Trekant

Min spermakåta flickvän (del 2)

En fredag för några helger sedan skulle min flickvän Felicia ut på afterwork med sina kollegor på kontoret där hon jobbar.

Hon brukar uppskatta att få lite fri tid med sina arbetskamrater och umgås även utanför jobbet. Vid några tillfällen har jag slutit upp senare på kvällen för att vi ska kunna fortsätta ha en trevlig kväll tillsammans.

Denna kväll hade jag bestämt mig för att inte följa med utan vill bara ha en lugn hemmakväll ensam.

– Det blir nog inte så sent för mig heller idag, jag är nog hemma senast klockan nio, sade Felicia till mig med ett leende innan hon gick iväg till jobbet på morgonen.

Som jag beskrivit i min tidigare novell är Felicia en fantastiskt läcker kvinna i sina bästa år som jag aldrig kommer att få nog av. Jag stod i fönstret och tittade efter henne där hon gick på våran gata iförd svarta pumps, vita jeans som satt perfekt över hennes fantastiska rumpa samt en svart kavaj och en svart topp som skvallrade om ett par fantastiska bröst som fanns därunder.

Min arbetsdag gick och jag kom hem för att påbörja min lugna hemmakväll, fredagsstädningen var snart avklarad, likaså måltiden. Jag befann mig snart i soffan med en kall öl som snart blev ytterligare en. Efter några timmar började det bli långtråkigt och jag började sakna min läckra kvinna, jag satt och lekte i tankarna om hur vacker hon är och hur skönt vi brukar ha det tillsammans. Jag vet också att Felicia är ingen kvinna som är rädd att ta för sig och använda sin kropp som ett instrument för att få det hon vill ha. Slutligen tröstade jag mig med att hon snart skulle vara hemma och att jag skulle få ha henne för mig själv resten av kvällen.

Timmarna gick och klockan hade för länge sedan blivit mycket mera än nio som var den utlovade tiden för hemkomst, detta gjorde mig lite irriterad eftersom min lediga kväll blev allt längre och tråkigare ju längre tid som gick. Klockan närmade sig halv ett när det rasslade i låset och min kvinna vinglade in tillsammans med en manlig kollega, det var ingen överdrift att båda var mer än lovligt berusade vilket jag också började bli efter ett antal öl.

– Förlåt att jag är sen älskling sade Felicia när hon pussade mig på kinden, vi hade så kul ikväll. Vi stötte på ett problem ikväll, fortsatte hon, Alexander missade sista bussen hem, så jag lovade honom att han skulle få sova på våran soffa, hoppas att det inte gör något.

Alexander som jag träffat tidigare hade nått den grad av berusning som gjorde att han hade svårt att få av sig skorna och samtidigt hålla sig stående skakade hand.

– Hoppas att det inte gör något sade Felicia igen samtidigt som hon tittade mig i ögonen.  – Inga problem, klart att han får sova över, dock var jag lite besviken över att inte kunna använda våran soffa till ett hårt och hett knull i fyllans tecken, speciellt som jag vet att Felicia inte har många hämningar under inverkan av alkohol.

Efter att Alexander somnat under en filt och snarkade ljudligt tog vi oss in i sovrummet som ligger i anslutning till vardagsrummet. Snart låg vi i sängen och jag kände Felicias mjuka kropp mot min och hennes ena varma, mjuka hand började smeka mig över bröstet och fortsätta ner mot min kuk som snart var hård och blodfylld.

– Som jag längtat efter att du ska komma hem och ta hand om mig stönade jag samtidigt som mitt värkande ollon försvann in i mellan hennes sammetsröda läppar, ingen kan suga kuk som du.

Felicia tittade upp på mig.

– Är du mycket sur för att jag inte kom hem tidigare?

Hon fortsatte att suga min kuk hårt och djupt när jag stönande förklarade att det varit tråkigt att vänta så länge och hon åtminstone hade kunnat ringa eller messa mig. Jag erkände också att det vara tråkigt att inte kunna använda soffan på det vis jag fantiserat fram och att det inte var min grej att ligga och knulla min fru och samtidigt vara orolig för att störa en annan man som sov på vår soffa. Alexanders snarkningar var fortfarande ljudliga och inte speciellt upphetsande.

