Hetero / Straight

Med chefen i provrummet

Anna rättade till säkerhetsnålen som hon just satt i sin skjorta istället för den knapp som helt plötsligt bestämt sig för att lossna och försvinna spårlöst.

Hon var inte ett dugg förvånad över det som hänt. Den här dagen hade allt som kunnat gå åt helvete gjort det.

Vikarie på nytt jobb och nu fredag, den femte arbetsdagen hade hon lyckats sova över, missat ställa väckarklockan. Och med bilen på verkstad hade hon varit tvungen att ta bussen som hon fått springa till för att inte missa. Så väl på jobbet var hon sen, osminkad och stirrig. Och som pricken över i, så strejkade nu faxen där viktiga papper från hennes chef låg och väntade att skickas ut till kunder. Anna visste inte hur många gånger hon svurit sedan hon vaknade.. Men de var fler än hon ville räkna.

Blängande på den döda faxen tryckte hon på varje liten knapp hon hittade, försökte få den att börja fungera så hon skulle kunna smita in på sitt lilla kontor innan någon la märke till henne. Hon ville absolut inte bli sedd i sin provisoriskt lagade skjorta. För hon visste ju redan efter ett antal pikar från de andra tjejerna på kontoret att hennes klädsel, som oftast bestod av bekväma storskjortor och löst sittande jeans knappast stämde med den dresscode hennes jobb mer eller mindre krävde. Välpressat och kvinnligt. Men Anna kände sig bekväm och ‘hemma’ i de här kläderna och hade dragit sig för att köpa något nytt.. Men med den försvunna knappen i minnet och den inbjudan hon fått via mejlen från en av de andra tjejerna på kontoret att få följa med ‘gänget’ ut efter jobbet på lite samkväm, skulle hon bli tvungen att smita iväg på lunchen och shoppa något nytt.

Hon höll tummarna hårt att hennes chef skulle hålla sig inne på sitt kontor tills hon kom tillbaka, iklädd andra kläder. För av det korta mötet hon haft med honom på måndagen, hennes första dag, hade han strängt gått igenom firmans ‘regler’ så hon anade att han knappast skulle gilla hennes fredagsoutfit med den lilla säkerhetsnålen som pricken över i.

Anna förbannade sig själv. Det var ju helt sjukt. Han, chefen hade knappt tagit notis om henne när han hälsat henne välkommen till firman. Han hade snarare verkat både sur och oartig men ändå.. Hon kunde inte låta bli att ha sina små dagdrömmerier om honom. Trots hans sätt mot henne den första dagen så fantiserade hon om honom. Han var snygg, jäkligt snygg! Hon hade aldrig sett honom le men hon bara visste att han måste ha världens sexigaste leende.
Anna lät sin blick glida ned över sin skjorta och stönade inombords.. Ingen risk att hon skulle få se ett leende i hans ansikte idag.

Frustrerat sparkade Anna till skåpet faxen stod på och svor till när hon hörde hur saker rasade ihop där innanför. Hon böjde sig fram för att kolla upp skadan och kände då hur hon kom att stöta till något med sin putande bak.
Ett utrop hördes som fick henne att blunda och stelna till i kroppen medan hon bad tyst..
‘Snälla!! Inte han! Vem som helst men inte chefen!’

Sakta rätade hon på kroppen och vände sig om och stod då med sina ögon i brösthöjd på en kostymklädd och svärande man med hela bröstet täckt av utspillt kaffe. Jodå. Det var chefen!
– Åhh gud. Förlåt!

Anna såg sig stirrigt omkring efter något att torka med. I panik rullade hon ned sin ena skjortärm och började tafatt gnida den över fläcken på chefens bröst
– Så klantigt av mig.. Fö..förlåt..

Hennes ursäkt kom av sig när hon såg hur en stor hand greppa tag om hennes handled, och en mörk röst tilltalade henne
– Sluta! Det blir bara värre!

Anna svalde hårt och nickade medan rödfärgen blossade på hennes kinder. Hon vågade inte se upp i hans ansikte utan fortsatte att stirra på kaffefläcken på hans bröst medan hon höll tummarna att hon skulle hinna sjunka genom golvet innan han gav henne sparken.
Men inget hände. Hon såg hur chefens bröstkorg höjde och sänkte sig innanför kavajen och sedan hur han svor lågt innan han vände sig bort och med raska steg gick bort längs korridoren mot närmsta herrtoalett.
Anna vågade knappt andas. Hon stod helt stilla och kände hur chocken över vad som hänt snurrade i henne. Ett ljud trängde tillslut in i hennes hjärna.. Faxen började tugga.

