Gruppsex

Min spermakåta flickvän

Detta hände en sommarkväll förra året.

Jag och min flickvän Felicia gjorde oss klara för en kväll på stan tillsammans, vi tillhör de par som har jättekul om vi går ut tillsammans på någon nattklubb. Som extra bonus blir att komma hem och vara vansinnigt upphetsade och bara ägna oss åt lössläppt sex.

Det är överhuvudtaget inget fel på vårat sexliv men efter några glas blir min snygga flickvän förvandlad till en sexgalen knullmaskin där inga förslag är för perversa eller konstiga. Faktum är att vi har provat på det mesta som man kan göra på två personer, dock skulle vi denna kväll få tillfälle att prova på något nytt.

Som sagt vi gjorde oss klara för kvällen, delade en flaska vin och klädde oss. Felicia gjorde som vanligt mig förstummad och andlös i sin klädsel: tajt blus, lagom kort kjol, stayups och svarta välputsade stövlar med väldigt höga klackar. Denna klädsel tillsammans med axellångt blont hår och en snygg sminkning gjorde att jag fick ägna mig åt att tänka på ränteavdrag och dricka några djupa klunkar vin för att inte gå under av upphetsning.

Vi tog oss ut på stan och gick till vårt favoritställe där vi fick tag på ett bord att sitta vid och jag gick till baren för att köpa dricka till oss, när jag stod i baren kunde jag se att Felicia inte behövde sitta ensam vi vårt bord. Det var en vanlig syn, så fort jag lämnade Felicia ensam så dök det upp någon kille eller man som ville göra ett försök på denna fantastiska kvinna.

I början av vårt förhållande var detta en orsak till irritation hos mig medan det hos Felicia var en källa till förnöjsamhet, hon brukade fånga upp mig med ett leende och orden: Men min älskling, du vet att de inte har en chans mot dig, de skulle bara veta vad du har som de saknar. Dessa ord lugnade alltid ner mig och med tiden lärde jag mig att också kunna skratta åt dessa tafatta raggningsförsök. Jag har vid vissa tillfällen till och med kunnat känna sann skadeglädje när vi kommit hem och ägnat oss åt våra sexlekar, sann skadeglädje över att gå segrande ur striden.

Det gick några timmar av kvällen och vår promillehalt steg något, jag kunde också slutligen se den där glimten i Felicias öga som betyder att nu har gränsen passerats där hon inte har några spärrar och egentligen allt kan hända. Jag satt och tittade på min sexiga kvinna när jag plötsligt fick en idé. Jag lutade mig fram mot Felicia, glömde för den skull inte att titta ner i urringningen på hennes välformade, fylliga bröst.

– Älskling, jag har en idé, vad sägs om att du och jag går varsitt håll i kväll och försöker och försöker få tag på någon utomstående att ta med hem ikväll?

Jag visste att hon skulle tända på idén vilket hon också gjorde. Vi kom överens om några regler, att vem som än kom på tal skulle accepteras av den andra och att vi skulle i så fall ta hem folk till vårt hem och inte gå hem till någon annan. Vi kom också överens om att söka upp varandra under kvällen och stämma av hur våra uppdrag fortlöpte. Vi gav varandra en lycka till-kyss och började cirkulera var och en för sig.

Ärligt talat så var inte mina raggningsförsök speciellt lyckade, dels för att jag är van vid en så vacker kvinna som Felicia och därför kräsen av mig, jag fick nöja mig med en dans och ett samtal över en drink med en tjej som rent fysiskt skulle vara av intresse, men den sista gnistan saknades, så jag fortsatte mitt cirkulerande.

En som var mycket mer lyckosam var så klart Felicia. Efter en stunds fruktlösa försök såg jag henne sitta vid ett bord och skåla glatt med fem killar i varierande ålder som alla såg ut att vara noga med att sitta så nära henne som möjligt. Hon lade märke till  mig och blinkade flörtigt mot mig för att visa att hon förstod att det var dags för en avstämningsträff. Vi gick utomhus och Felicia undrade hur det gick för mig och jag förklarade läget, hon lyssnade och sade sedan, du som är så snygg, det måste vara fel på kvinnorna här. På min fråga hur det gick för henne svarade hon leende:

– Utmärkt! De kommer att följa med mig alla fem!

