Trekant

På sjukan

Operationen hade gått bra. Han visste ju att det var ett enkelt ingrepp. Dock hade bedövningen inte släppt ännu.

Nu var det bara att vänta.

Man var lagom snygg nu, i landstingetkläder och håret på ända. Kunde knappt gå själv utan måste ha hjälp upp från sjuksängen av sköterskor. Alla sjuksköterskor var gamla och tråkiga, man hade ju ofta trott att många var unga och snygga, men givetvis inte på denna avdelningen. Till råga på allt var han sjukt kåt. Helst ville han bara langa fram kuken och runka, men han var ännu lite för svag för det. Det troligaste var att han kunde dra några drag om någon timme.

Plötsligt öppnades dörren och en, tro det eller ej, snygg sköterska kom in med lite grejer i en låda.

– Hej, jag heter Maria och skall kolla upp lite saker med dig! Sa hon glatt.

Jag hade givetvis inget emot att kolla på en snygg Maria under en stund. Hon slog sig ner på en pall jämte sängen och log. Sen följde lite tråkiga frågor om jag andades bra och inte hade ont någonstans. Efter de frågorna blev hon tyst en kort stund, så höjdes ansiktsfärgen, de märktes att hon tyckte jag var snygg med.

– Det hör till rutinerna att vi gör en undersökning av intimdelarna, där samlas ju lätt bakterier. Hoppas det är okej?

Jag fattade inte riktigt vad hon menade först, sen dök det upp för mig att hon ville kolla kuken på mig. Jag kände en rysning av välbehag gå igenom mig.

– Ja, det är väl ok, svarade jag.

Hon log uppenbart generat och hjälpte mig upp ur sängen. Så drog hon ner de slappa landstingsbyxorna på mig och stirrade nu i jämhöjd rätt in i min kuk och pung. Min kuk var stor. Riktigt stor.  Den var, som tur var, även slätrakad.

– Ja, men här ser det ju bra ut. Sa hon, uppenbart road av situationen.

Hon tittade en fem-sex sekunder innan hon började, utan plasthandskar, känna igenom min pungpåse. Jag visste att erektion bara var en kort stund borta. Sen höll hon min kuk i ena handen och kände på pungen med den andra.

– Pungen känns bra, sa hon. Men du, här hade vi ju inte mycket förhud, knappast någon idé att undersöka din kuk med facit i hand. Fin färg på ollonet har du med.

Jag var helt förstummad, hon prickade rätt på vad som gjorde mig upphetsad. Nu var ståndet på god väg.

– Du kan vara lugn, en reaktion är helt normalt. Sa hon. Speciellt när det är jag som undersöker. Sa hon och blinkade.

Kuken hade nu nått full storlek och stod som ett spett framför hennes näpna ansikte. Hon kände på mitt ollon. Det var stort och mörkt lila.

– Oh jävlar… hör jag henne viska svagt

Plötsligt vänder hon sig om och tog fram ett måttband. Jag undrade dock lite vad storleken på min kuk hade för relevans, men jag frågade ingenting. Hon mätte längd och omkrets. Den halvvassa kanten på måttbandet kittlade underbart mot ollonet. Nu när vi minst anade det öppnades dörren och en annan, nästan lika fräsch, blond sköterska kom in. Hon var tvungen att hålla sig för skratt.

– Haha, gör du din “undersökning” nu igen, Maria?
– Javisst, här har vi ett praktexemplar! Svarade Maria och log mot mig.

Den nya sköterskan gick skrattandes fram mot oss. Therese sa hon att hon hette. Hon vek sig dubbel av skratt när hon smätte på min kuk med ena pekfingret. Nu skrattade även Maria.

– Nej, nu får vi ta tag i detta, sa hon sedan och låtsades vara seriös.

Maria tog rutinerat fram en tub med någon form av salva. Therese tittade storögt på, med ett busigt flin.

– Ditt ollon är lite torrt efter operationen, vi måste fukta det lite.

– Kan inte jag få göra det? Frågade Therese och verkade märkbart entusiastisk.

