Hetero / Straight

Projektet

Det nya projektet jag skulle starta var minst sagt lockande. Jag hade planlagt det i flera veckor och kunde knappt bärga mig av upphetsning inför att dra igång det. Man skulle kunna säga att det var ett välgörenhets projekt, med fördelar även för mig om det hela föll väl ut, vilket jag naturligtvis hade planerat.

Precis när klockan slog 16 så hörde jag en diskret knackning på min kontorsdörr och jag ställde mig upp, rättade till den korta kjolen och den tighta urringade blusen, innan jag gick fram på mina höga snygga skor och öppnade dörren. Och där stod han, vår nyaste medarbetare, ansvarig för arkivering och research.

Mitt projekt! Han var lång, välbyggd och en aningen blyg. Han var alltid artig och trevlig men förde aldrig samtalen, och inte den som tog för sig om man inte pushade honom. Via omvägar hade jag hört talas om att han hade något jag eftersökte. I alla fall om man skulle gå på vad killarna snackade om efter deras innebandykvällar.

Jag bjöd honom att sätta sig ner framför mitt skrivbord och jag satte mig på skrivbordskanten framför honom. För att sitta bekvämt så drog jag upp kjolen något och struntade i om han såg den breda spetskanten på mina stay-ups. Jag tyckte om att ha dom även till vardags, dom fick mig att känna mig än mer kvinnlig. Idag ingick dom även i förberedelserna inför projektstarten. Dom och den svarta klassiska korsetten som jag hade under blusen.

Jag kunde höra hur han kved lite när han såg dom, men han vek snabbt undan blicken och rodnade lite. Det var lika bra att gå rakt på sak, så jag tog ett lätt grepp om hans haka och vred hans ansikte mot mig och log mot honom när jag hade fångat hans blick.

– Det är så här, att jag har hört bra saker om dig. Intressanta saker.

Jag släppte taget om honom men behöll hans intresse.

– Jaså? Han lät förvånad när han svarade.
– Ja! Och jag har också förstått att du känner dig lite ensam, nu när du fått flytta och så för det här jobbet.
– Jo, det kanske kan stämma. Men jag har jobbat en del för att sätta mig in…

Jag avbröt honom:

– Ja din ambition är det inget fel på. Men nu tänkte jag mer socialt. Det är inte bra att bara jobba och träna. Man behöver lite annat också.

Jag satte en hand på hans axel och ställde mig bakom honom. Med rejäla tag masserade jag hans axlar och nacke.

– Se så spänd du blir om du bara jobbar.

Han stönade när jag kom åt några stela ställen.

– Jag tänkte att jag skulle kunna bli som din… mentor. Någon du kan komma till när du behöver hjälp med de mer personliga sakerna. Det är ju inte nyttigt för en man att leva helt själv.

Jag viskade det sista i hans öra och lät läpparna kittla honom.  Hans öron blev lite röda och jag såg att han rodnade på halsen. Jag satte mig på skrivbordskanten igen.

– Förstår du vad jag menar?

Jag spände ögonen i honom och såg kanske lite för sträng ut för han ryggade bakåt lite, men nickade lite svagt till svar.  För att min poäng inte skulle gå helt förlorad så tog jag tag i hans hand och pressade den mot mitt ena bröst och jag hörde ett stön ifrån honom.  Jag kunde se hur han koncentrerade sig genom hur han tryckte den andra handen hårt mot sitt lår.  För att retas så böjde jag mig fram, tog även den handen och pressade den mot mitt andra bröst.

– Jag hörde dig inte?

Han svarade svagt men sedan övergick orden till ett ohörbart mummel.

– Hur sa?

Min röst var sträng.  Sakta vred han sitt ansikte mot mig och jag kunde se att detta berörde honom djupt och nästan med en viskning så svarade han mig.

– Jag är oskuld!
– Du är vad? Oskuld? Är det något du vill göra något åt eller?

Samtidigt som jag sa det pressade jag hans händer hårdare över mina bröst. Jag såg hur han rös.

