Hetero / Straight

Ny på jobbet

Hej, jag är en helt vanlig sambotjej med barn. Vi bor i södra delen av Sverige, en bit ut på landet i en liten håla där i princip alla känner alla.

Min sambo och jag har väl ett ganska normalt sexliv, dvs inte så ofta och att han kommer för tidigt varje gång, okej då, han har det bra men jag vill ha mer… Vissa gånger, men inte ofta så kommer även jag men det är inget himlastormande precis. Efteråt somnar alltid min man direkt, och då brukar jag oftast få smeka mig själv. Hans kuk är väl inte så mycket att hurra för heller… Blev kär i honom av helt andra anledningar. Men men…

För mindre än ett år sedan när jag satt och surfade runt lite, råkade jag klicka mig vidare från en internetsida till en annan, som hade en massa länkar till porrsidor och nyfiken som jag var så klickade jag vidare och kunde välja mellan allt möjligt inom sex. Jag började titta på “vanlig” sex, och blev väldigt upphetsad av alla stora kukar och rejäla spermasprut över tjejerna. Där ligger minsann min man i lä tänkte jag, han har en rätt smal kuk och sprutar inte alls mycket. Jag blev nästan avundsjuk på dessa tjejer som fick så mycket kladdig varm sperma över sig.

Detta porrsurfande blev allt oftare, när resten av familjen hade lagt sig så smög jag upp till datorn och började frossa i porr, det var så häftigt och jag kunde inte hålla händerna borta från min kropp när jag såg dessa män knulla tjejerna så intensivt, jag önskade att byta plats med tjejerna i filmerna, och började fantisera om att det var jag som fick dessa bamsekukar i alla hål och sen stora satser i ansiktet.

En dag surfade jag in på en kategori som hette Old and young, och blev först förfärad men efter ett tag så blev jag så himla kåt av att se och höra dessa gubbar stånka och stöna medans de knullade unga tjejer, och sedan den dagen är det min allra största fantasi och önskan….att bli knullad av en gubbe som är runt 15-20 år äldre än mig, ja sådär en 50 år iallafall.

Så, för ett tag sedan bytte jag jobb och hamnade på ett större företag i stora orten två mil bort. Tidigare hade jag jobbat i nästan 20 år på samma ställe på vischan så detta kändes jättespännande och som en riktig utmaning. Vi var mer än 50 anställda och jag började precis lagom till personalfesten innan semestrarna. Jag hade väldigt svårt att bestämma mig för vad jag skulle ha på mig på festen och min man tyckte att allt jag visade var snyggt, speciellt då jag visade honom min nya tunna sommarklänning utan att ta en bh under.

– Wow, sa han, vågar du gå på fest så?
– Klart, svarade jag, jag skäms inte för mina bröst.
– Nej det vet jag, sa min man men alla killar och gubbar lär titta, det är inte mycket som lämnas åt fantasin….
– Blir du svartsjuk frågade jag, han svarade inte utan bara log och gick ut på terrassen.

Jag kilade upp på ovanvåningen för att sminka mig. Det klack till i mig när jag tänkte på vad min man sagt, att killar och gubbar skulle titta på mig, och då som en blixt från en klar himmel kom jag att tänka på Tom på jobbet, en man på 51 år som jag pratat med ett par gånger, han hälsar alltid och ler och blinkar åt mig, men jag har aldrig tänkt nåt mer på det, han är avdelningschef och är alltid så vänlig mot mig.

Väl uppe på ovanvåningen och med Tom i tankarna, bytte jag mina trosor till ett par nyinköpta nästan helt genomskinliga stringtrosor och insåg att jag behövde raka fittan så jag hoppade in i duschen och lät vattenstrålarna smeka min kropp, tog fram rakgrejer och skulle börja ansa när fan flög i mig. Så jag renrakade hela fittan, tog bort vart enda hårstrå så jag blev så mjuk och len som en liten flicka.

Jag kände med handen och började långsamt och omedvetet smeka mig över fittan… jag var kåt. Jag lät handen glida ner och in mellan benen och tryckte lätt upp två fingrar i skåran och delade blygdläpparna, den andra handens långfinger släppte bröstet och började smeka klittan, allt bara skedde automatiskt. Gud vad skönt det var.

