Hetero / Straight

Otrogen med flickvännens kompis

Det här hände Våren 2001. Jag bodde ihop med en tjej som heter Rebekka. Jag skrev det här precis efter det hände. Rebekka fick aldrig reda på något men vi gjorde slut något år senare för att vi bråkade hela tiden.

Min sambo och jag bråkade i går kväll och vi blev liksom aldrig sams igen. Idag när jag kom hem från jobbet så låg det bara en lapp på köksbordet: ”Jag har åkt till mamma, kommer hem imorgon/R”. Jag stirrade på lappen. Hon var tydligen väldigt sur. Nåja inte mycket att göra.Jag började fixa lite middag, färdigstekta köttbullar och snabbmakaroner fick duga.

Medans jag åt satte jag mig framför datorn och porrsurfade lite. Efter en stund började jag känna mig riktigt kåt. Jag fantiserade om den där läckra blonda flickan som jag flörtat med på pendeltåget samtidigt som jag knäppte upp brallorna och drog fram kuken.

Jag hade precis börjat runka när det ringde på dörren. Oo shit, var det Rebekka som kom hem redan? Jag fick lite panik. Skyndade mig att stänga ner webläsarenoch knäppa brallorna. Rebekka är lite pryd när det gäller porr och onani så hon skulle inte gilla att hitta mig såhär.

Jag gick för att öppna dörren, pinsamt medveten om att min hårda kuk måste synas genom brallorna. Det var inte Rebekka. Det borde jag nog ha förstått. Hon skulle ju inte ringa på dörren(?!). Det var Karin, Rebekkas kompis.

-Hej, är Rebekka hemma, frågade Karin.
-Näe hon har åkt iväg till sin mamma, svarade jag.
-Aha

Karin är riktigt fin, hon är brunett med pigga ögon. Hon har en fin och lagom kurvig kropp med fasta bröst.

-Jag skulle bara hämta en bok som Rebekka lånat, fortsatte Karin
-Kom in, svarade jag och klev åt sidan.

Karin gick in. Jag vände mig och tittade på hennes fina fasta rumpa när hon gick in i lägenhetens enda rum. Hennes svarta stringtrosor stack upp en bit ovanför träningsbyxorna. Jag stängde dörren och följde henne fram till bokhyllan.

-Hittar du den, frågade jag när jag ställe mig strax bakom henne.

Jag kunde känna hennes underbara doft och min kuk bultade i mina brallor så jag trodde de skulle spricka.

-Njaae, svarade hon tveksamt.

Vi fick syn på boken och sträckte oss efter den samtidigt. Jag vet inte om det var misstag eller om det var mitt undermedvetna men jag tryckte helt lätt min kropp mot hennes samtidigt som vi båda tog tag i boken. Hon stelnade till när hon kände min hårda kuk mot hennes rumpa. Jag kände mig yr av kåthet. Jag ville så gärna knulla henne. Jag backade snabbt och försökte låssas som ingenting. Men Karin vände sig om och flinade:

-Vad har vi här då sade hon och tittade menande mot min kuk.
-Flåt, svarade jag lite förläget men du är så jäkla sexig och jag blir så kåt av att titta på dig.
-Ojdå, flinade Karin, men vad tror du Rebekka säger om det då? sade hon och tog ett steg närmare mig.

Hennes bröst snuddade nästan vid mig. Vill du ha mig, frågade hon? Du får ta mig om du vill, fortsatte hon utan att vänta på ett svar. Samtidigt började hon smeka mig runt byxkanten.

Jag vågade knappt andas, rädd för att tömma min sats i kalsongerna om jag rörde minsta muskel. Karin började långsamt knäppa upp mina byxor. Jag stönade högt när hon smekte min kuk utanpå mina kalsonger. Kuken bultade och kämpade för att få komma ut. Tillslut stoppade hon ner handen i mina kalsonger och tog fram min kuk. Den spratt till och ställde sig upp, hård som ett spett. Karin tittade på mig och log.

-Vill du ha mig eller, frågade hon?

Jag kastade en snabb blick mot skrivbordet där Rebekka log mot mig från kortet.