– Jag vill gärna lära mig… men ingen har velat lära mig. För att…

Hans röst dog ut och jag såg uppfodrande på honom.

– Jag är väl inte skapt som alla andra viskade han och släppte mig och såg ner på sina fötter.

Även fast jag anade vad som skulle komma så kunde jag inte låta bli att vara lite kraftfull och säga med sträng röst:

– Visa!

Jag lutade mig mot skrivbordet igen och lade armarna i kors och jag kunde tyvärr inte se annat än väldigt nyfiken ut.  Han reste sig sakta upp och knäppte upp sitt skärp. Han höll min blick, men jag såg att han höll andan nervöst när han drog ner sina jeans och visade fram den största kuk jag någon sin sett för mig.

–  Åååh herrejävlar….

Jag fnissade nöjt och sa till honom att han har dolt oanade talanger för mig. Men jag gillade det jag såg. Jag reste mig ifrån skrivbordet och drog med en lång, välmanikurerad nagel längs hans bjässe. Jag såg hur ollonet hängde en bra bit ner på låret och att ådrorna pulserade medan den sakta svällde framför mina ögon.  Kunde inte låta bli att böja mig fram och inspektera den över glasögonkanten som en gammal skolfröken.

– Sätt dig ner och runka den!

Han såg lite tveksamt ner på mig och jag upprepade mitt kommando. Sakta, nästan tveksamt gjorde han som jag sa.  Att se den resa sig framför mig var ett sant nöje och jag njöt av det. Upphetsningen fick mig att smeka mig över bröst.

– Är det säker på det här?

Hans röst var tveksam samtidigt som han fortsätter att göra som jag bett honom. Den hårdnar, pulserar och antar enorma proportioner. Många har tvekat, till och med föraktat och retat mig för den, säger han med känslosam röst.  Jag slet blicken ifrån den och såg rakt på honom.

– Mig lockar den. Den lockar mig väldigt. Men om vi skulle ta och undersöka din fingerfärdighet?

Jag putade med brösten så att de många knapparna i blusen slet i tyget och ställde mig över honom på den låga stolen där han satt. Knäpp upp dom!

Medan han med flinka fingrar, trots lite darriga händer, knäppte upp så drog jag sakta upp kjolen en bit till, så att han kunde se mina snygga svarta stayups.  Han drog isär blusen och lät händerna sedan med ett stön glida ner över min korsetterade midja och ner över min bak.

– Bra jobbat! Nu vill jag att du genomför ett muntligt test av dom.

Han fick koncentrera sig när han öppnade korsetten en bit och mina bröst svällde ut mot honom och snabbt böjde han sig fram och sög in den ena bröstvårtan i munnen. Med oändlig långsamhet och ömhet lät han sin tunga leka över den nu stenhårda vårtan och det blev min tur att stöna högt.  Jag lade handen om hans nacke och pressade honom hårt mot mig. Han förstod vad jag ville och satte tänderna mot vårtan och bet lätt om den.

Jag kände hur det sög mellan mina ben och hur våt jag började bli.  Hastigt släppte han taget om bröstet och såg upp på mig. Hans händer vilade mot min bak och jag kunde inte låta bli att låta handen om hans nacke pressa tillbaka honom mot mig. Ner mellan mina bröst. Jag hörde och kände hur han drog efter andan och jag pressade ner honom än mer. Han greppade om mina skinkor under kjolen och greppet hårdnade när han märkte att jag inte hade några trosor under och av att han inte fick luft.

Jag släppte taget och han drog in luft djupt i sina lungor och log upp mot mig. Känner hur hans magnifika kuk smekte sig mot insidan av mina lår när jag stod så här över honom.  Med ett stadigt tag i honom drog jag upp honom på fötter framför mig. Han lade sina händer på mina axlar och jag kände hur han spände sig i väntan på vad som skulle komma.

– Slappna av… viskade jag.