– Vad tror du om den här då? Rätt storlek?
Anna såg på kjolen som expediten visade upp och tvekade ‘kort kort skinnkjol som knappt skulle täcka skinkorna.. nejtack..’
– Njae, har ni inget lite längre? Lite mer täckande?

En telefonsignal fick expediten att se ursäktande på Anna och räcka henne kjolen innan hon rusade iväg till kassan för att svara.
Anna stönade inombords medan hon såg sig omkring i butiken.. Det var reatider och massor av folk. Hon suckade. Efter missödet med chefen hade hon, så snart alla papper var ivägskickade rusat in på sitt kontor och där hållit sig undan tills det var dags för lunch. Då hade hon ryckt åt sig plånboken och rusat ut för att hitta något nytt att ha på sig! Hennes skjorta stank av kaffe. Så nu stod hon där med flera plagg i famnen och på toppen av högen en skinnkjol i storleken babysmall.
– Jasså? Inte ensam att behöva köpa nya kläder?

Anna såg upp och började rodna. Chefen! Vad gjorde han där? Hon sneglade mot hans famn och såg en hög med skjortor och hon ville genast bara försvinna
– Jag.. Jag är faktiskt väldigt ledsen för..

Han höll upp en hand och stoppade hennes ursäkt
– Det är okej, ingen större skada skedd.

Anna blev lite överraskad att han så lätt kunde förlåta henne men hon blev samtidigt lättad. Hon hade inte velat gå omkring på tå runt honom resten av sitt vikariat.

– Den där var snygg! Men den kanske inte är så passande på kontorstid?
Anna följde chefens blick och såg den korta skinnkjolen som expediten gett henne och började rodna
– Ehh kjolen? Den.. Jag.. Expediten tyckte..

Chefen överraskade Anna med att börja skratta
– Vadå? Hon har rätt.. Du passar säkert i kjol. Tror jag aldrig sett dig i en förstås..

Anna var helt ställd av det trevliga ljudet av chefens skratt och hon visste inte vad hon skulle säga till svar. Men någonstans i henne bultade hjärtat lite snabbare. ‘han hade tydligen lagt märke till henne på jobbet trots allt..’ Anna höll tummarna för att det var att hon gjort bra ifrån sig och inte för att hon tabbat sig.

När tystnaden mellan dem började gå Anna på nerverna såg hon sig omkring och nickade bort mot raden av provrum
– Ja ..ehh.. jag ska väl armbåga mig in i provrummet för att prova det här innan lunchrasten är över.
Hon fick ett litet sting av självförtroende och vågade möta chefens blick
– Kanske bäst jag skyndar mig så inte chefen blir sur.

Han skrattade till och nickade mot henne
– Ja det är nog bäst att hålla chefen på gott humör.

Anna log och nickade lite försynt innan hon vände sig om och började gå mot det inre av butiken. Hon kände sig helkonstig. Hon hade stått och skämtat med chefen! Hon som knappt vågade säga hej till grannen i lägenheten bredvid. Shit.
Framme vid provhytterna så var det självklart kö och Anna suckade och ställde sig och väntade på sin tur medan hon tvingade sig själv att inte vända sig om för att se om hon skulle få en glimt av chefen.
Minuterna gick och kön blev sakta kortare. När det bara var en person före henne så kände hon en varm hand på sin axel.

– Du Anna? Jag skulle inte kunna be dig om en stor tjänst?
Anna såg överraskat upp och mötte då chefens blick
– Jo, jo visst, vad?

Han nickade menade ned på en blus som låg överst i högen med plagg i hans famn
– Du har ingen lust att prova den här åt mig? Snälla? Jag tror du och min syster nästan har samma storlek och ja hon fyller snart år…
Anna såg på blusen han höll fram och nickade.. Det var väl det minsta hon kunde göra. Hon räckte ut handen
– Självklart!

En expedit på väg ut från provrummen såg mellan Anna och chefen, såg hur han gav henne ett plagg och missuppfattade relationen mellan dem, trodde de var ett par som var ute och shoppade tillsammans. Och i brist på provrum så var det perfekt om hon kunde få in dem båda i samma.
– Ni har fyndat ser jag? Tror det är bäst om ni följer med mig och lånar handikapprummet, där kan ni båda prova era plagg.

