Hetero / Straight

Sabina får en stor i sig

Sommaren har inte varit nådig i Malmö. Med temperaturer runt 30-35 grader har det ibland varit olidligt att sitta inne. Jag, Sabina alltså, har fördrivit tiden med att sola och softa och däribland sortera upp min skivsamling.

I mitt kvarter finns en skivbutik jag då och då brukar besöka för att köpa skivor. Dom har allt från nya till begagnade skivor till ett överkomligt pris. Men dom senaste gångerna är det en annan sak som lockat och det är en av killarna som brukar sitta där.

Det var när jag kom in och han stod och ordnade till några posters på väggen som jag såg en väldig stor bulle som putade ut under jeansshortsen. Var gång efteråt har jag försökt se detta enorma paket igen om det verkligen stämde.

Nu när sommarens värme var här och den korta kjolen har kommit på bestämde jag mig för att retas lite extra med killen som hade det stora paketet.

Jag tog på mig min kortaste kjol och en string. En urringad tröja som visade nästan för mycket och ett par rejält högklackade skor.. Nu skulle han få något att titta på och kanske något skulle växa till i hans byxor.

Jag visste ungefär vilka dagar som dem olika killarna brukade jobba så sannolikheten var stor att han var där. Jag kom då han öppnade upp butiken och jag såg hur hans ögon blev stora som klot då han fick syn på min fägring och min svällande barm som svämmade över. Han flämtade fram god morgon och gick snabbt in bakom kassan. Jag gick fram och tillbaka mellan skivhögarna och vickade min runda rumpa i hans riktning.

Så tappade jag något på golvet med flit och böjde mig fram så att killen fick se hela min härlighet visas förutom den lilla string jag hade på mig. Jag reste mig upp igen och jag såg att han hade blivit illröd i ansiktet och vände sig generat bort då han såg att jag tittade på honom. Jag vet inte vad som kom över mig men jag gick fram och frågade om han gillade det han såg. Åter igen flämtade han och började stamma lite sött.

– Ja du är tokigt snygg.

Jag slängde ned en blick mot hans byxor och jag såg att det stora paketet hade otroligt nog växt sig än större, jag bara måste få den i mig. Jag gick helt sonika runt disken lade handen på hans gigantiska paket

– Jag tror jag vill ha den här idag.

Killen var inte sen att reagera. Han gick upp och låste dörren igen och vände på skylten som sade stängt.

– Kom med in till lagret sade han kort.

Vi gick in genom dörren bakom disken och in i rummet bakom som var fylld med kartonger och hyllor. Mitt i rummet stod ett stort bord med skivor och annat på. Killen drog ned allt på golvet och lyfte upp mig så jag blev sittande på bordskanten. Han stod tyst ett tag och tittade på mig sen började han kyssa och hångla med mig som om han vore utsvulten. Jag tryckte honom hårt mot mig och svarade hans heta kyssar. Jag kände hur något stort trycktes mot mitt skrev där han stod mellan mina ben. Jag slog dom runt honom och pressade mitt underliv mot hans.

Plötsligt slutade han kyssas och krama mina bröst. Hans händer började fumla med sina byxor och han fick av dom rätt snabbt. Jag såg konturerna av en gigantisk kuk under hans kalsonger och flämtade till, hur ska jag få in den i mig egentligen. Snabbt låg även kalsongerna på golvet och nu fick jag äntligen se hans härliga kuk som var större än vad jag vågat drömma om. Även hans kulor var stora så jag sträckte mig fram och började krama om hans kulor som jag inte ens fick plats med i min hand.
Hans kuk måste vara en bra bit över tjugo centimeter och grov så det räckte till. Den var redan stenhård och stod rakt ut.

Hans händer slet nu av min string och jag visste att förspelet var slut. Kjolen var upphasad och mina ben brett isär satt jag redo att ta blir pålad. Han började kyssa mig igen och jag blev jättekåt av att känna hur hans stora kuk trycktes mot min nu våta fitta.

