Hetero / Straight

Rebeckas äventyr (del 2)

Missa inte del 1 >>

Jag stod hemma i duschen och tänkte igenom det som hade hänt bara några timmar tidigare, visst hade jag hört rykten om att hon skulle vara ganska kåt av sig men hon hade klart överträffat mina förväntningar. Det varma vattnet i duschen fick doften av de safter som fanns kvar på min lem att sprida sig i badrummet och jag stod ganska snabbt där med ett stenhårt stånd igen, jag såg helt klart fram emot kvällens övningar då jag aldrig haft publik när jag haft sex tidigare. Visst hade det varit en och annan trekant eller fler, men aldrig att någon bara skulle titta på och det gjorde mig ordentligt kåt.

Jag var klar i duschen och letade fram lite kläder men gick fortfarande omkring naken i min lägenhet när telefonen ringde, det var Rebecka som ringde för att berätta att hon och hennes kompis nu var hemma hos henne och att det bara var att titta förbi när jag ville.

– Nyckeln ligger i blomkrukan på högra sidan i trapphuset så det är bara att gå rakt in, jag hade tänkt lägga mig i badet en stund och Johanna vet att du kommer så det är bara att gå in. Sa hon innan hon lade på.

När jag satt på min vespa på väg dit insåg jag att jag inte visste så mycket alls om den här tjejen Johanna förutom att hon brukade kallas Hanna och ville titta på när Rebecka knullar någon, men det var också allt.

Det tog inte många minuter innan jag var framme och hade parkerat, jag gick upp i trapphuset och hittade nyckeln och släppte in mig själv i Rebeckas lägenhet. Det var en fin trerummare på fjärde våningen med balkong ut mot ett skogsparti, helt och hållet insynsfri med andra ord.

Jag lade ifrån mig hjälmen på hatthyllan och ropade hallå medan jag tog av mig skorna, det spelades ganska hög musik så jag var inte helt förvånad över att inte få något svar. Lite förvånad blev jag dock när jag klev in i det stora rummet, på soffan där satt en liten nätt tjej som var Rebeckas totala motsats och målade ena fotens tånaglar.

Hon var blond på gränsen till vithårig, smal som en vidja och med små toppiga bröst som definitivt inte behövde någon BH och därför klart avtecknade sig mot det tunna linnets tyg, något som också var klart synligt från min vinkel med tanke på hur hon satt var ett vackert bulligt underliv mellan ett par fint rundade lår. Hennes trosor var ganska tunna och därför kunde jag utan problem se att hon antingen var rakad eller helt enkelt inte hade något könshår, kåtheten slog till som en planka i bakhuvudet och det ryckte till i mitt underliv direkt.

Hanna ryckte också till när hon upptäckte mig men reste sig snabbt för att hälsa, då hon var ganska kort fick hon sträcka sig över bordet en aning vilket på grund av längdskillnaden gav mig en ganska fri insyn i hennes linne och hennes fina små bröst. Antingen så märkte hon inget eller så brydde hon sig inte så mycket då hon snabbt erbjöd mig att slå mig ner i fåtöljen på motsatt sida av bordet medan hon själv satte sig ner för att måla färdigt naglarna, vi småpratade lite grand medan vi väntade på att Rebecka skulle bli klar i badrummet och det visade sig att även om hon såg ut att vara ungefär tretton så var hon faktiskt snart arton och ganska smart om än lite naiv.

Min plats i fåtöljen mitt emot henne gjorde att jag hade fortsatt bra insyn mellan hennes ben och även om jag inte direkt tittade så sneglade jag väl ner lite då och då, extra trevligt var det när hon skulle sträcka sig efter något som låg bredvid henne i soffan. När hon gjorde det lyfte hon nämligen fötterna från bordet för att balansera sig, detta tillät mig att med blicken följa trosans väg ned över underlivet och in mellan hennes skinkor. Jag kunde snabbt se att det var den sortens trosor som i stort sett bara är en tråd mellan skinkorna och det ryckte än en gång till i byxorna på mig, jag tog ett djupt andetag för att samla mig och försökte att tänka på något osexigt. Intressant nog var det enda jag kunde tänka på Rebecka som stod i duschen och tvålade in sin vackra fylliga röv och stora tunga bröst, samtidigt som jag tänkte det hörde jag dock dörren till badrummet öppnas och när jag vände mig om såg jag i ögonvrån hur Rebecka gick naken mot sitt rum med endast en lite handduk om håret.

