Hetero / Straight

Patienten

Jag torkade så gott jag kunde, men fick inte bort allt. Jag var tvungen att vända honom om. Killen var säkert 2 meter och vägde säkert det dubbla som mig. Men jag fick honom att rulla runt och lägga sig på rygg. Han hade ramlat på byggarbetsplatsen och hade i fallet slagit i huvudet och fått en rejäl hjärnskakning. Nu låg han under observation och jag måste ta hand om honom själv, då det var fullt på sjukhuset. Jag hade fått av honom de skitiga kläderna och höll just på att tvätta av honom. 40 årig storvuxen man men snygg för sin ålder, tänkte jag leende då jag klädde av honom. Själv var ny sjuksköterska på intensiven, 24 år och singel.

Han var fortfarande avsvimmad. Och jag fascinerades av hans väldiga kuk som vilade tungt mot högra låret. Jag kände hur det pirrade till i underlivet och hur kinderna hettade till lite grann. Jag hade inte haft sex på länge och alltid varit lite svag för äldre män, speciellt grova ådriga kukar fick mig upphetsad. Och nu här ensam i rummet med denna avklädda man helt i min vård. Jag kunde inte låta bli att fantisera om…

Jag fortsatte tvätta ren honom från olja och smuts, gned bort det mesta med tvättlappar indränkta med flytande tvål hans mage var platt och bröstet lagom hårigt, en del gråa hår, precis som jag gillar, armarna stora och grova seniga muskler. När jag nu tvättat överkroppen ren återstod benen. Jag pumpade sakta ut några stora klickar på den blöta tvättlappen samtidigt som jag stirrade förhäxat på hans kuk rakt nedanför mig. Den hade växt lite grann då jag tvättade de härligt grova håriga låren rena.

Den sista fläcken var mellan insidan av låret och pungen. Jag särade försiktigt på låret och pungen, samtidigt som jag droppade lite mera tvål på sidan av pungen. Sakta började jag tvätta insidan av låren och pungen rena. Kuken rörde sig och växte, jag kände hur safterna rann till i fittan och hur jag blev torr i munnen och andades fortare, omedvetet rörde sig mina små händer till kuken, jag tog tag i den med och kände hur den pulserade i handen. Jag smekte den med mina händer fulla av tvål den reste sig sakta upp. Jag blev som förhäxad när jag såg hans kuk, sakta, men säkert bli allt längre och hårdare jag började smeka hans kuk ordentligt och den ökade en hel del, i storlek och omfång. Jag hade redan nu svårt att nå runt den och då var den inte helt uppe Jag flyttade mig längre upp mot hans kuk. Jag greppade runt hans kukskaft med bägge händerna.

Jag nådde inte runt med fingrarna och bägge mina händer fick plats på kukskaftet ovanpå varandra. Man kunde nästan få plats med en hand till vid kukroten och ollonet var knappt jag täckte med en hand. Jag släppte kuken och började inspektera pungen. Jag lyfte upp hans pung och höll den i mina händer. Pungen kunde jag heller inte täcka med mina händer. Jag slog ihop mina handleder och bildade en korg runt pungen. Jag greppade om hans ena pungkula och lekte med den i min hand. Jag fångade upp båda i en hand och rullade dem fram och tillbaka i handen.

Jag la höger hand på hans vänstra lår och min vänstra hand på hans högra lår. Jag placerade mitt huvud över hans kuk och beskådade varenda blodåder, som letade sig kors och tvärs över hans väldiga kuk. Vissa blodådror var tunna som synålar, andra var tjocka som skosnören. En sådan åder gick från kukroten och letade sig i sicksack upp och under ollonet. Jag greppade återigen runt kukskaftet och böjde den mot mig, så kuken stod i 90 grader rakt upp. Jag fick ta i rejält när jag skulle få den att stå rakt upp. Jag böjde mig framåt för att kunna se ovansidan av kuken. Nu stod jag på alla fyra över killen, med hans kuk rakt nedanför min mage. Det var en imponerande syn att se hans välformade kuk i min lilla hand. Det var inte mycket som fattades, för att han skulle kunna peta mig i magen med sin väldiga kuk.