Så slutade vi kyssas igen och han började med lirka in sin stora kuk i mig. Ollonet stötte mot mina blygläppar men tillslut kände jag hur den pressades in i mig. Jag stönade högt och njöt av känslan. Sakta började han pressa in sin stora kuk i mig och jag kände hur var centimeter fyllde mig till bredden. Jag började andas häftigt och kände att jag var redan på väg mot en orgasm hur löjligt det än låter.

Plötsligt stötte han till hårt och jag skrek rakt ut då hans kuk plötsligt stöttes upp i min hungriga fitta.

– Å gud vad stor den är stönade jag, knulla mig nu.

Han tog tag om mina höfter och började stöta i mig direkt. Jag flämtade högt och njöt av känslan av att blir så totalt fylld av kuk som jag aldrig blivit förr. Plötsligt började blixtra för mina ögon och jag kom högljutt som jag aldrig kommit förr. Min fitta försökte krama denna gigantiska kuk som nu knullade mig i ett hastigt tempo.

När jag sansat mig såg jag hur röd i ansiktet killen började bli och hur han andades allt häftigare plötsligt kände jag hur han växte lite till i mig och han stönade till lite kort. I mig kände jag hur hans kuk började ryck och pumpa utan dess like. Han stod still och lät sin kuk pumpa mig full. Han kom så mycket i mig att det började rinna ur mig fast hans stora kuk fortfarande var i mig.

Efter ett tag, som kändes som en evighet, så jag hur han log och pustade ut. Jag kände hur det rann sperma nedför min rumpa och ned på golvet. Så började han stöta kuken i mig igen. Killen var till mig förvåning inte färdig utan ville visst ha mer. Nu smaskade det ordentligt mellan benen då han redan hade fyllt mig till bredden med sin sperma. Jag kunde inget annat göra än att ta mot den stora i mig gång på gång tills han åter igen stönade till och började spruta mig ännu fullare med sin varma sperma.

Efter han var klar drog han nu ur sin kuk ut min urknullade fitta. Det rann floder av sperma ur min fitta som gapade tom. Jag greppar hans nu slaknande kuk och börjar sakta runka den. Den är hal som en ål av min fittsaft som blandats med min sperma. Jag hoppar ned från bordet, ler åt pölen av sperma nedanför bordet. Jag ställer mig på huk och fortsätter min behandling av hans kuk. Jag tar hans stora ollon i min mun och suger. Jag får inte in så mycket mer så jag låter ena handen göra jobbet medans andra handen kramar om han stora kulor medans jag undrar om det finns mer av det goda.

Snart är kuken lika stor och hård som tidigare och killen njuter i fulla drag av min behandling. Min hand runkar allt hårdare medans jag slickar hans kuk. Efter ett tags behandling hör jag hur hans andetag blir allt snabbare och små stön tränger fram. Snabbt slukar jag det stora ollonet igen precis innan jag känner hur det börjar rycka i hans kulor och kuk då jag lika snabbt drar ut den ur munnen igen.

Stora strålar av sperma sprutas in i min öppna mun till ljudet av killens flämtningar. Jag försöker svälja en del men det kommer för mycket och jag riktar om hans sprutande kuk mot mitt ansikte. Flera stora tjocka strålar sperma landar rakt i ansiktet och i håret på mig. Till slut sinar det och jag slickar ren hans stora kuk som verkligen gett mig mer än vad jag kunde önska mig.

Jag frågar om jag får låna toa och smiter in dit för att skölja av mig i ansikte och hår. I spegeln ser jag ett komiskt ansikte täckt av ett lager av sperma. När jag smet ut genom dörren hör jag ett svagt tack, jag vänder mig om och blinkar.

Det här var inte sista gången jag kom på besök.

Föregående Inlägg

Campingduschen

Nästa Inlägg

Jobbintervju med oväntat slut