Han tog ett djupt andetag och andades ut och jag kunde känna hur han koncentrerade sig på att inte spänna alla muskler i kroppen.

Sakta greppade jag runt hans kuk, eller snarare, försökte att greppa runt den. Min lilla hand nådde absolut inte hela vägen runt, men jag drog sakta ner förhuden så att hans ollon blottades. Hans kropp vibrerade och han stod med slutna ögon, fullt koncentrerad.  För att nå hans mun ställde jag mig på tå och kysste honom djupt. Han slappnade av lite och jag började röra min hand sakta och taktfast. Han pressade sig mot min hand och jag hörde hur han gnydde.

– Har någon, någonsin gjort så här med dig?

Han bara skakade på huvudet och jag ökade takten något. Ljuden ifrån honom var underbara, jag kunde verkligen höra hur han njöt av beröringen.  Retsamt släppte jag taget och drog av mig blusen, och satte mig istället, bredbent ner på stolen han hade suttit på innan. Drog honom rätt så att han stod precis framför mig istället. Nu fick jag möjlighet att använda båda händerna istället, vilket verkligen behövdes.

– Är du beredd?

Allt jag fick till svar var ett kvidande och jag tog det som ett jakande och lät tungan börja leka över hans blottade ollon. Återigen kände jag hans kropp spänna sig och börja vibrera.

– Slappna av! Annars så slutar jag. Vi ska jobba ett tag på det här.

Med ett dovt stön gjorde han som jag sa, eller slappande av något i alla fall.  Nu kände jag att jag själv spände mig, men det var så upphetsande att ha denna stora karl, med sin fantastiska kuk helt och hållet i min kontroll.

Jag blötte instinktivt läpparna och lät sedan hans ollon glida in i min mun och vidare så långt det gick. Känslan var svindlande när jag kände hur han fyllde min mun på ett otroligt sätt. Även om jag lät honom glida så lång jag vågade så här långt, fick jag ändå lägga till en hand för att täcka hans kuk helt. Taktfast runkade och sög jag honom. Jag lät tänderna glida längs hans skaft när jag drog honom ur min mun. Slickade med bred tunga ifrån hans härliga pung, längs undersidan, upp till ollonet och sög in det. Ibland kved han, ibland tiggde han om mer och ibland gled hans fingrar in i mitt hår och hjälpte mig att hålla takten.

När jag efter en stund lutade mig mot hans lår så kände jag hur hela han skakade. Kunde inte låta bli att smyga ner en hand och smeka hans pung och jag kände hur den drog ihop sig. Genast släppte jag honom.

– Inte än va?

Jag såg upp på honom och han log stort.

– Nej, inte än, log han.
– Så vad vill du lära dig? Hur du ska göra med mina bröst får du klart godkänt på.

Han skrattade lite och förde ner sina händer och smekte dom igen.

– Dom är underbara.

Han böjde sig fram och kysste dom. Jag ställde mig upp istället och han fortsatte att smeka och leka med dom. Masserade mina stenhårda bröstvårtor mellan sin tumme och pekfinger. Lätt tänderna glida över dom och nafsade. Allt jag kunde göra var bara kvida och pressa mig mot honom.

Han rätade på sig och kysste mig istället medan hans händer fortsatte att leka med mina bröst. Mina händer började knäppa upp hans skjorta och dra den av honom. Mina händer och naglar gled över hans rygg och han rös. Han stod helt naken framför mig och det var en syn för gudar. Praktfull med ett stånd som reste sig upp mot magen och bara tiggde och bad om att bli omhändertaget.

Hans händer blev mer och mer utforskande. Lekte över mina bröst, ner över min mage och längs insidan på mina lår. Nu var det min tur att skaka av upphetsning och förväntan. Men jag var tvungen att visa tålamod.

– Nu när dina händer är där dom är, så låt ena handen glida lite längre upp, mellan mina ben. Smeker du lite så kommer du att känna att där är det båda varmt och fuktigt. Det har du redan åstadkommit. Men det finns så mycket mer för dig att uppleva och lära.

