HS / BS

Mirella förlorar oskulden

Jag heter Mirella och är en tjej på 22 år. Jag kommer ursprungligen från Mellanöstern men är född och uppvuxen i Sverige. På grund av min härkomst så är min familj ganska hårda när det kommer till sex och killar. De menar på att om jag ska skaffa någon så är det också honom jag ska gifta mig med. Detta hade lett till att jag fortfarande var oskuld vid 22-års ålder.

För några veckor sedan hände dock någonting fantastiskt som jag aldrig kommer glömma.

Jag åkte med mina tjejkompisar, som bestod av några kusiner och några väldigt bra vänner, till en lokal fotbollsarena för att titta på lite fotboll med ett lag i en lägre division. Anledningen till att vi tittade på just det laget var för att nästintill alla personer i och omkring laget hade samma ursprung som jag och mina vänner, så därför kände nästan alla varandra. Efter en dryg halvtimmes slötittande där vi snarare skvallrade om allt mellan himmel och jord istället för att titta på själva matchen så blev jag törstig.

– Jag kommer snart, ska bara köpa en dricka, sa jag till mina vänner innan jag gick mot den lilla kiosken i anslutning till arenan.

Utseendemässigt är jag enligt många väldigt vacker. Jag är ganska kort och har långt svart hår. Min hudton är lite mörkare och mina ögon, som jag ofta fått beröm för, är bruna. Mitt ansikte är enligt de flesta naturligt vackert och många av mina tjejkompisar berömmer mig för mina ögon och läppar. Kroppsmässigt är det inte lika roligt då jag knappt har fått några bröst än. De har börjat växa lite men de är nästintill obefintliga. Min rumpa däremot är jag extremt stolt över. Den är rund och fast, och jag märker hur de flesta killarna tittar efter den när jag går förbi.

När jag kom fram till kiosken upptäckte jag att det stod en yngre tjej som jobbade i kiosken. Jag hade aldrig sett henne förut men jag slogs direkt av hennes leende.

– Hej!, sa hon och sprack ut i det mest underbara leendet som jag nånsin hade sett.
– Öh, jag tar en Cola Zero, svarade jag med darrig röst.

Hon vände sig om för att gå mot kylen och hämta en Cola Zero och jag kunde inte göra annat än att titta på hennes välformade rumpa i de där åtsittande jeansen. Hon var några år yngre mig men var lika lång som mig.

– Det blir tio kronor, säger hon.

Jag ger henne en tjuga och när hon ska ta emot den så vidrör våra händer varandras. Vi både tittar på varandra i mindre än en sekund innan hon tar emot tjugan och lägger den i kassan samtidigt som hon ger mig en tia tillbaka.

Jag tar colan och går tillbaka mot mina tjejkompisar. Jag hade aldrig upplevt den här känslan förut. Jag var alldeles knäsvag. Jag var ju inte ens intresserad av tjejer, men den här unga tjejen gjorde mig nervös. Sen undrade jag även vad den där blicken när hon skulle ta emot pengarna betydde.

Resten av matchen gick utan att jag varken såg på matchen eller snackade med mina kompisar. Det enda jag kunde tänka på var den där tjejen. Varje minut vände jag mig mot kiosken och såg henne stå där. Hon hade en läderjacka där och om man ser till konturerna under sa hade hon större bröst än mig, trots att han var några år yngre. Tre-fyra gånger när jag tittade mot kiosken så upptäckte jag att hon tittade mot mitt håll. När jag såg detta så vände jag snabbt bort blicken och hoppades att hon inte såg att jag glodde på henne.

Matchen tog slut och vårt lag vann med 5-2. Jag och mina tjejkompisar var på väg mot utgången när jag såg tjejen igen. Jag gick med raskare steg mot utgången när jag plötsligt tappade min mobil i marken.

– Fan, tänkte jag för mig själv.

Jag böjde mig för att ta upp den samtidigt som människor går förbi runt omkring mig för att gå hem. Jag reser mig upp och ser att man familj: pappa, mamma och lillasyster fortfarande är kvar på arenan. Istället för att åka hem med mina kompisar så beslutar jag mig för att stanna här, bara för att kunna få titta på tjejen i någon minut till.

– Ni kan åka utan mig, jag åker hem med föräldrarna, skrek jag efter mina kompisar.

Idrottsplatsen var nästan tom och mina föräldrar tycktes aldrig komma iväg. De stod och pratade med en man och kvinna i deras ålder som jag aldrig hade sett förut. Jag började bli lite frustrerad men så fort min blick fastnade på tjejen, som nu stod och plockade undan i kiosken, så blev jag alldeles knäsvag. Det var något speciellt med henne. Det var inte bara hennes leende och hennes fasta rumpa. Henne ögon glittrade mystiskt och det kändes som att hon gav mig blickar lika ofta som jag gav henne.

