Trekant

Nina är otrogen

– Slicka mig. Ja. Såååå!

Jag hörde de upphetsade orden från gillestugan och stannade till för att tjuvlyssna.

– Fler fingrar. Ett till!

Jag tyckte att det lät som min Nina men jag skrattade tyst för mig själv åt fyllehallucinationen när jag fortsatte in till festen i vardagsrummet. Jag och Nina var bjudna till Fredrik och Monica på en högst ordinär fest för en helt obekant kille i vårt kompisgäng. Han hette Tom, en elektriker som precis avslutat en period på en oljerigg i Nordsjön. Han var en två meter lång bjässe och uppenbarligen en riktig charmör för tjejerna glittrade i kapp genast han hukade sig in i villan på Skomakarvägen.

Jag skrattade återigen när jag lyfte Zeunerts Merke mot munnen och skålade med Fredrik tvärs över det stimmande vardagsrummet. Nina och jag hade inte haft sex på nära tre år. Jag vet, det var egentligen helt sjukt att vi fortfarande höll ihop men en kväll för tre år sedan, strax efter att vi hade flyttat ihop, sa Nina att det kändes så fel; att hennes sköte kändes som ett stort hål efter vi hade älskat. Jag som har en helt ordinär mandom kunde inte fatta vad hon menade men jag var aldrig påstridig efter det utan tänkte låta henne komma till mig när hon var redo. Nu hade det alltså gått tre år och man kunde utan att överdriva konstatera att det var en ren öken på den sexuella fronten. – Det är nåt psykiskt, säger kompisarna och jag håller med. Tyvärr tar det tvärstopp i diskussionerna när jag för ämnet på tal. Hon erkänner att nåt är fel och att sexlusten inte längre existerar. Nina är vacker. Har stora glittrande gröna ögon och en kropp som killar brukar vända sig om efter på stan. Brösten är stora och fylliga, midjan är smal och höften är så där lagom proportionerlig. Och av någon anledning klär hon sig ofta väldigt utmanande. Det är just det som är det jävliga. Att hon är så förbannat sexig.

– Ett sånt förbannat resursslöseri, brukar jag självömkande viska till mig själv stunder då jag betraktat henne i sängen innan vi pussat god natt.  – Ska du ha dig en virre till, ropade Fredrik över rummet för att överrösta musiken. Jag rycktes ur mina tankar och såg på hans utsträckta hand.

– Japp. Ge hit en rackare, sa jag och garvade.

Monica svepte förbi och gav mig en hastig kyss på kinden.

– Har Nina gått, undrade hon.
– Nä. Jag trodde hon satt och snackade med dig inne i köket, undslapp det mig förvånat.
– Nix. Senast jag såg henne stod hon och visade Tom hur man kan vissla genom en ihoprullad tunga.

Det var då jag förstod att det var Nina som ropat de där upphetsade orden inne i sovrummet. Först blev jag alldeles kall och sedan rosenrasande. Svartsjukan blandades med känslor som var så förvirrande att jag bara var tvungen att sätta mig. Festen fortsatte utan min medverkan. Jag bara satt där som ett jävla fån på en hård pall i hörnet av vardagsrummet och såg hur Fredrik och ytterligare fem grabbar försökte göra en fjollig Macarenaversion på golvet.

Så reste jag mig upp. Gled över golvet, över hallen och förbi de två sovrummen. Vid avsatsen till gillestugan stannade jag och lyssnade igen. Några stönanden hördes – den här gången från en man. Jag tog några försiktiga kliv nerför trappstegen och kikade ner runt hörnet. Där på en soffa satt Tom med byxorna vid anklarna och Nina stod på knä med den korta kjolen virad runt midjan och med trosorna om bara den ena vristen. Och hon sög på den största kuk jag någonsin har sett! Den var åtminstone 30 centimeter och när hon höll den vid roten med båda händerna stack den ändå ut ett par decimeter. Jag bara stod och gapade. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta när jag såg hennes läppar försökte sluta sig om det gigantiska ollonet.

