Hetero / Straight

Monica kommer förbi…

Trots att Monica hade flyttat från byn vid sin skilsmässa brukade hon besöka oss någon gång i månaden. Första tiden t.o.m. oftare eftersom hon behövde någon att prata med och att få lite stöd.

Nu hade det gått något år och hon hade börjat få ordning på sitt och inte minst barnens liv, hade hittat nya vänner och fått ett bra jobb som tog mycket tid så ibland brukade barnen komma till oss för att sova över.

Barn och barn förresten, Linda hade fyllt 14 år och Lisette var 9.

Sent en lördag ringde Monica, hon behövde jobba över natten och undrade om barnen kunde komma till oss med så kort varsel. Självklart ställde vi upp, av olika omständigheter fick de stanna kvar ända till söndagskvällen då vi skjutsade hem dem. Monica var naturligtvis tacksam.

På tisdagen arbetade jag hemifrån, en förmån jag har och som jag nyttjar då och då. Klockan var väl åtta på morgonen och jag hade precis stigit ur duschen när det ringde på dörren.

Jag svepte snabbt på mig min badrock och öppnade dörren.

– Hej! Jag tänkte bara lämna en chokladlåda som tack för hjälpen. Jag tänkte lägga den i brevlådan men så såg jag att det lyste.

Det var Monica som var på väg upp till en mässa i Jönköping.

– Vad trevligt, sa jag. Kom in. Jag ska precis dricka morgonkaffe. Det räcker till dig med om du vill ha en kopp.
– Gärna, då behöver jag inte fika längs vägen sen.

Hon klev in och jag dukade fram lite frukost till oss. Vi åt och pratade som vanligt, Monica är en väldigt öppen och “lättpratad” tjej. Även om det skiljer några år mellan oss, hon är 47 och jag 35, har vi många gemensamma intressen och värderingar. Jag reste mig för att hämta lite mer kaffe då det som inte får hända hände. När jag reste mig från köksoffan fastnade morgonrocken i en av knopparna på soffan. Skärpet slets bort och morgonrocken fläktes upp. Då jag ofta bara sveper om mig morgonrocken efter en dusch hade jag inte tänkt på att “komplettera” min klädsel när Monica kom.

Naturligtvis hade hon också blicken riktad på mig när det hände så hon kunde inte undgå att se min nyrakade kuk.

– Hjälp, en blottare! halvskrek hon på skoj. Eller rättare sagt, äntligen en blottare, fortsatte hon och skrattade under det att jag fumligt försökte rätta till min klädsel.

Rodnande bad jag henne om ursäkt och hällde upp mer kaffe.

– Jag tror heller inte att du gjorde det med vilje, svarade Monica. Förresten har jag sett nakna karlar förr. Även om det var ett tag sen sist.

– Vad menar du med det, frågade jag nyfiket.
– Det är en lång historia, började hon.

Sen berättade hon en om del problem hon haft sedan skilsmässan.

– Fast mycket av det här har du ju hört förr. Så därför, för att gå rakt på sak, jag har inte haft någon kille i sängen sen jag flyttade från Lelle.

Samtalet fortsatte en stund sedan hämtade jag åter mer kaffe. När jag kom tillbaka till bordet kände jag plötsligt en hand runt min kuk.

– Förlåt om jag besvärar dej nu,sa hon, men den här gången vill jag ha mjölk till kaffet.

Monica såg på mig med sina klarblå ögon under det att hon sakta runkade min kuk samtidigt som hon drog isär morgonrocken. Visst har jag många gånger fantiserat om att få knulla med henne men jag har aldrig trott att det ens var lönt att försöka. Hon skulle aldrig hoppa i säng med en gift man. Trodde jag. Jag reste mig för att få av morgonrocken. Monica tog då den halvstyva kuken i sin mun och började suga upp den. Mjuk och hårt om vartannat, snart stod den som ett spett rakt upp.

– Mmm, mmm, hörde jag henne gny när hon utan att hålla i kuken sög mig samtidigt som hon tog av sin blus.

