Hetero / Straight

Min systers väninna

Det var en helt vanlig fredagskväll, trött och sliten efter en hård veckas arbete. Jag somnade på soffan framför TV:n. Vaknade till vid tre på natten av att telefonen ringde, sömndrucken svarade jag, det var min lillasyster som ringde för att fråga om hon kunde få skjuts hem från krogen då hon inte kunde få tag i någon taxi.

Som den gode brodern jag är så lovade jag att plocka upp henne på 20 minuter. Nyvaken och frusen startade jag min bil och tog sikte på adressen jag fått. Väl framme såg jag se min syster stå och huttra tillsammans med sin bästa väninna Laila.

-Laila undrar om hon också kan få skjuts hem? frågar min syster när hon kliver in i bilen.
-Javisst, svarar jag och låter dem ta plats i bilen.

Laila har vuxit till sig bra, jag har känt henne sedan hon var ungefär 10 år och började umgås med min syster, nu åtta år senare har hon utvecklats till en riktigt sexig liten kvinna. Mörk, med nästan svarta ögon, sexig rumpa, C-kupa, ett riktigt kap för vilken kille som helst i hennes ålder. Jag hade adlig tidigare reagerat över hennes utseende innan den kvällen. Jag är trots allt 12 år äldre.

Efter att ha släppt av min syster hos sig, frågade jag Laila vart hon ville åka, hon gav mig en adress på andra sidan staden. Jag lade i växeln på min pick up och rullade ut på de tomma gatorna.

-Jag har alltid tyckt att det är sexigt med män som kör stora bilar.
-Don efter person, fick jag fram i ett försök att verka lustig då jag inte visste vart hon ville komma med hennes oväntade kommentar.
-Det kanske är tequilan som talar, men jag har alltid varit kåt på dig, vet du det?
-Nej, det var nytt för mig!
-Men så är det iallafall!

Nu började jag bli osäker på vart detta var på väg.

-Kan vi inte åka hem till dig, du vet, bjud på en drink eller två.

Samtidigt som hon sa det lät hon sin lilla hand smeka insidan av mitt lår.

-OK, en drink ska jag väl kunna skrämma fram, sa jag fortfarande osäker på situationen, det var ju min lillasysters bästa väninna!
-Tycker du inte om mig? frågade hon medan hon lät handen glida längre upp på mitt lår.
-Visst gör jag det, men jag har faktiskt aldrig tänkt på dig på det sättet tidigare, jag är faktiskt mycket äldre än vad du är.

Nu masserade hon mig i skrevet, jag började faktiskt bli rejält kåt på den lilla tjejen brevid mig.

-Vill du knulla mig?
-Är du säker på att det inte är tequilan som talar, att du kommer att ångra dig? frågade jag.
-Du, jag är faktiskt inte full, sa hon självsäkert.
-Nåväl du är gammal nog att bestämma själv, men du ska veta att jag gillar hårda tag!
-Mmm, jag blir så kåt av män som kan ta kommandot.
-Tag av dig trosorna! befallde jag henne.

Hon lirkade av sig sina svarta stringtrosor under den korta kjolen och hängde dem på växelspaken.

-Tag ut min kuk!

Hon knäppte upp mina jeans och smekte min kuk utanpå kalsongerna och såg mig djupt in i ögonen. Sedan förde hon in handen innanför kalsongerna och började försiktigt runka mig.

-Får jag suga dig? frågade hon nästan bedjande.

Jag nickade till svar och hon skred till verket. Hon slickade först längst med skaftet ett par gånger innan hon tillslut tog ollonet i munnen. Med en hand runt min pung och kuken långt ner i halsen gjorde hon det skönt för mig. Hon sög hårdare och mer intensivt, fan den lilla kattan kunde suga kuk!

-Ta hela! viskade jag hest.

Hon försökte men fick inte ner hela kuken i halsen, så jag tog tag om hennes bakhuvud och tvingade ner kuken i halsen på henne. Jag kände hur hon svalde hårt, hon kväljdes runt min hårda kuk, hennes saliv fullkomligt forsade över min pung.

-Jag sa ju att jag gillar lite hårdare tag!

Hon kom flämtande upp för luft.

-Jag kan nog tåla lite till, sa hon kaxigt och tog kuken i munnen igen.

Den här gången tog hon hela ner i halsen på första försöket. Jag kände att jag var nära att spruta. Jag tog ett hårt tag om hennes bakhuvud och pressade in kuken till roten i hennes hungriga mun och lät min hårda kuk spruta. Satsen slungades iväg in i hennes lilla näpna mun. Hon hostade till och svalde om och om igen, i ett tappert försök att inte låta en droppe gå till spillo. Hon lyckades inte. Kuken åkte ur hennes lilla mun och ett par rejäla skott träffade hennes ansikte och hals. Jag skrek ut min orgasm och höll på att sätta bilen i diket.