När mina föräldrar äntligen var på väg att gå så anslöt sig tjejen till samtalet mellan mina föräldrar och det andra paret. Det visade sig att det andra paret var hennes föräldrar och att de väntade på henne. De hade nyligen flyttat hit och hade inte lärt känna så många personer ännu.

– Mirella, vi åker hem till oss på fika. Kan du stanna här med Gabriella och hjälpa henne plocka undan lite i kiosken, sa min mamma och pekade på tjejen.
– Visst, svarade jag med darrig röst.

Både mina föräldrar och hennes begav sig mot utgången. Kvar stod jag och tjejen som tydligen hette Gabriella.

– Hej, jag är Gabriella, sa tjejen och sträckte ut en hand.
– Jag heter Mirella, svarade jag och tog hennes hand.

Det gick en elektrisk stöt när vår händer möttes, men jag drog snabbt tillbaka min hand och vände blicken ner i marken. Några äldre män som jag kände stod fortfarande och donade med grillen och försökte rengöra den.

– Ska vi gå runt planen och plocka bort allt skräp, frågade Gabriella.
– Okej, det kan vi göra.
– Vad ska du göra sen, frågade Gabriella återigen.
– Vi kan dra hem till mig om du vill, dina föräldrar är ju ändå hemma hos oss, sa jag.

Vi var halvvägs runt planen och hade plockat lite skräp i några hinkar.

– Jag är 22, hur gammal är du, fick jag ur mig.
– Jag är 16, varför undrar du?
– Undrade bara om du gick på gymnasiet eller högskolan.
– Jaha, nej, jag går fortfarande på gymnasiet. Jag pluggar samhäll. Du då?
– Jag går på högskolan och pluggar till förskolelärare, svarade jag.
– Vad roligt, tycker du om det? Jag har också tänkt på att plugga vidare, men jag vet fortfarande inte till vad.
– Det duger väl. Bara jag blir klar med utbildningen snart och kan börja jobba.

Under hela samtalet gick vi runt planen och kom fram till andra sidan. Där fanns det en läktare gjord av plåt där nästan ingen satt under matcherna. När vi kom fram dit så hade vi plockat upp nästan allt skräp som vi hittade. Vi var nu bakom plåtläktaren och ingen kunde se oss.

– När flyttade ni hit, frågade jag samtidigt som jag iakttog Gabriella och hennes mjuka ansiktsdrag.
– Ungefär en månad sedan. Jag har haft ganska tråkigt hittills då jag inte känner så många, men jag hoppas komma in i det snart, svarade Gabriella.

Jag tittade intensivt på henne och jag svalde innan jag ställde nästa fråga:

– Har du en kille?
– Nej, mina föräldrar är stränga. Jag får knappt hänga med killkompisar, och jag får absolut inte skaffa någon om jag inte ska gifta mig med honom.
– Samma för mig, svarade jag. Jag har aldrig haft en kille.
– Inte jag heller, svarade Gabriella.
– Har du haft sex någon gång då?, frågade hon mig.
– Nej, svarade jag samtidigt som jag tittade ner i backen. Inte med någon annan i alla fall, fnissade jag.
– Hur ofta brukar du leka med dig själv?, frågade Gabriella.
– Minst en gång per dag, oftast i duschen. Du då?
– Samma, men jag brukar göra det i sängen innan jag lägger mig. Jag har ett gosedjur som jag brukar gnida mig mot och det gör det hela skönare, svarade Gabriella med ett leende på sina läppar.
– Det brukar ta väldigt lång tid för mig att komma, hur lång tid tar det för dig?, frågade jag henne.
– Några minuter. Gosedjuret hjälper verkligen, men jag brukar även stoppa in ett finger i det andra hålet, sa Gabriella utan att skämmas.

Jag blev helt paff. Bara tanke på att denna skönhet framför mig brukar onanera med ett finger i sin anal gjorde mig helt galet kåt.

Jag märkte att trots att ämnet var så pass känsligt, speciellt med tanke på att vi kommer från Mellanöstern, så var det förvånansvärt avslappnat att prata med Gabriella, trots att hon var sex år yngre än mig. Jag kände mig glad när jag stod bredvid henne. Hon var helt fantastisk och redan nu var jag plaskvåt där nere. Hon gjorde mig knäsvag och hur kåt som helst, men om det kom ut att jag tände på tjejer så skulle det vara katastrof för mig och min familj. Detsamma gällde Gabriella och hennes familj.

