Hetero / Straight

Onani med kompisens sambo

Min bästa kompis, Andreas hade fått ett välbetalt jobb på ett bygge i Saudi-Arabien. Det innebar dock att han måste vara bortrest nästan ett halvår. Hans sambo, Mia var inte så förtjust i detta eftersom de bodde i ett hus på landet och hon var rädd för vad som kunde hända när hon var ensam om nätterna. Eftersom att han kom att tjäna så mycket att de skulle kunna betala av hela sitt huslån så gick hon dock med på det. De frågade dock mig om jag kunde tänka mig att bo i huset tillsammans med Mia under tiden som Andreas var bortrest. Eftersom jag hankat mig fram mellan andrahandskontrakt ett tag så hade jag inget emot det. Jag var singel och trivdes ganska bra med det. Raggade upp någon tös då och då för att få lite sex men hade inget behov av ett förhållande.

Mia är en kort, smal blondin med axellångt rakt hår. Hon är 27 år gammal men hennes kropp verkar faktiskt mer att tillhöra en sjuttonåring. Jag har alltid kommit bra överens med henne och vi har haft mycket kul tillsammans med Tom. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte tycker att hon är läcker men jag har alltid sett henne mer som kompis.

Jag flyttade in dagen innan Andreas skulle iväg. Jag bodde i gästrummet som var det enda rum som var inrett på ovanvåningen som de höll på att restaurera.

Mia och jag hade det bra tillsammans. Hon saknade Andreas en hel del men allt flöt på och vi hade faktiskt jäkligt trevligt tillsammans. Någon gång när vi tittade på TV tillsammans så satte hon sig nära mig och då blev jag helt varm i kroppen. Jag såg henne aldrig naken men fick en glimt av hennes pattar någon gång och eftersom hon ofta gick omkring i nattlinne hela kvällen så vilade jag ibland ögonen på hennes slanka ben.

Det var nästan aldrig som Mia var uppe i mitt rum. Eftersom man är grabb så har man ju vissa behov och nästan varje kväll så runkade jag innan jag somnade. Oftast hade jag släckt så det inte skulle göra något om Mia mot förmodan kom in. Men en kväll hade jag köpt en porrblaska som jag låg och bläddrade i. Jag tittade på några foto av en grabb som roade sig med två unga läckra tjejer och låg och smårunkade. Jag hade inte runkat på några dagar då jag varit förkyld så jag var rejält laddad i pungen.

Plötsligt märkte jag något konstigt. Jag vände blicken mot dörren. Där stod Mia… endast iförd ett kort nattlinne. Hon tittade förvånat på mig.

– Oj, sa jag och slutade att runka.
– Nej, fortsätt. Jag blir så kåt av att se din stora kuk. Är det OK om jag pullar tillsammans med dig?

Jag blev helt ställd men Mia väntade inte på svar utan lade sig vid fotändan av sängen. Hon drog upp nattlinnet över magen och jag fick se en fin gyllenhårig tofs. Hon började att smeka insidan av sina lår. Jag grep tag i kuken igen och började sakta att runka upp och ner.

– Oh, jag saknar att få kuk. Jag trodde inte att det skulle vara så svårt att leva utan Andreas kuk. Sa Mia medan hon gned sin blygd med en finger. Runkar du ofta? frågade hon medan hon gned sin klitoris och blygd.
– Ja, det blir väl nästan varje dag. Svarade jag.
– Jag har varit så van att få kuk att jag inte kan komma när jag onanerar. Men nu när jag tittar på din feta stake medan jag pullar så tror jag att jag kan komma.

Hon hade nu fört in en finger i sin fitta. Jag ökade mitt runktempo.

Fan detta var inte klokt. Jag höll på att onanera tillsammans med min bästa kompis tjej. Mia drog av sitt nattlinne. Hon hade en perfekt kropp. Inget onödigt fett någonstans. Hennes bröst var inte särskilt stora men väldigt fasta. Hennes ben var slanka och fina.

– Snälla, håll din feta kuk precis framför min fitta och runka den! stönade Mia fram.

Hon la sig med häcken på sängkanten så jag kunde ställa mig på knä framför henne. Jag höll kuken så att ollonet var ungefär en decimeter från hennes fitta. Hon särade brett och fingerpullade sig med två fingrar. Det hade varit världens enklaste sak att driva in kuken i Mia. Jag hade plöjt upp henne som en kniv i varmt smör. Och hade hon inte varit med på noterna så hade det inte varit några problem med att hålla ner hennes späda kropp. Nåja, jag ville inte äventyra min vänskap med Andreas och Mia så jag runkade bara min kuk.

Jag höll ett högt tempo och förstod att jag inte skulle kunna hålla tillbaka så länge. Mia var också nära att komma där hon låg med tre fingrar i fittan. Vi tittade varandra stint i ögonen medan vi onanerade som besatta.

– Jag måste varna dig lite, Mia. sa jag. Jag sprutar väldigt mycket.

Hon bara log åt mig.

– Ju mer dessto bättre, svarade hon

Mia drog ihop sina särade ben så att jag kände dem mot mina ben. Denna beröring utlöste min orgasm.

Kuken ryckte till och sperman kom forsande. Stråle efter stråle av varm skön sperma. Kuken matade ut massor med sperma över hennes läckra kropp. Sperman mot hennes hud fick även henne att komma. Hon skrek högt och låg och skakade av orgasmvågor. Jag tror aldrig att jag kommit så mycket och länge. De första strålarna träffade hennes söta ansikte. Hon hade fortfarande glasögonen på och dessa blev nedfläckade. Hon fick sats på sina fina bröst och de sista kaskaderna landade på hennes platta solbrända mage.

– Jävlar vilken sats, skrattade hon till.

Mia och jag onanerade några gånger i veckan tillsammans. Vi rörde nästan aldrig vid varandra och vi rörde aldrig varandras könsorgan.

Föregående Inlägg

Sofia & Madde

Nästa Inlägg

Angelica