Men jag slutade lika plötsligt som jag börjat, jag ville ju inte komma försent till festen. Snabbt tvättade jag håret och tvålade in min kropp och när jag gned händerna över brösten kände jag hur hårda mina bröstvårtor var, kunde inte låta bli att knåda brösten och knipa lite i vårtorna, ett litet stön undslapp mig. Sköljde av tvålen och hoppade ur duschen och torkade mig. Tog på de nästan genomskinliga stringtrosorna och tittade mig i spegeln, lite mullig är jag men mina bröst matchar vilken 20 åring som helst trots två barn tänkte jag.

Jag klädde på mig, fixade håret och sminkade mig, jag tog en sista blick i spegeln och jag var nöjd, den nya sommarklänningen var perfekt och som min man sagt tidigare så lämnade inte klänningen mycket över till fantasin, brösten syntes kanske lite väl mycket, och stringtrosorna anade man knappt, kanske klänningen var för djärv men då fick den vara det.

Jag klev i mina svarta högklackade platåpumps och gick ner till min man.

– Oj så tjusig du blev, sa min man när jag gick ner och ut på terrassen för att be honom köra mig till festen.
– Är klänningen okej eller är den för genomskinlig, frågade jag honom.
– Den är läcker sa han, och männen lär titta på dig.

Vi gick ut och satte oss i bilen och körde in till stan.

– Ska jag hämta dig eller tar du taxi hem ikväll, frågade han.
– Vi får se, svarade jag, blir det tidigt kan du gärna hämta mig, annars tar jag en taxi, så har jag inte ringt dig innan elva ikväll så tar jag en taxi.
– Ha så trevligt sa han och körde sin väg.

Jag trippade in genom porten och in på gården där det var uppsatt stora partytält med långbord och ett mindre tält som säkerligen var tänkt som danstält, allt såg så mysigt ut men blir nog ännu bättre när det skymmer tänkte jag. Jag hälsade på de som passerade mig och som jag kände igen och styrde stegen in mot ett av tälten för att ta mig något att dricka då jag plötsligt ser Tom med två glas rödvin sakta komma mot mig.

– Hej Felicia, vad roligt att du kom, han sträckte mig det ena glaset och sa skål.

Jag smakade på vinet och tänkte att det här var farligt gott, jag svepte med blicken över folket och när jag vände tillbaka huvudet mot Tom så såg jag i ögonvrån att han nästan slukade mig med blicken, och det pirrade till i mig. Vi pratade ett bra tag och drack ett par glas vin till innan det var dax för mat. Jag kände minsann av rödvinet, och just rödvin har en tokig effekt på mig, jag blir nämligen alltid så lätt kåt av rödvin, och skulle jag någon gång kombinera rödvin med skumpa så släpper alla hämningar…

Det var en härlig sommarbuffé som serverades, med kyckling och något kött från grillen och hur mycket tillbehör som helst. Tom och jag tog mat samtidigt men till mitt stora förtret så satte han sig inte bredvid mig som jag hoppats utan hamnade mitt emot mig istället, men det kanske var bäst så, för nu kunde jag bättre se att Tom hade svårt att slita blicken från mina bröst, men han verkade inte generad över att jag såg var han tittade, och hans blickar fick mina bröstvårtor att reagera och bli hårda.

Det blev små grupper runt bordet med olika samtalsämnen, det dracks mycket vin och jag kände mig härligt varm och berusad och reste mig för att gå på toaletten. På tillbakavägen ställde jag mig vid ett litet barbord och bara tittade på alla människor.

Det dröjde inte värst länge förrän Tom stod vid min sida med ett glas vin och undrade om han störde.

– Absolut inte svarade jag, jag står bara och betraktar alla mina nya arbetskamrater.

Vi pratade på en hel del, och jag kände Toms blickar över min kropp vilket gjorde mig upprymd och smickrad, ja jag kände mig attraherad och kåt på Tom. Tom var väldigt lättsam att prata med och bjöd på sig själv, dessutom såg han otroligt bra ut, lång, kortsnaggat hår och ett kort skäggstubb. Ju mer vi pratade desto mer personligt blev det, och helt plötsligt hade vi halkat in på ämnet sex, och jag hör mig själv beklaga mig över min mans brister i sängen, hans ganska lilla kuk och hur otillfredsställd jag var.

Tom hade samma problem hemma sa han, hans fru hade tappat intresset för sex för väldigt länge sen, jag berättade att jag brukade porrsurfa när övriga familjen lagt sig. Och när jag sa det så log Tom och erkände att han också porrsurfar för det är det närmsta han kommer sex. Jag berättade att jag brukar sitta nästan naken och smeka mig själv framför datorn, vilket Tom erkände att han också gjorde, och när han sa det så spelades det en lugn låt så jag tog modet till mig att bjuda upp Tom, jag tog honom i handen. Den var stor och kändes varm och skön i min lilla hand, och drog med honom till danstältet och la min arm om honom.