På min lite sura följdfråga hur hon lyckats med detta svarade hon:

-Det var ganska enkelt, jag gick och satte mig vid deras bord och sade; min fitta är genomblöt, slätrakad och jag har inga trosor på mig!.

Jag skrattade till och frågade om de gick på den lätta…

– För det första är det sant, för det andra har de redan fått känna efter… allihopa!

Hon gav mig en blick som riktigt lyste av kåthet. Jag insåg i nästa sekund att jag måste stå för mitt förslag som jag kommit med trots att blotta tanken på att min läckra kvinna skulle bli gruppknullad av fem okända män fick mig att känna ett rejält sting av svartsjuka, men nåväl, jag sade till Felicia att jag skulle hålla mig hemifrån så att hon fick göra det hon skulle.

– Kommer inte på fråga, svarade hon direkt, jag har redan förklarat vår situation och de har inget emot att du är med, det är till och med OK för dem att du fotograferar om du är noga med att deras ansikten inte syns, vissa av dem har fruar och flickvänner.

Felicia visste att mitt intresse av att fotografera henne under våra sexakter var stort och vi har ett i det närmaste enormt bildbibliotek hemma där hon är avbildad i alla positioner där favoritpositionen är med hennes röda läckra läppar runt min stora spränghårda kuk och en stor spermados i ansiktet.

Vi gick in tillsammans och gick till bordet där de fem killarna satt, vi hälsade och var och en presenterade sig artigt samtidigt som en våg av nervositet lade sig runt bordet. Det visade att de fem killarna var ute på firmafest vilket gav Felicia möjlighet att lätta på stämningen med kommentaren:

-Då sticker vi så att ni får något trevligt att prata om på fikarasten på måndag!

Efter en kort taxiresa var vi framme i vårt hem, killarna gjorde det bekvämt för sig i vår soffgrupp, jag och Felicia gick till köket för att hämta öl och förfriskningar till samtliga, i köket sade jag till Felicia;

– Jag vill att du förför alla riktigt sexigt, som bara du kan, så ska du nog bli rejält genomknullad inatt.

Felicia tittade på mig, smekte min redan spränghårda kuk utanpå byxorna och sade med ett leende:

– Oroa dig inte, jag vet vad jag gör,och oavsett hur genomknullad jag blir nu så längtar jag redan tills vi är ensamma.

Vi gick in i vardagsrummet där de fem killarna satt med förväntansfulla blickar, de tackade när de blev serverade öl, under tiden laddade Felicia stereon och när musiken började startade hon en dansshow som hade gjort vilken professionell strippa som helt avundsjuk. Hon gled med lätta svepande rörelser förbi var och en av oss men och rörde vid oss med sina mjuka händer, hon avslutade låten sittande på en stol, fortfarande med alla kläder på sig men med särade ben så att alla närvarande kunde se hennes slätrakade fitta, när musiken tystnat sade hon med tydlig stämma:

– I kväll är jag er egen lilla hora, jag vill bli behandlad som ett riktigt litet luder och jag finns bara här för att tillfredsställa er män, kom nu hit till mig så att jag får känna era på era kukar och suga er riktigt länge, jag älskar att suga kuk, det gör en liten hora som jag.

Mycket hade jag upplevt med Felicia innan men denna sida var ännu en som bara fanns under inverkan av alkohol.

Killarna verkade inte ha något emot att bli avsugna och de samlades redan runt min flickvän och började knäppa upp byxorna, jag trängde mig också fram med kameran i högsta hugg då jag fick se min kvinna gå loss på kukarna. Hon hade redan en stor svullen kuk långt inne i sin mun samtidigt som hon runkade en annan i ett vilt tempo. Jag gjorde mitt bästa för att ta så mycket bilder som möjligt samtidigt som en av killarna knäppte upp Felicias blus och tog fram hennes fantastiska bröst ur behån och tog ett rejält grepp om dem. Det syntes att han gillade dem starkt, Felicia var i det närmaste knappt kontaktbar och sög så mycket kuk hon orkade, hon stönade:

– Smek mig i ansiktet med era kukar, jag vill ha alla era kukar i mitt ansikte, det är så gott att suga kuk.

