Gruppsex

Männen som tog mig

Det kan tyckas vara en klassiker och min pojkvän kände självklart till ryktena. Det handlar om konferenser och det handlar om otrogna män och kvinnor.

Följande episod hände för ett par år sedan och jag bodde redan då ihop med min nuvarande sambo.

Jag hade börjat bli något av en påläggskalv inom organisationen och det satsades alltmer pengar på min utveckling. Detta gjorde att jag började skickas på utbildningar och deltog i några konferenser. Det var alltid hårt arbete på dessa, oavsett vad många tror. Det var dags att åka på en av mina första konferenser och min pojkvän var orolig.

– Men gubben, du vet ju att jag älskar dig och jag skulle aldrig vilja vara med någon annan. Det brukar vara lugnt på våra konferenser, det är ju mest gamla gubbar och tanter som är glada att få komma hemifrån och få supa till lite.

Det såg ut som om han trodde mig och varför skulle han inte göra det, jag talade ju sanning. Jag kunde inte tänka mig att vara otrogen, det var något som jag alltid tyckt var förkastligt. Det tycker jag förresten till stor del fortfarande, även om jag efter den där resan ändrade min uppfattning något i vissa detaljer.

Anläggningen som vi skulle vara på låg en bit utanför en stor stad så det var endast konferensdeltagare som vistades där. Detta var något jag försökte lugna min pojkvän med.

– Det kommer bara att vara mitt arbetslag där och du har ju träffat de flesta av dem. Då vet du ju att du inte behöver oroa dig, gamla äckliga gubbar är inget för mig.
– Jaha, så om det fanns unga snygga killar hade jag behövt oroa mig då? kontrade han.
– Äh, lägg av! Du vet vad jag menar. Jag skulle inte göra något med någon, jag har ju redan den snyggaste och sexigaste killen, jag visste vad jag skulle säga för att lugna honom.

Vad jag inte tänkt på var att det var en stor konferensanläggning och det fanns flera grupper med människor från olika företag där samtidigt. Tur att min sambo inte fattade det, annars hade jag väl knappt fått åka iväg.

På morgonen innan jag skulle åka åt vi frukost tillsammans. Jag hade tagit på mig en tvådelad dräkt, med kjol och kavaj. Den var svart och kritstrecksrandig, kjolen gick strax under knäna och satt ganska tajt över mina höfter. Kavajen gick självklart inte att knäppa på grund av mina bröst, som för dagen hölls på plats av en vit spetsbehå. Den vita blusen, som smet åt över bysten, hade ett par av de översta knapparna uppknäppta så att mina mjuka kullar kunde skymtas. Jag kände min sexig i dressen och fick bekräftande blickar från min pojkvän som satt i morgonrock mittemot.

– Är du tvungen att klä dig så jävla utmanande när du ska åka iväg? frågade han.
– Hur menar du då? frågade jag oskyldigt och knäppte upp ytterligare ett par knappar i blusen så att hela min klyfta blottades.

Jag smekte ett finger längs innanför kanten på behån. Han suckade med blicken fastnaglad på mina stora bröst.

– Ska du kåta upp min nu precis innan du åker? Fan vad taskigt.

Jag flinade åt honom. Jag förstod att det var takigt gjort, jag visste ju hur kåt han blev. Dessutom hade vi inte haft sex på några dagar, så jag fick lite dåligt samvete.

Även jag kände mig lite sexsugen, men jag hade inte tid att hoppa i säng nu. Jag funderade på en snabbis med kläderna på, men insåg att det bara skulle skrynkla till allt och tvinga mig att göra om allt ändå. Då fick det väl bli det näst bästa och i alla fall tillfredsställa honom så jag reste mig upp och gick runt bordet. Han såg förväntansfullt upp på mig, och smekte mitt ena bröst. Morgonrocken kunde inte dölja hans stånd och jag böjde mig ner och kysste honom. Samtidigt knöt jag långsamt upp morgonrocken och vek försiktigt upp den. Boxerkalsongerna putade kraftigt av hans hårda kuk som som vanligt låg åt vänster. Jag lirkade fram den ur jylfen på kalsongerna och greppade den mjukt med ena handen. Han stönade i min mun medan jag började runka honom.