– Förlåt älskling sade Felicia, samtidigt som hon log ett upphetsat leende, med en ironisk ton i rösten viskade hon: Vad ska jag göra för att du ska bli glad igen, snälla säg något, jag ställer upp på vad som helst…

Vad som helst lät bra i mina öron, eftersom jag visste att Felicia var med på det mesta när hon druckit lite, jag drog ut på svaret med spelad trumpenhet under tiden som jag lät mina fantasier gå igenom några olika alternativ. Felicia kröp upp och stönade i mitt öra.

– Säg något fort, jag är nästan galen av kåthet.

Efter en stund sade jag.

– Jag vill att du går ut i soffan och suger av din kollega, han har säkert varit sugen på dig hela kvällen.

Felicia erkände att Alexander hade haft svårt att slita blicken från henne under kvällens gång, att de hade dansat några danser och känt att intresset var ganska stort, han sade också att hon varit noga med att förklara att det inte skulle bli något annat av än en natt på soffan för honom, även efter att han erkänt att han brukade fantisera om henne på jobbet.

– Perfekt sade jag, jag vet att du inte kommer att göra honom besviken, under tiden står jag här och spionerar på er.

I detta läge var jag mer än lovligt upphetsad, Felicia slickade mig i örat och sade att om det var detta jag önskade mest av allt så skulle hon självklart göra detta för mig. Hon gav mig en djup och lång kyss innan hon tog på sina pumps och gick ut från sovrummet med bara svarta stringtrosor på sin sexiga kropp.

På vägen ut tände hon en svag belysning för att det skulle bli lättare för mig att se vad som hände, belysning gjorde det också svårare att upptäcka mig där jag tagit plats med full uppsyn över soffan.

Felicia ställde sig på knä sidan om soffan där Alexander snarkade djupt, jag kunde också se hennes trosor dela upp hennes putande rumpa i två perfekta halvor när hon började gnida sina bröst i sin kollegas ansikte samtidigt som hon började knäppa upp hans skjorta. Snarkningarna övergick till nästan tysta andetag när Alexander så sakta började vakna upp ur sin djupsömn.

Med vant handlag knäppte Felicia upp livrem, knappar och gylf samt lirkat ut en halvslak kuk i ganska rejäl storlek som hon började runka med sin mjuka hand innan den slank in i hennes hungriga mun. Överraskningen var total för Alexander när han vaknade och fick se sin sexiga kollega i full gång med att suga hans kuk till ett praktstånd.

Jag hörde honom stöna lite.

– Din man då?

Felicia teaterviskade

– Oroa dig inte, han har somnat, och när han har somnat finns det inget som kan väcka honom. Passa på och njut nu, jag har nog märkt hur du brukar klä av mig med blicken på jobbet, det är okej, jag brukar fantisera om hur det skulle vara att suga din kuk.

Sedan återgick hon till att slicka Alexanders rakade pung samtidigt som hon runkade kuken i ett allt ivrigare tempo. Alexander som nu vaknat helt sträckte ut en hand och började klämma på Felicias ena bröst, det märktes att han tänkt en hel del på dessa bröst under deras tid på jobbet och snart sög och slickade han med stigande kåthet.

Efter en stund reste sig Alexander och ställde sig upp med kuken framför Felicias ansikte, jag hörde min fru stöna:

– Snälla Alexander, jag vet att du brukar fantisera om vilken kåt slyna jag är… snälla knulla mig hårt i munnen så ska du få se.

Alexander var nu så kåt att han tog ett stadigt grepp om min frus nacke och körde sin stora kuk så långt i hennes mun som det var möjligt, sedan började han jucka i ett vansinnigt hårt tempo, jag stod väl dold och njöt av denna föreställning samtidigt som jag runkade min kuk sakta och mjukt, min kåthet var nu nästan ohanterlig så jag fick anstränga mig för att inte springa ut och ge mig in i leken.

De gurglande ljuden från Felicia när Alexander knullade hennes mun gjorde mig om möjligt ännu kåtare, en tanke flög genom huvudet att jag måste vara galen som stod och runkade samtidigt som en annan man straffknullade min kvinna.

I samma ögonblick hörde jag Alexander stöna.

– Du är ju ett större luder än jag någonsin kunna fantisera om, hoppas att det är okej för din man att jag knullar din fitta ordentligt.

