Hetero / Straight

Min flickvän är en slampa… Igen!

Missa inte del 1 >>
Det hade gått några veckor sedan Toms besök på min flickväns födelsedag.

Jag och Katarina hade inte pratat så mycket om det som hände. Jag hade försökt ett par gånger, men hon bara skrattade bort det och avfärdade det med ett ”äh, det var väl inget” eller ”jag ville bara låta honom kolla på presenterna han gav mej”. Hon verkade nästan vara beredd att neka till att något opassande hade hänt mellan dem och jag var inte påstridig nog att konfrontera henne.

När vi satt hemma en kväll och kollade på tv så ringde det och Katarina svarade. Jag brydde mej inte om samtalet först, men började snart lägga märke till en flörtig och nästan kåt ton hos min flickvän. Jag började lyssna.

– Javisst det låter jättekul… Ja, jag tar med mej lillkillen, hihi. Va! Ska jag ha på mej det?! Mmm, kanske det, men då får du lova att uppföra dej… Hihi, jaså, din stygging.

Katarina satt som i en egen värld en stund efter samtalet och när jag frågade vem det var sa hon att det var Tom som bjöd in oss på kräftskiva och att hon hade tackat ja. Hon verkade genast mer sprallig och glad medan jag satt och bävade för vad som skulle komma. Jag hade varit med på ett par av Toms kräftskivor och det var alltid riktigt vilda fester, med många sexuella snedsprång och annat.

När dagen för kräftskivan kom ägnade min flickvän nästan hela eftermiddagen åt att förbereda sej. Hon badade länge, rakade sin kropp noggrant, stod och sminkade sej i en timma iklädd underkläderna hon hade fått av Tom och nynnade med i låtar under tiden. Jag tittade till henne då och då och såg att hon skapade sej en riktigt slampig men snygg make up. Hon var otroligt sexig där hon stod och svängde lite på rumpan i sina minimala rosa trosor, svarta stay-ups och den läckra rosa behån hon hade fått av Tom. Jag blev kåt men visste ändå att det inte var någon idé att försöka få lite sex innan vi stack iväg. Hon var i sin egen värld.

Till slut kom hon ut från toan, iklädd precis samma svarta korta kjol och rosa ulliga jumper som hon hade haft sist hon träffade Tom. Samma ulliga jumper som hon hade spillt lite av hans sperma på. Istället för de rosa sockarna hade hon svarta högklackade stövlar. Jag var på vippen att avbryta allt, men hon bad mej att ringa en taxi och så kom vi iväg.

Tom bor i ett stort fint hus utanför stan. När vi kom dit hade festen redan börjat. Folk gick omkring och minglade med drinkar i händerna. Det var ganska mycket folk, säkert 40 personer men Toms hus är stort med en lummig trädgård och en stor, mysig uteplats så det kändes ändå inte trångt. Där fanns en hel del människor jag hade träffat tidigare. Toms polare, jobbiga typer som jag aldrig gillat, några av dem hade med sej flickvänner och fruar.

Där fanns grannar, nån avlägsen släkting och en hel del folk jag aldrig sett förr. Vi gick runt och jag kunde se hur Toms kompisar oblygt lät ögonen klä av min vackra flickvän, som verkade njuta av den uppmärksamhet hon fick så fort hon kom in i ett rum.

– Aaah, här är dom! hörde vi en mörk röst utbrista.

Tom kom gående mot oss med händerna utsträckta i en välkomnande gest och gick direkt fram till min flickvän och gav henne en kyss på kinden och en intensiv kram. De höll om varandra länge, med kropparna tryckta tätt intill varandra. Han gav mej en nick mitt i kramen och slöt sedan ögonen och andades in Katarinas förföriska parfym. Han lät handen glida över hennes rygg och lät den att vila på hennes mjuka, runda stjärt.

De stod så ett tag, jag blev obekväm och plötsligt kom en av Toms polare fram och la armen om mej. Han var berusad. Han började skratta och nickade menande mot Tom och min flickvän och fick ur sej att det är en jävla sexig tjej det där… hon är säkert bra i sängen, sa han och rykte i min axel. Jag började fundera på om Tom hade berättat vad som hade hänt mellan honom och min flickvän.