Jag hade egentligen bråttom att komma iväg, men offrade tiden det skulle ta att tillfredsställa honom. Dessutom skulle det inte ta speciellt lång tid, jag visste hur jag skulle göra för att få honom att spruta snabbt, speciellt då det var ett tag sedan vi knullat. Jag satte mig på knä på golvet och tog kuken i munnen. Ollonet var glansigt och hårt och smakade mycket kuk, han hade inte duschat än den morgonen. Hans kuk är lätt böjd åt vänster och är väl av medelstorlek, precis lagom för mig. Och vad som är ännu viktigare; han vet oftast hur han ska använda den. Det finns killar med stora kukar som tror att deras storlek gör jobbet åt dem. Så fel man kan ha..

Min sambo lyfte på höfterna och drog av sig kalsongerna, jag förstod varför. Han ville bli smekt på pungen också. Dessutom kom jag åt bättre att runka honom medan jag sög på ollonet. Med munnen sluten om ollonet smekte jag hans laddade pung och han flämtade till. Jag kände smaken av en liten klick försats i munnen och förstod att det var nära. Hans andning blev mer och mer ansträngd, och jag runkade honom ganska snabbt samtidigt som min mun och tunga arbetade över hans ollon, precis som jag vet att han gillar.

– Vänta! Inte så snabbt! kved han.

Men jag brydde mig inte utan gjorde allt jag kunde för att han skulle komma så snabbt som möjligt. Och mycket riktigt, efter mindre än en minut observerade jag de välbekanta tecknen, precis innan jag kände hur den hårda kuken började rycka. Ett sprut sköt långt in i min mun innan resten pumpades ut i små vågor. Det var mer än vanligt och spruten var kraftiga, vilket jag inte varit riktigt beredd på men jag svalde ändå lätt ner den varma satsen. Min pojkvän har aldrig haft speciellt stora satser eller några kraftiga sprut. Oftast rinner det mest ur honom. Inte för att det gör något, det gör det bara lättare att hantera.

Han slappnade av och sjönk ihop på stolen och jag släppte taget om den slaknande kuken.

– Mmm, det var gott.. Och mycket.

Han log och såg nöjt och tillfredsställd ner på mig.

– Tack, älskling. Det där behövde jag.

Han verkade lugn när vi tog farväl vid dörren tio minuter senare. Det var det minsta jag var, en eld hade tänts i mig. En eld som brann av lust och längtan. Jag ångrade att jag inte tagit mig tid att knulla min pojkvän på morgonen, trots att jag egentligen inte hade hunnit. Nu var frustrationen total, men jag lyckades efter viss möda trycka tillbaka mina känslor och koncentrera mig på de kommande dagarna. Jag fick helt enkelt vänta tills jag kom hem på kvällen dagen efter.

Den dagen gick snabbt och var hektiskt. Det var mycket som skulle hinnas med så när klockan blev halv sex var vi alla ganska trötta. Vi drog oss tillbaka till våra hotellrum för att vila och duscha innan middagen.
Efter en ganska lugn middag gick vi till baren, de flesta av oss tänkte dock inte bli långvariga. Precis som många andra kände jag mig väldigt trött och behövde vila upp inför morgondagen. Jag köpte en drink i baren och ställde mig vid de stora panoramafönstren och beundrade den vackra utsikten. Solen gick ner över skogen och skickade strålar av rosa ljus över en stor sjö. Jag kände hur drinken gick rakt upp i huvudet och skänkte mig en underbar avslappnad känsla.

– Vacker utsikt, sa en mörk röst bakom mig.

