Hetero / Straight

Lurade svärfar i fällan

Jag som heter Britt, 38 år, är en ganska mullig tjej med toppiga och stora bröst, en smal midja, en putrumpa med härliga skinkor och långa smidiga ben.

Min man sedan 11 år heter Gunnar. Jag ingen anledning att tro något annat än att han alltid varit en trogen man. Tyvärr? kan inte säga samma om mig själv. Redan månaden efter bröllopet släppte jag in grannen, i fittan alltså. Sen dess har jag knullat runt rätt ofta.

Nu ska jag ändå inte klaga alltför mycket på Gunnar, han är en bra älskare. Med min erfarenhet från allt mellan en sprutkåt 17-åring och en viril pensionär kan jag säga att min gubbe är bättre än genomsnittet.

Min svärfar, Jonas, har alltid varit kåt på mig men han har aldrig kommit till skott även om han tafsat och smekt mig i obevakade ögonblick. Nu har vi inte träffats så ofta då mina svärföräldrar bodde utomlands redan när jag träffade Gunnar. Sedan ett år bor de emellertid i norra Sverige, 75 mil från oss.

Redan på bröllopet kommer jag ihåg hur min svärfar tog om mig bakifrån och smekte tuttarna medan han skruvade kuken mot min rumpa. Ingen la märke till detta och jag talade inte om för min man att jag blev kåt på hans pappa. Jag kan lova att det var en kåt fru på bröllopsnatten.

Nu ska jag berätta vad som hände när svärföräldrarna senast var på besök. Första kvällen lämnade svärfar dörren till duschen lite på glänt, säkert avsiktligt. Jag såg hur han flinade mot mig medan han runkade sin stora kuk. Tyvärr kom svärmor och störde just som jag var på väg att smita in.

Dagen efter tog min man Gunnar, svärmor på en shoppingtur, medan svärfar eventuellt skulle träffa en gammal kompis. Jag satt alltså ensam hemma och läste en tidning när jag hörde jag en bil svänga in på gårdsplanen. Det var svärfar som redan kom tillbaka.

Nu hade jag chansen att gillra en fälla. Snabbt gick jag in i vår lilla tvättstuga för att köra igång en maskin. Medan jag fyllde maskinen tog jag av mig kjol och blus och slängde dem i tvättkorgen. Jag stod lutad över tvättmaskinen i bara behå och trosor när jag hörde smygande steg. Eftersom jag lämnat dörren lite på glänt förstod jag att svärfar spionerade på mig. För att hetsa honom ställde jag mig bredbent och drog jag upp trosan så att den skar in mellan skinkorna. Jag undrade hur länge han skulle hålla sig innan han avslöjade sig. Av hans tunga andning förstod jag att det var fråga om sekunder.

– Ojdå …. ursäkta men jag visste inte du var här, sa han med grötig röst

Jag spelade lätt chockad, reste mig hastigt och tittade över axeln.

– Jag ska tvätta …. väntade inte att du skulle komma hem så fort, försökte jag med förvånad röst
– Jäklar vilken fin stjärt
– Lite bred eller….
– Nää, du har en riktigt sexig rumpa, flinade han

Jag tittade åter över axeln och såg en rejäl bula i byxorna. Han hade spionerat en stund och kåtat upp sig på min rumpa. Bra, precis vad jag hoppats, han hade ståkuk. För att visa mera böjde jag mig ner mot golvet med nästan raka ben för att plocka upp tvätt. Jag är ganska säker på att han såg att trosan skurit in i fittskåran. Han var tyst några sekunder innan han sa:

– Vänd dig om så jag kan se dig framifrån också

Jag vände mig sakta om, lutade mig bakåt mot tvättmaskinen, sköt fram höfterna och spände ut brösten. Han flämtade till och glodde på brösten och klädde av mig med blicken. Jag sa ingenting men när jag tittade ner mot hans underliv såg jag hur hans kuk avtecknade sig mot de tunna bomullsbyxorna. Hans kåta blick gled neråt. När han såg min renrakade fitta genom den tunna trosan trodde jag att hans ögon skulle ramla ut. Alldeles röd i ansiktet andades han nu häftigare.

– Fan, Britt, du är så djävla läcker… jag blir så satans… vill se mera.
– Tack för komplimangen men jag tror jag ska ta på mig lite lämpligare kläder, spelade jag lite generat
– Tvärtom… ta av dig behån, jag vill se dina fina bröst

Även om jag visste att det var fel backade jag mot tvättmaskinen, flyttade händerna bakom mig och hakade upp behån. Min plan var väg att gå i lås. Nu såg jag att svärfar dräglade så att lite saliv rann ur ena mungipan. Jag såg också att ståkuken dräglade så att det bildats en liten blöt fläck på byxan. Försatsen hade trängt igenom. Min behå föll till golvet och jag tog tag om brösten och lyfte dem mot honom. Jag blev så kåt av att stå med bara bröst framför min kåta svärfar, kände hur fittan flödade.