När poletten ramlade ned för Anna, att expediten missuppfattat och trodde hon och chefen var i sällskap började hon rodna som en tomat och öppnade munnen för att protestera. Men chefen hann före
– Snällt av dig! Det rummet tar vi.
Sedan med hans hand mot ryggen puttade han Anna bort längs gången mot det stora provrummet. Anna började lamt protestera
– Det kan vi väl inte?.. Jag menar..
– Tyst Anna! Kan vi visst det. Du ser ju hur mycket folk det är här eller hur? Och du är väl inte pryd av dig?
Anna hostade generat och lät honom styra in henne provhytten. Nejdå hon var knappast pryd, men inte heller van vid att klä av sig halvnaken i sällskap av en man hon inte ens visste vad han hette i förnamn.

Väl inne i provhytten skyndade sig Anna så långt bort från dörren hon kunde innan hon vände sig om och såg på hur hennes chef tackade expediten och sedan stängde dörren om dem. När rösterna från de andra provhytterna nu dämpades såg hon sig nervöst omkring. Rummet var stort, klart större än de vanliga provhytterna och hade riktig dörr istället för de vanliga svängdörrarna. Det fanns förutom de spegelklädda väggarna även en liten pall som chefen nu sjönk ned på med sina skjortor fortfarande i famnen
– Kom igen nu Anna.. Vi har inte hela dagen på oss.

Anna visste inte vad hon skulle göra.. Menade han verkligen att hon skulle strippa här? Framför honom?
– Ja.. Ehh jag ska bara..

Hon såg sig lite stirrigt omkring efter något ställe att lägga ifrån sig det hon hade i famnen.
– Här! Lägg dem här.
Chefen hade rest sig upp och nickade ned mot pallen han tidigare suttit på.

Anna lade ifrån sig högen, upp och ned så den svarta skinnkjolen hamnade dold underst innan hon greppade det översta plagget i högen som var en svart tunika i bomull. Men tvekade sedan, hur skulle hon göra nu? Bara strippa framför honom? Hon nöp fast tunikan mellan låren innan hon började fumla med knapparna i sin skjorta. Hennes fingrar kändes svettiga och stela och det tog sin tid att få upp de små knapparna och inte gjorde nervositeten hennes fingrar smidigare precis. När hennes fingrar kom till säkerhetsnålen vid urringningen skrattade chefen till
– Det var verkligen dags för dig att shoppa lite nytt Anna.

Hon blängde till mot honom men kunde sedan inte hålla inne ett litet fniss. Den person hon minst ville skulle se hennes klädsel stod nu framför henne och drog av sig .. Va? Nej vad gör han?
Anna stelnade till med sia fingrar på säkerhetsnålen och stirrade på hur chefen lite nonchalant drog upp sin skjorta ut byxorna och sedan började knäppa upp knapparna i den kaffefläckiga skjortan.

– Ehh.. Vad gör du?
Anna hörde själv hur chockad hon lät på rösten och harklade till men kunde inte slita blicken från den bara hud som mer och mer började skymta på chefens bröst.
– Vad jag gör? Tar av mig skjortan.
– Varför?
Han skrattade till och drog av sig den helt och kastade den över en av krokarna som satt på insidan av dörren
– Varför? För att det är så i alla fall jag provar mina skjortor.

Anna började rodna igen och kände sig dum.. Självklart. Han skulle ju också prova kläder.. Det var ju därför de var där inne.
Hon började åter bearbeta säkerhetsnålen, den hade varit lätt att få dit på morgonen, men nu med hennes fingrar omedgörliga så halkade den ur hennes grepp hela tiden. Hon stod och kämpade med den en god stund innan hon såg i ögonvrån hur chefen lade ifrån sig den skjorta han varit på väg att prova och klev fram till henne.
– Jag hjälper dig! I den här takten kommer du aldrig hinna prova igenom alla kläder innan lunchen är slut.

Anna fick tunghäfta att ha honom stående så nära. Hon kände hans doft, lätt kryddig och så.. Manlig.. Hon drog djupa andetag, sög i sig doften medan hon stirrade på det bara bröstet framför sig. En matta av hår på bröstkorgen, fast mage med en sträng av hår som försvann ned i..
– Sådär! Klart, nu kan du…

Nästan nyvaket tittade Anna nedåt och såg hur chefen lyckats öppna säkerhetsnålen och hur hennes skjorta nu delat på sig så hennes bh syntes.
Hon förstod genast varför han tystnat. Nej! Det kunde inte vara sant! Hur kunde hon glömma..?
Ok att hon gillade att klä sig i lite större och pösiga kläder men hon brukade kompensera det med att använda sexiga underkläder. Så nu stod hon där och flashade en av sina hemligeter. En svart bh i genomskinligt tunt tyg som i sig inte var så vågad, men kuporna var inte vanliga heltäckande, nej, istället slutade de på halva brösten, strax under hennes bröstvårtor. Överdelen av bhn var bara några svarta smala band som gick på ovansidan av brösten.