-Vi borde inte, mumlade jag.

Men jag kunde inte låta bli. Jag slet med mig Karin till sängen, hon satte sig på kanten och jag drog av henne hennes träningsbrallor. Jag stirrade på hennes sexiga stringtrosor medans hon drog mig intill sig och tog min kuk i munnen.

-Ååååååh, stönade jag.

Hon sög försiktigt på mitt ollon medans hon runkade min kuk lite. Jag drog händerna genom hennes hår och började försiktigt föra hennes huvud fram och tillbaka. Hon slurpade och sög medans jag munknullade henne hårdare och hårdare, längre och längre in. Karin slurpade och sög, hon kramade försiktigt min pung.

Efter en stund puttade jag ner henne så hon låg på sängen. Jag mer eller mindre slet av henne hennes stringtrosor och slängde dem bakom ryggen. Hon särade ordentligt på benen och smekte sig själv längs skåran.

-Knulla mig, jag vill känna din kuk i mig, sa Karin med kåtgrötig röst.

Jag ställde mig på knä framför henne och gned försiktigt kuken mot hennes klitta. Hon stönade och sa bedjande:

-Åååååhhm, kör in den, ta mig nu.

Jag kunde inte hålla mig. Jag riktade kuken mot hennes fittmynning och körde hårt och bestämt in hela kuken i henne ända till roten.

-Aaaaaaa, stönade hon.

Jag började jucka. Försökte ta det lugnt i början med hon va så jävla skön. Jag knullade henne hårt och snabbt. Hon la benen runt mig och juckade mot mig som galen.

-Ååh Ååh, jaa Åååhhm. Knulla mig, knulla mig. Det är så skööönt. Flämtade hon.

Utan att sluta knulla henne tog jag henne runt midjan och lyfte upp henne så hon satt på sängkanten. Hon tog av sig sitt vita linne och blottade en svart sexig spets-bh. Jag tryckte hennes kropp mot min så att jag nästan höll henne i famnen. Hon stönade och flämtade. Det var så jävla skönt.

-Åååh, Åååh, jaaa, nästan skrek hon och böjde huvudet bakåt.

Jag slickade henne på halsen. Min kuk gled in och ut i hennes våta fitta. Det började rycka i kuken. Jag hade inte så långt kvar. Plötsligt så kände jag hennes hur hon borrade in sina naglar i min rygg och rev mig. Hela hennes kropp spändes och hon skrek ut sin orgasm. Smärtan från Karins naglar mot min rygg blandades med vällust och ångest. Hur skulle jag kunna förklara de där rivmärkena för Rebekka?

Karins fitta kramade hårt runt min kuk medans det gick för henne i en lång utdragen orgasm. Det var så skönt. Jag stötte in min kuk hårt i henne några gånger till sen kunde jag inte hålla mig längre. Jag sneglade skamset på kortet av Rebekka samtidigt som jag drog ut kuken ur hennes sköna fitta. Karin följde med upp när jag reste mig och hon satte sig på sängkanten.

Min bultande kuk stod som ett spett framför Karins ansikte. Hon tog försiktigt runt den och runkade långsamt.

Tre runktag senare sprutade min kuk kaskader av sperma över Karins ansikte. Det kändes som om jag aldrig skulle sluta. Kuken sprutade ner henne totalt. hennes näpna lilla näsa, hennes kinder, håret… Karin fortsatte runka långsamt och runkade ut resten av sperman över hennes utsträckta tunga. Hon tog handen och smetade ut sperman medans hon log mot mig.

-Hoppsan, sa hon. Så det kan gå när man e lite kåt.

Jag drog på mig mina kläder. Tittade på kortet av Rebekka och skämdes.

-Tänk om hon får reda på det, tänkte jag högt.
-Äh, va inte orolig, jag ska inte säga nåt, svarade Karin.
-Men jag kanske kräver att du vi gör om det nån gång i gengäld, fortsatte hon och log.

Jag tittade på henne och nickade till svar. Vad skulle jag göra. Innan hon gick gav hon mig en snabb puss på kinden.

Föregående Inlägg

Filmkväll med överraskning

Nästa Inlägg

Lydia på konferans