Jag sneglade bak och såg en man som inte tillhörde vår grupp. Åh nej, tänkte jag, inte nu. Jag orkade inte med en jobbig full gubbe stötandes på mig.

– Men inte lika vacker som den finns här inne.

Jag vände på huvudet och såg hur han betraktade mig. Det var en man i 45-årsåldern, klädd i kostym med skjortan uppknäppt och slipsen i en ficka. Han såg inte berusad ut, vilket förvånade mig. Det var annars standard på sådana här ställen. Han började småprata med mig och till en början var jag avvaktande, men plötsligt märkte jag hur han lyckats få med mig i samtalet. Han hette Erik, var mycket trevlig och vältalig och snart hade han bjudit med mig till ett bord i en avskild del av salongen där en kollega till honom satt och pratade med en äldre kvinna. Han presenterade dem som Lars och Gunilla.

Jag minns knappt alls vad vi pratade om så här i efterhand, bara att det var trevligt. Drinkarna och tröttheten gjorde mig snurrig. Innan jag visste ordet av hade jag gått med på att Erik fick följa mig till dörren, eftersom jag ville dra mig tillbaka. Han följde med mig in på rummet. Hade jag bett honom komma in? Vi satte oss i en soffa och han gav mig ett glas vatten. Plötsligt hade jag hans hand på låret. Vad är det som händer och varför protesterar jag inte? Jag kände mig lustig. Jag var som i en dimma, men det fanns något annat i dimman. Upphetsning? Eller bara trötthet?

Vi kysstes och en hand lades på mitt ena bröst, innanför blusen som nästan var helt uppknäppt. Vem hade knäppt upp den? Jag..eller han? Mina händer knäppte upp hans skjorta och jag smekte över hans håriga bröst. En kraftig bula spände i hans kostymbyxor och jag lade handen på den, kramade lite försiktigt. Herregud, vad håller jag på med?, tänkte jag. Men jag är ju så kåt. Hans kropp var varm och hård. Trots hans ålder var han ganska vältränad även om han hade antydan till en liten gubbmage.

Han tappade koncentrationen för ett tag när han tog upp sin mobiltelefon ur sin ficka och knappade in något. När han var färdig la han den på soffbordet och ställde sig upp. Jag tittade fascinerat upp på honom. Vad skulle hända nu? Varför kastade jag inte ut honom och varför var jag förväntansfull? Han knäppte upp sina byxor, lät dem falla till golvet och drog upp mig från soffan. Långsamt, nästan andaktsfullt, började han klä av mig. Jag brann av åtrå, av kåthet och lust. Vid det här tillfället hade jag ingen tanke på min pojkvän där hemma, det enda som fanns i min värld var den äldre mannen framför mig.

Han smekte av mig blusen och tryckte sig mot mig för att knäppa upp min behå. Hans stånd trycktes mot mig medan jag lät honom befria mina bröst. De föll ut tungt och det ena fångades upp av en hand. Han kramade lätt om bröstet och lyfte upp det medan han sög in bröstvårtan i munnen. Han märkte hur mycket jag älskade den behandlingen så han slickade och sög en del på båda brösten innan han fortsatte klä av mig.

Erik drog ner dragkedjan på sida av kjolen och lät den falla till golvet så att jag stod framför honom iförd endast mina trosor, skor och stay-ups. Han drog av sig skjortan och satte sig ner i soffan och jag sjönk ner på knä på golvet framför honom. Jag smekte hans bröst, ner över höfterna och över låren. Sedan upp längs insidan av låren, upp mot ljumskarna och smekte med handen över den stora bulan i boxerkalsongerna. Den ryckte till av min tillfälliga beröring och ett lågt stön hördes från Erik.

