jag sätter mig ner på en stubbe och låter mina tankar vandra. Jag vet inte hur länge jag har suttit där när jag hör en röst bakom mig.

– Vilken tur att du är vaken.

Jag vrider på huvudet, men vet mycket väl vem det är som jag hörde. Lisa står bakom mig, fortfarande iklädd samma kläder som hon hade på sig tidigare. Hon är en otroligt vacker syn i sommarsolens ljus, och jag känner direkt hur kuken vaknar till liv än en gång. Hon kliver runt mig så hon står framför mig. Hon sjunker ner på knä framför mig.

– Lisa… viskar jag halvhjärtat men det är ingen idé. Jag vill ha henne lika mycket som hon vill ha mig. Hon tittar upp på mig genom sina glasögon och ler det där vackra, varma leendet.
– Mmm… den här jag jag saknat.

Lisa har dragit ner mina kalsonger och greppar tag i min styva kuk igen. Innan jag vet ordet av har hon böjt sig fram och tagit min kuk i munnen. En våg av njutning sköljer genom mig medan Lisa börjar suga av mig, långsamt men bestämt. Hennes varma, mjuka läppar kramar runt min kuk och hon får anstränga sig för att kunna öppna munnen nog mycket för att jag ska få plats.

Den här flickan har sugit kuk många gånger förut, tänker jag för mig själv när Lisa börjar ta mig djupare och djupare och jag känner hur jag kommer in i hennes hals. Julia har alltid haft stora problem med att suga av mig djupt, fast hon fått öva väldigt mycket. Lisa gapar stort och trycker ner sitt huvud över mitt skrev, så nästan hela kuken far in i halsen hennes. Hon håller kvar mig ett tag innan hon drar sig bak och börjar suga igen. Behandlingen är underbar.

-Mm… åh fy fan Lisa… du suger så jävla bra, stönar jag ut.

Lisa sneglar upp på mig bakom sina glasögon och ler mot mig. Hon drar bort huvudet från min kuk, som nu är helt genomvåt av hennes saliv. Lisa tar tag om klänningens nederkant och drar av sig den, så hon står på knä endast iförd sina glasögon, högklackat och ett par svarta stay-ups över sina ben. Hon lägger ner klänningen bakom sig och lägger sig på rygg med särade ben, vinkandes mot mig med ett finger. Jag är inte sen att fatta vinken. Jag kliver ur mina kalsonger och går ner på knä mellan hennes ben. Lisa greppar direkt tag om min kuk och riktar in den mot sitt rakade kön medan jag lägger mig över henne. Hennes ben sluts kring min midja och hon drar mig mot henne, och jag är inte sen att lyda. Min grova kuk glider utan större problem in i hennes fitta, till ett högt stön från Lisa. Jag rätar på ryggen så jag kan se Lisas medelstora, fasta bröst guppa när jag börjar knulla henne med djupa, långsamma stötar. Lisas stön fyller luften ikring oss. Hennes vassa klackar rispar min rygg men jag blir bara kåtare av det. Våra ögon möts.

– Jag älskar att knulla dig, viskar jag i Lisas öga och nafsar på hennes örsnibb.
– Jag älskar när du knullar mig med din stora sköna kuk, svarar Lisa, Julia är en lycklig tjej.

Lisas kluriga leende och kommentaren gör att jag känner det välbekanta sticket av dåligt samvete, men hennes våta, trånga fitta känns som om den håller fast min kuk inne i henne. Lisa slingrar sina ben runt min kropp igen, jag känner nylonen mot mina sidor och ökar takten. Lisa håller våra blickar låsta, hennes stön kommer för varje stöt in i henne som jag gör. Lisa drar ner mig till hennes läppar och kysser mig med en passion jag inte känt förut, det känns som om hon försöker sluka min själ. Jag flyttar hennes ben så de ligger över mina axlar och rätar på ryggen. Mina händer smeker hennes nylonbeklädda lår och greppar klackarna på hennes skor medan jag knullar henne bestämt och djupt. Lisa stönar, nyper sina bröstvårtor och blundar för en sekund. När hon tittar på mig igen har hon det där kluriga leendet på sina läppar.

– Byt hål, viskar hon så tyst att jag knappt hör henne.
– Va? Vill du suga igen? Jag är osäker på vad hon vill, men Lisa bara ler.
– Knulla mig i baken, säger hon med eftertryck.

