Hetero / Straight

Min mörka underbara tjej…

Under lång tid hade vi pratat om att min tjej skulle ha sex med en annan man när jag såg på och innan vi åkte iväg på semester hade jag arrangerat det med en kille som jag kontaktat genom annons. Min tjej visste ingenting om det men jag hade preparerat henne för det under lång tid genom att säga till henne att jag tände på att höra hennes fantasier om andra män. Hon visste att jag tände på att veta om att hon lydde mig till minsta vink, även om det gällde att knulla med någon annan med min vetskap. Jag hade sagt till henne att hon skulle ge sig till någon som befallde henne att ställa upp på sex, att hon inte fick säga nej helt enkelt om det var en dag som jag hade befallt henne att inte säga nej.

Hittils hade det inte hänt men denna gång visste jag att han skulle komma. Det var en skön sommar dag och vi låg och solade i en avskild vik mellan stora klippor på en liten grässlänt som gick ned till vattnet. Vi hade varit där många gånger under de år som vi varit ihop och nästan aldrig kom det någon dit.

När vi varit där ett par timmar sa jag att jag var rastlös och skulle åka iväg och köpa nåt att käka och lite tidningar och sånt. Jag brukade göra sådär så hon anade ingenting utan sa bara hejdå och sen åkte jag. När jag gick därifrån vände jag mig om och tittade på henne. Min tjej är mulatt och nu på sommaren är hon mörkare än vanligt, hennes hud glänste av sololja och hennes hår var flätat i två stora flätor. Jävlar vad sexig hon är tänkte jag och gick vidare.

Uppe vid vägen några minters gångväg därifrån mötte jag Tom som svarat på annonsen. Han var i 45 årsåldern och var yrkesmilitär. Jag hade valt honom för jag visste att Jennifer gillade äldre män och i och med att han var yrkesmilitär var han van att ge order vilket var perfekt för detta ändamålet.

– Hon väntar på dig därnere, det är bara att gå dit och sätta igång, sa jag till honom och sedan försvann han iväg ner mot viken.

Jag kände hur jag blev torr i munnen av upphetsning när jag insåg vad som höll på att hända och skyndade sen iväg efter honom. Redan innan hade jag letat upp ett ställe cirka 15-20 meter ifrån där vi låg där jag kunde ha bra uppsikt över dem utan att upptäckas där jag låg och tittade mellan klipporna.

När jag legat där ett par minuter såg jag honom komma och hur Jennifer tittade upp. Hon trodde nog att det var jag som kom tillbaka och blev aningen förvånad när hon såg honom komma mot henne. Jag hörde svagt vad de sa ända bort till mig.

– Kan jag slå mig ner en stund, hörde jag Tom säga.
– Ja, det är väl ok, sa Jennifer, och satte sig upp på armbågarna.

Sedan hörde jag hur de småpratade lite om allt möjligt, vädret, hur fint det var här på sommaren och att han seglade och sådana saker Efter 10 minuter hörde jag hur Tom plötsligt sa.

– Jag såg att din kille gick innan, det var ingen slump att jag kom hit. Jag såg hur han körde iväg med bilen. Jag visste att du låg här ensam.

Han tittade på henne.

– Ja, han skulle göra några ärenden, han kommer snart tillbaka, sa Jennifer och tittade sig omkring.

Det såg lite nervöst ut.

– Du är en jävligt attraktiv tjej, vet du det, sa Tom. Jag har alltid gillat mörka tjejer.
– Tack, sa Jennifer.

Hon tittade sig omkring igen

– Jag vill att du gör en sak för mig, kan du det? Frågade han
– Jaha, det vet jag inte, svarade Jennifer
– Ta av dig toppen så jag får se dina bröst, sa Tom
– Skulle inte tro det, svarade Jennifer och skrattade till lite grann, jag solar aldrig topless och kommer inte att göra det nu heller, speciellt inte nu som du kanske förstår.
– Jag tror du missförstår mig lite, fortsatte Tom, det var ingen fråga utan en order, så sluta konstra med mig och ta av dig toppen nu.

Jag hörde hur han snärtade ut den sista meningen med en auktoritet hos en som var van att bli åtlydd. Jag kände hur kuken ryckte till när han sa det för att sedan börja hårdna. Det gick några sekunder och jag såg hur Jennifer tittade sig omkring lite nervöst innan hon verkade besluta sig för något. Hennes händer sökte sig bakåt och hon knäppte upp bhtoppen och tog sakta av sig den och la den bredvig sig. Tom tittade nöjt på hennes fylliga bröst som var märkbart ljusare än kroppen förutom de mörkbruna bröstvårtorna.