När hon hunnit varvet runt var hon tvungen att pausa, hon satt med läppstiftet utkladdat i ansiktet och en blick som var galen av kåthet.

-Nu måste jag bli rejält knullad som det lilla luder jag är, snälla knulla mig hårt, jag vill ha kuk i alla hål!

Hon reste sig från stolen och tog tag om en kuk som hon ledde tillbaka till soffan, där fik han sätta sig och  Felicia gränslade honom och började till de övrigas jubel att rida honom, de andra var snart framme vid Felicia som drog en kuk till sig och började suga.

– Ge mig mera kuk, smek mina pattar, knulla min röv, gör vad ni vill med mig…

Det går inte med ord beskriva allt som hände den närmaste stunden, mitt inne i en ormgrop av kukar och kroppar fanns Felicia och blev knullad överallt, killarna flyttade runt och provade min flickväns alla hål och vad de kunde erbjuda samtidig som de stönade till varandra att denna lilla horan var det bästa ludret som de någonsin knullat, utan konkurrens. Jag vet inte hur många orgasmer Felicia fick under den närmaste timmen, jag tycker att jag hörde henne skrika ut sin njutning hela tiden. Slutligen var hon tvungen att hämta andan varpå hon gled ner på golvet.

-Nu vill jag ha sperma över hela mitt ansikte, glöm inte att jag är er spermahora, spruta allt vad ni har över mig.

Killarna samlades i en ring runt henne samtidigt som de runkade sina kukar och skiftade om att munknulla henne, hon stönade.

– Mera, knulla min mun, spruta mig i ansiktet!

Den första av killarna kände att det var dags, han tog ett stadigt grepp i Felicias hår och drog hennes ansikte mot sin kuk samtidigt som han stönade högt.

– Här får du, ditt lilla luder… ngn.. åhhhh…

Han sprutade tjocka strängar med kladdig sperma över Felicias ansikte och i hennes mun. Felicia svalde det som kom i munnen, slickade sig om läpparna och log stort.

– Kom med mer sperma… jag vill ha mer. Det finns inget godare än sperma, jag vet att ni har mycket mer till er hora.

Hon fick som hon önskade, kille efter kille tömde sin sats i min kvinnas ansikte och hon fortsatte att stöna och be efter mera samtidigt som hon svalde och slickade i sig allt hon kom åt. Kukarna sprejade ner hennes söta ansikte totalt och det rann i stora tjocka strängar ner över hennes hals och bröst. Hon var noga med att gnida runt sperman med kukarna i ansiktet och slickade i sig så mycket hon kunde.

När den siste kille tömt sig på allt han hade började det ljusna, alla våra “gäster” började klä på sig och urskulda sig med att de skulle hem till sina kvinnor. De tackade för sig och lämnade oss i vardagsrummet, jag med en kamera fylld av bilder på min kvinna som ensam tillfredsställer fem män och min kvinna nedprutad till oigenkännlighet av främmande mäns kuksafter.

– Nu är vi äntligen ensamma, hörde jag Felicia säga. Nu är jag bara din!

Hon började knäppa upp mina byxor och hade snart ett vant grepp om min kuk som ännu ej fått smaka på hennes kropp. Jag tittade ner på henne där hon satt på golvet med sperma rinnande i hela ansiktet.

– Spruta på mig du med… Hennes ögon lös av kåthet.

Hon hann knappt få fram min kuk och när hennes tunga nuddade mitt ollon exploderade min kuk i ett massivt spermasprut. Det stänkte över hennes läppar och näsa och Felicia försökte få lite i munnen medan kuken ryckte och sprutade sin varma sats.

– Det här måste vi fan göra om, sa jag leende med min slaknande kuk  i hennes mun.

Föregående Inlägg

Nina är otrogen

Nästa Inlägg

Min spermakåta flickvän (del 2)