Kräftskivan flöt på i glädjens och rusets tecken för de flesta gästerna. Jag var däremot ganska vaksam mot det flörtande som hela tiden pågick mellan min flickvän och männen på festen, inte bara med Tom. Vid ett tillfälle såg jag henne stå i mitten av en samling män, som med kåta blickar granskade henne uppifrån och ner. Det var så uppenbart att alla i gruppen stod och tänkte på hur det skulle va att knulla henne. Hon putade med brösten och rumpan och lät sej villigt beskådas.

Jag kunde plötsligt se henne rikta sej mot Tom, skjuta fram brösten lite ytterligare, och med ett finger cirklande över den ulliga rosa jumpern utanpå bröstet frågade hon med beslöjad röst: ”Har jag spillt något här? Det känns som att jag har fått nån fläck här, jag ser inte riktigt.”

Det var precis där Toms varma spermakaskad hade runnit ner sist de träffades, vilket de båda mycket väl visste. Tom verkade först lite överraskad, men sken snabbt upp och gick fram och inspekterade noga hennes jumperbeklädda bröst till vännernas imponerade beskådan. Han tog handryggen och lät den smeka över bröstet vilket fick min flickvän att flämta till och skjuta fram bysten ytterligare. Hon tittade med en syndig blick upp mot honom. Sen sa han att han inte kunde se nån fläck.

Vid ett annat tillfälle såg jag hur Katarina stod och pratade med min farbrors rätt tråkiga fru. Då kommer Tom upp bakifrån och ställer sej tätt intill min flickvän, bakom hennes rygg, och ger sej in i diskussionen. De låter farbrors fru mala på och jag kan se hur min flickvän backar ett steg, så att hennes rumpa hamnar rakt emot Toms skrev, och så blir de stående ett tag. Lätt gnidande med rumpan står hon och låter Tom trycka sin kuk mot sin rumpa. Vid ett tillfälle gör hon en snabb manöver med handen och låter den glida ner bakom sej och smeka över hans kuk samtidigt som hon säger nåt till kvinnan framför sej.

Senare på kvällen har jag dragit med mej Katarina till salongen, där vi sitter och pratar med några av de mer vettiga gästerna i fåtöljer och soffor. Ett par av Toms polare är förvisso där, men det är ganska trevligt. Tom kommer in i rummet och går och sätter sej på en av de få lediga platserna i en av sofforna och tittar på min flickvän. Katarina ber mej snart att hämta lite mer att dricka, och jag lämnar henne sittande på armstödet av min fåtölj och går och hämtar ett par glas till oss.

När jag är på väg tillbaka hör jag Tom säga:

– Ska du inte komma och sätta dej här i mitt knä? Det ser obekvämt ut på armstödet. Kom och sätt dej hos mig!

Jag ser min flickvän genast resa sej och hur hon går fram och sätter sej ganska långt ut på hans ena ben, så att kjolen glider upp och blottar ännu mer av hennes himmelska lår. Man kan se spetskanten på stay-upsen. Jag ger henne ett glas och sätter mej lite surmulen i fåtöljen. Att se henne sitta där, ganska oskyldigt, på Toms lår, iklädd samma läckra kläder som sist gör mej ganska kåt, om än motvilligt.

Hon är så jävla läcker. Jag är inte den ende som verkar tycka det. Alla männen i rummet stirrar på henne och jag märker hur samtalen glider in allt mer på det sexuella.

Några som inte vill va med om sexprat lämnar rummet och lämnar oss med fyra av Toms polare, två av deras flickvänner och ett annat par. Det blir diskussioner om galna sexminnen, antal partners, oralsex och otrohet. Under samtalet om oralsex glider min flickvän allt längre bak på Toms lår och har snart kommit fram med sin lilla rumpa över hans skrev.

Det är en lullig kåt stämning i rummet. Vibrerande.

Under diskussionen om otrohet fnittrar hon fram att
– Ni killar tror ju ofta att vi tjejer är trogna när vi inte är det… men ibland verkar ni inte ens förvänta er att vi ska va det.

Sen ger hon mej en kort, triumferande blick, samtidigt som hon gnider rumpan lite demonstrativt mot Tom. Han svarar med att lägga sin hand mot hennes lår.

Min kuk är stenhård.

Människorna runt omkring mej verkar mycket intresserade av vad som händer där i Toms knä, men de kan inte med att stirra hur mycket som helst. Det verkar trigga igång folket att de sitter och bevittnar uppenbar sexuell spänning mellan en vacker ung flicka och hennes pojkväns äldre vän, samtidigt som pojkvännen sitter i rummet. Min flickvän gör det i alla fall inte lättare för dem att titta bort när hon särar allt mer på sina ben, så att alla kan se kanten på hennes stay-ups och se hur Toms hand vilar mot hennes lår. Jag kan känna hur alla i rummet lite roat tycker synd om mej i tron att jag inte märker vad som händer.