– Jag ser att du inte ljuger när du säger att du inte solar topless, bra. Du har jävligt fina bröst, vet du det. Fina bröstvårtor. Sätt dig upp ordentligt så jag ser dem bättre.

Jennifer gjorde som han sa och sätter sig upp. Hon säger ingenting. Tom fortsätter titta på hennes bröst

– Ge mig sololjan du har där, säger han till Jennifer och pekar på hennes väska.

Jennifer vänder sig om och tar ut den och ger den till Tom.

– I och med att du inte solar topless så måste vi skydda dig mot solen förstår du, säger han och häller ut lite i handen, luta dig tillbaka nu ok.

Jennifer lutar sig tillbaka och stödjer sig med på händerna bakom sig, hennes bröst putar ut helt underbart. Tom böjer sig fram och låter en hand smeka hennes högra bröst.Jag ser hur Jennifer rycker till lite när hon känner hans hand. Först lite försiktigt sedan aningen hårdare. Med cirklande rörelser låter han handen smeka bröstet och oljar in henne. Jag ser hur hon böjer huvudet bakåt en aning och det är inte konstigt, jag vet att hon har otroligt känsliga bröst. Han fortsätter att smeka det innan han tar mer sololja i handen och börjar smeka det andra. Han stirrar på de mörka vårtorna som stelnar under behandlingen.

Min kuk är stenhård när jag ser på och det verkar som om han håller på en evighet. Först smeker han brösten sedan koncentrerar han sig på de stela bröstvårtorna innan han smeker nedåt och tar hela bröstet i sin kupade hand. Jag ser på Jennifer att hon börjar bli kåt

– Du gillar det här va? Frågar Tom, du gillar verkligen att få dina bröst smekta eller hur?
– Ja, jag gillar det, svarar Jennifer tyst, jag gillar hur du smeker dem.

Hela tiden ser jag hur han låter handen glida över bröstet.

– Gillar du att bli nypt i bröstvårtorna också, vill du att jag ska nypa dig ordentligt i bröstvårtorna?
– Ja, svarar Jennifer, det vill jag att du gör
– Bra, svarar Tom och jag ser hur han tar tag i vårtan med tummen och pekfingret och börjar vrida den mellan dem.

Han börjar med ena bröstet och fortsätter till det andra. Ibland grinar Jennifer till som om det är för hårt. Plötsligt slutar han och Jennifer vänder sig mot honom

– Det gillade du va.

Jennifer nickar jakande.

– Bra, för det är inte det enda som du kommer att få av mig. Ställ dig upp.

Jennifer reser sig upp och ställer sig framför honom

– Du har snygg kropp det har du, smek dina bröst lite för mig.

Jennifer tittar sig omkring innan hon börjar smeka sig själv över brösten, hon tar tag i bröstvårtorna och nyper i dem. Tom sitter helt stilla framför henne.

– Ta av dig helt, jag vill se dig naken, säger han sen
– Nej, jag vet inte om jag kan göra det, säger Jennifer, jag kan inte.
– Sluta tjafsa med mig och ta av dig trosorna, tror du jag skämtar med dig eller. Du ska bara hålla käft och göra som jag säger till dig att göra, förstår du? Säger Tom skarpt.

Jennifer säger ingenting utan tittar ner i marken.

– Förstår du vad jag säger till dig, du gör vad jag ger order om, fortsätter Tom.

Jennifer står helt still några sekunder, min kuk hårdnar igen. Om hon verkligen inte vill kommer hon inte att göra det, det vet jag. Jag håller andan av kåthet innan jag ser hur Jennifer sätter tummarna innanför bikinin och sakta drar dem neråt. Det känns som det ska gå för mig när jag ser det. Tom bara glor som hypnotiserad när han ser att hon gör som han säger. Sakta åker trosorna ner och avslöjar att hon bara har en liten trimmad tofs av svart hår.

– Kom igen, snabba på, säger Tom, av med dem, visa hur du ser ut för mig. Jennifer släpper ner trosorna och kliver ur dem. Hon står helt naken framför en man. Jag vet att hon inte varit naken med någon sedan vi blev ihop och nu står hon naken framför en helt vilt främmande man.

– Du har en snygg kropp tjejen, jag ser att du inte solar naken heller.

Jennifer är ljusare under trosorna också.

– Nej, jag har aldrig solat naken, inte ens med min kille, säger Jennifer.
– Vänd dig om, Säger Tom, vänd dig om och visa mig din tajta lilla röv nu. Kom igen vänd på dig…

Jennifer vänder sig om och ställer sig med rumpan mot honom. Är det något hon har så är det en snygg rumpa, välformad och fast. Tom sitter nedanför henne och ser på den

– Du har en helt underbar liten röv, böj dig framåt lite, säger Tom.