Anna såg hur chefen nyfiket lät sina fingrar greppa tag om den ena skjortfliken och sakta dra den åt sidan så mer av hennes bh blev synlig. När hennes ena bröstvårta tittade fram, styv och rosa mot det svarta tyget hörde hon hur chefen drog efter andan
– Åh herregud!

Anna blev först generad, men kände sedan en viss känsla av.. Ja av makt sprida sig genom kroppen.
– Tack för hjälpen chefen.
– Tom..
Han pratade lågt så hon knappt hörde
– Va?
Hon såg hur han sträckte på sig och sedan tog ett steg tillbaka medan han lät sin blick glida upp till hennes ansikte, studera henne noga
– Jag heter Tom, inte chefen.

Anna nickade innan hon vände ryggen åt honom och lät skjortan glida ned på golvet. Hon vågade inte titta i spegeln framför sig innan hon dragit på sig den svarta tunikan. Men när den väl var på plats såg hon upp och mötte då Toms blick i spegeln. Han stod kvar på samma fläck, hade inte rört sig en decimeter.
– Bättre?
Hon såg hur han ryckte till
– Va?
Hon drog i tunikans tunna tyg
– Den här? Bättre än skjortan?
Han nickade men hon såg att hans tankar var långt därifrån.

Anna log lite i mjugg och drog av sig tunikan och vek ihop den innan hon lät den falla ned på golvet. Sedan gick hon förbi Tom till pallen och tog upp ytterligare ett plagg. En storskjorta, liknande den hon tidigare haft på sig. Hon la den åt sidan, den kändes inte rätt. Hon kände sig på nå vis tuffare och mer frisläppt än någonsin och ville inte gömma sin kropp i något stort tygsjok, inte nu i provhytten i alla fall, för hon njöt till fullo av chefens uppmärksamhet.
Efter ett par ytterligare ratningar såg hon blusen som han ville att hon skulle prova åt hans syster och tog den med sig bort till spegeln.
När hon gick förbi Tom log hon
– Skulle inte du prova något?
Hon såg hur hennes chef skakade på huvudet som för att klarna sina tankar
– Eh jo..
Men han rörde sig inte ur fläcken, utan stod kvar och såg på hur hon drog på sig den tunna blusen. Det var en djupt urringad historia med ett smalt knytband i midjan. Inget som Anna själv skulle se efter i en butik, men väl på så måste hon erkänna att den verkligen var skön.

När hon såg upp i spegeln hajade hon till.
Jäklar så snyggt blusen satt. Nästan glömsk av att chefen var där inne med henne vred hon sig framför spegeln och beundrade blusen. Hon lät sina händer smeka över magen, kände värmen från sina händer genom tyget och lät dem sedan glida upp över brösten för att ordna med urringningen. Den svarta bh’n syntes genom det tunna tyget men det spelade ingen roll, den passade på något vis in, gjorde blusen aningen porrig kanske men fasiken så snygg.
– Wow! Den här är skitsnygg!

Anna pratade lågt för sig själv medan hon greppade tag om håret och lyfte upp det som en rufsig knut på hjässan medan hon vred sig så hon kunde se över axeln in i spegeln. Blusen var urringad i ryggen och visade upp hennes slanka ryggtavla. Den var även kort så en glipa på nästan två decimeter av bar hud visades mellan dess nederkant och hennes slitna jeans.
En låg harkling fick henne tillslut att rodnande bli påmind att hon inte var själv där inne och hon vände upp blicken i spegeln och mötte då chefens outgrundliga blick. Han hade flyttat på sig och stod nu strax bakom henne
– Du passar i den! Sexigt värre!
Anna svalde nervöst innan hon hissade upp ett ögonbryn
– Och den här var till din syster sa du?
Chefens låga hesa skratt gav henne rysningar och fick hennes bröstvårtor att styvna ännu mera, kittla mot tyget i den tunna blusen
– Njaa. Inte nu längre. Tror jag skulle få helt fel fantasier om henne efter ha sett hur du klär i den.
Anna sög rodnande åt sig av det oväntade berömmet och började fingra på knytbandet i midjan
– Ja.. Det vore ju.. Dumt.. Ehhm. Jag kanske ska fortsätta prova fler plagg.