Hon hade ingen BH under och jag började smeka hennes fylliga välformade men något hängande bröst. Vårtorna, som var som små hallon, styvnade snabbt under min behandling. Med visst sjå lyckades hon kasa upp sin tajta knälånga kjol så att hon kunde kränga av sig sina trosor. Jag kunde snabbt konstatera att hon hade en välrakad fitta som redan började var fuktig.

– Jag hade nästan glömt hur gott det är att suga kuk.

Hon satt kvar på köksstolen och fortsatte att suga i ett snabbt tempo. Jag stod upp och småknullade hennes mun och beskådade samtidigt hur hon med högra handen fingerpullade sig själv. Hon knullade sin fitta med två fingrar, hela tiden hördes ett skönt sörplande och plaskande ljud som ett bevis på att hon var rejält våt.

Vi bytte plats, jag satte mig på stolen och utforskade hennes underbara kropp. Jag snurrade på henne så att hon stod med baken mot mig. Eftersom hon fortfarande hade sin högklackade pumps på sig blev hennes höjd perfekt när jag långsamt tvingade fram henne över köksbordet. Jag såp hur hennes söta lilla fitta kom fram mellan hennes skinkor och jag kunde inte hålla mig. Jag började slicka henne där hon stod. Hon särade benen kraftigt och jag kunde ibland se att det kom små droppar från fittan som föll mot golvet, så kåt var hon. Undra på det, inte knullat på över ett år.

– Nu vill jag ha din stora kuk i mej, sa hon och satte sig ner på kuken som med visst motstånd gled in i hennes trånga sköna knullhål.

Hon började att rida lite sakta men ökade snabbt tempot och andades häftigare och häftigare. Efter en liten stund kom först ett litet skrik, sedan började hon skaka och jag kände fittan krama hårdare runt min kuk. Sen gjorde hon ett par kraftiga juck och började skrika rakt ut av glädje.

– Jaa, mer, det går för mej, nuuu, åhhh, åhhh, äntligen, jag kommer, aaaahhh, iiiiiiiiiiiiiiiiii.

Det sista var ett skrik som påminde om småtjejer på en skolgård, högt och ihärdigt, det skar i öronen. Precis när hon slutat skrika fortsatte hon sin snabba ritt, jag kände den välbekanta känslan och fick fram ett par varningens ord.

– Det går snart för mig, Monica. Kan jag spruta i dig?
– Vänta… håll dig… det går för mej igen skrek hon och kom åter i en en ganska kraftig orgasm.

Vi satt kvar så och hon började kyssa mig häftigt.

– Tack för att du väntade. Det var så jäkla länge sen jag hade en kuk att leka med, jag vill att du knullar mig mer, sa hon.

Hela tiden var kuken kvar i henne och hon roterade med sitt underliv för att hetsa mig. Plötsligt klev hon av, satte sig på knä på golvet och började suga.

– Mmm, jag älskar smaken av kuk och fitta, sa hon. En härlig blandning.

Vi gick in i sovrummet för att fortsätta. Hon såg att vi hade tv i sovrummet och undrade om jag inte hade någon porrfilm vi kunde se på.

– Jag älskar att se andra när andra knullar, speciellt när jag pullar mej själv.

Hon ställde sig på alla fyra i sängen och började smeka sin rakade fitta för mig. Jag fick snabbt fram en porris, sedan ställde jag mig och runkade så att hon såg det. På filmen började två tjejer leka med varandra. Monica lade sig på rygg och drog upp sina särade ben så mycket hon kunde mot huvudet.

– Slicka min fitta nu, precis som hon gör på filmen, jag älskar att bli slickad.

Jag lade mig tillrätta och började försiktigt att slicka henne. Monica stönade och njöt och försökte hela tiden berätta vad som hände på filmen.

– Nu stoppar hon in två fingrar i fittan, gör det på mej också. Slicka fortare, precis som på filmen. Knulla mig med fingrarna.

Hon tystnade och bad mig se på filmen.

– Jag vill att du provar det mej.

På filmen såg jag hur den ena tjejen hade fått in hela handen i den andras fitta, fistfucking alltså.