Jennifer sätter händerna på låren och böjer sig ned en aning. Tom bara stirrar. Hon står så minst en minut innan han säger åt henne att vända sig om igen.

– Jag gillar verkligen vad jag ser och det är bra, förstår du det? Frågar Tom
– Ja, jag tror det, svara Jennifer.
– Bra, sätt dig ner på knä framför mig…

Jennifer sätter sig ner

– Ta av mig mina badbyxor nu och håll inte på och konstra, bara gör det och gör det nu beordrar han.

Efter en sekund lutar sig Jennifer framåt och tar tag i byxorna och börjar sakta dra av dem. Jag ser hur hon stirrar på kuken som hoppar fram när hon drar tyget över den. Den är stor, rent av enorm. Kanske 22-25cm eller nåt men väldigt grov och hård. Hon lägger badbyxorna bredvid dem. Tom särar på benen så han sitter som ett v.

– Kom närmare nu, sätt dig mellan mina ben…

Jennifer flyttar sig in så hon sitter på knä mellan hans ben.

– Ta tag i kuken och runka den åt mig, säger Tom.

Jag ser hur Jennifer tar hans kuk i sin hand och sakta börjar runka den, Tom lutar sig bakåt på armbågarna och tittar på Jennifers hand om sin kuk.

– Är du en kåt liten tjej, är du det? Frågar Tom henne.

Jennifer nickar till svar…

– Nej, säg det till mig. Är du en kåt liten tjej som gillar min kuk?
– Ja, svarar Jennifer , jag är kåt och jag gillar din stora kuk
– Är du så kåt att du vill ta den i munnen och suga av mig, säger Tom
– Ja, det är jag, jag gör vad du vi vill att jag ska göra, svarar Jennifer
– Dina läppar ser ut som riktiga kuksugarläpper så kom igen och börja suga av min hårda kuk.

Jag runkar min kuk när jag ser hur Jennifer böjer sig ner och låter sina fylliga läppar sluta sig runt Toms kuk. Jävlar vad kåt jag jag är. Toms ollon försvinner taktfast in i hennes mun och jag ser hur han lutar sig bakåt och stönar för varje gång hon låter den glida in i sin mun. Tom tar tag om ena flätan och drar Jennifer taktfast upp och ner. Han munknullar henne sakta men bestämt. Hans stora kuk ser brutal ut i hennes lilla söta mun.

Efter vad som känns som en evighet ser jag hur Tom tar och avbryter

– Nu ska jag knulla dig, jag ska knulla dig ordentligt i din blöta villiga fitta. Lägg dig ner på rygg nu, säger han.

Jennifer lägger sig ner och han ställer sig på knä framför henne.

– Sära på benen, visa mig din sexiga fitta…

Jennifer särar sakta på benen så han kan se den. Tom runkar sakta sin kuk när han tittar på Jennifers blöta fitta innan han sträcker fram en hand och känner efter.

– Är du tillräckligt kåt för att bli knullad av mig nu, Va, är du det? Frågar han
– Jag kan inte bli kåtare än vad jag är, svarar Jennifer honom
– Säg att du vill ha min kuk i din fitta nu med en gång, säger Tom och tittar på Jennifer
– Ja, jag vill ha din kuk nu, svarar hon.

Från mitt gömställe ser jag hur han lägger sig tillrätta mellan hennes ben innan han låter kuken glida upp i henne. Båda stönar högt och jag ser hur han slickar runt Jennifers mörka bröstvårta medan han knullar henne. Hans vita kropp är verkligen en kontrast till hennes mörka där han ligger på henne och låter kuken glida ut och in i hennes fitta. Hårt och snabbt knullar Tom henne och jag ser att det verkar som det går för Jennifer.

– Det här gillar du va? Stönar Tom fram när han knullar henne
– Ja, får Jennifer fram mellan stötarna

Plötsligt slutar han och drar sig ur Jennifer

– Vänd dig om, lägg dig på mage och puta med röven, säger Tom till Jennifer.

Hon gör snabbt som han sagt och lägger sig på mage. Tom sätter sig gränsle över henne och jag ser hur han låter kuken leta sig in i hennes fitta igen.

– Nu ska du få mer kuk i din tajta svarta fitta…

Han börjar knulla Jennifer stenhårt bakifrån där hon ligger raklång på mage. Jag vet att hon älskar att få det så. Det daskar till högt och hennes vältränade rumpa dallrar till lite för varje hård stöt som han ger henne. Han sitter gränsle över henne och jag ser hur han särar på skinkorna med sina händer. Han spottar ner mellan dem och sedan låter han en tumme leta sig ner mot hennes anus och massera den lilla öppningen. Min kuk hårdnar ännu mer när jag ser att han börjar pulla henne i anuset med fingret samtidigt som han knullar henne. Till slut drar Tom ut kuken och smetar saliv på den samtidigt som han låter tummen sjunka in i Jennifers anus.

