Shemale / Trans

Min styvmor är en transa

Allting började en dag i maj då jag var 18 år. Jag hade fått sluta tidigare i skolan eftersom en lärare var sjuk, och kom hem ungefär 1½ timme tidigare än vanligt. Ingen verkade vara hemma när jag kom in i hallen, dörren var låst och det var ingen aktivitet i huset.

Plötsligt hörde jag ljud från övervåningen, ett svagt pustande. Jag frös till någon sekund, och drog omedvetet slutsatsen att det var inbrottstjuvar på övervåningen. Jag tog av mig jackan och skorna så tyst som möjligt, och smög upp för trappan. Medan jag närmade mig toppen av trappan började ljudet ändra karakär, mer och mer stönande. Dörren till min styvmammas rum stog på glänt. Jag kunde ana vad som pågick men av nån anledning vände jag inte och gick ner, utan fortsatte smyga mot dörröppningen.

Jag kanske ska tillägga att jag bodde ensam med min styvmamma Helene och min lillebror som var 13 år. Min styvmamma hade varit singel hela mitt liv, även om hon då och då skaffade pojkvänner, dock inga långvariga. Hon var 44 år gammal, men såg inte ut att vara över 35. Hon var faktist en väldigt vacker kvinna, vilket mina kamrater gärna påpekade till mig på mer eller mindre vulgära sätt, mest för att reta mig. Jag förstod varför de höll på så faktist. Hon hade långt mörkbrunt hår, ganska stora bröst, smal midja och en lagom stor rumpa som fortfarande var fast. Detta konstaterade hon stolt varje gång hon kom hem från sin yoga och stog och speglade sig framför spegeln i hallen. Mina kamrater kommenterade gärna hennes “kuksugarläppar” som de kallade den.

Jag var nu framme vid dörröppningen. Ljuset var släckt och eftersom gardinerna var fördragna var det rätt mörkt i rummet. Mitt på den stora dubbelsängen såg jag konturen av Helene avteckna sig mot de ljusa gardinerna, som var den enda ljuskällan i rummet. Hon låg naken på sidan, med ryggen mot dörren. Hennes vänstra arm sträckte sig bakom stjärten in mellan de något särade benen. Hon stönade svagt och rörde sig långsamt och rytmiskt på madrassen. Det var för mörkt för att se exakt vad hon gjorde, men av hennes tunga andning och tilltagande stön så kunde man räkna ut ungefär vad som pågick. Då och då blötte hon fingrarna med munnen och förde sedan ner dom mot stjärten igen.

Jag visste att det jag gjorde var fel, men jag kunde ändå inte slita mig. Eftersom jag var helt trollbunden av synen, märkte jag först nu att jag hade ett kraftigt stånd som tryckte mot byxorna.

Så slutade hon plötsligt smeka sig med vänsterhanden och sträckte sig efter något som låg framför henne. Den stora dildon blänkte lite när hon förde in den mellan skinkorna, den var tydligen väl insmord. Hon rörde den lite fram och tillbaka, även om jag inte såg detaljerna förstod jag att hon lekte lite på ytan av rövhålet. Så med en snabb rörelse tryckte hon in den till roten och frös till, och släppte sedan ut ett kraftigt stön. Hon satte nu på vibratorn och började stöna snabbare och högre. Med snabbare och snabbare rörelser förde hon den in och ut ur analen, och det märkte att hon närmade sig klimax.

Jag insåg då vad jag höll på med: jag tjuvtittade när min egen styvmamma onanerade. Jag skulle just vända mig om för att gå där ifrån när jag stelnade till. Helene hade rullat över på rygg och spänt upp höften då hon kom ännu närmare orgasm. Men den högra handen bearbetade inte hennes fitta som jag tidigare trott, utan höll krampaktigt tag i en stor kuk! Mot ljuset från gardinerna kunde jag se siluetten av den massiv kuken avteckna sig, den var minst 25 cm.

Jag kunde inte tro mina ögon. Min styvmamma var en transvestit!

Hon runkade kuken snabbt och hårt samtidigt som dildon åkte ut och in ur röven med jämn takt. Jag stog som i chock när hon plötsligt rullade över på nacken, med benen sträcka över huvudet, och började slicka ollonet på den stenhårda kuken. Hon slickade runt kanten och förde sedan in hela ollonet i munnen och sög på det. Eftersom hon var vig från sina yogaklasser och kuken var enorm så var det inga problem.

Jag såg nu hur hennes kropp började skälva och hon började runka kuken frenetiskt samtidigt som hon tryckte dildon till botten. En kaskad av sperma träffade henne mitt i ansiktet. Samtidigt som det andra sprutet kom skrek hon ut orgasmen. Efter det tredje sprutet i ansiktet gled hon ner på rygg igen, och runkade ut fler sprut som träffade brösten. Hela hennes ansikte och bröst var täckt av vitt glänsande kladdig sperma. Hon smakade på sperman från ansiktet, och masserade in brösten med det som hade träffat där.