Känslorna stormade inom mig. Jag var svartsjuk till vansinne men var samtidigt enormt upphetsad av att se min Nina, hon som i tre år vägrat mig sex, suga av en kille så här öppet. Jag såg hur hans fingrar letade sig till hennes sköte och hur hon stönade högt när han brutalt förde in ett finger i hennes fitta. Han knullade henne med sitt långfinger och jag kunde höra ända hit hur våt hon var. Det plaskade om henne och hon gnydde helt ogenerat. Så hade hon aldrig låtit när vi träffades och så här våt hade hon aldrig varit med mig.

– Ett finger till, hörde jag henne säga med grötig röst.

Hennes uppmanande befallning chockade mig, var det här verkligen samma Nina som alltid ville ha lyset släckt när vi älskade? Jag såg när han förde in sitt pekfinger och ringfinger. Lillfingret letade en plats och när han hade fyra av sina fingrar i hennes fitta började hon skaka. Hon släppte hans kuk med munnen och höll för sin mun i ett kvävt orgasmskrik. Jag backade lite bakom hörnet och kikade fram försiktigt. Jag ville inte att de skulle se mig av någon märklig anledning och trots den stormande svartsjukan hade jag fullt stånd under byxorna. Nina viskade något om att de skulle flytta sig någon annanstans. Han grymtade och de reste sig, rättade till kläderna och började gå åt mitt håll. Jag vände mig kvickt om och rusade kvickt upp de få stegen uppför gillestugan och minglade in bland de övriga festdeltagarna.

Någonstans långt borta, som i en dimma, hörde jag Fredrik fyllerusigt ropa mitt namn. I ögonvrån såg jag hur Nina och Tom hand i hand, högröda i ansiktet, smet ut i hallen, ytterdörren öppnades och stängdes. Jag kollade runt bland de övriga i rummet och kunde åtminstone se tre par stå och grovhångla. Var fan har jag hamnat nånstans? Twilight zone, hörde jag mig själv mumla och småsprang iväg mot dörren.

Det doftade nyutslagen hägg ute på gården. Bostadsområdet var tämligen glesbebyggt och alldeles bakom garaget bredde en stor mjuk björkskog ut sig. Och där, bakom en stor björk, såg jag skymten av ett springande par och jag styrde stegen åt det hållet. Jag fattade inte vad jag höll på med, men mitt i all svartsjuka ville jag se Nina ta emot hans kuk. Det var det enda jag hade i mitt huvud när jag småsnubblande följde efter. I en liten sänka ett par hundra meter in i skogen hörde jag ett fnitter. Och en mansröst som befallde. Jag smög mig fram och var bara några meter från en spritt språngande näck Nina. Hon hade bara sina svarta stayups och skor på sig och hennes tunga bröst gungade lockande när hon ivrigt föll ner på knä. Tom hade tagit fram sitt halvslakna monster och Nina började utan tvekan att slicka hans pung medan han lugnt förklarade hur duktig han tyckte att hon var.

Jag reste mig upp på knä för att se bättre. Hon gapade och försökte sluka hans mandom. Läpparna spändes runt hans ollon och det var med svårighet hon fick in den i munnen. Det var fan det värsta jag hade sett! Ollonet var stor som en knytnäve och det gjorde henne galen av kåthet. Jag drog av mig byxorna och började runka. Så här efteråt kan man nästan skratta åt det. Där stod jag och runkade åt min egen flickvän som hade sex med en helt okänd. Tom lyfte plötsligt upp henne och kysste henne passionerat. Hon besvarade kyssen och smekte samtidigt hans kuk medan han tog tag om hennes skinkor och lyfte. Jag förstod vad han tänkte göra, men insåg att det inte skulle fungera att sänka henne över jättepålen.