I en diskussion med en av Toms polares flickvän, om hur män smeker bröst – bättre eller sämre? ber hon plötsligt Tom att låna hans hand för att demonstrera hur hon vill bli smekt. Hon tar hans tunga hand och lägger den mot sitt kokosnötsstora bröst och säger att hon gillar när handen tar för sej och kramar hela bröstet ordentligt. Man kan se hur Tom hjälper till med demonstrationen genom att knåda min flickväns bröst genom den rosa jumpern och hur hon leende stönar att precis så ska det göras. När hon har sagt hur hon vill ha det och diskussionen går vidare låter han handen vara kvar ett bra tag och hon stönar nästintill ljudlöst när han kramar hennes mjuka bulle i sin hand.

Jag kan plötsligt se, därifrån jag sitter, hur han andra hand har letat sej in längs med insidan av hennes lår ända in under kjolen. Ingen annan verkar ha uppmärksammat denna djärvhet ännu och jag kan se hur min flickvän särar ytterligare lite på sina ben, diskret men villigt, och hur hans hand försvinner ännu lite längre in under kjolen. Hon rycker plötsligt till, flämtar och ler bak mot Tom. Nu vet även han att det är trosorna han köpte till henne som hon har på sej. Det känns helt overkligt att Tom sitter här i ett rum fullt med människor och smeker sin väns flickvän över fittan.

Jag kan inte se det, men föreställer mej hur han låter ett finger glida över skåran genom trosorna. Frasandet med fingertoppen mot hennes kön genom det tunna tyget. Med en önskan från båda om att han kunde leka in fingret under troskanten och låta det halka omkring i hennes säkert plaskblöta fitta.

Långsamt och eggande.

Jag ser på hennes andhämtning att det har effekt. Hon biter sej i läppen. Hon sitter och blir stenkåt. Hon har vridit och gnidit sej mot hans säkert stenhårda kuk i en halvtimma nu och så får hon hans fingrar mot fittan.

Folk pratar på, gör ingen grej av vad som händer om de märker det. En kvinna drar ner sin topp lite grann och visar sin granne en läcker spetsbehå. Jubel och applåder ljuder, hon våpar sej lite skämtsamt och drar tillbaka toppen och någon frågar efter att få se trosorna också, och skrattar. Kvinnan kan inte med att visa trosorna och blickarna går istället till min flickvän. Tom får precis bort handen från fittan i tid. Hon sitter där och ler i hans knä, flämtande kåt och samtidigt spelat oskyldig.

– Vill du visa trosorna? frågar en av Toms polare med kåtdarrig röst. Nu har vi fått se en läcker behå, det blir obalans om vi inte får se ett par läckra trosor också ju… Eller du kanske inte har några?

Min flickvän fnittrar att jo, det har hon och vrider sej lite i knät. Tom ber henne lågt att låta oss få se lite grann och så nyper han tag i kanten av kjolen och vippar. Katarina kippar efter andan och drar långsamt upp sin kjol, så att ett par rosa, tunna, tunna stringtrosor kommer fram, lite snett sittande efter smekningarna från Tom.

Männen i rummet hämtar andan ljudligt och glor så att ögonen håller på att ramla ur. Tom låter handen vila tungt mot hennes lår, längst upp vid troskanten och sticker plötsligt ut pekfingret och drar längs med sömmen i ljumsken.

– Vilket litet underverk! säger han beundrande och min flickvän rör sej lite ryckigt vid hans rörelser. Dom sitter lite snett, säger han och pekar på att man kan se halva den ena blygdläppen.

Min flickvän lyfter ut trosorna, så att i alla fall Tom kan se rakt ner på hennes nytrimmade härliga mus och hon låter glipan va ett tag, innan hon rättar till dem, leende, och lägger sin hand om Toms grova tumme och kramar den lätt.

”NU BÖRJAR SMÄLLARNA!!! FYRVERKERIER!!” ropar en förfriskad festare från altandörren.