Jag vände mig om och smög ner för trappan igen. Jag måste ha stått där i minst 5 minuter helt mållös och med ett gigantiskt stånd. Är hon fortfarande min styvmamma? Är det en hon? Så kom jag tillbaka till jorden igen, öppnade dörren och slog igen den med en ljudlig smäll.

– Hallå, jag är hemma!

Ner för trappan kommer då min styvmamma i badrock och med håret utsläppt.

– Hej älsking skulle just ta en dusch efter yogaklassen

Hon kom fram till mig och gav mig en kram. Jag kunde känna lukten av sperma, och inser då att jag har stånd. Jag märkte hur hon frös till lite mitt i kramen, hon måste ha känt min hårda kuk!

– Hur är det med dig? Har nåt hänt i skolan?
– Eh…nej det är bra. Är bara lite trött, svarade jag.

Jag kunde inte titta henne i ögonen, och skyndade mig upp för trappan mot mitt rum. De följande dagarna visste jag inte hur jag skulle bete mig. Både det att ha sett sin styvmamma onanera, och att ens Helene inte är en riktig kvinna. Hon både såg ut, lät, och betedde sig som en i alla fall!

Jag fann mig själv stirrandes mot hennes skrev ibland, fantiserandes om den stora kuken som låg där bakom byxorna. Hon märkte såklart av att jag betedde mig konstigt men gissade väl att det bara var tonårsgrejer. På natten drömde jag om Helene och hur det skulle vara att knulla hennes trånga anal, och på morgonen vaknade jag upp med skamkänslor. Hur kunde jag tända på min styvmamma? Hur kunde ja bli kåt på en transa? Jag hade haft sex med 2 tjejer tidigare, nåt som jag gillade väldigt mycket.

Detta tillsammans med att jag börjat misstänka att min då 13-åriga bror var homosexuell var för mycket att smälta. Jag hade råkat höra hur han och Helene pratade om att han fick stånd i duschen på gympan av att titta på de andra pojkarna, och att de retade honom.

En eftermiddag kom Helene hem och hade shoppat. Hon hade köpt en ny bikini inför sommaren och ville att jag och min lillebror skulle säga vad vi tyckte.

– Sätt er här i soffan så kommer jag ut och visar upp den snart, sa hon entusiastiskt.

Jag satte mig i soffan, både upphetsad och lite skrämd av det som skulle ske. Jag såg fram emot att se henne utan så mycket kläder, men skämdes också för att jag ville se hennes kropp igen. Efter några minuter kom hon ut iklädd badrock och ställde sig mitt i vardagsrummet.

– Tadaa, sa hon och lät badrocken falla till marken. Hennes stora bröst trycktes ihop av bikinitoppen, och trosdelen var så lågt skuren att man skulle sett könshåret om hon inte vaxat sig. Man kunde se “fittan” puta ut ovanligt mycket bakom trosan, hon måste vikt kuken bakåt. Min egen kuk fylldes med blod och jag började få panik eftersom jag satt i mjukisbrallor.

– Det är push-up så brösten ser större ut, sa hon glatt och pressade ihop tuttarna mera och skrattade.
– Den är jättefin, sa min lillebror. Jag gillar den!
-Vad tycker du då Erik? frågade styvmamma och vände sig mot mig.
– Den är….. fin,  stammade jag fram samtidigt som glodde på hennes bröst.

Jag såg hur hon tittade mot mitt skrev och hennes ansiktsutryck förändrades. Jag skämdes som en hund och vände mig om och sprang ut från vardagsrummet.

– Vad var det med honom? hörde jag min bror fråga då jag försvann upp för trappan.

Nu var det kört. Helene visste att jag var tänd på henne. Under middagen sa jag knappt ett ord, och åter igen vågade jag inte titta henne i ögonen. Jag försökte en gång när hon frågade hur maten smakade, men blicken fastnade på hennes för kvällen ovanligt stora urringning. Snabbt drog jag ner blicken i tallriken igen.

– Den smakar bra, mumlade jag fram.

På natten kunde jag inte sova. Jag låg och skämdes och ville bara försvinna från jorden. Plötsligt hörde jag samma ljud som jag hört några dagar tidigare från rummet tvärs över korridoren. Svaga stön och hur någon rörde på sig. Jag blev genast kåt och kuken hårdnade snabbt. Trots att min hjärna sa nej så reste jag mig upp ur sängen och smög fram till Helenes rum. Jag hörde henne stöna regelbundet nu, och kikade in genom den halvöppna dörren.

