Hetero / Straight

På kurs med Camilla

Jag var på kurs i Stockholm. Vi var väl ca 50 personer i gruppen och satt hela dagen och lyssnade på olika föreläsare.

På kvällen var det middag och jag hamnade vid sidan av en blond tjej från Malmö. Hon var i 30 års åldern och var väldigt trevlig. Camilla, som hon hette, såg rätt bra ut kanske lite mullig men inte så farligt. Hon hade ganska stora bröst och jag måste erkänna att jag ibland under middagen sneglade ner i klyftan mellan tuttarna.

Efter middagen tog vi en öl i baren och snackade lite mer. Camilla hade en sambo och jag berättade för henne att jag var gift och hade två barn.

Våra hotellrum låg på samma våning så jag bjöd in henne på ett glas vin och hon accepterade med ett skratt. Camilla var klädd i en vit blus och ett par jeans som smet tight åt hennes runda bak. Det blev två glas vin och tillslut så satt Camilla i mitt knä. Vi kysstes intensivt och jag slickade henne i skåran mellan brösten. Camilla var blank i ögonen och andades tungt.

-Jag måste gå på toa, viskade hon till mig och försvann. Snart var hon tillbaka och jag kände att jag också behövde gå dit.

När jag kom tillbaka möttes jag av Camilla som kramade om mej och kysste mej. Efter en lång tungkyss gled hon ner på knä och knäppte upp mina byxor. Min stora kuk hoppade fram och Camilla ryggade till lite.

– Oh satan vilken kuk, väste hon fram innan hon lät den försvinna in i mellan sina läppar.

Hennes mun var varm. Camilla sög mej med långa djupa tag. Intensivt bearbetade hon mitt ollon. Camilla lät tungan virvla runt samtidigt som hon smekte mej i stjärten. Jag kände hur det började bulta i kuken och tänkte att nu så kommer jag snart.

– Hörru akta dej nu va, försökte jag men hon bara log och sög vidare. Kuken blev om möjligt större och jag kände hur satsen var på väg.

Nu fanns det inte längre någon återvändo. Den varma munnen som sög ivrigt på min kuk och det där retliga pekfingret som masserade mitt stjärthål blev för mycket. Jag skakade i hela kroppen och sprutade stråle efter stråle med varm sperma i hennes mun. Camilla sög och svalde så mycket hon kunde men det kom sperma mellan hennes läppar och rann ner för hennes sexiga bröst.

-Hmmm skrattade Camilla. Det kom en hel del va!

Jag nickade lite generat. Jag var inte så van att spruta kvinnor i munnen. Min hustru suger visserligen men jag får inte spruta i munnen.

Camilla tar nu av sig jeans och trosor och sätter sig med ett ben över varje armstöd. Hennes fitta är rakad så när som på en liten toffs längst upp.

– Nu är det din tur säger hon och pekar ner på fittan.
– Var nu en duktig gubbe och slicka mej ordentligt.

Sagt och gjort. Jag föll ner på knä och slickade hennes fitta intensivt. Under tiden knäppte jag upp blusen och lyckades lirka fram hennes stora tuttar ur BH:n. Min sperma hade hittat hela vägen ner till hennes bröstvårtor och Jag slickade henne snabbt och hårt samtidigt som jag höll med tummen och pekfingret i hennes bröstvårtor och skakade brösten.

Camilla knep ihop munnen till ett smalt streck och pressade ut luften när det gick för henne. Hon fick en kraftig orgasm och var helt borta ett tag. Hon halvlåg med benen brett isär med slutna ögon. Hon såg nästan ut som om hon sov.

En underbar syn och jag ställde mej på knä mellan hennes ben och tryckte in min svullna kuk i den blöta fittan. Camilla vaknade till och slöt benen runt mina höfter och jag stötte ursinnigt med kuken i hennes kåta kropp. Jag lyckades slita av henne BH:n och kunde suga på det underbart tunga brösten. De smakade av min sperma och hennes svett. Tuttarna dansade framför mina ögon när jag dunkade kuken i henne.

Camilla onanerade samtidigt och återigen skakade hennes kropp av en kraftig orgasm. Jag fortsatte att hamra med kuken i henne. Min pung slog mot hennes skinkor. Camilla var återigen helt slapp i kroppen och hon bara låg där och tog emot mina hårda kukstötar. Ilningarna började vid ryggslutet och jag kände de första kramperna komma. Som i en dimma känner jag hur Camilla trycker med handen mot min mage så att kuken åker ur henne. Jag gnyr besviket när värmen från fittan försvinner men glömmer det snabbt när hon sluter sin hand runt kuken och runkar mej hårt.

Camilla glider ner en bit och runkar min kuk mellan hennes stora bröst. Jag tittar ner och ser hennes hand med de röda naglarna jobba med min kuk.

– Nu, ahhh nuuuuuuuuuuuuuu vrålar jag.

Hennes smidiga snabba hand runkar hårt och jag sprutar hårt mellan hennes bröst. Det sprutar sperma överallt och jag njuter av synen. Några strålar träffar hennes ansikte men det mesta av sperman kommer mellan de mjuka tuttarna. Jösses vilken upplevelse.

– Du, jag måste gå nu men tack för en bra kväll viskar hon i mitt öra.

Hon klär på sig och böjer sig ner över kuken och suger in ollonet i munnen.

Kuken styvnar av känslan.

Snart är jag stenhård igen och Camilla suger som en gudinna. Hennes mun åker som en väloljad cylinder runt min hårda kuk. Synen är underbart upphetsande.

Den här gången tar det lite längre tid innan jag kommer. Men till slut så tar jag tag om hennes nacke och fyller återigen hennes mun med sperma. Fem, se, sjuuu långa sköna skott rakt in i hennes mun.

– Såja, skrattar Camilla nu finns det inte mer ikväll här och skakar min pung. Hej då sov så gott.

Föregående Inlägg

Lilla Frida på julbord

Nästa Inlägg

Otrogen med XXL kuk