Tom är lång så mitt huvud hamnade i hans bröstkorg ungefär, så gott han luktade och vilken varm skön famn han har tänkte jag. Tom var en duktig dansare och jag började känna mig modig och kåt av allt vin, och kände hur det pirrade i kroppen, så jag drog honom närmare mig samtidigt som jag tryckte mitt underliv mot honom, och kände att han tryckte sitt underliv mot mig och han kändes hård, jättehård. Jag tryckte lite till och råkade stöna till, jag svängde lite på höfterna och kände hans kuk rulla mot min mage.

– Hoppas att nästa låt är lugn den med sa jag till Tom, för det är jätteskönt att dansa.
– Mmm, men det finns något som är skönare svarade Tom och flyttade sina händer över min kropp så hans ena hand hamnade på min rumpa och den andra vid min armhåla.

När jag pressad mitt underliv mot honom igen kände jag hur han både tryckte sitt underliv mot mig och tryckte på min rumpa med sin hand. Jag bara måste ha honom tänkte jag, och lät mina händer vandra längs hans kropp, jag lutade huvudet bakåt och såg in i Toms ögon, min mun sökte hans och vi kysstes, först en snabb, han tittade mig djupt i ögonen och våra läppar söktes till varandra igen, jag kände mig vrålkåt och helt förlorad i Tom.

– Tom, jag vill knulla med dig nu, stönade jag fram.

Samtidigt kände jag hans hand smeka mig över mitt bröst, det var bara min tunna sommarklänning mellan hans hand och mitt bröst.

– Felicia, det har jag velat sen jag såg dig komma hit ikväll, din klänning har eggat mig, sett dina bröst genom tyget, men inte trodde jag att du ville ha en gammal gubbe…
– Tom jag tänder enormt på åldersskillnad, har fantiserat om detta länge, och det är mest sånt jag tittar på när jag surfar.

Kåtheten lyste i Toms ögon när jag sa detta.

– Jag bor bara en bit härifrån, sa Tom och min fru är har åkt till sommarstugan.

Jag lät min hand glida över den jättestora bulan på Toms byxor och sa

– Vad väntar vi på…?

Vi smet iväg och väl hemma hos Tom hann vi knappt stänga dörren förrän jag kände hans händer över min kropp, jag kysste honom samtidigt som jag försökte ta tag i hans kuk genom byxorna, så tjock och grov den kändes, och lång.

– Åhh Tom vad är det för monster som döljer sig i dina byxor?
– Knäpp upp och se efter sa han med kåt röst.

Jag satte mig på knä, knäppte upp livremmen och drog ner gylfen och fram sprätter en jättekuk och en rejäl pung, och allt är renrakat. Jag flämtar av förfäran och vansinnig kåthet.

– Hjälp vilken bjässe Tom, den får jag aldrig in i fittan, och försökte nå runt skaftet med min hand men den var så tjock att jag fick ta bägge händerna till hjälp och började sakta runka den, när ollonet blottades slickade jag mig om munnen och började slicka det.

– Felicia du har fortfarande kläder på dig, sa Tom, jag vill se dig naken, vill se dina bröst som jag bara anat hela kvällen och jag vill se din fitta… men behåll dina sexiga skor på.

Jag släppte greppet om hans kuk och klädde av mig allt samtidigt som Tom tog av sina kläder. Jag la mig på rygg på hallmattan och särade mina ben ordentligt.

– Tom, runka din kuk för mig, han tog ett steg framåt och stod över mig med sin monsterkuk i handen och stirrade på min kropp och min fitta dit min ena hand hade sökt sig.
– Åhh Felicia du har en helrakad fitta.
– Jaa jag gjorde det idag, det är första gången jag rakat bort allt, gillar du det?
– Jaaaa det är så sexigt och ser så oskuldsfullt ut, svarade han,
– Mmmmm svarade jag, visst ser det ut som en liten flickfitta?
– Åhhhhhh sa han, är det därför du vill ha en gubbe?
– Hihi kanske det sa jag, men du kunde ju nästan vara min pappa med tanke på åldersskillnaden.
– Du har härliga, förbjudna och snuskiga fantasier du min lilla flicka, fortsatte Tom, och jag tillfredsställer gärna dem alla.
– Kom och knulla mig då, pappa.

