Trekant

på 3 man hand…

Jag är straight, det har jag alltid kallat mig och kommer att fortsätta kalla mig. Jag har en del homosexuella vänner, och ingen av dem har någonsin förnekat att de skulle kunna tänka sig att ha sex med en tjej om rätt person och tillfälle dök upp, men bögar är de, säger de ändå. Så jag är straight. Ingen killkropp har någonsin fått det att pirra inuti mig, det där varma begäret som man bara känner när man ser en snygg tjej, anar hennes stora, sexiga bröst bakom något tunt, tight och lätt genomskinligt, och dessa gudomliga kvinnohäckar… Kort sagt, jag tänder inte på killar. Men sex, det gillar jag, och att experimentera med sex, det ÄLSKAR jag!

Jag hade en flickvän, Johanna, ett 21-årigt blont, kurvigt och sexigt underverk till tjej. Vi hade varit ihop ett tag, jag var inte särskilt gammal eller erfaren själv, 22 bara, och vi hade sedan tonåren sakta och underbart flyttat gränserna för vårt sexliv, från att jag tog hennes oskuld i hennes flickrum, försiktigt, vansinnigt skönt och tyst, eftersom hennes mamma sov i rummet bredvid. Jag knullade hennes supertrånga, fantastiska lilla fitta för första gången, hon kved så tyst hon kunde, jag stönade lika tyst. Det högsta ljudet i rummet var smaskandet av hennes fitta medan min rätt stora kuk gled in och ut ur den, sakta, fantastiskt skönt…

Sen kom allt pö om pö…

EN dag i TV-soffan tog hon plötsligt ut min kuk, böjde sig ned och sög av mig, vi provade nya ställningar, nya attityder, och blev bara djärvare och djärvare. Hon började få orgasmer jag aldrig sett tidigare eller efter, skrek rakt ut medan jag knullade henne hårt i hennes favoritställning, som så småningom visade sig vara bakifrån.

Vi hade sex utomhus, på busstationen kunde hon plocka fram min kuk och suga av den, på tunnelbanan, i en gles vagn, slickade jag hennes kåta fitta, nervöst väntande på kontrollanter eller andra vittnen.

Hon hade stora, ljusa, fasta tonårsbröst, som varma, mjuka honungsmeloner, och jag började så småningom knulla henne mellan dem, något som gjorde henne sjövild av kåthet. I 69:an brukade jag vara ovanpå, och hon började så småningom stoppa in ett finger i mitt anus medan min stenhårda kuk gled i hennes mun. Stackars alla killar som inte prövat det, kan jag bara säga. Jag brukade spruta okontrollerat som en vulkan medan hennes fingrar gled in och ut i mig. Det enda hon inte gillade var analsex, vilket naturligtvis var en stor besvikelse för mig. Min kuk är ca 22 cm lång och hyfsat grov, och hon tyckte att det gjorde för ont…. Men förutom det var vårt sexliv perfekt.

Men det fanns saker kvar att pröva….

Det var en helgkväll, vinter och kallt, och vi två och en av mina kompisar, låt oss kalla honom Niclas, skulle se på video och ta det lugnt. Problemet var bara att när vi låg där i soffan satte jag på fel film, och upp på TV-skärmen kom en gruppsexscen ur en av våra porrfilmer som vi hade tittat på dagen innan. Förlägen bad jag om ursäkt, och skulle stoppa filmen direkt, men Niclas sa nej.

– Få kolla lite, det är ok va? sade han vänd till min flickvän.

Till min stora förvåning svarade hon ja. Lite osäkert tryckte jag igång videon igen, och där satt vi alla tre och tittade på porrfilm tillsammans. I början skrattade vi en del, kommenterade könsorgan, ställningar, utseenden, kameravinklar… allt för att avdramatisera situationen lite.

Men snart tystnade vi. Det riktigt kändes i rummet hur kåta vi blev allihop, min kuk blev stenhård och syntes som en stor bula på byxorna, en bula som jag såg att både Niclas och min flickvän sneglade på. Själv såg jag i ögonvrån hur Johannas ena hand letat sig in under hennes korta kjol, hur hon diskret smekte sin fitta bredvid mig. Sneglade jag till vänster kunde jag se Niclas stånd bukta längst med hans byxben, en rejäl stake såg han ut att ha, och även han lät då och då en hand glida över den.