Jag backade undan, satte mig på skrivbordet och satte upp ena foten också på kanten. Han satte sig på stolen och drog fram den så att han kom närmare.  Försiktigt så öppnade han mig med sina fingrar och började sakta smeka mig.

– Blir nu inte rädd för hur jag låter, ju mer upphetsad jag blir, desto mer får du höra.

Jag särade på blygdläpparna med handen och visade honom var min klitta var, och hur han skulle massera den. Och Å HERRE GUD, så bra han var.

Han provade på att föra in ett finger i mig och när det fick mig att stöna högt så ökade han antalet. Sakta lät han två fingrar glida in och ut ur mig och jag förklarade att om han krökte fingrarna lite uppåt så var det ett säkert sätt att få det att gå för mig.  Han var en ivrig student och helt plötsligt kände jag en tunga mot min clitta samtidigt som ett tredje finger gled in och sakta smekte mig. Hårt drog jag efter andan och kved högt.  Flämtande förklarade jag att om han fortsatte så bara, en lite stund till så skulle det gå för mig. Men, att det var okej, för jag gillade att komma många gånger.  Jag hörde ett skratt och sedan fortsatte han oförtrutet.  Med ett stort leende koncentrerade jag mig helt på vad han gjorde.

– Jag kommer, jag kommer….åååååååååååååååååååååååå!

Jag stönade ut den första orgasmen och den gick över i ett skrik.  Han höll tempot utan att sakta och jag kom igen nästan på en gång. Jag kved när jag var klar och pressade undan honom.  Jag andades hårt och tittade ner på honom och log.

– Är det säkert att du aldrig har gjort detta tidigare?
– Jag har läst en del, skrattade han… Det finns en hel del bra litteratur…

Jag tystade honom med en kyss där jag kände smaken av mig själv och stönade nöjt.

Han satt kvar i stolen och jag ställde mig över honom.

– Nu är det dags att prova. Du är stor, men jag tror att du har gjort mig så våt, att jag tror att det ska gå bra. Jag kommer i vilket fall som inte att lämna dig otillfredsställd.

Han nickade till svar, men såg något tveksam ut.  Jag greppade runt hans kuk och sjönk ner över den. Jag förde den sakta fram och tillbaka i min blöta skåra och skrattade nöjt, både åt känslan och åt hans sköna stön.  När jag sjönk ner lite så att han gled in en bit så greppade han hårt runt min midja istället.

– Jag tror att vi får hjälpas åt här. Det kommer att vara speciellt för både dig och mig. Men om det inte känns bra så stannar vi.

Med en hand om hans nacke och min panna mot hans och blicken fästa i varandras så började han sakta att pressa mig ner åt.

Det var något helt nytt för mig. Att det var det för honom också var ju ingen överraskning. Han tog god tid på sig, vilket även gav mig en chans att anpassa mig. För stor, det var han. Den grövsta jag någonsin haft och jag bara log. Äntligen fick jag uppleva känslan av en rejäl man i mig.  Vi kved båda två tillsammans när jag sakta gled ner över honom. Det var så att jag glömde bort att andas och jag kände mig yr. Hans starka armar slöt sig om mig och han frågade nervöst:

– Är du okej?

Jag bara nickade och log och tog några djupa andetag.

Det gick, jag kunde ta honom helt och hållet. Jag höll mig stilla dels för att njuta, och dels för att inte oroa honom.  Hans leende var obetalbart. Det gick ifrån öra till öra och jag kunde svurit på att jag såg en tår också.

– Du är fantastisk, viskade han med kåt stämma.
– Det är du med, viskade jag tillbaka. Är du beredd?

Han tog ett rejält tag om min bak och nickade. Det var ett hårt tag och jag kved till lite och han släppte mig som om jag hade skållat honom.

– Du behöver inte ta i för kung och fosterland. Ett lite nättare tag är okej, och vill du så kan ägna dig åt båda bröst och bak, så mycket du vill.
– Får jag?
– Klart att du får, det är det som dom är tillför just nu.