Men innan hon hann röra på sig kände hon hur chefen lät sina händer greppa tag om hennes midja och hålla henne stilla. Värmen från hans fingrar fick det att gå som stötar genom hennes kropp och hon flämtade till och spärrade upp ögonen.
– Tom?
Han svarade henne inte först utan lät sina fingrar sakta dras, smeka över hennes bara hud under nederkanten på blusen. Sedan sa han lågt
– Kan du inte prova kjolen?
Anna stirrade tillbaka på honom
– Kjolen? Hennes röst lät som en viskning.

Hon såg hur hennes chef drog in ett djupt andetag innan han släppte henne och snabbt gick fram till den lilla pallen. I spegeln såg hon hur han nästan kastade ned hennes plagg på golvet innan han greppade tag om den svarta skinnkjolen.
Anna rös till. ‘Gud..! Vad var det egentligen som höll på att på hända mellan dem?’
Tom klev fram bakom henne igen. Denna gång kunde Anna ana värmen från hans kropp mot ryggen
– Här! Prova den.

Anna tog med darrande hand mot kjolen som han sträckte fram över hennes axel. Men han släppte inte taget utan höll den mellan tummen och pekfingret
– Dina byxor?

Anna stirrade på honom innan hon förstod vad han menade. Sedan började hon rodna igen
– Jag.. Jag kan nog inte..

Tom gungade retande med kjolen framför hennes ansikte
– Åhjo det kan du visst det.

Anna förstod att han trodde att hon blivit blyg, att det var därför hon tvekade. Men sanningen var något helt annat
– Jagharingatrosorpåmig!

Trots att Anna i det närmaste kastat ur sig orden i en snabb svada så såg hon hur chefen ryckte till som hon slagit honom.
Hon försökte förklara
– Jag brukar använda trosor, ibland i alla fall, men idag, imorse.. Jag visste ju knappast att..
Hon tystnade och bet sig i läppen. Hon trodde att han skulle dra sig undan, bort från henne. Men istället sa han med tydligt ansträngd röst
– Dina byxor Anna. Ta av dig dom!

Anna fuktade nervöst sina läppar och började famla efter skärpet. Sin blick låste hon fast i Toms i spegeln, såg honom rakt i ögonen.
När ljudet av hennes skärp rasslade till såg hon hur Tom spände kroppen och lät sin blick glida ned längs hennes kropp. När hans blick gled över de styva bröstvårtorna som nu syntes tydligt genom det tunna tyget i blusen släppte han greppet om kjolen så den föll ned på golvet framför henne. Sedan greppade han åter hennes höfter och lät sina båda händer, med utbredda fingrar smeka upp över hennes mage tills de nådde undersidan av hennes bröst. Där lät han sina fingertoppar nypa åt tyget i blusen och spände det nedåt så hennes bröstvårtor kom att pressas mot tyget.

Känslan av detta fick Anna att flämta till men hon bet ihop, låtsades att hon inte märkte något och lät istället dragkedjan i sina jeans sakta dras nedåt, ett litet klick i taget tills hon kände hur den svalare luften i provhytten fläktade in och började kittla över hennes heta underliv.
– Mmm!

Anna hörde hur Tom stönade till bakom henne och såg hur hans blick nu var riktad ned mellan hennes ben.
– Jag hade en aning att du inte var en äkta blondin.

Anna försökte le, men det blev mest en grimas. Hon var så fruktansvärt upphetsad att hon skakade i hela kroppen. Hon sparkade av sig skorna innan hon med darrande händer lät jeansen dras ned över sina höfter och sedan falla tungt mot golvet så hon tillslut stod där framför spegeln helt naken på underkroppen.
– Nu..nu då?

Annas röst var hes och låg och hon kände sig alldeles andfådd.
Tom nickade
– Kjolen!

Anna sög in ett djupt andetag och började sedan sänka sig ned mot golvet. Men plötsligt hindrades hennes rörelse av Toms händer
– Nej inte så. Raka ben, böj bara på ryggen.

Anna tvekade inte, bara lydde honom. Rätade på benen och lutade sig framåt med överkroppen. Flämtningen som kom över hennes läppar överröstades av Toms stön när hennes bara skinkor kom att pressas mot hans lår. Det gick som en stöt genom Annas kropp och hon höll på att ramla framåt när hennes ben började ge vika. Hon famlade blint framför sig och lät sina händer ta stöd mot den stora spegeln.
Men även Tom bakom henne var snabb. Han greppade tag om hennes bara midja, stöttade henne innan han pressade sig emot henne, hårt.

