Gruppsex

Oväntad Thaimassage

Thailand, våren 2010.

Jag var lite febrig och hängig när jag i den otroliga hettan gick för att finna mig ett ställe att klippa mig på. Till slut fann jag en lite mera exklusiv salong i utkanten av Kata Beach. De både klippte och rakade mig och när jag skulle betala frågade de mig om jag inte till ett bra pris ville ha en thailändsk massage. jag fick välja mellan den vanliga eller den dyrare med olja. Jag tänkte att den med oljan lät avkopplande och skönt.

Jag leddes in av en thailändska mot duschen och jag tvättade av mig och gick iklädd sidenkalsonger och en frottéhandduk mot de bås som låg i den mörka korridoren fylld av små silverstjärnor i taket. Jag blev visad in till ett lagom stort bås där en annan thailändska välkomnade mig och sade något som jag inte förstod. Hon pekade sedan på klädhängaren som var en elefant i järn och sedan ner på mina sidenkalsonger som var full av elefanter. Jag drog lite försiktigt i dem och hon nickade åt mig. Min halvslaka kuk hängde framför henne och hon visade att jag skulle lägga mig på mage på britsen.

När jag låg där och kände hennes kalla händer smörja in hela min kropp kände jag den erotiska laddningen som fanns inom mig och jag började oroa mig för vändningen men jag ville njuta av oil-massagen och försökte slappna av. Hon masserade noggrant in stjärten och insida lår och med handflatan råkade hon flera gånger snudda min pung och det ryckte till i min kuk varje gång. Hon masserade varje liten kroppsdel som finns och efter en halvtimme ungefär skulle jag vändas om. Hon ropade något på thailändska och som på en order kom det in två till ur personalskaran.

När jag vänt mig om blev min relativt blodfyllda kuk täckt av två handdukar och ganska snart bildades ett litet tält och jag slöt ögonen och tänkte att det blir nog kanske ingen massage där jag kände att det värkte som mest. De tre smorde in sina händer och började bearbeta mitt ansikte min mage och mina ben. Det var underbart skönt men jag kunde inte hindra att min kuk stod så ståndaktigt den bara kunde och jag hörde deras fnitter. Jag skämdes och höll ögonen stängda.

Efter ett tag kände jag några händer som smet in under pungkulorna och smekte mina lår men beröringen av pungen fick mig att stöna lågt och de tre thailändskorna förstod att det fanns mera pengar att tjäna på massagen och jag hörde flera steg som närmade sig båset. Det var väl inte varje dag det låg en svensk med ett värkande stånd på britsen. Jag måste ha varit ett enkelt offer för en grupp thailändskor. De var väl van vid äldre gubbar tänkte jag.

Handduken åkte av och jag kände en oljefylld hand som började smörja in min pung, det som var så otroligt tändande var alla händer som fortfarande masserade mina tår och vader. Jag trodde att jag skulle skicka iväg en sats direkt och när förhuden drogs ner och ollonet smordes in med olja stönade jag högt och händerna var överallt på mig med stort fokus på min kuk. Händerna gled runtomkring och på min kuk och nu skickade jag iväg en otrolig sats rätt ut bland thailändskorna.

Kuken pumpade ut flera tjocka sköna skott och jag stönade högt medan min pung tömdes. När jag tittade upp snabbt såg jag hur sperman rann längs läpparna och längs pannan på flera av dem och jag tänkte direkt att det här får bara inte vara slut redan. Det var ju så länge sedan jag fått något alls…

Min kuk hann aldrig riktigt slakna utan stod i givakt direkt och jag kände att flera tungor slickade runt mitt könsorgan, jag vågade inte hålla mina ögon öppna utan blundade och låtsades att jag inte visste vad de höll på med, det kändes ju trots allt att jag var på förbjuden mark men jag tror att den här massagen skulle vara svår för någon man att kliva ur…

När kuken hade ställt sig i sin fulla längd kände jag tre tungor som slickade och sög kring mitt kön och när några andra samtidigt masserade mig så darrade hela kroppen och jag trodde att jag skulle svimma. Vilka kukslukerskor det finns på denna jord hann jag tänka. Snart blev jag tvungen att tänka på tråkigare saker för att inte spruta igen men med hennes giriga och tempostarka sugande blev det för mycket för mig och jag stönade fram ett halvtaskigt “im coming”.

Kuksugerskan fick ut kuken ur munnen och runkade med sina oljesköna händer min sprutklara kuk. När jag kom lät hon sperman sexigt träffa henne över läpparna ett par gånger innan hon riktade min sprutande kuk mot de andra tjejerna. Alla ville smaka. Min kuk lät tjejerna omkring min brandspruta få ordentligt med proteiner denna dag för det var riktiga glädjesprut.

De förstod nog att jobbet inte alls var slutfört för de torkade snabbt bort de rester som inte tillvaratogs och massagen fortsatte och efter ett tag träddes en kondom på min ståndare som inte ville sova. Jag ville absolut inte röra mig ur position utan fortsatte att vila. Jag kände att en smidig tjej klättrat upp på britsen och klev på min uppsvällda kuk och började sakta att rida mig. De andra masserade inte lika frenetiskt men jag kunde bara fokusera på den kvinna som red så sensuellt till en början men som efter ett tag närmast knullade på mig brutalt. Man har ju sett de asiatiska tjejerna på film som varit ganska vilda av sig men detta trodde man aldrig att man skulle få uppleva. Hon flög upp och ner på min kuk som väl aldrig mer kommer att få sådan action som dessa kvinnor kunde erbjuda. De turades om att rida sina vilda rittar på min påle och jag sprutade kondomen halvfull av säd och de drog snabbt av mig den och torkade bort det som gick och log stort.

Jag kände mig “ganska” nöjd efter massagen och trippade lite skamset iväg mot duschrummet där jag bara var tvungen att runka ur den en sista gång, jag förstod inte riktigt vad de hade gjort med mig men kuken befann sig i alla fall i toppform och mot alla odds så sprutade jag en jättesats mot kakelväggen och det rann sperma över hela väggen och jag nästan föll ihop på toalettgolvet.

Påklädd gick jag ut till entrén och där satt några och pekade och fnissade. De ville ha ungefär 450 SEK men jag gav de det jag hade vilket var runt 1200 SEK och jag närmast lunkade därifrån, inte direkt piggare än när jag anlände, jag var totalt utmattad av den thailändska massagen…

Föregående Inlägg

Kroki med maximal njutning

Nästa Inlägg

Italiensk sekreterare