Trekant

Övernattning med överaskning

Festen var slut och vi skulle hem. Min arbetskompis Hanna och jag bodde åt samma håll så vi tog en gemensam taxi. Hon skulle av först så taxin körde dit. När vi kom hem till henne frågade hon om inte jag lika bra kunde övernatta där så kunde hon skjutsa hem mej i morgon?

– Jovisst går det bra, svarade jag.

Vi gick in i hennes lägenhet och jag kände på mej att nånting trevligt skulle hända ännu inatt. Men fel hade jag. När vi väl kom in möttes vi av hennes pojkvän, en stor kraftig mörk man, ca 35 år dvs några år yngre än Hanna själv. Där rök den chansen tänkte jag. Hanna bäddade åt mej på soffan och jag lade mej ner.

Alkoholen måste ha gjort sitt för jag somnade väldigt snabbt och vaknade av ljud från rummet bredvid. Det lät som om Hanna låg och grät. Efter en stunds lyssnande hörde jag att det hände andra grejer i deras sovrum. Stön och stånk. Detta blev bara värre. Inte nog med att jag inte fick knulla Hanna, ännu skulle jag ligga här och höra henne knulla med en annan.

Jag hade länge fantiserat om att få Hanna. Hon gick alltid i kjol eller klänning. Och ofta kunde man se spetskanten på hennes svarta stay-ups och det hade flera gånger gjort mej jättekåt. Normalstora, fylliga bröst hade hon också.

Jag försökte sova men kunde inte,

Plötsligt kommer Hanna in till mitt rum där jag sover.

– Hej, min man sade att du skulle komma in och se en sak. Sade hon
– Jaha då kan ja väl följa med då, sade jag

Vi gick in till deras sovrum och där låg han under täcket.

– Jag skulle vilja titta på när Hanna suger av dej, sade han direkt jag kom in i rummet.

– Öööh… jasså… stammade jag fram
– Ta av honom kalsongerna nu Hanna och sug hans kuk. Befallde Hannas man.

Hanna drog genast ner mina kalsonger och min kuk hoppade fram hård som en sten. Hanna gick ner på knä och tog min kuk sakta i sin mun.

– Såhär menar du? Frågade hon sin man.
– Jo, så skönt det ser ut. Är det skönt?
– Jaa svarade jag med en ynklig röst.

Hanna tryckte min kuk allt djupare in i sin mun och det kändes som om den var in i en varm,våt fitta. Jag slöt ögonen och njöt av allt hon gjorde. Jag slängde igen en blick mot sängen där hennes man låg och såg till min förvåning att han hade tagit fram sin kuk och låg och runkade den.

Och vilken kuk!

Minst 25cm lång och grov som vet inte vad. Kåtdroppar rent ut sagt rann från hanns kukmynning. Inte för att jag har varit intresserad av killar men jag kunde inte slita blicken från denna mans stora hästkuk.

– Visst har Tom en stor kuk eller hur? Frågade Hanna mig
– Jo, den är enormt stor, stönade jag fram.
– Din är inte liten heller och den smakar gott,sade Hanna samtidigt som hon nu runkade min kuk som var alldeles hal av hennes saliv.

Hon virvlade med tungan på mitt ollon, stoppade in den i sin varma mun och tog ut den igen och runkade den snabbare. Min kuk var plaskvåt av hennes saliv och min kuksaft.

– Hanna sade att du brukar smygtitta på henne på jobbet,sade Tom, samtidigt som han runkade sin enorma kuksaftdrypande kuk
– Eeh, jo det brukar ja väl. Sade jag.
– Hon har berättat att du kollat in hennes korta kjolar och att hon med flit dragit upp kjolen så att hennes stay-ups skulle synas.

Jag kände hur det pirrade i min stenhårda kuk,jag skulle inte kunna hålla mej längre till om de fortsatte såhär. Plötsligt drog Hanna bort sin mun från min skjutfärdiga kuk, hon runkade snabbt några gånger och jag kände att min laddning var nära.

– Åååååh….stönade jag.
– Nehej du, sade Hanna, inte ännu på länge får du spruta.

Hon steg opp och rättade till sitt nattlinne.