Han var inte nödbedd utan satte sig ner på knä mellan mina ben och daskade till min fitta med kuken

– Vill du ha kuk i flickfittan?
–  Åhhhh ja pappa, knulla min fitta, vill känna dig fylla mitt kåthål.

Jag vet inte var alla mina snuskiga tankar och ord kom ifrån, har aldrig pratat såhär tidigare. Tom greppade sin kuk och lät ollonet glida upp och ner i min nu plaskblöta springa. Ollonet pressade isär blygdläpparna och jag kände hur det började spänna, jag kände både smärta och en enorm kåthet,

-Åhhhh pappa, stönade jag medans detta monster till kuk sakta trängde in i mig.

Det var en sån fantastisk känsla när jag kände mitt livs största orgasm komma och den var så kraftfull. Det bultade i fittan och det svartnade för ögonen och jag bara skrek rakt ut

– Ja ja knulla fittan, fyll fittan med kuk, knulla mig pappa.

Tom kände nog lika dant för han stönade och brölade av kåthet.

– Åhhh jag kommer nu skrek han, jag kände hur hans kuk svällde ytterligare.

Han drog ut den och runkade med kraftiga drag och ur kuken formligen pulserade sperman ut, han sprutade upp på min haka, på halsen och ut över mina bröst, Gud jag har aldrig sett så mycket sperma någon gång, vilken skön känsla. Tom sjönk ner över mig.

– Förlåt Felicia, du blev helt kladdig.
– Åhhhhhjag älskar det sa jag och började smörja in mig där jag kom åt.

Tom la sig vid min sida och bara betraktade mig när jag smörjde in brösten, magen och runt fittan, jag sneglade ner på hans kuk som fortfarande var hård som ett spett

– Din kuk är minst fem gånger så stor som min mans kuk sa jag och tog tag i den, jag kände mig helt besatt av hans jättekuk. När kommer din fru hem?

– I övermorgon svarade Tom, hur så?

Jag bara log, reste mig och sträckte mig efter min handväska och tog fram mobilen och ringde min man och sa att han inte behövde hämta mig, och att en arbetskamrat hade erbjudit mig att sova över om jag ville eftersom vi hade jättetrevligt på festen. Jag avslutade samtalet, stängde av mobilen och vände mig mot Tom som låg kvar på golvet och hört hela samtalet, han bara log mot mig.

– Jag vill ha din kuk och vill knulla hela natten, sa jag och satte mig på hans mage.
– Mmmmmm det vill jag med, svarade Tom och jag kände något mot min rumpa.

Det var Toms stenhårda kuk, min fitta reagerade med en gång, jag blev plaskblöt och jag gled sakta bakåt och kände hans ollon mellan skinkorna.

– Jag vet inte var all min snuskiga fantasi kommer ifrån, sa jag men det känns som om du får göra vad du vill med mig, jag vill allt ikväll och i natt, fortsatte jag medans jag kände hur han greppade mina skinkor och särade på dem.

Jag gled ner en bit till och kände plötsligt att hans ollon låg precis i hålet, och just då när jag tänkt glida sakta ner över Toms kuk tar han sats och bara trycker upp sin kuk i mig, det blev en explosion igen och jag skrek rakt ut.

– Åhhhhh knulla min fitta pappa, knulla mig med din stora tjocka kuk, knulla min flickfitta.

Vilken känsla att ha denna enorma kuk i mig, som tänjde ut min fitta så, minsta lilla han rörde sig i mig så skickades det fantastiska ilningar genom min kropp, jag kände att jag höll på att komma igen.

– Åhhhh Tom vad gör du med min kropp stönade jag fram, jag kommer igen…

Min fitta krampade runt hans kuk samtidigt som han tagit tag om min höfter och förde mig hårt upp och ner över kuken, jag kastades bakåt, han vände mig runt på alla fyra och tog tag i mitt hår samtidig som han styrde sin kuk mot min bultande kukhungriga fitta och stötte upp den i mig resolut, hans stora pung daskade mig där bak, jag kom igen, min fitta både savade och krampade runt Toms kuk som bara fortsatte att knulla mig, han riktigt slog in den i fittan på mig, och jag bara skrek och stönade av djurisk vällust.