– Ojdå, jäklar min flicka… vilka bröst. Så stora, så mjuka tuttar… och bröstvårtorna… oj oj – stammade han
– Nu har du sett nog eller, sa jag

Jag hann bara tänka tanken att han skulle vilja se mig naken när han tog ett par steg framåt och la sina händer på brösten. Han grep mjukt om mina bröst och kände på bröstvårtorna som stod styva och blodfyllda.

– Nej va gör du, försiktigt, de är lite känsliga. Så ja… jaa jaa mera, sa jag och tog tag om hans nacke och drog honom mot brösten

Han fick direkt den ena bröstvårtan in i sin mun och sög in den mellan läpparna.

– Fan va fina dom är, sa han och tittade upp
– Jaa smaka mera mera… du måste smaka mera, så skönt, väste jag och tag om hans nacke och styrde honom mot det andra bröstet

Han fortsatte suga och nafsa på mina russinstora vårtor som stod hårda och känsliga. Min kåta svärfar sög som det värsta dibarn.

Plötsligt hörde jag en stönande röst, det tog några sekunder innan jag fattad att det var jag själv som stönade högt med hes röst. Plötsligt backade svärfar undan.

– Trosan Britt… av med trosan
– Va vill du se, svarade jag och tittade sexigt i min svärfars ögon
– Fittan så klart
– Jasså min svärfar vill se min knullfitta också
– Fan också… sa du knullfitta? Satan va fräckt… knullfitta…

Jag tog tag i trosan och drog ner dem en bit så att fittkullen syntes först. När jag fortsatte dra ner trosan släppte den inte, hade klibbat fast i fittskåran.

Svärfars ögon gick i kors. Han tittade med kåt blick hur jag sakta först lyfte det ena benet och sedan det andra demonstrativt sakta för att kliva ur trosan.

– Titta trosan är alldeles våt av fittsaft… ser du, sa jag höll den framför honom

Snabbt tog han trosan och satte dem till sig näsa och luktade, samtidigt som han tokstirrade på min renrakade fitta.

– Luktar kåt fitta, sa han och andades häftigt

Jag kunde inte bärga mig, drog ett finger upp och ner i fittskåran.

– Vill du smaka min kåta knullfitta

Han grymtade bara till svar.

Jag hoppade upp och satte mig på tvättmaskinen. Svärfar särade mina ben och böjde sig framåt. Jag lutade mig bakåt och lyfte benen så att de vilade på hans skuldror, samtidigt tryckte jag ner hans huvud mot fittan.

Jag vet att jag ryckte till och stönade till när han särade fittläpparna med sin tunga. Han drog tungan upp och ner i fittskåran, sög glupskt i sig varenda droppe fittsaft.
Jag stödde mig på armbågarna, kastade huvudet bakåt, slöt ögonen och skakade till varje gång han drog tungan mellan mina svullna fittläppar.

– Jaa… slicka min kåta fitta… mera…

Jag särade ännu mera på benen, drog honom i håret och juckade emot för att han skulle nå ännu längre in med tungan. Han tungknullade min dräglande fitta och sög begärligt in kåtsaften så det sörplade som vid ett bättre kräftkalas. När han tog kåtknoppen i munnen och runkade den mellan läpparna kom jag till vägens ände. Nu fanns ingen återvändo. Orgasmen träffade mig med våldsam kraft. Jag klämde låren runt hans huvud så det satt som i ett skruvstäd.

Efteråt berättade han att jag ylat i falsett som om jag varit i livsfara. Jag märkte också själv senare på kvällen att jag hade en stor bula i bakhuvudet. Enligt svärfar hade jag slagit huvudet i väggen bakom tvättmaskinen när han slickat fittan. När orgasmen ebbat ut släppte jag taget om svärfars huvud och knuffade undan honom.

– Nu vill jag se kuk… av med byxorna, fräste jag bestämt

Villigt och snabbt drog svärfar ner byxor och kallingar i ett drag så att hans feta kuk följde med och fjädrade upp mot hans håriga mage.

– Oj då, herrejävlar!! Vilken bamse… så jävla grov, väste jag

Jag darrade av åtrå och kände hur fittan drog ihop sig av tanken på att den enormt grova kuken snart skulle borra sig in i fittan. Utan tvekan den fetaste kuk som gästat min fitta. Svärfar tittade med ett självsäkert flin ner på sin svullna kuk som vippade ståndaktigt framför mig.

– Jaa du, så här ser en riktig gubbkuk ut, flinade han och runkade ett par drag

Långa tjocka ådror pulserade i det spända i skinnet längs skaftet upp mot det mörkröda huvudet som glänste av försats. Det rann kåtdroppar längs kukskaftet ner till hans håriga pung som var lika imponerande.