Anna kved till när hon kände hur Tom pressade sin underkropp mot henne. Hans kuk kändes tydligt där den nu vilade mellan hennes skinkor, varm och hård trots de lager tyg som den låg gömd bakom. Hon stod kvar i samma framåtlutande ställning. Vågade knappt röra sig. Tankarna virvlade runt i hennes huvud till ljuden av pratande människor strax utanför de tunna väggarna ‘Gud! Vad gör vi? Jag kan inte, vi FÅR inte.. ‘
Men hon lyssnade inte på rösterna i sitt huvud utan kastade bak sitt långa hår från ansiktet och såg istället in i spegeln, mötte sitt eget rodnande ansikte och svarta uppspärrade ögon som var glansiga av upphetsning.

Hon andades hårt och kände hur en rysning gick genom kroppen när Tom efter att ha stått helt stilla plötsligt böjde lätt på sina knän så hans kuk kom att gnidas mot skåran mellan hennes skinkor.
– Åh!

Hon såg snabbt upp när hon hörde hans stön. Såg hur han lät sin blick glida över hennes kropp i spegeln. Hennes bara, lätt särade ben, hennes fylliga bröst som nu var halvvägs ut genom blusens tilltagna urringning och så vidare upp till hennes ansikte.
När deras blickar möttes svalde hon hårt innan hon med en försiktig rörelse rörde lätt på sina höfter. Hon bara måste! Känslan av bulan som var av Toms grova kuk mot hennes skinkor var så lockande.
Anna såg hur Tom slöt ögonen och hon hörde sedan tydligt hur han svor lågt innan han åter mötte hennes blick
– Anna?

Hon såg djupt in i hans ögon, såg frågan i hans blick. Hon lät sin tunga glida ut och nervöst fukta läpparna, såg hur Toms blick genast började följa tungans rörelser..
Luften var så tät av åtrå och lust att den nästan dallrade. Anna flyttade händerna från spegeln där fuktiga handavtryck fanns kvar som ett bevis på hettan hon kände i kroppen och rätade på sig så hon kom att stå rakryggad, kände värmen från Toms nakna bröstkorg genom det tunna tyget i blusen.
– Tänk.. Tänk om någon kommer in?

Hon viskade, rädd för att hennes röst skulle brytas.
Tom lät sina båda händer genast glida upp från hennes höfter, över hennes mage för att äntligen kupas om hennes bröst.
Samtidigt som Anna flämtade till och pressade fram sina bröst ytterligare, kände hon hur han åter rörde på sina höfter, pressade sin kuk ännu hårdare mot hennes underliv
– Ingen kommer in Anna. Jag vill ha dig!

Orden, dess betydelse fick Anna att kasta sin tvekan och höja sina armar över huvudet och greppa tag om Toms nacke och dra ned hans huvud mot sin hals. Med ett högt stön lät han genast sin tunga smaka på hennes hud, lät tungan lämna våta spår från hennes käke upp till hennes öra där han sög in hennes örsnibb i munnen.
Anna såg stjärnor under sina sänkta ögonfransar. Så underbart det kändes! Rysningar blev som smekningar och hennes hud var överkänslig. Hon stönade högt
– Åhh.. Så skönt! Mer!

Så snart ljudet kom över Annas läppar kände hon överraskat hur Tom drog sig bort från henne, lämnade henne ensam kvar framför spegeln.
Anna blev överraskad och kisade förbi spegelbilden av sig själv och såg hur Tom flyttat sig och nu stod bredbent och stirrade på hennes kropp medan han greppade tag i linningen till sina byxor.
Hon svalde hårt och lät sin blick glida ned till hans långa fingrar som började knäppa upp knappen i gylfen. Ljudet av dragkedjan som sedan drogs ned fick henne att flämta i vetskap vad hon snart skulle få se, få känna.

När Anna såg hur Toms svarta kalsonger började skymta i gylfen började hon vända sig om. Men han tecknade genast med sin hand att hon skulle stå kvar
– Nej! Stå kvar så där! Sära bara mer på dina ben, låt mig se på dig!
Hon nickade, visade att hon förstått och flyttade sakta fötterna så hon kom att stå med dem brett isär, placerade sina händer mot spegeln igen och svankade mer med ryggen så hennes rumpa putade sexigt mot honom.
Anna såg som genom en dimma hur Tom, utan att släppa henne med blicken, backade bakåt tills han stod lutad mot den motsatta väggen, bredvid pallen.