Min orgasm bara fortsatte och fortsatte, mina ben var som gelé och jag var i sjunde himlen. Jag kände att Tom var nära igen, han drog ut den och vände runt mig så jag låg på rygg igen och han bara sprutar över mig, de första spruten sätter han i min fittöppning, sen flyttar han uppåt och sprutar ner mina bröst och mitt ansikte, därefter smörjer han ut sperman över min kropp.

Hans kuk är fortfarande hård så jag sträcker mig efter den och för den till min fitta och den tränger in i mig igen. Tom lägger sig över mig, vi rullar runt så han ligger underst och bara myser.

– Åhhhhh Tom jag har aldrig upplevt något liknande, min mans kuk lär ju kännas som en penna i min fitta i fortsättningen, jag kommer ju bara att drömma om ditt monster.
– Du kan få den när du vill, svarade Tom och kysste mina bröstvårtor som var spermadränkta, han sträckte sig efter min mun och jag kysser honom och får hans sperma i min mun, smakar så gott, påminner lite om böngroddar i smaken.

Tom juckar långsamt, min kropp darrar av välbehag.

– Gillar du min kuk ? frågar Tom.
– Jag älskar den, stönar jag till svar, jag har aldrig i hela mitt liv upplevt något så skönt som dig och din kuk, jag hoppas att ikväll och i natt inte är sista gångerna som du vill fylla min fitta.

– Jag vill knulla dig så ofta vi har möjlighet till det, din lilla rakade fitta är så skön runt min kuk och jag gillar ditt sätt att prata när vi knullar.
– Jag är törstig säger jag.

Tom rullar runt oss och reser sig upp, hans kuk svajar härligt och glänser av fittsaft och sperma, han går upp för att ordna något att dricka till oss, jag bara ligger kvar och njuter och tänker på allt som hänt ikväll. Tom kommer tillbaka, han håller upp vars ett stort glas med något porlande. Det är skumpa, och jag kan bara le, och säger

– Vet du vad Tom, om jag dricker detta efter allt rödvin vi druckit ikväll så blir jag ett kåtmonster hihi, men det är kanske så du vill ha mig?
– Jag vill ha dig och din fitta kåt och höra dig skrika efter min kuk ända tills du måste åka hem imorgon, svarar Tom,

Drick upp så fyller vi på mer eller dricker ur flaskan direkt. Jag sveper glaset och reser mig upp och går in i vardagsrummet och lägger mig på deras ryamatta medan Tom hämtar flaskan med skumpa. Han måste ha smekt sin kuk på vägen ut för när han kommer in i vardagsrummet igen står den upp och ser stenhård ut, vilken härlig syn, jag känner hur min kåthet väller fram och jag börjar bli våt och kladdig i fittan igen.

Tom tar en klunk ur flaskan och sätter den ifrån sig, lägger sig ner bredvid mig och kysser mig, jag kysser tillbaka och kramar honom, jag får hans kuk i magen, jag snurrar runt så vi hamnar i en 69 på sidan, reser upp mitt ena ben så han ska kunna komma åt min knullgrotta, det är en omöjlighet att hålla runt hans jättekuk, men jag lyckas ändå med en hand föra tillbaka hans förhud och blotta hans stora blanka ollon, jag börjar slicka medans jag masserar hans pung och river honom lite försiktigt med naglarna, jag hör hur han stönar och sätter sin tunga hårt över min klitta och slickar hela vägen bak till stjärten, han gör så fem sex gånger,

– Din klitta är hård som en liten kuk säger han och suger in den i munnen.

Jag darrar under hans behandling och känner hur jag flödar av fittsaft, Tom slickar girigt i sig.

– Dina fittsafter smakar underbart.

Vi ställer oss upp, jag lutar mig mot deras matbord, Tom ställer sig bakom, och för in sin kuk mellan mina ben så den sticker fram så att jag ser den, jag tar min ena hand och smeker den samtidigt som jag gnider mig mot skaftet som blir helt blött av fittsaft, jag gnyr nu av kåthet att han ska knulla mig, och det gör han, hårt hårt stöter han upp kuken i mig och jag bara vrålar ut min kåthet, Toms kuk stöter in och ut ur min såphala fitta, han saktar ner på tempot och drar kuken mellan skinkorna och stannar till vid min stjärt, jag darrar till, han trycker sitt stora ollon mot mitt stjärthål och pressar lite.