– Vet du vad jag ska göra nu din kåta lilla hynda
– Nej, svarar Jennifer
– Jag tänker knulla dig i röven.

Tom tar kuken i ena handen och siktar in sig mot Jennifer. Jag ser hur hon grimaserar när han sakta jobbar sig in i hennes tajta lilla röv. Han kanske gör det för snabbt för Jennifer älskar analsex.

– Tycker du om att få kuk i röven, frågar Tom
– Mmhhh, svarar hon bara
– Säg att du vill ha den i arslet, fortsätter Tom
– Mhh, jag vill gärna att du knullar mig i röven…
– Du ska få vad du vill, säger Tom.

Jag ser hur han trycker in kuken i Jennifer samtidigt som han lägger sig över henne och tar tag i hennes handleder så att han naglar fast henne.

– Åhh, jag älskar att knulla dig i din lilla tajta svarta sexiga röv…

Han börjar sakta jucka och jag ser hur Jennifer grimaserar för varje gång kuken glider in i henne. För varje stöt sjunker Tom längre in och när han är helt inne lägger han sig still några sekunder innan han börjar pumpa på Jennifer ordentligt. Jag ser hur han tittar ner på sin kuk.

– Jag gillar att se min vita hårda kuk i din tajta svarta röv…

Tom låter kuken glida in sakta

– Säg att du tycker om att bli knullad av mig
– Jaa, jag tycker om det. Fortsätt bara , knulla mig med din stora sköna kuk, stönar Jennifer
– Det här var det enda jag kunde tänka på när din kille stack, att jag ville se min kuk i din röv, Jag visste att du ville ha det, att du var en slampa som man kan göra som man vill med, är du det? stönar Tom
– Jag gör vad du ger mig order om, svarar Jennifer Båda stönar högt och jag ser hur Tom stöter hårdare och hårdare
– Jag sprutar snart och då tänker jag spruta i din mun, Säger Tom. När jag lagt min sats i din mun ska du svälja den, förstår du det?
– Ja, jag gör vad du vill, stönar Jennifer fram, jag gör vad du säger till mig
– Vill du ha min sperma nu, säg att du vill ha den
– Ja, låt mig få din sperma, spruta på mig, spruta ner mig totalt… svarar Jennifer.

Tom drar sig ur henne och Jennifer vänder sig om så hon ligger på rygg. Tom sätter sig tillrätta på hennes bröst och runkar kuken. Med ena handen tar han tag om hennes flätor och drar upp Jennifers huvud. Hennes ansikte är inte mer än 2 centimeter från hans kuk. Tom runkar kuken hårt och tittar ner på Jennifer

– Öppna munnen och stick ut tungan för mig… nu kommer sperman… Ahhhh!!!

Jennifer öppnar munnen på vid gavel och sträcker ut tungan så långt hon kan. Tom stelnar till och drar Jennifer närmare i flätorna och sedan ser jag hur en stråle av sperma träffar Jennifer rätt in i munnen. Efter den kommer en till lika tjock stråle. Tom sprutar så mycket att Jennifer inte kan svälja allt utan det rinner lite nerför hakan på henne. Gång på gång sprutar Tom tjocka strålar med sperma i Jennifers mun och ansikte innan han till slut inte har mer. Runt Jennifers mun rinner sperman som missat.

När han är klar släpper han taget om flätorna och Jennifer sjunker ner och lägger sig. Tom sitter kvar en liten stund sedan reser hans sig upp, tar på sina badbyxor och utan att säga något går han därifrån, Jennifer tittar inte efter honom när han försvinner och jag ser hur hon sträcker sig efter sina badkläder. Då rusar jag från mitt gömställe upp till bilen. Jag ser Tom stå där som avtalat

– Hur var det tycker du, frågar jag honom.
– Hon var bland det bästa jag varit med om, kan vi göra om det igen någon gång?
– Nej, tyvärr, det blir bara en gång, svarar jag.

När jag pratat klart med honom går jag ner mot viken. När jag kommer ner ser jag att Jennifer ligga på sin handduk nybadat och fräsh. Jag sa ingenting om vad jag sett men efter ett slag börjar Jennifer berätta om vad som hänt och jag låter henne berätta vad som hände i detalj innan jag säger åt henne att jag visste vad som hänt. Efter detta har vi utvecklat vårt sexliv till att omfatta mer än oss…

Det funkar…

Föregående Inlägg

Anna gillar äldre män...

Nästa Inlägg

Systerdotter på oväntat besök.