Hon hade lampan på nattduksbordet tänt, så jag kunde se det som pågick väldigt klart och tydligt. Där mitt på sängen låg min styvmamma helt naken på knä, med brösten och huvudet i sängen och svankade med rumpan vänd mot mitt håll. Med högerhanden knullade hon sig själv i röven med samma dildo som tidigare samtidigt som hon runkade sin ådriga kuk med vänsterhanden. Hon stönade högt och både dildon och kuken glänsde i ljuset från lampan.

– Åhhhh….knulla mig, stönade hon. Knulla mig Erik, ta mig hårt

Hade jag hört rätt? Hon låg och fantiserade om att jag knullade henne! Nu kunde jag inte hålla mig, utan sträckte ner handen innan för kalsongerna, drog fram min stenhårda kuk och började runka.

– Åhh djupare….djupare… fortsatte hon att viska för sig själv.

Plötsligt råkade jag stöta till dörren med handen som jag runkade med, och den åkte upp med en smäll. Mamma vände sig om och frös till i den ställningen som hon stod i. Där stog jag med kuken framme, och hon på sängen med en dildo inkörd i röven. Vi båda såg varandra i ögonen.

– Förlåt… fick jag ut mig och vände mig om och sprang in till mitt rum.

Jag hoppade ner i sängen och bad till gud att styvmamma inte skulle komma in till mig och skälla ut mig. 10 sekunder senare kom hon in i rummet iklädd morgonrock, stängde min dörr, och satte sig på sängkanten. Jag trodde hon skulle börja skrika åt mig för att jag tjuvkollat på henne.

– Du har inget och be om ursäkt för, det är jag som ska…. började hon. Jag låg bara helt tyst och tittade in i väggen.

– Jag gissar att du såg min…. att jag inte är…. min… stammade hon fram.
– Din kuk? fick jag fram.
– Ja .min kuk.”

Plötsligt kunde jag prata igen:

– Vad är du för nåt? Du kan ju inte vara kvinna?
– Rent genetiskt sett är jag väl man… jag var ung och osäker på min sexualitet… din biologiska mamma kunde inte ta hand om dig och jag ville ändå bli kvinna.  Jag fick Peter med samma kvinna. Men det var på mitt initiativ. När hon gick bort var det lätt att bli kvinna “på riktigt”.
– Hur länge har du… asså när visste du… jag visste inte hur jag skulle fråga.
– Sen jag var 16… jag började ta hormoner då
– Men du har ju bröst? Tokigt fina dessutom…
– Jag fick ju små bröst av hormonerna…sen opererade jag mig när jag var 22. Hon började le lite. De ser helt äkta ut har jag fått höra, sa hon stolt och vek upp badrocken så jag kunde se båda brösten. Du såg ju mig….naken alldelles nyss. Lite till kan väl inte skada. Prova o känn på dom

Jag kunde inte tro på situtationen. Där satt min transvestit till styvmamma och ville att jag skulle känna på hennes bröst. Jag sträckte ut handen och klämde på det ena bröstet. Jag kände hur bröstvårtan blev stel under min beröring, och började leka med den lite den.

– Mmmmm… viskade Helene. Sug på den lite.

Jag satte mig upp och började suga på bröstvårtan som nu var stenhård, precis som min kuk.

– Jag har sett hur du….mmmmm….har tittat på mig….jag vet att du vill knulla mig, mumlade hon fram med kåt och grötig röst.

Så böjde hon sig ner, slet av mig täcket och slickade mig från bröstet ner mot kuken. Hon krängde av sig morgonrocken och ställde sig naken på knä framför mig och började slicka på mitt glänsande ollon. Hennes blick mötte min när hennes fylliga läppar slöts runt kuken, som hon sedan förde in till roten. Hon tog mina händer och la på hennes bakhuvud, och jag var inte sen att reagera. Jag började munknulla Helene, först långsamt, men hon hjälpte till själv och snart stötte jag in kuken så långt och snabbt jag kunde. Hennes saliv täckte hela min kuk och det kändes underbart, det var tydligt att hon var erfaren på det här området. Samtidigt som jag knullade hennes mun, så satt hon och smekte sig på brösten och runkade sin stora kuk, och lät mig använda hennes huvud som en lösfitta hur jag själv ville.

Jag kände hur det började spänna i pungen och tydligen märktes det att jag skulle komma alldelles strax för hon drog ut kuken ur sin mun och började runka den med båda händerna.

– Spruta ner din styvmamma nu, låt mig få känna din varma sperma över mitt ansikte… bad hon.

Det blev för mycket för mig och min kuk släppte lös en fontän av sperma över hennes ansikte och bröst. Ollonet pumpade ut mängder med varm sperma. Från hennes haka hängde det vita droppar sperma, och det  rann ner längs magen mot hennes kuk. Jag föll bakåt i sängen helt tömd kändes det som, medan Helene slickade min kuk ren från sperma och svalde belåtet.