Tystnaden var total medan vi satt där, och utan ett ord sträckte Johanna fram sin hand till min gylf och öppnade den inför Niclas ögon. Ut ur gylf och kalsonger for min stålhårda kuk ut i det fria, och jag höll på att smälla av av kåthet. Jag kunde känna hur Niclas tittade på medan Johanna runkade mig helt öppet, tystnaden bröts av det smaskande ljudet av min flod av kåtsav i hennes sköna handflata och våra tunga andhämtningar.

Jag ville inte vara värre, utan drog med darrande fingrar tillbaka Johannas lilla blåa kjol och blottade hennes trosor. Det var en stor mörk fläck av fittsaft mellan hennes ben, hon var minst lika kåt som jag nu. Hon tittade på mig med dimmig blick och röda kinder medan hon själv drog ned sina vita trosor.Niclas stirrade lika mycket som jag medan hon hämningslöst särade sina fylliga ben och visade oss båda sin kåta fitta.

”Shit” hörde jag Niclas mumla, och såg att han satt och kramade sitt stånd genom jeanstyget.

Johannas fitta var en söt liten rosa bulle, rakad och fin, och helt plaskvåt. Hon blev helt uppenbart kåt av att blotta den för oss båda, för hon flåsade nästan nu, och soffan hade redan fått en växande fläck fittsaft på sig. Mötandes min blick drog hon min vänsterhand in mellan sina brett särade ben och lade den på den hala kullen. Så blöt var det länge sedan jag känt henne vara, och jag lät ett finger glida in i fittan. Hon stönade högt och lutade sig tillbaka, jag runkade mig själv medan jag pullade hennes fitta framför min kompis lystna ögon. Det smaskade högt medan ett finger till gled in i hennes blottade fittbulle, och jag såg som hypnotiserad på hur hennes söta små läppar särade sig för mina fingrar.

Efter en liten stund såg jag att hon tittade bort mot Niclas, och jag vände mig om för att se vad hon stirrade på. Nu hade han sin kåta, stenhårda kuk framme, med byxorna neddragna till knäna satt han och tittade på oss medan han runkade.

Jag är som sagt straight, med ett undantag, och det är kukar. Kukar kan vara hur sexiga som helst, och Niclas kuk var just hur sexig som helst. Den var lång, längre än min, kanske 25 cm, och tjock, ådrig och hal av försats. Johanna kände sedan länge till att jag kunde tända på en läcker kuk i en porrfilm, och nu satt vi båda och stirrade på Niclas magnifika stånd.

Johannas hand var tillbaka runt min kuk, och hon runkade mig sakta och skönt medan vi satt där. Ett tag. Sen reste hon sig plötsligt upp ur soffan, och inför oss båda klädde hon av sig helt. Man kunde se hur det sken av kåtsav mellan hennes lår, hon tittade mig i ögonen nästan hela tiden, men sneglade då och då på Niclas kuk. Jag förstod att den gjorde henne kåt, att hans blickar hetsade upp henne otroligt, och blandningen av svartsjuka och upphetsning gjorde mig bara ännu kåtare. Hon drog av sig toppen, knäppte upp BHn och lät sina stora bröst välla ut.

Niclas flämtade till högt och stönade fram ännu ett ”shit!”.

Johanna gled ner på golvet mellan mina ben och började suga min kuk, jag klämde hennes sexiga bröst, drog ut kuken ur munnen på henne och knullade henne mellan brösten medan hon stirrade på Niclas ståkuk. Hela situationen kändes som en sexdröm, ingen av oss sade ett ord, allt var bara självklart, och lika självklart var det att jag tog Johannas hand och drog den över till Niclas stora kön. Hon började runka honom och suga mig samtidigt, min blick flackade mellan synen av min egen kuk glida i hennes undersköna mun och synen av min kompis stora kuk med min flickväns hand runt. Jag höll på att spruta på en gång och yttrade mig för första gången på de senaste 15-20 minuterna….

– Vänta, oh, vänta, ohhh, nej, jag kommer, stopp… , flåsade jag och fick ut kuken ur Johannas mun strax innan sprutet började.

Johanna log mot mig med kladdiga läppar, och nu var talbarriären bruten.