Som förhäxad stirrade och smekte jag på den manliga kroppen. Jag hade aldrig varit med en så gammal man och det var något otroligt sexigt över honom. Han strålade av maskulinitet på ett sätt som jag aldrig sett, och min kropp skrek efter den. Jag tycktes inte kunna få nog av den och smekte och kysste men undvek hela tiden skrevet förutom små nuddningar.
Han lyfte på rumpan och drog ner sina kalsonger. En grov kuk föll ner tungt på hans mage.

– Herregud, viskade jag.

Den var lång och såg så grov ut. När jag nästan högtidligt tog tag i den och drog tillbaks förhuden blottades ett kraftigt ollon, större än jag någonsin sett. Det var glansigt och blålila. Jag kysste det försiktigt, smakade varligt med tungan och kände Erik rycka till.

Jag hörde dörren till rummet stängas bakom mig och på något sätt blev jag varken rädd eller förvånad när jag såg Lars komma in. Han stannade mitt i rummet medan jag sög in hela Eriks stora ollon i munnen. Han slöt ögonen och lutade tillbaka huvuden när jag började ge honom en avsugning. Jag fick bara in ollonet i munnen och min hand räckte inte runt skaftet. Han smakade underbart och jag runkade den grova kuken omväxlande med att smeka och slicka på hans stora pung som tycktes sprängfylld.

När jag kände två händer på min rumma vände jag huvudet lite och såg Lars stå naken bakom mig. Han var inte lika vältränad som Erik och lite äldre, en person som jag alltid tidigare refererat till äcklig gammal gubbe. Nu stack jag i stället upp rumpan mot honom och han drog ner mina trosor. Vad fan håller jag på med, hann jag tänka innan jag kände ett ollon tryckas in mellan skinkorna på mig. Sedan gav jag mig hän åt männen totalt. När kuken trängde in i mig gled den lätt i botten på min savande fitta. Jag fortsatte suga av Erik men hade svårt att koncentrera mig på grund av den underbara känslan av en pumpande kuk i mig.

Jag kom efter endast någon minut och då med Eriks hårda kuk i munnen. Ett gurglande, dämpat läte kom ur mig när orgasmen spred sig i min kropp. Jag fick släppa taget om Eriks stånd och jag höll mig fast i hans lår med ansiktet nerborrat i hans mage när jag för ett tag tappade kontrollen. Jag kom ganska snart till sans. Lars stod fortfarande och frustande bakom mig medan knullade mig hårt och snabbt.

– Kom, nu är det min tur, sa Erik och jag ställde mig upp för att sätta mig i hans knä.

Med ryggen mot honom satte jag mig gränsle över honom. Framför mig stod Lars och runkade sin gubbkuk med långsamma drag. Långsamt sänkte jag mig över Erik och ledde honom rätt med en hand för att lägga ollonet tillrätta mot mina blygdläppar. De gled isär för att ta emot honom, ollonet omslöts av den fuktiga värmen och jag gnydde när kuken långsamt fyllde mig på ett sätt som jag aldrig känt.

Till en början red jag honom långsamt eftersom jag behövde vänja mig vid den grova kuken, men snart kunde jag öka tempot. Lars kom fram till mig och drog mitt huvud mot sitt stånd. Jag tog tag om hans kuk och han tryckte in den i munnen på mig. Den var inte lika stor, utan mer normal, så jag kunde ta in mer i munnen när han försiktigt knullade mig i munnen. Även Lars hade en stor pung, men den såg enorm ut i förhållande till hans mer normala kuk.

Eriks kuk var så skön att jag fick svårt att rida honom ordentligt. Dessutom hade jag Lars kuk i munnen vilken pockade på min uppmärksamhet. Så Erik fick jucka under mig så gott han kunde, något han lyckades bra med för både han och jag stönade hela tiden.

– Ahh, nu kommer jag, flämtade Lars.