Leende som en liten pojk tog han båda mina bröst och pressade samman dom så att han kunde låta munnen röra sig mellan båda de styva vårtorna.  Nöjt stönade jag och började sakta rida honom. Det var inte lätt att knulla honom på grund av hans grovlek, men han fick mig kåtare och kåtare med sina händer, mun och fantastiska kuk.

Vi kunde öka takten och han tappade fokus ibland och njöt bara av att bli riden.  Helt spontant hittade hans händer tillbaka till min bak och jag kände ett tveksamt pekfinger som började pressa sig in i min bak.

– Fortsätt, kved jag, och han pressade sakta in det hela vägen.

Det gick inte att stoppa utan jag kom stenhårt och med ett vrål. Han hade fattat galoppen och fortsatte att pumpa sin store djupt, djupt in. Takten slog han inte av på utan ökade snarare.  Han tog ett hårt tag med båda armarna runt min midja och stötte ner mig så hårt han kunde. Han var som besatt. Hans mun bet och sög i mina bröst och jag kunde inte låta bli att pressa ner hans ansikte mellan dom, så han fick svårt att få luft.  Ett par gånger lekte jag med honom så. Han började kämpa mot, jag släppte upp honom. Tillslut, när jag kände hur han började växa i mig så att det kändes som om jag skulle sprängas inne från höll jag kvar.

– Är du mycket nära? Frågade jag.
– Om! skakade han till svar.
– Jag skulle vilja smaka lite mer på dig innan om det är ok…
– Eh, jaaa…

Snabbt hoppade jag av honom och hans stora sköna kuk lämnade min uppknullade fitta med ett ljudligt plopp. Jag drog upp honom från stolen och snurrade så vi bytte plats. Snart hade jag hans enorma knullpåk precis framför mitt ansikte och jag lät inte den vänta. Glupskt sög jag in ollonet och så mycket av skaftet jag kunde. Mina båda händer runkade samtidigt som min tunga virvlade runt hans stora ollon.

Jag såg honom rakt i ögonen och kunde se hur han njöt för fullt.

– Gillar du det här? Frågade jag.
– Ja du är helt jävla underbar… men var försiktig jag kommer snart att spruta
– Det är ju det som är meningen… varför tror du annars jag har din sköna kuk i munnen, skrattade jag.

Där satt jag. Min kjol låg som ett hoprullat skärp runt midjan. Mina höga skor glänste i ljuset från skrivbordslampan medan jag slurpade och slickade på hans underbara kuk. Jag kände mig lite som värsta porrstjärnan.

Jag drog ur hans sköna kuk ur munnen och inriktade mig på att runka den. Jag lät ollonet glida runt i mitt ansikte. Över kinderna… över mina glasögon som blev simmiga av kuksaften. Jag ville ha den överallt.

– Åhhh.. herrejävlar… nu kommer jag snart, började han frusta.
– Mmmm… bara kom. Jag vill smaka på dig.

Och han kom! Och som han kom!  Han slängde huvudet bakåt och utstötte ett djuriskt vrål samtidigt som hans kuk exploderade över mig. Ollonet växte lite till och öppnade sig som en fontän. Sperman sprutade ut över mitt ansikte och jag kände hur det slog ner överallt. Över kinderna, glasögonen, pannan och håret. Hela mitt ansikte var nedsprutat. Precis som jag ville.

Synen och känslan blev för mycket och jag kom tillsammans med honom. För första gången kände jag hur en mans kuk verkligen pulserade när den sprutade. Känslan fick mig att skratta av lycka.

– Och när är du beredd för lektion nummer 2?

Han kisade på mig och spände sin kuk för att visa att han fortfarande var hård.

– Ge mig en stund att hämta andan. För vi kan väl fortsätta på en gång?

Föregående Inlägg

En annorlunda dag

Nästa Inlägg

Anna