Han slet upp Felicia och böjde henne framåt, drog trosorna åt sidan och stötte in sin grova kuk i hennes genomblöta, välrakade fitta, tog tag i hennes blonda hår och knullade henne i ett ursinnigt tempo. I detta ögonblick upptäckte jag att Felicia tittade på mig där jag stod i mörkret och att hon också var på gränsen till galen av kåthet där hon stod framåtböjd i vår soffa och blev knullad av sin kollega.

Hon kved med kåthet i rösten.

– Alexander säg att jag är ett äckligt litet luder, snälla berätta vilken hora jag är… att jag är din spermahora!

Detta blev för mycket för Alexander som drog ut kuken ur min fru och återigen tryckte ner henne på knä.

– Är det sperma du vill ha så ska du få ansiktet fullt, nästan vrålade han samtidigt som han tittade ner på min fru som satt på golvet och smekte sina bröst.
– Ja spruta mig i ansiktet skrek Felicia utan någon tanke på att vara diskret, sperma är det  bästa jag vet, spruta allt du har på mig så lovar jag att det är det första jag ska tänka på när jag ser dig nästa gång.

Alexander runkade sin stora kuk bara nån centimeter från Felicias ansikte. Hon spelade med tungan mellan läpparna och såg till att hela tiden ha ögonkontakt med Alexander. Ibland stötte ollonet till hennes läppar och hon gav kuken en snabb slick med sin sexiga tunga. Alexander klarade inte mer.

Hans kuk rykte till och under ett knappt ljudligt stön släppte han sin sperma över henne. Kuken sprutade tjocka varma strålar rakt ut över Felicias ansikte samtidigt som han stönande berättade vilket spermaluder hon var. Alexander sprutade både mycket och länge och hans stora kuk gjorde inga tecken på att sluta spruta. Jag har faktiskt inte ens i en porrfilm sett någon spruta så mycket.

Felicia satt med halvöppen mun och bara tog emot de varma strålarna. Jag vet att hon älskar att bli nersprutad och att hennes orgasm inte var långt borta. Felicia försökte få lite sperma i munnen för att svälja men allt hamnade på hennes kinder och näsa innan det rann iväg och droppade ner på hennes bröst som också blev rejält kladdiga.

Under tiden smekte Felicia sin genomknullade fitta och det tog inte många sekunder innan hon skrek ut sin orgasm som hade varit under uppbyggnad länge.

När hon återfått andningen sög hon ut de sista dropparna ur sin kollegas kuk innan de lade sig tillsammans på soffan, jag lämnade min plats och smög ner i vår säng. När Alexanders ljudliga snarkningar åter hördes kom min fru tassandes och kröp ner vid min sida, jag kände att hon fortfarande var varm och klibbig av svett och hennes ansikte glänste av kladdig sperma som hennes kollega sprutat över henne.

– Jag hade aldrig kunnat tro att Alexander har en sådan skön kuk sade hon, detta gör jag gärna om någon gång… det blir svårt att hålla fingrarna från honom på firmafesterna i fortsättningen.
– Sakta i backarna sade jag, du är väl i första hand min spermahora?
– Självklart är jag det och nu ska jag ta hand om dig din kåtbock, jag vill ha din sperma i ansiktet också.

Hon lade sig på rygg och blundade, jag ställde mig gränsle över henne och körde in min kuk i munnen på henne och lät henne suga i djupa drag. Efter att ha varit sprängkåt i över en timme hade jag ingen möjlighet att hålla tillbaka längre. Synen av hennes nersprutade ansikte gjorde att jag kom som en fontän.

Jag drog ut min kuk ur hennes sköna sexiga mun och runkade tre snabba drag innan satsen kom. En rejäl laddning sprejade rakt över hennes redan kladdiga ansikte samtidigt som Felicia stönade att han var mitt eget lilla luder. Jag gned runt min sprutande kuk i hennes ansikte och lät henne till sist suga mig helt tom.

På morgonen när vi vaknade hade Alexander redan gått, det låg en lapp på köksbordet där han tackade för övernattningen och av slutade med ”vi ses på måndag”.

Felicia tog ett grepp om min kuk och sade leende:

– Han skulle bara veta…

Föregående Inlägg

Min spermakåta flickvän

Nästa Inlägg

Dubbelgipsad