– Jag kommer strax tillbaka. Sitt här och vänta båda två, Sade hon.

Hanna gick ut ur rummet och där lämnade Tom och jag ensamma med våra sprängkåta kukar i vädret.

– Vart gick hon? Frågade jag Tom som fortfarande låg med kuken i ett stadigt grepp. Den hade slaknat något men var fortfarande enormt stor.
– Vet inte, sa han. Får väl se snart

Om en stund kom Hanna in i rummet igen. Denna gång fullt påklädd i sina arbetskläder. En kort, svart kjol, en tight tröja som framhävde hennes fylliga bröst, samt svarta, sexiga stay-ups. Ett par svarta högklackade skor avslutade hennes sexiga ben. Min kuk reste sej direkt igen.

– Det är väl såhär du vill knulla mej? Frågade hon mej.
– Jaa du är jättesexig stammade jag fram. Min kuk pulserade som tokig mellan mina ben.

Hon drog opp kjolen. Inga trosor hade hon, endast stay-upsen och en renrakad fitta.

– Såhär brukar jag ganska ofta gå klädd på jobbet vet du blinkade hon åt mej.

Jag höll på att svimma av kåthet. Hanna hade alltså massor med gånger suttit bredvid mej utan trosor och med sin nyrakade fitta. Jag kunde inte hålla mej längre utan tog tag i min hårda kuk och började sakta runka den. Jag såg på Tom och han låg också och runkade sin kuk.

– Runka på ni bara pojkar,sade Hanna. Ni ska snart få knulla mej båda två men det ska ni veta, jag tänker inte låta er spruta era kukar tomma ännu på länge. Såna är reglerna.

Fan, tänkte jag.Jag som redan hade varit så nära att explodera i Hannas mun och nu tänkte hon pina både mej och Tom vem vet hur länge till.

Hanna satte sej opp på skrivbordet och drog opp sin kjol. Både Tom och jag hade fri insyn i hennes renrakade, våta fitta. Hon började onanera med ett finger på sin klitoris och man kunde både höra och se hur våt hon var. Tom och jag satt på sängkanten och runkade våra sprängkåta kukar. Då och då tittade jag på Tom stora kuk och det gjorde mej ännu kåtare. Han måste ha litervis med kåtsaft, tänkte jag, för det nästan rann ur hans kuk fortfarande.

– Åååh, jag blir så kåt av att se er sitta där och runka era kukar,stönade Hanna och runkade allt snabbare sin fitta. Hon förde in två finger djupt in i fittan och stönade högt..ååååååh! Nu måste du komma och knulla mej! Sade hon till mej. Och dig Tom, vill jag suga av samtidigt.

Jag gick fram till skrivbordet lyfte lite på hennes kjol och styrde in min hårda kuk i hennes våta, varma fitta. Hennes fitta var härligt trång. Konstigt att den inte var större efter Tom alla behandlingar med sin monsterkuk.

– Aaah! Stöt hårdare! Du vill ju knulla din jobbkompis! Befallde Hanna. Och jag ökade på farten.

Tom hade ställt sej på knä på skrivbordet och Hanna tog hans kuk i munnen och började runka den som besatt samtidigt som hon sög ochh slickade den. Hannas bröstvårtor stod upp som ärter under hennes tighta blus. Jag drog upp blusen och undan hennes bh och började samtidigt massera och suga på hennes bröst.

– Åååh! Knulla mej hårdare i fittan! Åååh! Knulla min mun ropade nästan Hanna.

Hanna drog ut min kuk ur sin fitta, tog tag i den och runkade den mot sina stay-ups med snabba tag. Det nästan plaskade om kuken av all fittsaft. Det svarta nylonet var så skönt mot kuken och synen så porrig att kuken växte lite till. Hon styrde in den tillbaka och jag stönade av kåthet.

– Knulla mej snabbare båda två! Åååh! I munnen! I fittan!
– Oooh! skrek jag ut och jag kände att sperman var på väg.

Jag knullade hennes fitta allt snabbare och sög på hennes bröstvårtor.

– Hannaaaaaa! Jag kommer strax! ropade jag högt.

Meddetsamma drog hon ur min kuk med ett *smack*

– Nehej ni! Inte ännu har jag sagt! Stönade Hanna.