Hon såg hur hans blick vandrade upp längs hennes ben tills den nådde hennes hettande underliv. Hon svalde snabbt och kände hur hennes andhämtning stockade sig i halsen. Leendet på Toms läppar var borta, istället såg han sammanbiten och koncentrerad ut när han nu hasade ned sina byxor en bit på låren innan han lät en hand glida ned innanför sina kalsonger.
Anna rös till när hon såg på hur hans fingrar kupade om hans kuk under tyget. Ville inget hellre att han skulle dra ned kalsongerna helt och låta henne se på medan han smekte sig.
Hon stirrade med blicken fäst på de rörelser han började göra bakom tyget. Långsamma rörelser, från pungen och upp till ollonet gled hans fingrar. När han strax efter greppade tag om kukskaftet med bestämt grepp kom hans handled att pressa ut tyget i kalsongerna så toppen på det blanka och svullna ollonet kom över kanten.

Anna stönade till när hon såg den blanka och svullna toppen och tog snabbt och oblygt ned en hand mellan sina lår och lät ett finger smeka in i fukten mellan hennes blygdläppar.
– Chefen!!
Annas röst var knappt mer än en viskning. Men hon såg i spegeln hur Tom ryckte till men fortsatte att stirrade mellan hennes skinkor, lät sin blick smeka över hennes hud.
Febrigt lät Anna sin hand glida längre in mellan sina lår och sträckas bakåt så långt hon nådde innan hon lät sina naglar rispa över ena skinkan. Rispa hårt så hon kände hur huden hettade och började svida. Hon lät sedan sina fingrar smekas in mellan hennes skinkor, dras över hennes bakre spända hål för att sedan med två fingrar sära så mycket hon kunde på sina redan kåtglänsande blygdläppar.
Någon ytterligare inbjudan behövde inte Tom.

Med sin ena hand fortfarande greppande sin kuk greppade han även tag om den lilla pallen och tog den med sig när han med två snabba steg korsade golvet. Han ställde ned pallen bredvid henne, mitt bland hennes avkastade kläder, och stod sedan bara där bakom henne, stirrade ned mellan deras kroppar
– Helvete Anna. Du är så het! Så jävla sexig!

Hon sög åt sig berömmet och svalde hårt innan hon började vicka lockande på sina höfter. Hon behövde..! Nu snälla!
Tom stirrade fascinerat ned på hennes rörelser och hon såg i spegeln hur hans hand innanför kalsongerna stannade till innan han med ett hest stön nästan slet ned dem så hans kuk kom att svaja ut, ådrig och hårt erigerad och vidröra Annas ena skinka.
– Ta av dig blusen!

Anna började febrigt slita i midjebandet och drog sedan av sig blusen och kastade den på golvet bredvid pallen. Tom stönade till när han i spegeln såg hennes bröst i den sexiga bhn. När hon nu stod framåt lutad pekade hennes bröstvårtor ned mot golvet och när hon rörde sig gungade hennes bröst.
Han klev närmare och lät sin kuk glida in mellan Annas lår, för att sedan luta sig fram över hennes rygg och låta sina händer glida runt henne så han kunde kupa dem om hennes bröst.
Anna stönade när hon kände hans fingrar först fladdra lätt över de spända knopparna för att sedan kupa om hela hennes bröst och krama och klämma dem
– Mar.. Tom.. Åh jaa.. Snälla!

Tom var så pass lång, att som han stod nu nådde han lätt fram med sitt ansikte bredvid hennes. Hon kände hans heta och fuktiga andedräkt innan han lät först sin tunga och sedan sina läppar nafsa i hennes örsnibb. Anna slöt ögonen och bara njöt! Hon kunde inte förstå att de stod där, hon och chefen i en het omfamning. Hon kved till när hon hörde hur Tom andades högt i hennes öra ett par gånger innan han sög till om snibben.
Anna njöt. Allt var underbart. Hans mun och tunga, de varma och kunniga händerna på hennes bröst och så hans heta kuk..

Den låg fortfarande mellan hennes ben och nuddade lätt hennes ena lår. Anna ändrade ställning och pressade sedan ihop med sina ben, kände hur Toms kuk kom att ligga inbäddad mellan hennes lår och svullna underliv. Ett lågt stön från Tom fick henne att börja röra på höfterna, fick hans kuk att glida fram och tillbaka mellan hennes ben. Hon såg i spegeln hur hans ollon om och om igen pressades fram mellan hennes hull. Blankt och svullet!
Nästan genast stönade Tom till
– Anna! Det där.. Det där är livsfarligt!

Anna kastade frustrerat med huvudet medan hon reste upp kroppen
– Snälla! Jag behöver..

Tom stönade till och greppade hårt hennes höfter och pressade bestämt sin kropp mot hennes. Anna skälvde till och lutade huvudet bakåt så hon kunde känna Toms andetag mot kinden. Då vred hon på huvudet och kände genast hans läppar mot sina. En lätt beröring medan hon febrigt flämtade
– Knulla mig!