– Är du kåt älskling? frågade hon retsamt och grötigt.
– Jag är så jävla kåt, flämtade jag, medan min flickvän satt på knä på golvet och runkade oss båda.
– Du då Niclas, är du kåt? sade hon med samma tonfall och vände sig mot honom.
– Så jävla kåt… det är lugnt va? frågade han mig, flåsandes.
– Ja, ja, helt lugnt, flämtade jag tillbaka och stirrade som besatt på hans stora, sexiga kuk. Johanna hade helt släppt min, för säkerhets skull, och den låg och darrade mot min tröja, fortfarande på gränsen till orgasm.

– Skall jag suga igen? frågade Johanna mig ivrigt, men hade hade hennes mjuka små läppar ens rört vid mitt sprängfyllda ollon hade sperman skjutit ur mig som en fontän.

– Nä… jag kommer då…vänta lite…

Jag pausade en stund och tittade på hur Niclas satt röd i ansiktet med kuken rakt upp och flåsade medan min flickvän runkade honom. Fan flög i mig.

– Men… om du villl, om…ja, om ni vill kan du suga Niclas kuk, det är lugnt, jag blir bara kåt! sade jag som i en dimma.

Båda tittade på mig. Niclas med förvåning, Johanna med förvåning och glädje i ögonen.

– Är du säker? frågade hon. Alltså, lova att du är säker!

Jag behövde bara snegla på Niclas magnifika stake för att vara bombsäker. Det här var en fantasi, en hemlig fantasi som plötsligt blev verklighet. Jag nickade, och Johanna tvekade inte ens. Att se hur kåt hon var på hans kuk gjorde mig helt vild, och att se henne dra av honom byxorna, sätta sig tillrätta mellan hans ben, blunda och ta in hans kuk i munnen fick det att surra i huvudet på mig. Han hade en ganska rejält större kuk än jag, och nu satt jag p åförsta parkett och såg på medan Johanna runkade och sög den begärligt. Niclas bara flåsade som en oxe medan han småjuckade med underlivet och knullade min flickvän i munnen.

Jag höll i min kuk och såg på, såg hur Niclas sträckte sig ned och tog min flickvän på brösten, hörde henne stöna av njutning medan hennes ena hand var inborrad mellan hennes lår. Hon var så kåt att hon pullade sig själv framför mig, och snart kunde jag inte bara se på längre. Jag reste mig ur soffan med vippande ståkuk, och jag kunde se hur Niclas stirrade på min kuk lika intensivt som jag gjort på hans. Jag ställde mig på knä bakom Johanna och knullade henne. Jag knullade henne sakta för att inte komma på en gång, hörde de våta, sexiga ljuden av min kuk i hennes sjöblöta fitta och Niclas stora kuk i hennes mun. Johanna bara tjöt, och hon kom ganska snabbt.

Darrande föll hon ihop i Niclas knä, med hans enorma kuk i handen, medan jag kände hennes fittmuskler krama min kuk i spasm efter spasm. Hon tjöt och skakade ännu högre än hon brukade, Niclas var så kåt nu att han juckade sin hala kuk i hennes kramande hand medan jag knullade henne med hårda stötar i fittan.

Johanna föll ihop på golvet, båda våra stackars sprutklara kukar for ut i det fria medan hon hyperventilerande hämtade sig från sin orgasm.

– Är…hur..är det lugnt? frågade Niclas lite oroligt, han hade ju inte sett Johannas orgasmer förut, kanske aldrig en så kraftig.

Och visst var det lugnt. Skakis kravlade Johanna upp i soffan, tittade på mig med dimmig blick och frågade:

– Det är ok va älsking? Du är inte…typ…ja, svartsjuk va?

Jo, det var jag, på ett plan,men bara på ett sätt som gjorde mig ännu kåtare där jag stod naken på knä mittemot min kompis med kuken i handen.

– Ja, älskling, det är mer än lugnt, fan vad kåt jag är… flämtade jag.
-Jag med! stönade Niclas, hållandes i sin såphala kuk mittemot mig.

Johanna reste sig på darrande ben.

– Vänta lite, jag måste gå på toa ett tag. Kommer snart, flämtade hon fram och stapplade helt sonika ut ur rummet.

Jag satte mig i soffan bredvid Niclas, och vi runkade tillsammans en liten stund, hela tiden sneglande på varandras kukar.