Hon ropade åt mig och Hanna att komma och hålla henne sällskap medan hon rökte, jag kände att det var en mycket bra ide då röksuget var ganska stort hos mig nu. Av någon anledning förväntade jag mig att Rebecka skulle ha tagit på sig en badrock eller nåt då hon skulle ut och röka, men när jag klev ut på balkongen via den dörr som gick från hennes sovrum möttes jag av henne helt naken i en utestol.

Som om hon läst mina tankar påpekade hon att det var helt insynsskyddat och att hon ändå inte hade brytt sig så länge ingen klagade, hon lät sedan blicken svepa upp och ner över min kropp med en liten paus vid bulan i mina byxor. Hon skrattade till lite och påpekade att det såg en aning obekvämt ut med så mycket kläder, hon lade sedan till att ingen av oss ju hade nåt att vara blyg för eller inför.

Jag tog den inte så dolda piken med ett leende och började knäppa upp skjortan, men en lite fundersam blick från rebecka fick mig att tveka.

–Hanna. Sa hon snabbt, –du kan väl hjälpa till lite med hans kläder.

Det hördes på tonläget att det egentligen inte var en fråga utan snarare en order från den dominanta parten i nån sorts förhållande, snabbt fantiserade jag om vad som brukade ske här när ingen av dem hade nån kille på besök. Rebecka satt bara lugnt tillbakalutad i stolen och rökte i djupa drag medan hon tittade på mig och Hanna, Hanna hade smugit upp bakom mig och lagt sina armar om mig och börjat knäppa upp knapparna i min skjorta.

Hennes lätta handlag och hennes andedräkt mot min nacke fick mig nästan att rysa, när hon drog av mig den uppknäppta skjortan var det mer som en smekning och jag såg fram emot att hon skulle ta av mig mina byxor. Jag hörde hur Hanna slängde in min skjorta i Rebeckas rum och snart var hennes armar runt mig igen och hon började öppna mitt bälte, nu kunde jag däremot känna att hennes andedräkt mot min nakna rygg blivit lite ryckigare och jag gladdes inombords åt att hon blev upphetsad av det hela.

När hon fått upp bältet, knappen och gylfen och drog ned mina byxor långsamt blev det nästan lite mycket för mig, framför mig satt Rebecka nu med brett särade ben och ena handen smekandes hennes underliv samtidigt som Hanna följde med ned med hela kroppen när hon drog av mig byxorna och jag kunde känna hennes toppiga bröst stryka mot min rygg och ned över skinkorna. När hon hade dem nere vid mina fötter och bad mig kliva ur dem måste jag ha tagit ett halvt steg bakåt då jag kunde känna hennes läppar mot min ena skinka, jag vet inte om det var reflexmässigt på grund av upphetsningen eller om det var nåt hon medvetet tände på men jag kan svära på att jag kände Hannas tunga stryka snabbt över min ena skinka innan hon snabbt reste sig igen.

Helt naken och med svajande stånd satte jag mig nu i stolen bredvid Rebecka, som fortfarande smekte sig själv rytmiskt, plockade en cigarett ur paketet på bordet och tände den. När jag med slutna ögon drog första blosset njöt jag till hundra procent av situationen, jag njöt dock inte mindre när jag öppnade ögonen och bekräftade för mig själv att det var sant för det hela hade nu blivit bättre i och med att Hanna passat på att dra av sig sitt linne och nu stod framåtböjd i färd med att ta av sig trosorna.

Jag insöp bilden av hennes smärta unga kropp framåtböjd så att den runda baken var vänd rakt mot mig och de minimala trosorna avtecknade sig med underbar tydlighet mot hennes ljusa hy, det var som en dröm att med blicken följa den tunna strängen mellan hennes skinkor och se hur trosorna helt och hållet misslyckades att dölja hennes nu svullna blygdläppar och hennes mörkrosa anus. Hela sekvensen gick som i slow motion i mitt huvud och det var tillräckligt för att min kuk skulle pressa fram en stor droppe glidvätska som sakta började rinna ner för skaftet.

Rebecka som sett både vad jag tittade på och hur jag reagerat log ett snett leende innan hon i en enda smidig rörelse lutade sig framåt, fimpade sin cigarett och gick ned på knä mellan mina ben och med tungan lapade i sig den glittrande droppen. Jag hann knappt reagera innan hon sedan fångat in min kuk i sin mun och sugit in den till roten, jag måste ha stönat till för Hanna vände sig snabbt om och tittade först förvånat och sen intresserat på vad som hände.