Tom pressade ned sin mun hårdare, lät sina läppar och tunga ivrigt smaka på henne. Kyssen var hård och snabb och lämnade Anna flämtande när han strax efter drog sig undan
– Upp med benet på pallen!

Anna lydde honom genast.
Lyfte upp sitt vänstra ben, satte ned foten och väntade med andan i halsen. Hon behövde inte vänta länge.
Anna såg i spegeln hur Tom sjönk ned bakom henne, hur han böjde på sina knän och sedan styrde upp sin kuk mellan hennes vitt särade ben.
Hon stönade till samtidigt som hon kände hur han började dra toppen på sin kuk genom hennes väta, dra den mellan hennes svullna blygdläppar fram mot hennes klitoris. Där lät han kuken stanna till, daskade med den ett par gånger, fick henne att skruva på sig i önskan att känna mer.. Mycket mera!
– Nu..ahh!

Hennes ord blev till ett stön när Tom snabbt lät toppen på kuken pressas uppåt, drog det bakåt från hennes klitoris till han kände mynningen till hennes fitta. Anna höll andan och väntade, kände pulsen brusa och dunka i hennes öron och överrösta ljuden från människorna som ovetandes provade kläder i hytterna bredvid.
Med ett bestämt tag om hennes höfter pressade Tom sig in.

Anna kände hur hans ollon gled in, töjde henne för att sedan glida vidare upp i hennes masserande inre. Känslan att bli fylld var underbar!
Tom lät kuken glida in bara en retfull bit i henne innan han började dra sig bakåt igen. När endast ollonet var kvar i henne pressade han sig inåt igen, denna gång så långt att Anna kunde känna hur hans kuk kom henne i botten. Sedan började Tom knulla henne med djupa kraftfulla tag.
Anna började stöna högre och högre glömsk av människorna utanför provrummets väggar
– Åhh.. Jaa.. Ååh! Hå.. hårdare!

Genast lydde Tom och började pumpa upp i henne så hon blev tvungen att åter luta en hand mot spegeln för att inte falla. Känslan av hans kuk var så underbar. Hon flämtade och kved och lät sin lediga hand febrigt leta sig ned mellan hennes lår och söka sig till den blodfyllda knoppen. När hon vidrörde den kunde hon inte hålla inne ett litet skrik, Allt var så skönt!
Anna började stöna allt högre och var precis på väg att skrika igen när hon kände hur Tom placerade sin ena hand över hennes mun samtidigt som han lutade sig fram och stönade i hennes öra
– Sch Anna..

Anna bet till om en av hans fingrar för att förhindra skriket att komma över sina läppar. Hon kände sin egen heta andedräkt fukta hans hand och hon slöt ögonen, drog genom näsan in doften av Tom, av man, samtidigt som hon förde sina fingrar allt snabbare över sin klitoris.

Tom stönade till bakom henne när han kände hur hennes underliv kramade till extra om hans kuk nu när hennes fingrar börjat arbeta. Han knullade henne då allt hårdare, pressade sig in om och om igen så hans underliv daskade mot hennes skinkor.

Anna kände plötsligt hur hennes orgasm kom rusande. Hon flämtade hårt mot Toms hand och lät sina fingrar föra henne den sista biten. Snabbare, hårdare…

Hon hörde som på avstånd hur Tom stönade fram hennes namn och sedan kände hon hur han snabbt drog sig ur henne och samtidigt snurrade runt henne.

Han kysste henne hett innan han hjälpte henne ner på knä. Precis i samma ögonblick öppnade hans ollon sig och en massiv dusch av varm sperma pumpades ut över Annas ansikte. Det stänkte över hennes kinder och rann ner över hennes hals. Hon gapade lite tafatt och försökte smaka på hans härliga sats. Tom lät sin kuk slunga ur sig sträng efter sträng av varm skön sperma och han dränkte Annas välsminkade ansikte rejält med sin sats.

De stod där sedan båda tysta, flämtande efter syre. Sekunderna tickade förbi. Världen runt omkring började så sakta tränga på och Anna kände hur kallsvetten över vad som just skett började bryta ut i hennes panna. ‘Herregud! Vad hade hon gjort? Med Chefen?!.. Åhh’

När så Anna kände en hand börja smeka över hennes rygg såg hon både matt och nervöst upp i spegeln och mötte Tom, sin chefs blick.

Han log mot henne, ett snett leende som gick rakt in till hennes hjärta.

Föregående Inlägg

Flickvännens mamma bjuder

Nästa Inlägg

Linda & Sofie