– Fan vilken stor kuk du har, undslapp jag mig plötsligt, och ångrade mig sekunden efter.
-Du med, flämtade Niclas till min stora lättnad. Du är jävligt kåt nu va?
– Ja, skitkåt, svarade jag, och tvekade ett ögonblick. Med känslan av ett fallskärmshopp vågade jag plötsligt fråga:
– Uhm… får jag känna på den, alltså bara ta på den?

Samma ånger och rädsla, samma lättnad när Niclas utan ett ord släppte kuken och gav den till mig. Med darrig hand greppade jag den, den var tjock, stenhård, hal av Johannas saliv och hur sexig som helst. Jag började runka honom. Han stönade högt och sköt fram sitt underliv mot min hand, uppenbart jättekåt, och trevade samtidigt med sin hand efter min kuk.

Vi runkade varandra, det gick helt runt i mitt huvud av kåthet, och så gjorde jag det. Det som jag fantiserat om många gånger när fittor och bröst känts som vardagsmat. Snabbt lutade jag mig ned och tog in hans kuk i min mun och sög honom.

Han protesterade inte, tvärtom, han stönade högt medan jag kände den salta, varma kuken fylla min mun. Kåtare kunde jag knappast bli, men hade hen inte slutat runka mig medan jag sög honom hade jag kommit på en gång. Orolig för att Johanna skulle komma tillbaka sög jag glupskt och ovant, slukade hans stora ståkuk i långa, ivriga drag.

– Åh fyfan va skönt…. åh fyfan vad kåt jag blir, stönade Niclas och juckade i min mun.

Tid och rum försvann liksom, och rätt var det var stod Johanna framför oss när jag sneglade upp från Niclas mörkhåriga srev. Hon stirrade storögt, förstummad i några sekunder och sen, till min förvåning och oerhörda glädje, log hon stort!

– Jaså ni, era rackare, ni…. jaha, gillade du det då, älskling?

Hon hade nog knappt behövt fråga, min kuk satt som i ett skruvstäd i Niclas hand, och kåtsav bara rann från ollonet. Men jag var pionröd i ansiktet.

– Ja, öh….alltså jag skulle bara…ja, typ pröva…är det OK? frågade jag stammande.

Johanna svarade inte, log bara stort och satte sig i andra soffanden med benen uppdragna.

– Ja, bara jag får se på. Inga hemlisar killar! Visst har han en stor skön kuk att suga på?

Hon var retsam och pilsk, hennes ögon pliirade mot mig. Orden fick ett stygn av svartsjuka och kåthet att gå igenom min kropp som en elstöt.

– Ja… var det enda jag fick fram, en formlig jordbävning av känslor for igenom min kropp.

Skam, kåthet utan dess like, förvirring och misstänksamhet. Var det nåt slags prov?

– Jamen sug hans kuk då så tittar jag på. Det är typ lite sexigt!

Hon log fortfarande, och jag kunde inte ana någon falskhet i hennes blick.

– Det är OK, älskling, om det gör dig kåt gör det mig jättekåt!

Demonstrativt särade hon benen brett och blottade sin nytvättade fitta. Hon tittade skälmskt på oss medan hon började smeka sig själv.

Jag tvekade någon sekund, sen sög jag Niclas igen framför Johanna. Hans stora kuk gled fint i min mun, jag runkade mig själv medan han satt tillbakalutad och stönade, stön som snart blandades med Johannas kåta flämtningar och smaskande av henne blöta fitta. Snart var hon över hos oss, sög min kuk medan jag sög Niclas, och lade sig under mig med brett särade ben så att hennes kåta lilla fittbulle var vidöppen för Niclas att pulla. Hämningarna släppte allt mer, tystnaden bröts av Johanna som vild av kåthet bad Niclas köra in ett finger till i sin sjöblöta fitta.

– Vilka sexiga jättekukar ni har… är det skönt att suga älskling? du blir kåt av det va?

– Ja flåsade jag, jättekåt, och jag blir jättekåt av att se dig bli pullad av Niclas!