Jag hann fundera på om satsens storlek skulle vara stor med tanke på den tjocka pungen. Jag fick svar på min fråga när jag kände en kraftig stråle i munnen. Jag runkade kuken med ollonet i munnen och svalde undan men hann inte innan mer kom. Jag var tvungen att ta ut den ur munnen och ytterligare ett sprut träffade mig över läpparna. Jag höll ollonet mot läpparna och hans säd fortsatte pumpas ut. Jag slickade i mig så mycket jag klarade av men mycket rann utanför. Jag hade aldrig varit med om en sådan sats och normalt sett tycker jag om att svälja men det här blev nästan för mycket. Samtidigt var jag fascinerad över att en man kunde leverera så mycket sperma på en gång. Sperman droppade från min haka och rann ner för min kropp.

Lars såg på mig och log nöjt.

Plötsligt vräkte Erik bort mig och la mig ner i soffan. Han var nästan burdus i sin hantering av mig men jag följde lydigt med. En känsla av tomhet och längtan hade infunnit sig så fort han dragit ut kuken ur mig, jag behövde mer av hans underbara stake. Han la sig mellan mina ben och körde snabbt in den igen. Sedan började han knulla mig våldsamt. Mina bröst rörde sig i kraftiga vågor när han hårt stötte sig mot mitt underliv. Han var blank i ansiktet och det var förvridet i en ansträngd grimas medan han stönade allt häftigare.

Det var då, spetsad på den grova pumpande kuken, som jag fick kvällens starkaste orgasm. Jag hörde mig själv skrika rakt ut och hela min kropp skakade. En varm, pulserande känsla spred sig från mitt underliv ut som svallvågor i hela kroppen. Mina naglar grävde sig in i det håriga bröstet och jag slutade andas för ett tag.

Jag återfick mitt medvetande efter ett tag och såg hur en svettdroppe föll från Eriks näsa och landade på mitt bröst när han fortfarande bearbetade min fitta med sin kuk. Han hade lugnat ner tempot lite nu.

– Ah, vad din fitta kramar skönt, Rebecka. Jag skulle vilja knulla den hela natten. Men nu klarar jag snart inte längre.

Jag var fortfarande lite omtöcknad, både av hela kvällen och av orgasmen. Jag tror att jag mumlade något om att han skulle komma på mig, men jag vet inte säkert.

Han drog i alla fall snart ut kuken ur mig, den här gången blev saknaden inte lika stor. Han runkade sig själv långsamt och resultatet lät inte vänta på sig. Tjocka strålar med varm säd la sig i strängar över mina bröst och upp i mitt ansikte. Eriks monsterkuk ryckte till vid varje stråle som lämade den. Ollonet öppnade sig och sperma forsade ut över min kropp. För andra gången den kvällen blev jag nedsprutad av en jättesats sperma. Över brösten, magen och mitt ansikte låg den vita såsen. Jag drog med ett finger över min kladdiga kropp och Erik sjönk ner sittandes i soffan.

På darrande ben tog jag mig till toaletten för att duscha av mig männens svett och sperma. Jag var helt slut i kroppen när jag på stapplande ben dråsade i säng. Jag minns inte var männen var just då, men när jag senare vaknade låg jag på sidan utan täcke och kände en hård kuk tryckas mot min rumpa bakifrån. En hand masserade mitt ena bröst och jag kände en het andedräkt mot min nacke. När jag sneglade bakåt såg jag Erik ligga och blunda medan han försökte få in kuken mellan mina skinkor. Han släppte bröstet för att använda handen till att styra sig in i mig.

Ollonet trycktes mot mitt bakre hål. Jag vet inte om han gjorde det medvetet eller inte, men jag delade på benen och stack ner en hand mellan dem. Jag tog tag om hans stånd och ledde honom rätt, in i fittan. Återigen trycktes det grova ollonet in i mig, blygdläpparna delade på sig och slöt sig hårt om hans kuk när den långsamt gled in så långt det gick.