Tom utväxlar en blick med sin polare bredvid mej och denne börjar genast att få folk att resa sej och hänga med och kolla raketer. Jag reser mej med, och flyter med i den långsamma strömmen av folk mot trädgården. Jag ser i ögonvrån hur bara min flickvän och Tom blir sittande kvar.

Jag låter mej föras med i klungan av människor på väg ut och så stannar jag till och gömmer mej bakom en bokhylla, fem meter från soffan de sitter i. Trots att folk ännu inte lämnat rummet, utan bara vänt ryggen åt dem, har Tom redan dragit upp hennes kjol igen och smeker med handen utanpå hennes små genomskinliga trosor. Min flickvän gnyr och rör sej rytmiskt mot hans hand. Jag känner hur mitt stånd bultar och min mun blir torr av vad jag ser.

Tom låter handen glida upp på magen och sen ner igen, innanför troslinningen. Katarina stönar till, högt och vrider sej när hans hand når hennes blöta fitta. Handen börjar glida upp och ner längs med skåran. Sensuellt i svaga ryckningar låter hon sin fitta smekas. Den verkar pulserande och hal mot hans lite grova hand och hon flämtar efter andan i knädansen.

– Mmm, ta fram den, snälla, ta fram den… bönar hon och sätter dej längre ut på hans lår och vänder sej halvt om.

Istället för att invänta att Tom ska ta fram sin kuk, är hennes händer genast där över hans gylf och fullkomligt sliter upp den. Hon drar byxflikarna åt sidan, masserar hans stånd genom kalsongerna och sticker sedan in handen i dem och ler. Fram kommer hennes hand och i den hans stora, ådriga kuk.

Hon börjar runka den långsamt och ömt, men ökar snart tempot och stönar hela tiden in i hans öra när hon runkar. Sen vrider hon ena benet över hans lår och sätter sej gränsle över och mot honom, fortfarande med kuken i handen.

Jag ser henne nu snett bakifrån. Hon tittar ömsom ner mot kuken i hennes hand, ömsom in i Toms ögon. Tom tar tag om hennes skinkor och drar henne mot sej så att hon hamnar med fittan precis ovanför kuken. Hon börjar gnida sej mot den och jag kan se hur den stenhårda kuken trycker mot hennes tunna trosor. Bara ett väldigt tunt tyg skiljer deras kön åt och ollonet verkar vilja borra sej igenom trosorna för att komma in i hennes fitta.

– Åh, jag känner genom trosorna att du är riktigt våt, stönar Tom och stöter med kuken mot fittan.

Min flickvän vrider sej till svar och så sträcker hon ner handen och drar sina trosor åt sidan för att lämna sin fitta helt bar för honom. Direkt är hans ollon där och jag kan se hur det långsamt tränger in i henne. De stönar båda två. De sitter så en liten stund, med bara ollonet inne i fittan innan Tom börjar jucka lätt upp mot henne. En liten bit åt gången glider hans stora tjocka kuk in i min flickväns fitta och deras läten blir nu allt högre. De flämtar högljutt och min flickvän gnyr för varje stöt in i henne.

Jag har aldrig hört henne så här kåt.

– Mmm, aaah, vad skön den är! Vilken kuk du har, aaaaah, vilken kuuuuk…  stönar hon och Tom ler belåtet och stöter in i hennes fitta.

Ännu är inte mer än halva kuken inne i henne.

Jag märker i lätt panik att fyrverkerierna utanför har tystnat och folk börjar släntra upp mot huset igen. Det knullande paret i soffan verkar inte ha märkt nåt, men när klackarna börjar låta mot altangolvet gör Tom en hård stöt mot min flickväns fitta och nästan hela hans kuk försvinner in i henne. Hon ger ifrån sej ett långt, gudomligt stön.

Tom drar ner hennes korta kjol så att den täcker hennes rumpa och rummet fylls på nytt med folk. Människorna pratar med varandra och lägger inte märke till att Toms kuk är inne i min flickväns fitta. Jag låter mej ledas med in i rummet från mitt gömställe och står bara ett par meter från soffan där Tom och min flickvän sitter och försöker se normala ut. Jag märker hur Katarina gnider sej lite med Toms kuk i sej, rullar runt med höfterna lätt, vilket gör det svårare för honom att verka oberörd. Han griper om hennes rumpa och stöter till, vilket på nytt får henne att stöna lätt.