Hon kan inte ta emot en så stor. Det var helt enkelt omöjligt. Hon slog sina ben om hans midja och jag såg hur hennes safter runnit längs hennes lår. Hon var så kåt att hon gnydde när han snuddade hennes svullna blygdläppar med sin kuk. Det går inte, viskade jag och släppte min egen kuk.

Utan att tänka på vad jag höll på med hasade jag ner i sänkan och visade upp mig.

– Magnus?!

Nina vände sig om i Tom famn och såg skräckslagen ut. Hennes skuldmedvetna blick fick det att skära i mitt hjärta. Men jag log.

– Det är okej. Jag är svartsjuk så att jag håller på att dö, men fortsätt. Jag vill se det här.

Tom såg med febriga ögon först på mig, sen på Nina. Så ställde han ner henne på marken och hans fullväxta mandom vinglade fram och tillbaka som en egen varelse ut från hans kropp.

– Lägg dig ner, sa han till Nina som först kastade en blick på mig.
– Gör det, manade jag.

Hon lade sig på rygg och naglade fast hans mandom med sina ögon. Tom log mot mig, nästan hånfullt, när han slickade insidan av hennes lår hela vägen upp till hennes springa. Nina blundade och särade ännu mer på benen. Jag var så upphetsad av synen att jag var tvungen att bita mig i läppen. Tom slickade frenetiskt med tungspetsen över hennes klitoris och lirkade in ett finger i hennes dyblöta fitta. Två fingrar. Tre fingrar. När det fjärde fingret försvann gick Nina upp i brygga och skrek rakt ut. Hon märkte knappt att Tom försökte och lirkade även med tummen när hon skakade i skälvande orgasmer. Mitt hjärta bultade och jag bara gapade. Hans hela hand var inne i henne, rörde sig sakta fram och tillbaka. Hennes glänsande läppar var tänjda till bristningsgränsen och Nina njöt mer än hon någonsin hade njutit med mig. När orgasmen lagt sig tittade hon ner och såg vad han gjorde. Hon tittade på mig med kåtimmiga ögon och andades i korta, snabba andetag.

Tom backade sakta bakåt och reste sig på knä. Hans lem svajade gigantiskt och utan styrsel över hennes mage.

Den var så fascinerande stor att när jag såg på den fick det mig att tänka på hingsten som mormor och morfar hade en gång.  Jag minns första gången jag såg hästens kuk. Den var alldeles svart och växte, växte, växte där inne i hästhagen. En halvmeter lem dinglade under djuret och jag rodnade stort när storasyster kom upp bredvid mig.

– Vad tittar du på?

Jag bara stammade men kunde inte rå för att blicken sökte sig till lemmen som en fluga till en nattlampa. Syrran tittade också. I fem minuter stod vi där och jag såg att syrran var alldeles röd i ansiktet. Då var jag för liten för att förstå. I dag vet jag varför hon reagerade som hon gjorde och varför hon så snabbt försvann till det enda utedasset som fanns på gården.

Jag rycktes till vakenhet av tankarna när Tom ropade med mörk röst:

– Vill du se?!

Han stod fortfarande på knä mellan Ninas ben och runkade med långa drag. Jag nickade, drog av mig byxorna och gick fram med min, i jämförelse, minimala lem i handen. Nina andades fort. Jag vet inte om det var skräck jag såg i hennes ögon eller om det var ren och skär djurisk kåthet när Tom böjde ner sin trädgren och smekte hennes plaskvåta sköte med ollonet. Hon slickade sig om munnen, förde ner sin hand och smekte hans lem. Hennes fingrar lirkade mellan läpparna och som i slow motion såg jag hur hon metodiskt smörjde in hans ollon med sina egna safter. Så särade hon på benen. Hon var redo och hennes kropp darrade av kåthet. Tom höll ett fast tag om sin lem, smekte ännu en gång över hennes springa med toppen och manövrerade den försiktigt mellan hennes blygdläppar. Nina rullade med höften där hon låg och lyfte upp sig själv med hjälp av fötterna.