– Vill du verkligen det? Jag tror inte att din fitta klarar det.

Monicas svar kom lika snabbt som överraskande.

– Det tror jag, den klarade det för någon månad sen.
– Vadå, du hade ju inte knullat på över ett år sa du ju!

– Det sa jag inte, jag sa att jag inte hade haft någon KILLE i sängen. Hon log undvikande mot mig.

– Så du menar alltså att..
– Ja, slickat fitta har jag ju gjort.

Hon drog med handen över sin våta rakade fitta och slickade sen av fingrarna ett och ett.

– Mmmm, vill du fortsätta nu?

Hon drog åter upp sina särade ben, vi spolade tillbaka till fistscenen. Försiktigt började jag tränga in min hand i henne, först två fingrar, sedan tre, fyra och..försiktigt lirkade jag in handen bit för bit. Emellanåt stannade jag upp och lät hennes fitta töjas ut försiktigt. Till sist fick jag till både hennes och min glädje in handen. Jag började med att bara vrida den runt i hennes inre, det var en märklig känsla som är svår att beskriva. Sedan juckade jag försiktigt med hela armen, det var en skön syn när handen begravdes i hennes plaskvåta fitta, armen slutade vid handleden.

Fortfarande med handen inne i sig vände Monica sig försiktigt och ställde sig på alla fyra med baken mot mej.

– Fista mig nu hårt tills det går för mej, jag vill komma på din hand.

Sagt och gjort jag började jucka fortare och fortare. Samtidigt runkade jag mej själv med den andra handen. Hela tiden kunde jag känna hennes fitta som kramade min hand. Monicas stönanden blev allt kraftigare och snart upprepades hennes tidigare orgasm. Först ett litet kort skrik, sedan skakningarna och fittan som kramade runt min hand så att det nästan smärtade. Och till sist kom skriket.

Denna gången var det inga ord. Hon bara skrek sitt gälla höga iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii…

Samtidigt kände jag små strålar som sprutade ut ur fittan, de träffade min arm och min mage. Det var 5-6 stycken kraftiga strålar, det påminde nästan om en kuk som sprutade. Jag blev oerhört kåt av detta skådespel.

När hon hade lugnat ner sig något drog jag ut handen och stötte i stället in kuken i henne och juckade. Jag knullade henne som en galning och lät henne verkligen få känna min kuk. Jag tryckte upp hennes ben så långt det gick mot hennes egna axlar. Fittan öppnade sig som en tunnel och kuken kunde lätt köras hela vägen in. Min hand hade knullat upp henne rejält och hon var inte lika trång längre. Kuken kasade mest runt i hennes plaskblöta fitta.

Efter en liten stund drog jag mig ur och bad henne suga av mig. Hon var inte sen att vända sig om, ta kuken i sin mun och sätta i gång. Ganska snabbt kände jag att det var på gång.

Hon tog ut kuken, öppnade sin mun och runkade fram mig till att släppa min sats rakt in i hennes ansikte och väntande mun. Den varma sperman flödade över hennes läppar, näsa och kinder. Det kom i munnen och rann ut ur hennes mungipor och droppade ner på brösten som hon genast smorde in med sperman.

När vi hade lugnat ner oss en stund frågade jag henne:

– Vad var det som hände när det gick för dig.
– Vadå hände, det var så jävla skönt att jag bara skrek, jag var helt borta.
– Jo, men det som sprutade ur dig då. Jag visade henne saften som träffat på min mage och armar.

Hon kunde inte låta bli att smaka.

– Vet inte, sa hon. Jag har aldrig förr känt en sådan orgasm eller märkt att det sprutat ur fittan. Men det smakar som fitta ialla fall.

Jag funderade på om det var kramper som tvingade upp ett sådant tryck att hennes safter pressades ut. Eller var det en s.k. fontänorgasm? Jag vet inte, men häftigt var det

Efter dusch och påklädning satte vi oss åter i köket och slutförde vår fika.

Monica ska komma förbi igen och hälsa på…

Föregående Inlägg

Afterwork

Nästa Inlägg

Stjärnskådning