Man såg också på Tom att han hade varit nära orgasm när hon drog kuken ur sin mun.

– Ni får allt hålla er en stund ännu.Sade Hanna

Hanna flyttade sej till sängen, lade sej på rygg och tog av sej blusen och bh:n.

– Nu ska Tom knulla mej!Befallde Hanna. Och du får knulla mina bröst under tiden.

Tom styrde in sin enorma kuk ända till botten av Hannas fitta och hon stönade högt.

– Kom då… ovanpå mej och knulla mina bröst! Sade Hanna till mej.

Jag satte mej ovanpå Hannas mage, hon klämde ihop brösten och jag körde kuken mellan dem.

– Åååh! stönade jag.

Hennes bröst var varma och mjuka och min kuk fortfarande våt av hennes fittsafter så den gled perfekt mellan brösten. Jag började jucka av och an mellan Hannas bröst och klämde ihop dem allt hårdare.

– Du tycker om att bröstknulla ser jag. Stönade Hanna
– Jaaa du har jättesköna bröst!Sade jag.

Jag hörde Tom bakom mej som knullade Hannas fitta som besatt.

– Ååååh! Knulla mej båda! Hårdare! Hårdare! Ropade Hanna.

Jag ökade på farten och kände att jag kunde inte hålla mej länge till.

– Åååh! Hanna jag kan inte hålla mej nu längre stönade jag.
– Kom då! Kom då! ropade Hanna.
– Knulla mina bröst då! Spruta mellan dem! Snabbare! Snabbare!

Det blev för mycket. Jag juckade som en galning och kände att sperman var på väg. Den byggde upp inom mej som en vulkan. Hanna hade förbjudit oss att komma på alltför länge och nu skulle hon verkligen få se.

– Ååååh! Skrek jag.
– Spruta din sperma då! Skrek Hanna
– Aaaah jag kooommeeer! Skrek jag och sperma började leta sej ut genom min kuk.

Första strålen sprutade rakt i hennes ansikte, den andra likaså.

– Aaaah! skrek jag. Det kom mera och Hanna skrek
– Mera,kom mera ge mej allt!

Och min kuk fortsatte att spruta ut mellan brösten.

– Åååh stönade jag. Jag lade mej ner bredvid Hanna och såg att hon hade sperma i ansiktet och fullt mellan brösten.
– Det var inte dåligt sade Hanna. Åh jag älskar män som kommer med stora laster.Och jag kände mej riktigt nöjd över min insats.

Tom fortsatte att knulla hennes fitta medan jag låg bredvid och tittade på. Han ökade på takten igen och Hanna var nära en orgasm.

– Ååååh Tom snabbare!Snabbare!
– Oooooh! ja kommer! och Hanna skrek ut sin orgasm.

Nu var ocså Tom nära sin orgasm och han knullade Hanna i rasande fart.

– Kom då Tom! Spruta du också! Ropade Hanna.

Tom drog ut sin stora kuk ur Hannas fitta och började runka den snabbt. Det rann kuksaft ur hans kuköppning och orgasmen var nära.

– Ååååååh ja kooommmeeer Hanna! skrek Tom.
– Spruta då! skrek Hanna

Det började rinna sperma ur Tom kuk som landade på Hannas mage. Det rann mera sperma. Han hade stor kuk, tänkte jag men jag hade nog häftigare spermasprut än den här killen.

Då kom det. Första strålen sprutade ända iväg opp på Hannas ansikte och en del hamnade på väggen bakom sängen.

– Åååh! Stönade Tom och fyra fem likadana strålar med tjock sperma sprutade opp på Hannas ansikte. Och en till! Mera sperma kom det och nu på Hannas mage. Det slutade aldrig spruta för killen!

– Aaah! sade Tom och runkade ut de sista spermadropparna som hamnade på Hannas mage.
– Nu är ni allt nöjda eller hur? Sade Hanna som fortfarande låg på sängen.

Hon hade sperma i ansiktet mellan brösten och massor på magen.

– Joo verkligen sade både Tom och jag.

Vi somnade alla i sängen indränkta i sperma

Föregående Inlägg

Sofie med kukbulan

Nästa Inlägg

Badvakt i Grekland