HS / BS

Lovisa (del 1)

Lovisa hade väntat i två dagar på att paketet skulle komma hem till henne. Nu var hon på väg hem från Linköpings Universitet där hon spenderat dagen med en föreläsning på förmiddagen och studier i biblioteket på eftermiddagen. I vanliga fall var hon alltid fokuserad på sina studier i kemi, men under eftermiddagen hade det pirrat i hennes kropp och hon var alltför nyfiken för att sitta kvar.

Nu satt hon på sin cykel på väg till sin etta i centrala Linköping. Hon var ännu mer pirrig nu och hon kände att hennes tunna trosor i microfiber var fuktiga då hon tryckte sig mot sadeln.
Då hon parkerat och låst cykeln skyndade hon sig uppför trapporna i huset där hon bodde och var lätt anfådd då hon till slut klev in genom dörren till sin lägenhet. Innanför dörren låg en bunt reklamblad och ett vanligt brev men inget paket. Hon insåg efter att ha tittat i brevet att hon skulle bli tvungen att hämta ut paketet på Pressbyrån på Filbytertorget. Innan hon återigen gick ut betraktade hon sig själv i spegeln. Hon var ganska lång och smal. En oupptäckt fotomodellkropp tänkte hon och log lite men tänkte samtidigt på hur bedrövligt hon klädde sig. Hennes hår var långt, rakt och mörkbrunt. Ansiktet var vackert men helt osminkat. Dags att göra någonting åt detta tänkte hon innan hon hastade iväg till Pressbyrån.

På väg tillbaka från Pressbyrån hade hon återfått pirret i kroppen och trosorna hade återigen blivit ordentligt fuktiga. Paketet höll hon hårt under höger arm då hon med raska steg hastade fram på Linköpings gator. Väl hemma igen slet hon av sig sina kläder till endast trosor. Hon tände lampan i hallen och ställde sig framför spegeln. Bröstvårtorna var styva av kylan tänkte hon men visste att det mest berodde på kåthet. Hon smekte sina bröst som var lite för stora för att få plats i sina kupade händer. Hon rös och tittade nu ner på sina trosor. De turkosa stringtrosorna hade blivit mörkare längst ner av fukten från hennes fitta. Hon älskade att se sina våta trosor.

Istället för att drömma sig bort helt och hållet tog hon av sig trosorna och stegade in i duschen. Hon tvålade in hela kroppen och tvättade håret. Då hon torkat sig var det dags att plocka fram sminket. Hon kunde sminka sig men gjorde det sällan och då hon väl gjorde det var det mycket diskret. Nu plockade hon bla fram rött läppstift och svart mascara. När allt var klart och håret fixat var det dags att öppna paketet.

I paketet fanns flera mindre paket. I det första hon öppnade fanns ett underklädesset i svart. Nylonstrumpor, genomskinliga stringtrosor, höfthållare och bh. När kläderna satt på kände hon en blandning av stolthet och kåthet. Kunde hon verkligen se så snygg och sexig ut? Snabbt tog hon av sig kläderna och öppnade nästa paket. Strumpbyxor med öppen gren. Hennes absoluta favoritplagg när hon beställt kläderna på internet. Då hon sett den otroligt sexiga tjejen med stumpbyxorna på sajten där hon beställt kläderna hade hon inte kunnat motstå att lägga sig ner på soffan och onanera. Hon hade slutit sina ögon och drömt om att kvinnan på bilden gränslade över hennes huvud. Lovisa hade slickat henne till orgasm och samtidigt hade hon smekt sig själv till en.

Nu stod hon själv med strumpbyxorna på sig framför spegeln och hon kände sig yr av kåthet. Fittan pulserade medan hon poserade framför spegeln i olika vinklar. Först framifrån. Då såg hon sina bara blygdläppar mellan benen. När hon vände sig om beundrade hon hur fin hennes välformade stjärt var genom nylontyget. När hon böjde sig fram med ryggen vänd mot spegeln såg hon sig själv mellan benen. Hon höll på att explodera av kåthet. Stjärten, fittan och benen såg helt perfekta ut. Hon kände att det var dags att onanera nu innan hon skulle bli tokig.