– ohhh det spänner säger jag.
– vill du att jag ska sluta eller vill du ha min kuk i stjärten?
– Jag vill känna din kuk i stjärten men försiktigt den är ju så stor…

Han trycker lite till och drar sen ollonet ner mot min fitta och stöter in den en bit och drar ut den igen och för den till mitt stjärthål igen och pressar försiktigt mot muskeln. Jag bara stönar

– Tom, det gör ont men är jätteskönt samtidigt.

Tom smeker mina skinkor, nästan knådar dem samtidigt som jag har hans ollon mot ringmuskeln, jag pressar min rumpa mot honom och känner hur det spänner. Men helt plötsligt känner jag hans grova ollon och kukskaft glida upp i min stjärt, vilken känsla och jag bara skriker av vällust, och det gör Tom med.

– Åhhhh Felicia stönar han och sprutar min stjärt full med säd, han drar sakta ut sin kuk och jag känner hur kladdigt det blir mellan skinkorna och rinner ner längs benen .

– Kom säger Tom, vi går och duschar, min kuk behöver vila en liten stund.

Tom tar fram en handduk till mig och vi går in i badrummet.

– Tänk att klockan bara är lite över elva, säger han och startar duschen och hoppar in och sköljer sig, vi har hela natten på oss.

Jag ställer mig bakom honom och trycker mina bröst mot hans rygg när jag kramar honom och kan inte låta bli att föra ner min hand till hans skrev och smeka hans monsterkuk.

– Ja svarar jag, du kommer att skicka mig till himlen flera gånger i natt om du orkar.

Han ler och hans kuk sväller upp igen, det är en fantastisk syn att få se den svälla, jag tvålar in min kropp och sköljer av mig och säger att nu kan du kladda ner mig igen, hur mycket du vill.

– Du är den första kvinnan jag träffat som uppskattar stora mängder med sperma och jag älskar att få kladda med min sperma. Min lilla flicka du gör mig lycklig.
– Det är du som gör mig lycklig. Jag sätter mig på knä i duschen och greppar Toms kuk med bägge händer och börjar sakta runka honom och känner att den sväller upp och styvnar ytterligare, Tom stänger duschen, tar tag i mig och lyfter ut mig på badrumsmattan, vi dryper av vatten.

– Åhhh Felicia jag år så kåt på dig, jag vil bara stöta upp min kuk i dig och knulla dig hårt hårt, hårt tills jag sprutar dig full med sperma.

Jag glider runt till sittandes på alla fyra, särar på benen, svankar och vickar inbjudande på rumpan, vänder mig om och säger

– Knulla mig då, kör in din kuk i fittan och knulla mig hårt…

Mer hann jag inte säga förrän jag kände Toms kuk brutalt köras upp i min fitta, han formligen slog upp den i mig så jag höll på att trilla framåt varje gång han stötte in den i mig, jag var förlorad igen, jag bara skrek ut all min kåthet medans min fitta kramade Toms kuk. Han skrek han med och han var på väg att komma igen, så jag vände mig om och tog tag om hans kuk och riktade den mot min mun och gapade så stort jag kunde, Toms sperma pulserade ut och jag svalde så mycket jag kunde men hans sperma rann ur min mun och ner på brösten och magen

– Din knullfitta är underbar stönade Tom och gned sin kuk mot mina bröst och lekte med sin sperma, detta är livet, fortsatte han, att få knulla en sån ung och otroligt skön och trång fitta som din och sen få kladda med min varma säd.
– Du har den skönaste kuk jag nånsin haft i min fitta, svarade jag.

Vi torkade oss och flyttade oss in i sovrummet och la oss i sängen, Tom var trött och somnade nästan med en gång, jag låg vaken en stund och bara beundrade hans fantastiska kuk, som även i slappt tillstånd var enorm……och sen somnade även jag.

Ett par timmar senare vaknade jag till, Tom snarkade lite där han låg på rygg utan täcke, jag tände sänglampan och satte mig mellan hans ben, och tittade på hans kuk samtidigt som jag började smeka min fitta, jag ville ha hans kuk i mig igen, jag kände mig så otroligt grymt kåt, två fingrar i fittan och blicken fäst på Toms slappa monster och minnet av hur den känns i mig, jag böjde mig ner och kysste den, jag släppte min fitta och började sakta men beslutsamt smeka hans kuk, lyfte upp den så den vilade mot magen och slickade hans pung samtidigt som jag rörde min hand upp och ner längs kukskaftet, och minsann den började svälla, jag flämtade till fortfarande chockad av storleken.