Plötsligt bestämmer han sej för att detta inte räcker. Han måste tydligen knulla henne ordentligt efter så många timmars teasande. Han viskar något i hennes öra, lyfter smidigt upp henne så att ingen verkar upptäcka hans blottade kuk som han snabbt får in i byxorna och efter att ha rättat till kläderna lite grann går de iväg. De går båda tätt förbi mej, så att jag kan känna lukten av kåthet och kön. Min flickvän har dimmig blick och låter sej ledas av Toms hand.

Tom säger att han ska visa min flickvän runt och att de strax är tillbaka, detta utan att knappt ge mej en blick. Jag ser dem försvinna bort genom rummet och uppför trappan. Tom kan inte låta bli att smeka min flickvän på rumpan när de går upp för trappan. Jag smyger efter dem.

När jag kommer upp ser jag en halvöppen dörr till ett av sovrummen och smyger fram mot den. Innan jag har nått fram till den hör jag ett högt kåtstön från min flickvän och ett grymtande från Tom och jag förstår att nu har hon fått hans kuk i sej på riktigt.

Jag tvekar om jag ska titta in eller inte, men gör det till slut och får då se min flickvän stå bredbent, svankande med händerna på ett skrivbord. Bakom henne står Tom och knullar hennes tajta fitta med sin stora kuk långsamt men hårt.

Stående bakifrån på hennes höga klackar. Den slynan.

Hennes kjol ligger uppslängd över ryggen och trosorna har än en gång bara dragits åt sidan. Toms byxor ligger skrynklade runt hans anklar.

Min flickvän tittar bakåt på Tom med kåta ögon när hon blir ordentligt uppknullad. Det skakar i skrivbordet och det är ett otroligt tempo i deras knullande. Båda verkar helt inställda på att jaga orgasmen så fort de kan. Tom tar tag om hennes bröst bakifrån och lyfter plötsligt upp henne, med kuken inne i henne och sätter ner henne på alla fyra på sängen. Han står på golvet och pumpar med full kraft in i hennes fitta. Jag ser hennes händer krampaktigt gripa om överkastet på sängen när hon låter sej knullas och de närmar sej båda orgasmen.

Min flickvän vänder sitt kåta, söta ansikte bakåt och stönar fram

– Spruta på mej, Tom… spruta i mitt ansikte och mun som sist!

Några sista furiösa stötar mot hennes skinkor senare stelnar hon till, tystnar för en stund och skriker plötsligt ut sin orgasm. Den är lång och hon ryster och skakar av den sköna förlösningen.

Med Katarina vrålande orgasm på kuken har Tom svårt för att hålla sig. Hon skriker till igen, stelnar också och börjar sedan att skaka lätt i en ny orgasm. Det blir droppen för Tom. Han står spänd med kuken djupt inne i henne och hennes orgasmkramper verkar aldrig ta slut.

När min flickvän faller ihop lite grann drar Tom ut sin hästkuk och lämnar hennes tajta fitta gapande tom. Han drar ner henne på golvet och låter henne hamna på knä precis framför sig. Hans kuk svajar aggresivt framför Katarinas lilla söta ansikte. Han drar i skinnet ett par gånger och riktar den stora kuken rakt mot hennes ansikte.

Katarina sträcker ut sin sexiga tunga och nuddar ollonet. Då sprutar Tom. En rejäl sats träffar henne rakt över näsan och läpparna. Nästa plaskar ut över hennes kind. Direkt efter kommer mängder av sperma som slår ner över hela hennes ansikte. Toms kuk bara sprutar och sprutar och Katarina gapar och spelar med tungan för att få i sig några av de varma spruten.

Katarina är komplett nersprutad. I värsta porrfilmsstil gnider Tom runt kuken i hennes kladdiga ansikte. Det rinner längs hennes hals ner över brösten. Det droppar från hakan ner på hennes stay-ups.

När Tom drar runt sin kladdiga tjocka kuk i min flickväns ansikte så att det rinner floder av sperma ner längs halsen så ser jag ett lyckligt leende på hennes ansikte och jag lämnar dem försiktigt och smyger iväg för att vänta på dem där nere.

En stund senare kommer de ner, fnittrande och tillfredsställda. Min flickvän kommer fram och kysser mej på pannan och Tom säger att det är lite ont om sängplatser under natten, men att vi båda kan sova i hans dubbelsäng…

– Det blir väl mysigt? fnittrar min flickvän och kysser mej igen på pannan.

Föregående Inlägg

Min flickvän är en slampa

Nästa Inlägg

Mitt underbara arbete...