Jag tittar på henne och för en sekund är vi båda helt stilla innan Lisa drar sina ben mot sig så hon är så gott som dubbelvikt. Jag drar ut kuken, våt av hennes safter och styv som en murbräcka. Lisa särar sina ben och drar knäna mot sina bröst, så jag ser hennes lilla anal. Jag tittar mot henne samtidigt som jag riktar mig in mot henne. Jag har aldrig fått knulla Julias röv, hon har alltid avskytt analsex. Lisa verkar läsa mina tankar.

-Du får ju inte knulla Julia där, sååaahhhh!

Hennes sista ord förvrids till ett smärtblandat njutningsstön när mitt ollon når hennes anal och jag börjar pressa mig in i henne. Jag tittar om vartannat på synen av min kuk som sakta glider in i Lisas röv, och Lisas ansikte. Hennes mun öppnas mer och mer desto djupare in i hennes röv jag tränger, och hon är helt tyst förutom en upphetsad andhämtning. Min kuk, som såg för stor ut för hennes fitta, ser helt sjuk ut när den tränger sin in i Lisas röv men det är inte första gången Lisa tar emot stora saker där bak, annars hade hon aldrig klarat av det är.

-Guuuud vilken monsterkuk, stönar Lisa ut och kysser mig igen. Knulla mig hårt nu!

Jag är inte sen att lyda, utan börjar knulla Lisa med långsamma, djupa stötar. Hon andas tungt och hastigt, stönen är nästan i falsett och hennes ansikte vrids i smärtgrimaser för varje stöt in i hennes rövhål. Efter att ha knullat Lisa i den här takten ett tag märker jag att hon klarar det, så jag ökar takten och knullar hennes röv lika hårt som jag knullade henne bakifrån första gången vi delade en sexuell upplevelse.

Lisas naglar gräver in i min rygg och hon stönar om och om igen i mitt öra om hur skönt det är med kuk i röven och vad Julia missar som inte tar den där. Hennes prat, det absurda i situationen och upphetstningen av att bli mjölkad av hennes tarm gör att jag inte kan hålla mig längre.

Jag lyckas få ut kuken innan sprutet och kasar upp över Lisas sexiga kropp med kuken i handen. Lisas ögon är stora och förväntansfulla när hon stirrar på den stora kuken framför hennes ansikte. Då kommer jag.

Sperman pumpar ut i en massiv sats över hennes fina söta ansikte. Hon gapar och smaka på satsen och njuter när sperman plaskar ner över hennes kinder. Min kuk är som en brandslang och jag är så glad över att jag kan spruta så här mycket.

Jag böjer mig fram ytterligare så mitt ollon når Lisas mun. Flera sköna eftersprut pumpas in i hennes lilla sexiga mun. Det känns som flera liter sperma pumpas in i hennes sköna sugmun.

När vi är färdiga ligger jag kvar på Lisa, min kuk är fortfarande styv och våra svettiga kroppar så nära varandra som de bara kan vara.

– Lisa… du… vi… det här är… börjar jag men Lisas ögon är låsta på huset där jag också tydligt ser hur en siluett står i terrassdörren och när personen märker att vi tittar åt det hållet släpper den snabbt gardinen som faller i rätt läge igen och sedan är det stilla.

Vi törs nästan inte röra oss, beredda på att Julia ska komma framstormande när som helst men ingenting händer. Jag flyttar mig från Lisa som är snabbt uppe på sina fötter och drar på sig klänningen.

-Fan fan fan, viskar hon och jag ser att bakom hennes glasögon har hon tårar i ögonen.

Jag väntar inte, utan drar på mig kalsongerna och nästan springer till huset. När jag kommer fram väntar jag mig att möta Julias raka höger, men huset är helt tyst. Jag går med en otrolig skamkänsla mot vårt sovrum, där jag är säker på att Julia väntar ilsket.

När jag öppnar dörren möts jag av… Julias snarkningar. Jag står stilla och tittar på henne, men hon har inte rört en muskel sedan jag lämnade sängen. Det kan inte ha varit Julia som såg mig och Lisa. Jag hör dörren öppnas igen och Lisas smygande steg, men ingenting annat. Huset är helt tyst.

Om det inte var Julia… vem av de andra två såg oss och vad kommer hända härnäst?

Föregående Inlägg

Sambons barndomsvän

Nästa Inlägg

Porrfilm på korridoren