Jag fick bara upp hjärnbilder på hur hon pullade sig själv med ett finger i röven och med ett gosedjur mellan benen.  Hur hon stönade och frustade när hon kom. Men jag var inte ens säker på att hon kände samma sak för mig som jag gjorde för henne. Hon kanske bara var ute efter en vän att hänga med.

Jag plockade fram min mobil för att se vad klockan var när jag upptäckte att Gabriella stod endast några decimeter från mig. Jag kunde känna hennes underbara doft. Hon hade en fantastisk parfym på sig.

– Vill du att jag ska visa dig, frågade hon.

Jag tittade konstigt på henne.

– Visa mig vad?
– Hur du ska jobba med fingrarna för att komma fortare, svarade Gabriella.

Jag bara tittade på henne med uppspärrade ögon. Tjejen var 16 år gammal men skämdes inte för något.

– Tänk om någon får reda på det?
– Jag kommer absolut inte säga till någon, kommer du?, frågade hon mig samtidigt som hon kom ännu närmare.
– Nej, jag lovar, svarade jag.

Jag hann knappt få orden ur min mun förrän jag kände hennes läppar mot mina. Jag visste att jag hade stora inbjudande läppar och det märktes att Gabriella gillade att kyssa mig. Vi hånglade bakom plåtläktaren i ungefär tio minuter. Under den tio minuterna så var jag i himmelriket. Jag stod här med en 16-årig tjej och upplevde min första kyss. Dessutom med en tjej. Den var fantastisk.

Det var mycket tunga inblandad och jag ville absolut inte att det skulle ta slut. Jag ville att det skulle fortsatte hela eftermiddagen. Efter tio minuters otroligt kyssande där vi höll varandra i varandras famn så märkte jag att hon började knäppa upp mina jeans. När hon fick upp den översta knappen och samtidigt drog ner gylfen så stoppade hon ivrigt ner sin hand i mina stringtrosor.

När hon upptäckte hur våt jag var där nere så slutade hon kyssa mig och tittade mig i ögonen och gav mig det mest fantastiska leendet som jag någonsin hade sett. Det var första gången som någon rörde min fitta och det kändes underbart. Hon arbetade ivrigt med sina fingrar runt min klitoris.

– Åh, Gabriella. Fan vad skönt det är. Sluta inte, stönade jag fram med visst besvär.

Hon knuffade mig bakåt mot plåtläktaren så att jag stod med ryggen mot läktaren. Hennes hand lekte fortfarande med min klitta och jag kände att jag var på väg att komma.

– Gabriella. Sluta inte gumman. Åhhh…. Jag kommer snart. Lite till.

Hennes fingrar jobbade i allt högre takt och innan jag visste ordet av så svartnade det för mina ögon. Orgasmen kom och jag skadade och stönade ut den. Den var den starkaste jag nånsin upplevt. Jag lutade mig fram och vilade mitt huvud på hennes axel.

– Hur kändes det, gumman?, frågade Gabriella.
– Fantastiskt, svarade jag samtidigt som jag kysste henne.

Hon tog tag i mina armar och lyfte dem upp i luften. Hon tog av mig min kofta och nu stod jag där i uppknäppta byxor och med endast ett linne på överkroppen.

– Tänk om någon ser oss?
– Ingen är här nu, alla har gått hem, sa Gabriella.

Hon tog av mig linnet och nu stod jag med helt bar överkropp. Mina mörka bröstvårtor var styva, och mina bröst, som jag annars inte var stolt över, var helt blottade. Gabriella böjde sig ner och tog min högra bröstvårta i munnen. Sög och nafsade på den.

– Åhhh… så underbart skönt, stönade jag.

Jag tog hennes huvud och knuffade henne neråt. Hon slickade först min andra bröstvårta innan hon jobbade sig neråt. Först slickade hon varje centimeter av magen, där speciellt naveln fick sig en behandling. Sedan kom hon till låren. Nu var mina jeans och trosor helt nerdragna och jag var nästan helt naken. Bara mina vita Converse var kvar på fötterna.

Jag kände hennes andedräkt mot min fitta. Hon sträckte sakta ut tungan och vidrörde min klitoris. Hon tog samtidigt ett finger och stoppade in i mig.

– Åhhhh, jaaaaa Gabriella. Fyfan vad jag älskar dig.