– Mmmm….nu är det min tur, sa hon och klättrade upp och satte sig gränsle över min mage. Jag förstår om du inte är redo…men jag helst vill jag att du suger min kuk nu som en duktig pojke!

Hennes monster till kuk var ungefär 10 cm längre än min och betydligt grövre, och just nu pekade det blanka ollonet rakt mot mitt ansikte. Jag protesterade inte när hon gled längre upp så kuken låg mot mina läppar.

– Slicka på den…aaahh…sådärja, sa Helene när jag började slicka på ollonet.

Jag hade aldrig varit tänd på killar eller kukar innan den här händelsen, men jag kunde inte hålla mig. Det smakade lite salt och jag gillade det. Jag sög rejält på ollonet. Runkade skaftet med båda händerna och försökte göra det så skönt som möjligt för henne. Hon började långsamt stöta in i min mun. Helene munknullade mig med sin stora kuk.Men jag vill knulla henne och inte tvärtom. Så jag välte henne så hon låg på rygg, spottade en kraftig loska rakt på hennes ollon, och runkade ut den över hela skaftet tills hela var blöt och glansig. Sen sög jag in ollonet samtidigt som jag runkade henne hårt.

– Åhhh….mmmm det där är så skönt…ja, stönade hon fram.

Jag förde ner andra handen mot hennes pung och masserade den lite, sen fortsatte jag neråt mellan benen. Hon förstod direkt och drog upp knäna och exponerade anus. Rosetten var väl insmord av glidmedel sen hon knullade sig själv med dildon tidigare. Jag smekte runt analöppningen ett tag, och det märktes tydligt att hon gillade den. Så lät jag ett finger slinka in. Hon var riktigt avslappnad, och analen kändes mer som en fitta. Inte lika trång och motvillig som på en tjej jag varit med tidigare, utan erfaren och villig.

Jag stack in två fingrar till utan problem och pullade henne nu med tre fingrar samtidigt som jag bearbetade hennes ollon med munnen. Hon låg och smetade in min sperma på sina bröst och kved lågmält av min behandling. Jag var vid det här laget stenhård igen, och ville bara köra in kuken i henne. Hon måste ha läst mina tankar, för hon avbröt min behandling, ställde sig på alla fyra svankandes och nästan skrek:

– Knulla mig nu. Jag har väntat på det här, knulla din styvmamma Erik!

Jag lydde direkt och la kuken mot hennes röv och smekte analrosen med den. Hon runkade sin kuk och njöt av varje sekund. Jag hade ju sett henne knulla sig själv tidigare, och visste att hon ville bli penetrerad hårt, så jag tryckte in kuken till botten. Hennes armar vek sig under henne av njutning och hade jag inte hållt i hennes höfter hade hon kollapsat på sängen.

– Åhhh…ååhhh…ååhhhh…

Hon stönade varje gång jag stötte den så hårt jag kunde in i henne. Jag knullade henne snabbare och snabbare, och hon stötte emot i perfekt takt. Jag böjde mig ner över henne och tog tag i hennes kuk och började runka den i takt med mina stötar. Vi knullade så i vad som kändes i en evighet men i verkligheten bara var 10 minuter.

– Jag kommer komma! Kom i mig Erik! SPRUTA MIG FULL!!! Skrek hon utan en tanke på att min lillebror sov i rummet bredvid mitt.

För andra gången under kvällen kom jag, denna gång den kraftigaste orgasmen någonsin. Stöt efter stöt fyllde jag hennes anal med ännu en enorm spermasats. Röven knep underbart runt kuken medan den tömde sig inne i henne. Känslan av att fyllas till gränsen av min varma sats drev henne över gränsen också. När min kuk slutat spruta började hon rycka och stöna högre. Jag förstod att hon skulle komma.

Snabbt drog jag ut min kuk och böjde mig ner. Hennes ollon var precis vid min mun när sprutet kom. Hennes kuk pumpade ut en halvliter sperma i mitt ansikte och mun. Jag älskade att känna kraften av strålarna mot min hud och mot tungan.

Snart hade båda våra orgasmer lagt sig och vi föll ihop utmattade på varandra. Det rann en ström sperma ut ur det uppspända rövhålet. Hela rummet luktade sex. Helene vände sig om och kysste mig för första gången. Jag kunde känna smaken av mina egna safter eftersom hennes ansikte fortfarande hade fläckar av min sperma.

– Kom och sov inne hos mig. Jag bäddar om din säng imorgon bitti, viskade hon.

Natten slutade med att vi somnade med min kuk inne i hennes varma och kladdiga röv.

Föregående Inlägg

Jennys bröllopsnatt

Nästa Inlägg

Hemresan