Marias rutinerade röda händer släppte taget om min kuk och Therese’ lite större yngre händer lades om den istället. Jag tyckte verkligen det var oerhört pinsamt att stå med råbånge framför två snygga sjuksköterskor, men det var samtidigt det som jagade upp mig. Therese började nu, under Marias överseende, att smörja in, inte bara mitt ollon utan hela kukskaftet. Efter ett tag märkte jag hur de vågräta insmörjande rörelserna övergick till en skön runk. Jag stönade nu för första gången.

– Åh, vår lille patient tycker tydligen det är kul på sjukhus. Skrattade Maria.
– Med detta ollonet kunde jag haft honom inlagd här på livstid, fyllde Therese i.
– Therese här är ollonfetischist, sa Maria och blinkade.

Jag hade verkligen märkt det och njöt mer när Therese ökade farten. Plötsligt så hade jag Marias händer runt mina testiklar och med fyra händer runt mina hemligaste delar kände jag hur orgasmen var på väg.

– Kom igen nu killen, nu vill vi se! Nästan skrek Therese.

Och med en kraftig stöt kom jag och en kaskad av sperma sprutade upp i ansiktet på Therese. En enorm flod av varm kuksås exploderade ut över henne och kuken pumpade ut stråle efter stråle. Hon slungades bakåt av reflex och Maria skrattade så hon höll på att gå av på mitten. Kuken fortsatte tömma ut sin varma sats och Maria runkade kuken sakta medan Therese’s ansikte blev totalt nersprutat.

– Mitt i prick, skrek hon, MITT I PRICK!

Therese slickade av sperman från händerna efter att torkat bort allt i ansiktet med dem. Maria hade slutat att skratta och torkade av lite sperma från mitt ollon och drog sen kallt upp byxorna på mig.

– Det verkade bra där nere. Sa hon.

Therese hade börjat plocka ihop alla grejer. Och nu var det lunchdags konstaterade Maria. Jag fick stöd av de bägge sköterskorna bort till matsalen. Men när vi skulle gå tillbaka märkte jag hur byxorna inte satt ordentligt. Jag hoppades att de skulle kunna sitta uppe tills vi kom fram. Men när jag såg vilka som satt i korridoren och uppenbarligen väntade på någon inne i ett undersökningsrum blev jag med ens mer orolig. Det var två stycken yngre tjejer som alltid kollat på mig i skolan, dock hade jag alltid skitit i dem och jag trodde att dom egentligen inte gillade mig särskilt mycket längre. De kanske rentav ogillade mig?

Jag märket direkt hur blodtrycket höjdes och hur byxorna hasade längre och längre ner. Vi var nu bara fyra-fem meter från de unga tjejerna som stirrade storögt.
Precis när jag skulle upplysa syster Maria om läget märkte jag att det blåste fritt kring pungen, byxorna var nere. Jag tittade mot tjejerna på bänken, och givetvis hade de inte ögonkontakt med mig, utan tittade i midjehöjd på mig. Här stod alltså jag, med två snygga sköterskor runt omkring mig och visade två småtjejer allt jag hade. Kuken var fortfarande i halvstånd, ollonet var helt blottlagt och lyste rosenrött. Som kronan på verket lyste, på det röda ollonet, en droppe vit sperma längst ut.

Maria verkade oberörd av situationen och drog långsamt, långsamt upp byxorna igen. Men denna gången blev jag för första gången lite arg, hon klämde kuken mellan byxkanten och magen, så ollonet stack upp över byxlinningen. Det var syster Therese som fick peta ner den innan vi gick vidare igen. Småtjejerna glodde fortfarande men nu på varandra. Ansiktena på dem var högröda.

När vi var nästan framme vid mitt rum hörde jag hur flickornas gapskratt ekade genom korridoren. Jag ryckte mig loss från systrarnas grepp och tittade misstänksamt mot dem. Therese verkade enbart förvirrad men Maria log skadeglatt.

– Du skrämde ju min kusin nu med din kåtdase. Sa Maria fortfarande leende.

Nu började jag förstå vart allt pekade. Maria gick och Therese lämnades kvar. Hon bäddade ner mig och log lite lätt innan hon också gick.

Själv låg jag kvar med mycket tankverksamhet att se fram emot under resten av dagen.

Det finns inga Kommentarer än

Skriv en kommentar

Föregående Inlägg

Spermadusch på krogen

Nästa Inlägg

En nymfomans vardag