Men just då ringde det på dörren. Lovisa blev lätt panikslagen men samlade sig snabbt och ropade “Jag duschar, kommer snart!!”. Hon städade bort paketen och snörade på sig en morgonrock.
Eftersom hon inte hade dörröga så öppnade hon dörren mycket försiktigt men när hon såg att det var hennes bästa vän Carolina som stod där slängde hon upp dörren och kramade henne.

“Kom in, kom in!”. Carolina steg in men såg ledsen ut. “Hur är det fatt vännen?” sa Lovisa.
“Jacob och jag har gjort slut. Egentligen var vi överens om det så det känns väl bara lite tomt och ensamt nu.”
Lovisa lyssnade och satte på tevatten. “Du kan stanna här hur länge du vill ikväll. Det är ganska lungti plugget ett tag nu och jag vill finnas till hands för dig om du är ledsen.”
De satte sig på soffan och samtalade i mer än en timma. Carolina grät stundtals men till slut kändes det bra och de började istället skämta med varandra som de alltid brukar göra.
“Glömde ju bort tevattnet!” utbrast Lovisa och gick bort till kokvrån för att återigen slå på vattenkokaren. Hon stod en stund vid sitt lilla kök med ryggen vänd mot soffan.

“Du” sa Carolina. Lovisa vände sig om. “Ja?”
“När jag kom förut sa du att du stod i duschen”.
“Ja?”.
“Brukar du duscha med strumbyxor? Och är det inte konstigt att du är sminkad till tusen och att håret är så fint?” Carolina log.
“Hann aldrig börja” fick Lovisa fram men såg att Carolina inte trodde henne.
“Försök inte. Inte brukar du klä dig i strumpbyxor och sminka dig sådär. Du har väl bara suttit och ugglat på universitetet som vanligt? Du klär väl upp dig för den där festen du ska till på lördag va?”

Lovisa rodnade. Carolina var en av två personer som visste att hon var bisexuell. Den andra var en tjej som heter Mona och som ska ta med Lovisa på nämnda fest på lördag.
“Jo, det är en temafest och man ska väl klä sig lite som överklassen gör när de går på fest, typ”
“Passar ju dig då” skrattade Carolina som själv alltid klädde sig ursexigt med tighta kläder och korta kjolar. Lovisa tänkte på sin vän i hemlighet när hon onanerade. Carolina var blond och smal. Hennes bröst var stora och fasta och hennes stjärt helt perfekt.
“Jag har fixat ganska snygga kläder” sa Lovisa till slut och började gå mot garderoben.
“Men du får börja med att visa mig underkläderna” sa Carolina. Lovisa plockade fram en klänning som hon glatt visade upp för Carolina.
“Var inte löjlig nu. Kom hit och ta av dig morgonrocken så jag får se!”
“Men jag ska ha andra underkläder då!” sa Lovisa och plockade fram det svarta underklädessetet. Hon gick fram till Carolina som satt kvar i soffan och visade henne.
“Fan Lovisa! Dom är ju hur snygga som helst! Får jag prova dom!”

I samma ögonblick slet Carolina upp knuten på Lovisas morgonrock så att den öppnade sig. Lovisa stuntade i att kämpa emot. Carolina hade tydligen bestämt sig för att få se henne i strumbyxorna. Lovisa sträckte istället på sig, lät morgonrocken glida av henne helt och särade lite på benen. Där Carolina satt på soffan hade hon nu Lovisas fitta rakt framför sig.

“Eh.. du förvånar mig” Lyckades Carolina klämma fram men Lovisa hörde att hon lät lite tagen.
“Vill du känna på mig?” frågade Lovisa med ett självförtroende hon själv inte förstod kom från.
“Mm” sa Carolina och tog tag runt utsidan av Lovisas lår.