Efter några minuters slickande och fingrande från hennes sida så vände hon mig om så att min rumpa var blottad. Jag var stolt över min perfekta rumpa, och det märktes att Gabriella även hon tyckte om den. Hon bet i min ena skinka lite försiktigt och gav mig en smäll på den andra. Det gjorde mig ännu kåtare. Hon särade på mina skinkor och hennes tunga hittade mitt rövhål. Jag böjde mig fram så att hon fick en ännu bättre överblick.

Sen började hon slicka mig i baken. I fem minuters tid stönade jag och nämnde Guds namn flera gånger. Jag kunde inte behärska mig. I det här ögonblicket brydde jag mig inte om någon kom på oss. Jag ville bara vara med Gabriella och älska med henne. Jag höll på att kli kär i den här 16-åringen. Samtidigt som hon slickade mitt rövhål så körde hon ett finger ut och in i min fitta. Sedan tog hon ut fingret ur min fitta och stoppade bryskt in det i min anal.

– Åhhhhhh, stönade jag innan det svartnade för andra gången.

Hon reste sig upp och sträckte sina fingrar som hade varit inuti mig mot min mun. Jag tog dem ivrigt i munnen och slickade dem rena. Det smakade otroligt gott. Jag hade just smakat min egen fittsaft och jag hade älskat det.

Vi stod nu återigen och kysstes. Jag hade endast mina skor på mig medan hon var fullt påklädd. Hon tog tag i min rumpa och klämde på den. Hon gav den några smällar och jag stönade för varje gång hon slog till den. Vi kysstes så i några minuter och hon lekte hela tiden med mina skinkor. Hon klämde, smiskade och till och med stoppade in ett finger i rumpan på mig medan vi kysstes.
Jag avslutade kyssen och tittade på henne.

– Nu ska du få njuta, älskling, sa jag och började ta av hennes läderjacka och tröja som hon hade under.

Till slut var hon naken på överkroppen och jag kunde inte sluta stirra på hennes fasta bröst. De var aningen större än mina men samtidigt var de så ofantligt inbjudande och fantastiska. Jag böjde mig snabbt ner och tog det ena bröstet i min mun samtidigt som jag klämde på det andra. Jag sög, slickade och nafsade i bröstvårta. Det märktes att Gabriella njöt av det. Efter att det andra bröstet fått samma behandling så började jag arbeta mig neråt.

Jag stannade till vid hennes navel som hon hade gjort på mig. Hon hade dock en sjukt sexig navelpiercing som hängde ner mot hennes fitta. Jag lekte lite med naveln och piercingen med min tunga innan jag började knäppa upp hennes tajta, ljusa jeans. Jag visste att hon hade en välformad rumpa för det hade jag sett i kiosken. Jag bokstavligt talat slet av henne jeansen och jag märkte att hon inte hade några trosor under.

– Vilken liten buse du är, sa jag medan jag tittade upp mot henne.

Hon svarade med ett leende och med att blinka med ögat.

Jag böjde snabbt huvudet neråt och slickade ivrigt hennes fitta. Jag var oerfaren och hade aldrig gjort det här förutom, men Gabriella njöt av min behandling. Samtidigt som jag slickade letade sig mitt finger till hennes rövhål. Jag masserade runt hennes rosett lite innan jag stoppade in mitt finger.

– Åhhhhhh, Guuuuuuud, stönade hon fram.

Jag märkte att det gick för henne men jag fortsatte att slicka henne samtidigt som jag förde fingret in och ut ur hennes rövhål. Efter ännu en kvart kom hon för andra gången. En dusch av fittsaft sprutade över mitt ansikte och jag älskade känslan. Den lilla slinkan fick en fontänorgasm. Rakt i min mun och mitt ansikte.

Jag reste mig upp. Min akinder kändes våta av henens orgasm. Hon gav mig en kyss där hon lekte med sin tunga runt mitt ansikte för att slicka i sig sina fittsafter.

Vi plockade tog på oss kläderna och började sakta gå hemåt mig. Efter ett tag tog hon min hand och jag vände mig om mot henne. Jag gav henne en kyss trots att jag visste att någon kunde se oss. Hon kysste tillbaka. Vi gick hand i hand ändå tills att vi kom fram till mitt hus. Vi klev in och möttes av våra respektive föräldrar.

– Varför tog det sån tid, frågade min pappa.
– Vi hade mycket att göra, svarade vi kör med ett leende på läpparna samtidigt som vi gick upp till mitt rum.

Jag låste dörren efter mig och jag visste att det här skulle bli början på en lång vänskap.

Det finns inga Kommentarer än

Skriv en kommentar

Föregående Inlägg

Svärdottern

Nästa Inlägg

Yogainstruktören