Tom sov fortfarande, så jag flyttade mig uppåt och grenslade kuken och gled sakta ner över den, jag stönade högt av den otroliga känslan av jättekuk i fittan och började sakta rida honom medans jag knådade mina bröst och knep mig själv i vårtorna. Sakta reste jag mig upp så att bara ollonet var kvar i fittan, sen gled jag sakta ner igen och stönade högt varje gång hans kuk nådde min botten, jag darrade av kåtheten och den totala utfyllnaden av min fitta.

Jag savade ordentligt och kände mig kladdig av fittsaft, tog ner min hand och smekte hans kuk medans den gled ut och in i mig, jag slickade mina fingrar rena, hukade mig ner och slickade Tom på hans bröst och hals, och viskade stönande i hans öra

– Tom din kuk är stenhård och knullar min lilla flickfitta, min renrakade knullfitta, som älskar din kuk. Knulla min kukhungriga flickfitta nu, jag ska rida din kuk och få den att spruta mig full av knullsås, jag är din lilla knulldocka, en knulldocka som vill bli knullad ordentligt, jag älskar att vara snuskig med dig, jag blir så kåt när jag får kalla dig pappa, pappa knullkuk. Jag är din lilla slyna, din alldeles egna fitta som behöver din kuk och varma kuksås.

Jag var helt uppe i mitt snuskiga prat och märkte inte att Tom hade vaknat förrän jag kände hans händer på mina skinkor och hörde honom säga

– Felicia mitt lilla kukhungriga kåta fittluder du är verkligen en liten slyna som bjuder ut dig så här för pappa, men du ska få som du vill kåtfitta, jag ska bomba din fitta med min svullna kuk, jag ska spruta ner dig med knullsås. Jag ska använda dina hål lilla knulldocka.

– Åhhhh Tom fan va kåt du gör mig.
– Då du vill ha pappas kuk din lilla slinka? Då ska du få det ordentligt så det känns, sa Tom och välte av mig från hans mage, tryckte ner mig på rygg och la mina ben på sina axlar och bara pressade upp sin kuk brutalt hårt i fittan och pumpade på som en besatt.

– Är du nöjd nu fittslyna brölade han medans han knullade mig stenhårt, utan att vänta på svar på frågan fortsatte han

– Det får konsekvenser att väcka pappa så mitt i natten lilla fittan.

Jag bara skrek och stönade, jag blev snuskigt kåt av hans lite brutala sida, men jag älskade det. Helt plötsligt slutar Tom att knulla mig, drar ut kuken och låter den glida från stjärtskåran och upp på magen där han slår till min fitta med kuken, och glider sen ner igen, han stannar vid stjärten igen och pressar sitt ollon mot ringmuskeln.

– Gnugga din fitta medans jag knullar dig i stjärten, stönar Tom och pressar löngsamt upp sin kuk i min stjärt.

Jag gnuggar klittan med ena handen och pressar den andra handen mot fittöppningen och njuter.

Toms kuk rör sig i långsamma rörelser ut men pressar på när han trycker in den.

– Jag älskar att se dig smeka din fitta medans min kuk glider in och ut ur dig Felicia knullfitta, sa Tom och snart ska jag kladda ner dig fortsatte han. Jag ska smörja in din kropp med sperma och slicka dig ren, sen ska du slicka min kuk ren.

Tom tar tag om mina bröstvårtor och vrider dem lite mellan tumme och pekfinger. Det är smärtsamt skönt, och jag darrar av kåthet och börjar att komma igen, enormt och jag bara skriker ut min kåthet igen, jag känner hur Tom drar ut sin kuk ur stjärten och pressar upp den i min fitta som bara kramar hans kuk, han stöter upp den med all sin kraft så jag flyttas längre upp i sängen. Jag tittar upp på Tom där jag bara ligger och skriker av vällust i en andra orgasm. Tom ser mig djupt i ögonen och brölar rakt ut

– Pappas knullfitta ska få kuksås nu, jag ska kladda ner dig min lilla fitta, han drar ut kuken ur min fitta, drar tillbaka förbuden ända bak och bara sprejar ner mina bröst, samtidigt som sperman sprutar smörjer han mina bröst, han knådar ordentligt och smetar in min mage, daskar min fitta med ollonet medans det fortfarande kommer ut sperma, sen smörjer han runt i fittöppningen så hans kuk blir helt kladdig, böjer sig ner och slickar av min fitta medans jag smeker mina spermadränkta bröst.

