Hetero / Straight

På chefens rum

Jag böjde mig fram för att nå pennan som slank iväg över skrivbordet.
Jag tänker mig inte för och känner hur min chef ser trånande rätt ner i min klyfta. Jag känner mig dum som utsätter honom för det men samtidigt blir jag lite lekfull och får för mig att jag ska testa vad han går för.

Jag vet att han är gift sen länge med Kerstin som alltid bakar bullar till fredagsfikat. Men knulla det tror jag inte hon står till tjänst med alltför ofta. Kan verkligen Janne motstå en sån här chans? Jag bara måste ta reda på det och bestämmer mig för att innan fredagsfikat ska jag ha förfört honom. Han är gammal nog att kunna vara pappa till mig, så en flicka som mig kan han nog inte säga nej till vare sig han vill eller ej. Han har ett undertryckt sug i blicken som jag busigt nog bestämmer mig för att blotta.

Jag tar pennan och fortsätter obemärkt att skriva adresser på kuverten. Medveten om att han nu inte kan låta bli att se på mina bröst då han tror att jag inte ser. Retfullt kliar jag mig lite på bröstet. Drar handen i skåran och nedåt så att blusen åker en bit åt sidan, samtidigt som jag suger lite på pennan.

Men jag gör det diskret, så han inte tror att jag gör det medvetet.

Jag tar med mig pappret och går för att kopiera. Framme vid kopiatorn böjer jag mig fram och lossas att jag måste kolla nåt papper. Jag särar lite lätt på benen och jag kan känna att hans blick glider längs mina ben och upp mot min rumpa där den svarta kjolen smiter åt. Jag är extraglad att jag valde mina riktigt högklackad skor som verkligen sträcker ut mina långa ben.

Det är märkligt tyst från hans skrivbord och jag tittar på klockan. Den är halvfem och han brukar aldrig stanna en minut längre. Kerstin har maten klar och han brukar aldrig vara sen. Jag måste snärja honom tänker jag och vänder mig om och går mot honom. Han hostar till och river planlöst bland sina papper. Jag böjer mig fram tätt intill honom och ber honom hjälpa mig att tyda den nedre texten på pappret. Jag ser att svettdropparna börjar sippra fram i hans panna när mina bröst nu är bara centimeter från honom. Jag låtsas som ingenting och pekar på pappret.

Han säger något otydbart och skrattar nervöst. Jag sträcker på mig och vänder mig mot en hylla bakom honom och river bland pärmarna. Jag är nära honom och låtsas att jag inte når. Så jag placerar en av mina skor några snäpp uppe på hyllan. Jag vet att nu då jag särar så ser han rätt upp under min kjol. Jag har inga trosor ovanför mina svarta stayups och min renrakade fitta börjar bli härligt fuktig.

Jag står där ett tag och låtsas kämpa med att nå pärmarna. Till slut tar jag ner en och när jag vänder mig ser Janne nästintill svimfärdig ut, han vänder sig snabbt om. Jag ger honom pärmen och frågar hur det är med honom.

Han är så nervös och jag njuter av att plåga honom så. Jag vet att han inte kan låta bli att bli kåt på min härligt unga fitta. Han svarar inte utan bara stirrar på mig. Han hittar liksom inte några ord, jag vet att han är så kåt så han inte kan tänka.

– Det är väl inte så att du har tittat på min fitta då jag klättrade på hyllan? frågar jag och går fram mot honom.

Han bara glor och skakar nervöst på huvudet.

– Inte sitter du väl här och drömmer om att få pressa in din gamla gubbkuk i min lilla trånga fitta? Va? Du har ju Kerstin, nog kan du motstå en sån här liten flickstackare… säger jag och sätter mig grensle Janne. Jag stönar och pressar mitt sköte mot honom. Hans kuk är stenhård och står som ett spett i byxan.Jag öppnar blusen och trycker upp brösten framför hans ansikte. Retfullt börjar jag slicka mina styva bröstvårtor. Jag ser honom i ögonen, stönar och gnider mig mot honom. Han frustar och stönar. Jag tar tag i hans händer och lägger dem på min bak.

– Dra upp kjolen då så du får känna mina sköna skinkor!

Han låter sig lite motvilligt ledas.

– Mmmm så ja… jag vet nog att du tänder på oss unga flickor va… tänker du på våra små kåta bröst när du runkar din hårda kuk va… mmm…

Jag tog ner handen i hans skrev och öppnade gylfen. Han stönar och svetten droppar i pannan. Men hans händer börjar nu smeka mina skinkor och jag ber honom att känna på min fitta. Försiktigt för han handen mot min fitta och han gnyr då de möter min rakade och våta. Jag tar tag i hans hand och gnider mig mot den. Han blir våt och jag slickar hans fingrar rena från mina fittsafter. Jag ser hur han njuter.

– Mmm… åh… jag kan inte, stönar han fram.
– Å jo, nog kan du knulla Janne! Det är väl det du fantiserat om här på dagarna? Det är väl inte en slump att det bara är unga tjejer här?

Släpp loss lite nu, jag vet att du vill din lilla kåta gubbe!

Plötsligt börjar han frusta enormt och tar tag om mig.

– Åh din lilla kåta slyna! Är det knullad du vill bli va…

Han slänger upp mig på skrivbordet och särar på mina ben. Han fingrar lite på sin stora kuk innan han med en hård stöt kör in sin stora hårda kuk i min fitta. Han juckar hårt.

– Såhär va? Är det så här du vill bli knullad va?!

Han stöter och jag stönar.

– Jag har nog drömt om din lilla våta fitta, jag visste att du var en liten slyna som älskar kuk!
– Åh Janne din kuk är så skön! Din sköna kuk vet hur en fitta ska tas… åh hårdare Janne… hårdare… knulla mig!..åh… åh… jag kommer snart… bara pumpa mig full Janne!

Han frustar och knullar frenetiskt min bedjande fitta. Jag särar och tar emot honom så djupt jag kan. Han stöter hårt och mina bröst gungar. Jag känner att jag kommer och ger ifrån mig ljud av vällust.

– Jag vill att du drar ut din kuk och sprutar över mig.

Han stöter ett par tag till innan han drar ur kuken. Den är stor och ådrig och ollonet är porrigt glansigt av mina fittsafter. Han drar ner mig från bordet och placerar mig i sin fina chefsfåtölj. När jag precis satt mig kör han upp sin hårda kuk i mitt ansikte. Han daskar med ollonet mot mina kinder och runkar skaftet lite långsamt.

– Nu ska du få smaka riktig sperma din lilla kåting! AH… ah… ÅÅÅÅÅÅÅHHH!!!

Han sprutar rejält över mitt ansikte och det rinner i stora mängder ner över mina bröst och jag ler stort då jag ser hans ansikte slappna av av orgasmen.

– Jag visste väl att du var en skön kåt knullgubbe! säger jag retfullt och drar fingrarna över kinderna och slickar i mig sperman.

Jag reser mig och går mot dörren. Sperman rinner porrigt längs klyftan mellan mina bröst. Jag tar med ena fingret och gnider ut det över vårtgården.

Han står kvar med kuken i handen vid skrivbordet.

– Hejdå, tack för idag chefen! Vi ses imorgon igen då! säger jag och ler lekfullt mot honom. Och jag kan se att gubben ser mer än nöjd ut men avbryts snart av en ilsken telefonsignal. Jag antar att Kerstin har kall potatis där hemma.

Föregående Inlägg

Lisa raggar i Malmö

Nästa Inlägg

Afterwork