Johanna särade retsamt sina ben ytterligare lite, hennes söta lilla rosa fitta spände runt min kompis två blanka fingrar, och så gjorde hon det där som bara hon gör, hennes ena hand letade sig in mellan mina skinkor och jag visste vad som skulle hända, och frös till med Niclas stora kuk djupt inne i min mun. Ett smalt, underskönt litet finger letade sig fram till mitt stjärthål och trängde in, sakta, ljuvligt, och förskräckande. Jag visste inte om Niclas såg hur Johanna fingerpullade mig i stjärten eller inte, men kände hur han tog i min kuk, klämde, drog, runkade med en hand såphal av Johannas fittsaft.Snart var två fingrar inne i min stjärt, Niclas ståkuk läckandes sexig försats i min mun, och hans kraftiga hand runkande min kuk.

– Jag måste få knulla, alltså…är det ok? Jag är så jävla kåt, kan inte jag få knulla johanna? Snälla? Stönade Niclas, och jag ville inget hellre. Jag hade drömt om att se Johanna sära på benen och ta en annan killes kuk i fittan länge, så med niclas jättekuk i handen sneglade jag ned på Johanna.

– Vill du det? frågade jag nervöst och ivrigt.

– Är det ok för dig då, frågade hon med en röst som tydligt visade att hon bara längtade…

– Ja, jag lovar! sade jag med eftertryck.

Johanna sneglade snabbt på Niclas präktiga kuk, och masade sig ut under mig. Utan ett ord lade hon sig lutad mot soffkarmen med benen brett isär. Hennes kåta, såsiga fitta lyste vidöppen, de skära blygdläpparna putade ut och lockade och pockade på kuk. Hon kramade sina stora tunga bröst och hade ögonkontakt med Niclas.

– Kom då…. nästan viskade hon, och han gick fram och ställde sig på knä mellan hennes särade ben, höll i hennes knän och särade dem ytterligare. Hans tjocka, långa, kuk guppade mellan låren, och Johanna kunde inte låta bli att ta den i sin hand, böja sig fram och suga. Hon sög några tag, jag hann precis sätta mig i fåtöljen snett bakom innan hon släppte hans stora kuk ur sina läppar och sa:

– Ok, knulla mig med din jättekuk! Hon hade ögonkontakt med honom när hon sade det, men mötte sen min blick medan hon lotsade Niclas stora, blåröda ollon till sin vidöppna fitta. Runkandes i fåtöljen hörde jag henne flåsa som en tokig medan hon gned ollonet upp och ned i sin fittskåra. Galen av kåthet såg jag hur min kompis stora kuk särade Johannas fittläppar och trängde in i henne, sakta, med små juck och glidningar borrades 25-cms-kuken in i min flickvän framför mina ögon.

-ÅH GUD, ÅH JA, ÅH GUD JA,JA, AJ; SAKTA, AJ; DU ÄR SÅ STOR; DU HAR SÅ STOR KUK; FÖRSIKTIGT, ÅHHHHHHHH JAAA; ÅH KNULLA MIG MED DIN STORA KUK; ÅH VAD SKÖNT, aj vä:..häntA, JA,så!

Sakta blev min flickvän påsatt av Niclas.Hon låg bakåtlutad nästan i brygga och tog emot hans kuk framför mig, och han knullade henne rejält.

-Fan va trång du är…fan va skönt asså…shit vilken skön fitta, flåsade Niclas medan han började pumpa kuken i Johannas fitta.

Hon kom på en gång, bara skrek rakt ut, och han fortsatte pumpa henne i fittan allt snabbare. Det plaskade, smaskade, tjöts och njöts, och jag stirrade som besatt på kuken som satte på min flickvän.Hennes lilla rosa fitta satt spänd runt den blanka stången medan han knullade henne, och det hela var över ganska fort.

Med ett smaskande plopp slet Niclas ut sin såphala kuk ur fittan och började spruta tjocka strängar sperma över min flickvän. Hon grep ivrigt efter den vippande kuken och runkade ut satsen över sig, över sina bröst, i sitt ansikte, över axlar och mage.

Jag skyndade mig fram, satte mig grensle över henne, pressade ihop hennes stora, sköna, spermahala bröst runt min kuk och började bröstknulla henne som en furie. Det smaskade högt medan min stenhårda kuk pumpade mellan hennes varma halvklot, och snart fick hon ta min sats över sig också, i stråle efter stråle i munnen.

– Sist in i sängen är en folkpartist, fnissade Johanna och började småspringa in mot sovrummet.

Vi fortsatte våra lekar där…

Föregående Inlägg

Mitt underbara arbete...

Nästa Inlägg

Studentkorridoren