Han flyttar sig så han står grensle över mig där jag ligger på rygg, sänker ner sin kladdiga kuk i höjd med min mun och jag börjar slicka den ren, jag slickar under pungen farligt nära hans stjärt och sen ända fram till ollonet, han darrar till när jag slickar ollonet och lite sperma glider ut och jag slickar girigt i mig. Han sänker ner den mot min fitta och glider in igen, det år så skönt. Han knullar mig långsamt, men bestämt, tittar mig djupt i ögonen och säger

– Jag vill inte sluta knulla din lilla trånga fitta, jag älskar din fitta runt min kuk, älskar att jag får säga snuskiga saker till dig lilla slyna, du är verkligen en knulldocka, en knullfitta…
– Din stora tjocka kåta knullkuk gör underverk i mitt knullhål, svarar jag medans jag gör motjuck när hans kuk tränger in, knulla mig nu och spruta allt i mig om du orkar en gång till.

Tom fortsätter stöta upp kuken i mig, jag reser mig upp så jag kan se när kuken glider in och ut ur mig, och blir jättekåt av synen, Tom stöter hårdare och snabbare, han flämtar och stelnar till och jag känner hans varma säd fylla mitt inre.

Tom böjer sig ner och kysser mig samtidigt som jag kommer igen. Jag för ner min ena hand till fittan och gnider in två fingrar med sperma och stoppar dem i Toms mun, han slickar av dem och kysser mig.

– Nu måste vi sova lite, sa Tom och vi lägger oss tätt omslingrade och somnar, jag har min ena hand på hans kuk och somnar berusad av kåthet och alkohol med ett leende på läpparna och kladdiga bröst.

På morgonen vaknar jag till doften av nybryggt kaffe, Toms säng är tom, jag smiter in i duschen, jag har dåligt samvete, jag skäms lite över allt som hände igår kväll, allt jag sa, och funderar på om jag ska berätta för min man eller inte.

Jag har varit otrogen för första gången under mitt äktenskap, och nu känns det lite pinsamt att se Tom i ögonen, tvålar mig och sköljer av mig, kliver ur duschen och torkar mig och funderar på hur jag ska smita iväg, öppnar toadörren och går ut i hallen där jag hade slitit av mig kläderna i gårkväll när jag var så berusad och kåt.

Just när jag står neråtböjd för att ta upp mina trosor känner jag något stort mot mina skinkor och en röst som säger

– God morgon min flicka.

Tom har smugit upp bakom mig och trycker sitt gigantiska organ mot min nakna stjärt och med ens är all pinsamhet och ångerfullhet som bortblåst. Jag lutar mig bakåt och känner Toms kuk tränga upp i mig.

– Åhhhhhh god morgon Tom, säger jag och tar stöd mott hatthyllan, medans hans kuk tränger sig upp i mig helt, jösses vad skönt det är. Jag stönar till Tom

-Mmmmm knulla mig.

Men han drar istället ut kuken, vänder mig om och tag tag om mina skinkor och lyfter upp mig i sin famn, och stöter in sin kuk igen. Och på det viset bär han ut mig i köket och lägger mig på köksbordet och fortsätter knulla mig långsamt.

– Jag är väldigt morgonkåt av mig, säger Tom, och nu när du ändå är här så ville jag ha din kåta trånga fitta till frukost. Och jag tror dessutom att du vill ha min kåta kuk
– Jaaa Tom det vill jag. Han stöter in kuken hårt och glider sakta tillbaka, det är så skönt, så otroligt skönt med detta monster i fittan så jag kommer med en gång, och bara stönar och skriker av kåthet.

Tom knullar mig hårt nu, och min fitta kramar hans kuk, och med ett kraftigt stön stannar Tom upp och bara fyller min fitta med sperma.

– Åhhh Felicia du är så skön, jag skulle vilja ha dig här hela dagen och natten och bara knulla dig, vi har så mycket att prova tillsammans.
– Jag önskar detsamma men jag måste nog ta mig hem till min man under dagen, men vi ses väl på jobb imorgon?
– Jag lovar att jag ska knulla dig på jobbet imorgon, så strunta i att ta på dig trosor då.

Vi sansade oss, åt en frukost innan vi kramades och skiljdes åt, och jag tog en taxi hem.

Detta var första (kanske sista) delen om mig. Gillar ni den och vill ha mer så kanske det blir en eller ett par fortsättningar där ni går veta allt som jag och Tom har provat under den tid vi har träffats.

Föregående Inlägg

Lydia på konferans

Nästa Inlägg

Socialtanten