I långa, ömsom mjuka och hårda sug, tog sig Rebecka an min kuk med inlevelse och kunnande, jag tror aldrig att jag njutit så mycket av en avsugning tidigare. Försiktigt trevade jag mina händer ned under hennes överkropp och fångade upp hennes underbara bröst, samtidigt såg jag hur Hanna plockat åt sig en pall och nu satt precis bakom Rebeckas breda röv med benen brett isär och ena handens fingrar fladdrandes över blygdläpparna och hennes klitoris.

Jag tror aldrig att jag varit så kluven när jag har haft sex tidigare, samtidigt som jag bara ville sitta kvar och låta Rebecka ta hand om mig så hade jag velat stå på alla fyra bakom henne med kuken djupt i henne pumpandes som en galning men jag ville samtidigt för allt jag var värd knulla Hanna också. Förvirringen och kåtheten bara steg i takt med att Rebecka sög mig i ett allt ökande tempo, jag lyckades på något sätt flämta fram att jag skulle komma snart om hon fortsatte på det viset. Antingen hörde hon mig inte eller så var det vad hon var ute efter för hon visade inga tecken som helst på att sluta utan ökade takten samtidigt som hon började fladdra med tungspetsen mot underkanten på mitt ollon.

Jag stönade högt men ansträngde mig för att inte sluta ögonen, det vore bara fel att blunda nu när jag befann mig i en så underbar situation. Helt tydligt var jag inte den enda som njöt av det då Hanna nu hade börjat flämta ryckigt och var täckt av en tunn hinna glittrande svett, hennes andra hand var nu dessutom upptagen med att smeka och fingerknulla Rebecka bakifrån. Jag kände svetten rinna nerför min egen rygg och lät blicken falla ned över Rebeckas svankande rygg och kunde se på sättet hon spände sig att Hanna tydligen gjorde ett bra jobb.

Plötsligt slutade min hjärna nästan att fungera då det började blixtra framför ögon och satsen var på väg, jag stönade högt att jag skulle spruta och sedan hände allt på en gång. Rebecka pressade in hela min kuk i munnen så långt att jag kunde känna hennes tungspets mot pungen, Hanna nöp åt om sin egen klitoris och pressade till så att hela hennes lilla hand gled in i Rebeckas fitta och jag började med ett djupt stön att pumpa min sats rakt in i Rebeckas mun och hals samtidigt som jag nöp till om Rebeckas bröstvårtor.

Efter tre eller fyra svalda sprut kastade Rebecka huvudet bakåt och stönade ut sin orgasm samtidigt som Hanna gnydde högt när hennes kom i vågor, min kuk fortsatte dock att spruta kaskader av sperma i flera sekunder efteråt. Några hamnade i Rebeckas svettiga ansikte medan andra flög rakt över hennes axel och landade på hennes rygg och ända ned på hennes röv.

Leende och flämtande tittade jag och Rebecka på varandra medan Hanna gled ned på knä bakom henne, med ryckiga andetag lutade hon sig framåt med handen fortfarande helt inne i Rebeckas fitta började hon slicka i sig spermaklickarna från hennes röv och rygg med et njutningsfyllt leende.

Rebecka hade nästan börjat hämta sig från orgasmen när Hanna sedan långsamt drog ut sin hand, detta blev nästan en orgasm till för henne och hon stönade högt och grep tag i stolens armstöd för att hålla balansen.

– Åh gud, stönade hon och tittade upp mot mig. – vi har lekt tidigare med fingrar och leksaker… men Hanna har aldrig fått in hela handen… jag höll på att dö av njutning. Flämtade hon fram.
–Ja det där var ju en trevlig början. Sa Hanna med en så söt och oskyldig ton att jag och Rebecka nästan började skratta.
–Ja jag vill ju också ha kuk i minst ett hål… och Rebecka vill nog det med.

Jag skakade lite på huvudet men höll med om att jag inte skulle ha något emot att knulla alla tillgängliga hål och fylla dem med min sats, förutsatt att jag fick hämta andan en aning och förutsatt att kuken klarade det. Hanna och Rebecka delade en blick och sa sedan med en mun att det nog inte skulle bli några problem med att hålla den uppe, sedan lade Hanna till att det ju fanns två kuksugarmunnar, fyra duktiga runkhänder och om det skulle behövas så hade de faktiskt lite sexsalvor för just det ändamålet.

Jag kunde inte annat än skratta i det läget, och tanken på detta tillsammans med två orgasmrosiga, nakna, svettiga tonårstjejer fick det att börja pirra i kuken igen.

Föregående Inlägg

Monicas utekväll

Nästa Inlägg

Rebeckas Äventyr