-Herregud kvinna, du suger kuk som en gudinna! Det var nog den bästa avsugning jag varit med om!

Hon tittade upp mot mig och log.

-Ångrar du dig inte att du fått mig tidigare?
-Du ska nog få ditt också, sa jag medan jag svängde in på parkeringen.

Väl inne hos mig hällde jag upp två rejäla Jack Daniels åt oss var.

-Nu vill jag se dig naken, sa jag till henne.

Jag lutade mig tillbaka i soffan för att avnjuta whiskyn och showen. Hon tog av sig sin tighta top, och stod framför mig i sin korta kjol och spets BH.

-Kan jag få en till? undrade hon och nickade mot flaskan som stod på bordet.
-Ta för dig.

Hon lutade sig fram och jag beundrade hennes stora bröst som böljade framför mig.

-Gillar du vad du ser, undrade hon.
-Hrm, grymtade jag och svepte ur mitt glas.

Jag gick fram till henne och kysste henne hårt, hon smakade av Jack, vilket gjorde mig ännu kåtare (det finns inget sexigare än en kvinna som dricker Jack), böjde henne fram och drog upp kjolen över rumpan. Jag gick ner på knä bakom henne, särade hennes skinkor och slickade hennes anal.

-Ingen har gjort såhär förut, stönade hon.

Jag körde in mitt långfinger i hennes salivindränkta anal och började slicka hennes trånga, rakade fitta. Hon tog ut sina bröst ur BH´n och började nypa sig i vårtorna som blev ännu styvare av hennes behandling. Hon stönade allt högre, så jag körde in ett finger till i rumpan på henne medan jag tungknullade hennes lilla fitta. Med tre fingrar i rumpan, och min tunga fladdrande över hennes klitoris kom hon i en högljudd orgasm. Hon sjönk ner på golvet kippande efter luft. Jag ställde mig framför henne och tog fram min hårda kuk.

-Jag måste få vila lite…

Jag ignorerade henne totalt och tvingade in min hårda kuk i munnen på henne. Hon tog den så långt hon kunde ett par gånger, drog ut den ur munnen, spottade på den och sög ner den i halsen igen. Jag munknullade henne hårt en stund, innan jag drog upp henne på fötter. Kuken stod som ett spett, hon hade saliv och försats i hela ansiktet, hela rummet osade av sex.

-Jag har aldrig varit så kåt, viskade hon.

Jag böjde henne framåt i soffan och särade på hennes skinkor, hennes lilla fitta öppnade sig för mig. Ollonet nosade lite i öppningen innan jag körde in kuken med full kraft. Hon juckade hårt mot mig och skrek rätt ut. Jag nöp henne i bröstvårtorna, smiskade henne på rumpan och hon bara njöt, knullade henne hårt och djupt. Jag drog ut kuken ur hennes fitta, hon bad om mer, smiskade henne med kuken ett par gånger innan jag särade på skinkorna igen och spottade i hennes rosa lilla rosett.

-Inte i rumpan, jag har aldrig haft analsex, stönade hon.

Utan att lyssna på henne började jag plöja in min stenhårda kuk i hennes trånga hål. Hon var riktigt trång, fast jag haft tre fingrar i henne tidigare. Hon smekte sin fitta med en hand, den andra runt brösten.

-Sluta inte, sluta inte! skrek hon.

Jag knullade henne hårdare, trodde nästan att hon skulle spricka.

-Ge mig, hårdare, mera…

Hennes fitta och anal krampade när hon skrek ut sin orgasm. Jag vände runt henne på rygg, placerade kuken mellan hennes bröst och började jucka. Kuken gled fint mellan hennes kullar och snart körde jag ett regelrätt bröstknull. Hon slickade mitt ollon varje gång jag juckade mot hennes ansikte. Jag kände att jag var nära. Jag runkade kuken några gånger och lät kuken explodera. Sperman sprutade ut över hennes söta ansikte.Strålarna regnade enr över henne och det rann längs hennes hals. ansikte. När jag avslutat min jättesats i hennes ansikte, tog hon min kuk i munnen och sög ut de sista dropparna. Hon runkade och sög min kuk tills jag blev hård igen.

-Knulla mig igen, bad hon.

Jag satte mig i soffan och hon grenslade mig. Hon red mig och jag nöp i hennes bröstvårtor, smiskade hennes fasta rumpa.

-Spruta i mig, stönade hon.

Jag skickade iväg ytterligare en sats. Denna gången i hennes underbara fitta. Hon sjönk utmattad ihop ovanpå mig, fortfarande med kuken i sig.

-Du var lika skön som jag drömt om, viskade hon i mitt öra.

Föregående Inlägg

Första dejten

Nästa Inlägg

Träningslägret (del 1)