Varsamt började han knulla mig med långa drag. Ut med kuken så att endast ollonet nuddade blygdläpparna och sedan hela vägen in. Om och om och om igen, utan uppehåll, tills jag nådde klimax. Efter det drog han sig ur mig helt och kröp upp på mig. Kuken vajade stolt mellan hans ben, fuktig av mina safter och hans försats, när han stod på knä mellan mina knän. Han lyfte upp mina ben framför sina armar och satte ner sina händer i sängen bredvid mig så att jag låg med benen stretande i vädret med fitta vidöppen och blottad. Han körde in sin kuk i mig och startade ett lite snabbare juckande än innan.

Jag låg helt utlämnad för honom, fastnaglad under hans pumpande kropp. Och jag njöt av det. Eriks ögon var slutna och han såg beslutsam och koncentrerad ut när han knullade mig i ett bestämt tempo. Han fortsatte så där länge, utan att verka påverkas speciellt mycket. Det enda som märktes på honom var några stön då och då. Jag hann få en liten, men skön, orgasm innan han äntligen släppte loss mig och vände mig om.

Han drog upp mig på alla fyra och körde genast in sin grova kuk i mig. Han tog ett fast tag om mina breda höfter och knullade mig lite lugnare till en början. Tempot ökade efterhand och Erik grymtade allt mer. Han mumlade emellanåt om hur skön jag var, vilken sexig kvinna jag var och hur min fitta kramade om hans kuk och så vidare. Ibland hörde jag bara honom mumla mellan grymtningarna. Han verkade kunna hålla på hur länge som helst, aldrig hade jag blivit knullad så länge i sträck. Min fitta kändes till sist som en enda hel erogen zon som vid minsta lilla beröring reagerade.

Erik oavbrutna stötar gav mig till sist ännu en orgasm, och en kraftig sådan. Som vanligt tappade jag kontrollen över min kropp. Erik minskade dock inte kraften i sina stötar vilket gjorde att jag föll ihop framåt i sängen. Han lyckades på något sätt hänga med utan att tappa kontakten med min fitta. Han hamnade över mig, juckandes allt snabbare och hårdare. Han var blöt av svett och stönade ansträngt. Jag trycktes ner i madrassen av Eriks tunga kropp och fick lite svårt att andas. Nu måste han komma snart, tänkte jag, nu orkar jag snart inte mer.

Knappt utan att kunna röra mig fick jag stå ut i ytterligare några minuter innan Erik äntligen tömde sin sats i mig. Han brölade så högt att grannarna måste ha hört medan hans varma säd fyllde mig. Han rullade av mig och jag fick ordentligt med luft igen. När jag efter någon minut kikade på honom sov han redan, med tunga andetag och alldeles blank av svett.

Jag reste mig upp för att gå på toa, men fick småspringa för att inte blöta ner golvet. Eriks säd rann ur mig i mängder så fort jag rest mig upp, insidan av benen var alldeles blöta. Han hade verkligen fyllt min fitta med sin sperma.

Ytterligare en dusch renade min kropp. Erik hade lämnat hotellrummet när jag kom ut. Det var endast en timme kvar tills jag var tvungen att gå upp, så jag rasade i säng för att få lite sömn innan klockan ringde.
När jag åkte hem den kvällen var jag helt utmattad. Jag kände mig ordentligt tillfredsställd och mitt underliv ömmade lite. Jag förstod att jag var tvungen att undvika att ha sex med min pojkvän den kvällen. Det skulle jag helt enkelt inte klara av.

Jag sa i början att jag nu har ändrat uppfattning något när det gäller otrohet. Numer inser jag att när lusten tar över kan det vara svårt att stå emot. Om det endast gäller sex och inga känslor är inblandade kan det vara okej att knulla med någon annan. Däremot vet jag inte hur jag skulle hantera det om jag fick reda på att min pojkvän legat med någon annan. Dubbelmoral, jag vet, men det är inte lätt det där med otrohet.

Kanske vore det skillnad om man fick vara med när han är med någon annan…

Föregående Inlägg

Jag behöver kuk

Nästa Inlägg

Taxiresa