Jag böjde och vred på hans kuk för att kunna se den från alla vinklar och vrå. Jag kunde inte låta bli nu så jag satte mig på hans lår och började sakta runka hans väldiga kuk. Den kändes enorm, säkert 25cm lång och så grov att jag använde båda händerna. Jag var bortom gränserna av upphetsning, kände hur brösten spände mot bh, bröstvårtorna stod rakt ut och det syntes genom den vita rocken. Safterna rann nu i fittan och trosorna var alldeles blöta.

Jag bara måste få smaka så jag böjer ner huvudet tills mina läppar rör vid det gigantiska ollonet och jag sträcker ut tungspetsen och slickar runtikring öppningen på toppen. Sakta öppnar jag munnen och tar ollonet mellan läpparna.

När jag bit för bit fått in hela ollonet och lite till i min lilla mun så känner jag hur kuken rycker till och växer otroligt nog ytterligare 1 cm in i munnen. Det spänner i munnen och saliven rinner. Kåt som fan är jag nu och knäpper upp knapparna i sjukhusrocken utan att släppa kuken med munnen. Jag bara måste ha honom i mig. Det brinner i fittan av kåt lusta. Trosorna river jag av mig med en hand samtidigt som jag suger som ett hungrigt barn på hans bamsekuk. Ingenting kan stoppa mig nu..

Jag grenslar honom och gnider hans väldiga ollon mot fittan, det glänser av safter. Där sitter jag med öppen rock, drar upp mina bröst ur bh:n, bröstvårtorna pekar rakt ut stenhårda… och gnider en hård glänsande kuk mellan benen. Blygdläpparna och klitoris är svullna, mmm det känns så skönt, så här upphetsad har jag nog aldrig varit. Vetskapen om att någon kan komma in och avslöja att jag knullar en sovande patient gör att jag blir otroligt kåt. Sakta trycker jag in jättekuken cm för cm. Fittan töjer ut sig men å så det spänner. Hade jag inte varit så kåt, så upphetsad, hade det aldrig gått men nu är jag så våt att det bara rinner ut fittan. Jag bara måste ha hela den gigantiska kuken i mig. Jag känner riktigt hur svettig jag blir när jag sakta trycker in den ådriga härliga in i…

Till slut får jag in hela och börjar sakta röra mig upp och ner. Killen rör omedvetet lite grann på sig och spänner höfterna uppåt. Jag håller händer till stöd på hans breda maskulina bröst och rider allt snabbare upp och ner, jag är nära, spänningen upphetsningen får mig till bristningsgränsen snabbt, det pirrar i kroppen, svetten rinner ner över mina bröst, jag rider allt snabbare nu. Känner signalerna… det… det… sprider sig i kroppen, det går som vågor genom mig av extas…

Där, sittande på en avsvimmad 40 årig mans ådriga jättekuk… i min våta, kåta fitta känner jag hur jag exploderar… orgasmen har aldrig varit så stark förut, i våg efter våg går det för mig. Igen och igen, det svartnar en stund… och jag faller fram över hans kropp medan efterdyningarna av orgasmen klingar av.. åååååå gud va skönt… mmmm.

Jag glider av hans kropp, plopp säger det när jättekuken kommer ut, fortfarande hård och styv. Jag ställer mig snett framme vid sidan av honom. Jag måste känna på den och greppar runt den stora ådriga kuken. Mmmmm vad skön den känns… en hand knådar pungkulorna och med den andra greppar jag kuken och runkar febrilt, vill se jättekuken spruta. Så jag runkar hårt med båda händerna runt kukskaftet… åååååååååå äntligen, rycker det till i ljumskarna, pungen drar ihop som för att spotta… jättekuken vibrerar till. och. såååå. kommer han. sperman fullkomligt sprutar ut…… rakt på mig, mina bröst och mage, i sprut efter sprut kommer han. Helt hypnotiserad av jättekuken som sprutar mängder av sperma så runkar jag frenetiskt ur varenda droppe… sen böjer jag mig ner och slickar på toppen av ollonet. mmmmm .. sakta låter jag hela det stora ollonet glida in i min mun och så suger jag honom ren.

Kladdig och tillfredsställd tvättar jag leende av mig svett och sperma, rättar till bh och sätter på mig rocken, sedan tvättar jag snabbt och effektivt av min patient. Lägger ett vitt lakan på honom, men kan inte låta bli att sticka in handen för att känna en sista gång på kuken.

Föregående Inlägg

Lilla Frida på julbord

Nästa Inlägg

Otrogen med XXL kuk