Jag grep genast tag men min hand nådde inte runt den enormt feta kuken. Med andra handen tog jag ett stadigt tag om den tunga pungen och masserade försiktigt kulorna. Svärfar flåsade högt när jag sakta runkade hans styva påle.

– Jaha och nu vill du knulla din svärdotter med din feta kuk, frågade jag då jag märkte att han redan var sprutklar
– Jaaa, grymtade han

Jag gled ner från tvättmaskinen och vände mig om. Jag bockade mig mot maskinen och putade med häcken mot min svärfar.

Jag tittade över axeln och beordrade:
– Kör in kåtkuken i min knullfitta… knulla din svärdotter då…

Han ställde sig bakom mig och tryckte sakta ner mig över tvättmaskinen och drog kuken upp och ner i stjärtskåran innan han riktade den styva kuken mot fittläpparna.

Jag kände hur kukhuvudet spände isär fittläpparna. Sen stod han alldeles stilla med bara kukhuvudet inne innan han började röra kuken in och ut i fittan samtidigt som han smekte min rumpa.

– Nu får du kåtkuken i knullfittan, flåsade svärfar hest

Jag märkte på svärfars stönande och flåsande hur kåt han blev av att säga knullfitta och kåtkuken. Med ett stadigt tag om mina breda höfter körde in hela kuken. Plötsligt hade jag ett finger i min stjärt. Med en fet kuk i fittan och ett finger som juckade i röven kände jag hur det började ila i kroppen.

– Lova mig en sak
– Lovar va fan som helst, stönade svärfar
– Du måste spruta i munnen.. inte i fittan

Han tog ett nytt stadigt tag om mina höfter och ökade takten. Jag såg mig själv speglas i den rostfria plåten på väggen, såg hur jag alldeles röd i ansiktet slängde med huvudet.

– Lugn min flicka… snart får du satsen… en stor jävla sats i knullmunnen
– Jaa ge mig gubbsåsen, spruta med kåtkuken

Jag kände hur orgasmen kom krypande och när han tryckte på lite extra exploderade jag. Det ilade i hela kroppen och våg efter våg sköljde igenom mig. Benen darrade, jag höll mig krampaktigt i tvättmaskinen, skrek, stönade och ylade ut min enorma njutning så det ekade.

Svärfar höll sig stilla med kuken inne till max medan orgasmen klingade av. Sen tog han ett nytt stadigt tag om mina höfter och började knulla sakta med långa sköna drag. Jag kände hur den tunga pungen daskade nu hårt mot fittan.

– Vill ha mera… mera kuk. Mera kåtkuk…  knulla min kåta knullfitta. Knulla mig hårt och spruta ner mig med kåtkuken, stammade jag

Svärfar bara grymtade till svar och som på order började han knulla mig som besatt, hårt och utan barmhärtighet råknullade han mig. Det kändes som kuken svällde ännu mera.

Han flåsade våldsamt, han var sprutklar, nu kunde han inte hålla sig längre och körde kuken till roten. Fyra hårda knulljuck till sen slet han ut monsterkuken med ett ljudligt plopp. Jag var snabb och snurrade runt och satte mig på knä. Svärfars kuk vajade aggressivt framför mitt ansikte och ollonet var stort som en tennisboll med ett öga. Svärfar greppade kuken och runkade lite smått. Jag lät tungspetsen nudda ollonet och smakade på mina egna fittsafter. Då släppte han loss med ett bröl så att det slog lock för mina öron.

– JAA… NUUUU… ÅÅÅÅÅÅÅÅ FY FAAAAN NU SPRUTAR KUKEN

Svärfars svullna kuk växte en storlek till innan den exploderade. Två långa varma skott med sperma träffade mig rakt i ansiktet. Monsterkuken fortsatte spy ut sin varma säd och dränkte mig totalt. Sperman rann längs kinder, hår och ner över brösten. Svärfar runkade långsamt genom hela sprutet och gned ollonet mot min kind när de sista strålarna lämnat ollonet.

Hela vår lilla tvättstuga doftade kuk och fitta, doftade knulla.

– Du gick i min listiga fälla, skrattade jag när jag vände mig om och tittade på svärfar som såg helt utpumpad ut
– Fälla… va menar du?
– Just en fälla, jag riggade en fälla
– Nu förstår jag, du planerade alltså att kåt upp mig med att stå där i bara underkläderna.
– Klart jag gjorde.
– Du är en riktig slyna.
– Jaa och en kåt slyna vill ha mera kåtkuk i knullfittan.
– Då måste jag ladda om, sa svärfar bekymrad och tittade ner på kuken som hängde halvslak som en slemmig fläskkorv.

Någon timme senare hade svärfar med min hjälp laddat om. Strax innan min man med svärmor svängde in med bilen framför huset fick jag en ny laddning rakt i munnen.

Föregående Inlägg

Johannas första trekant

Nästa Inlägg

Otrogen, nersprutad och lycklig