Ett högt ”ahaaaaaa” undslapp Ninas läppar när Tom ollon långsamt gled in i henne. Hon tog emot den största kuk jag sett och det var fortfarande bara en bråkdel som trängde in i henne. Sakta rörde han sig och lemmen försvann bit för bit. När den var halvvägs inne lutade han sig över henne på armar med svällande biceps och gav henne en het kyss. Hon besvarade den samtidigt som han började knulla i försiktiga drag.

Hennes blygdläppar var alldeles glänsande av hennes safter, uttänjda av hans grova lem och jag njöt på nåt märkligt sätt när jag ställde mig på knä och strök min kuk över Ninas kind. Hon tog den genast i sin mun och sög frenetiskt. Det var som om hon ville överföra den njutningsfulla smärtan hon kände till mig och jag såg fascinerat på när Tom knullade allt snabbare. Han kom aldrig längre än halvvägs, men hans lem glänste av hennes safter när den i allt snabbare takt pumpade i henne.

Nina stönade högt med min kuk i sin mun och Tom grymtade med svetten rinnande nerför ryggen. Hade jag vetat för tre timmar sedan att jag skulle köra en trekant med Nina i centrum så skulle jag aldrig för mitt liv ha trott på det. Nu knullade vi alla tre för brinnande livet. Jag kände hur det började rycka i pungen och Tom ögonbryn rynkades när han saktade ner och drog ut hela lemmen ur henne. Det smackade högt, nästan sugande, när Ninas sköte släppte taget. Hon viskade besviket, fortfarande med min kuk i munnen.

– Nej, fortsätt.

Tom runkade några drag och tryckte in den igen. Drog ut. Tryckte in. Nina släppte taget om mig och började andades hastigare. Hon började smeka sig själv och kände med fingertopparna hur Tom oupphörligen, och retsamt, tryckte in ollonet. Drog ut. Tryckte in. I några få sekunder trodde jag att hon hade svimmat. Då pressade Tom in sin trädstam så långt han förmådde och Nina skrek ett gällt skrik som ekade mellan sommarnattens vajande björkar. Hon skakade okontrollerat och sa, som i ett mantra.

– ÅÅh gud, åh gud åh gud…

Tom log mot mig för första gången och drog återigen ut hela sin lem ur Ninas sköte. Han var svettig om hela kroppen och hans lem ryckte oroväckande.

– Var vill du ha satsen, viskade han till Nina.

Hon öppnade sina ögon, fortfarande dimmig, och hasade sig upp i sittande ställning. Så slöt hon båda sina händer om hans lem och började ivrigt suga. Hennes hår låg i svettiga strimmor över hennes panna och hon smackade ljudligt när hon trängde in hans ollon i sin mun. Tom tittade upp i himlen. Rörde sin höft och stönade.

– Så ja. Snart. Nuuu…

Nina backade en bit och fick en massiv flodvåg av varm sperma rakt på kinden. Om hans kuk var stor så var hans spermasats enorm.

Hon riktade strålen mot munnen och svalde sprut efter sprut. Återigen chockades jag över hennes tilltag. Hon hatade sperma och här svalde hon begärligt hans hårda kaskader som aldrig verkade ta slut. Hennes välsminkade söta ansikte blev totalt nersprutat och hon var otroligt porrig med all sperman över sig.

När hans lem började slakna stoppade hon in den i munnen och sög njutningsfullt medan hon sneglade på mig och min normalstora kuk. Hon började runka mig medan hon sög Tom. Så släppte hon honom och svalde hela min kuk – ner i halsen – i ett enda slag. Hon hade aldrig svalt hela mig?! Det tog bara några sekunder innan även jag kom i en våg av mörka orgasmvrål.

Och hon svalde mina sprut! Hennes ögon blixtrade av lust.

Föregående Inlägg

Cykelturen

Nästa Inlägg

Min spermakåta flickvän