Lovisa ställde sig lite närmre så att de bara var nån decimeter från varandra. Carolina förde sin händer uppåt och bakåt tills hon hade händerna på Lovisas skinkor, vilket också gjorde att Carolinas ansikte nu var ännu närmre Lovisas nu pulserande våta fitta. Carolina smekte nu Lovisas stjärt i några korta drag och ställde sig sedan upp. Hon började klä av sig men nu tittade de hela tiden varandra i ögonen. Lovisa var i sjunde himlen. Skulle hon få knulla med sin bästa vän nu? Den hon drömde mest om i hela världen?

När Carolina nu var helt naken tog hon åter tag om Lovisas nylonförpackade stjärt och kysste henne. De omslöt varandra och började trycka och jucka med sina kön mot varandra. Carolina stönade och hennes fingrar sökte sig ner till öppningen och hon kände för första gången i sitt liv en annan kvinnas kön pulsera och sava. Efter en stunds fingrande i Lovisas fitta drog hon upp fingrarna. De slutade kyssas och tittade på varandra med kåta sensuella blickar. Lovisa tog tag i Carolinas hand som hon hade pullat med och förde den till sin egen mun och sög långsamt av varje finger. Sedan drog hon Carolina till sig.

“Du gillar väl att få den i stjärten va? Om jag inte missminner mig” viskade Lovisa i Carolinas öra.

Carolina hann inte svara innan Lovisa hade vänt på henne och fört henne ner i soffan så att hon stod på alla fyra. Lovisa böjde sig ner och slickade och kysste Carolinas skinkor. Carolina expoloderade i kåthet av Lovisas retsamma behandling. Hon kände att Lovisa nu efter att ha nafsat på skinkorna slickade den övre delen av stjärtskåran. Lovisa kände hur Carolinas ben darrade. Hon arbetade sig neråt tills hon nått stjärthålet. Där gjorde hon en cirkelrörelse och hon slickade nu sin vän mellan fittan och stjärten. Carolina blev galen av behandlingen och stönade nu häftigt. Lovisa drog upp sin hand mot Carolinas fitta, smekte klitoris och fittskåran i några drag innan hon stoppade in två fingrar och började jucka. Samtidigt spottade hon i Carolinas stjärtskåra en gång innan hon borrade in sin tunga i hennes stjärthål. Lovisa älskade smaken av sin vän. Carolina var nu helt borta av kåthet. Hon stönade inte längre utan skrek ut sin kåthet. Med darrande ben juckade hennes kropp mot Lovisas fingrar och ansikte. När Lovisa förde in ett tredje finger i Carolinas fitta och slickade stjärthålet än mer frenetiskt kunde inte Carolina hålla sig längre. Hon skrek ut sin orgasm, kroppen skakade och ur hennes fitta sprutade en hård fontänorgasm som varade i flera sekunder. Lovisa fick hennes varma fittsafter över hela ansiktet och slickade i sig så mycket som möjligt.

Lovisa slutade slicka och tittade istället ner på sina strumbyxor som nu var helt blöta av Carolinas orgasm. Till sist la de sig utmattade tillsammans på soffan.
“Du” sa Carolina med andan i halsen.
“Ja?”
“Kan jag följa med på den där festen på lördag? Är ju lite ensam nu när jag inte har Jacob.”
“Klart du får!”
“En annan sak” sa Lovisa
“Vaddå?”
“Visste du att jag gillar när det är blött? Blev så kåt när du sprutade ner mig!”
Carolina log “Mm älskar också när det är blött. Vi kanske kan göra om det här och ha det riktigt blött tillsammans”
Båda log innan de somnade in i famnen på varandra.

Föregående Inlägg

Kvinnlig chef

Nästa Inlägg

Lovisa (del 2)