Hetero / Straight

Lilla Frida på julbord

Jag var på ett julbord med jobbet. Stor lokal, massor med folk, och ganska trist. Stod för att ta om från sillavdelningen för andra gången när en ung tjej dök upp på andra sidan om julbordet för att plocka åt sig mat. Hon var något av det vackraste jag sett. Mörkt kortklippt hår i en rufsig frisyr med små stänk av ljusa slingor i. Under det en par fantastiskt bruna ögon, så bruna och djupa att jag bara stirrade på dem när hon tittade mot mig över bordet. Ett fint och rent ansikte, med ett par läppar som gjorde att det vattnades i munnen på mig. Mellan läpparna letade sig en tungspets ut och vandrade över överläppen från sida till sida, när hon sträckte sig efter en tallrik, samtidigt som hon inte bröt ögonkontakten med mig.

Hon snubblade till lite när hon ville få fatt på en tallrik, och tittade snabbt ner mot bordet när hon tog emot sig. Förtrollningen med de djupa bruna ögonen bröts och jag såg snabbt hela hennes uppenbarelse. Hon var klädd i en fantastisk klänning som smet åt runt hennes kropp och visade varje form på henne. Klänningen var rosa i något skimrande material, med korta ärmar, så korta att den nästan kunde kallas ärmlös. Klänningen var kort, slutade strax nedanför allt som skulle döljas av den gissade jag av det jag kunde se från min sida av bordet.

Urringningen var väl tilltagen, jag kunde se en del av hennes bröst som gömdes därunder. Inte alltför stora, men de var välformade, fylliga, och de passade perfekt i proportionerna till resten av flickan. Hela hon var som en dröm, en liten läcker pralin på detta julbord av tråkiga trista stötar. Ingen jag hade sett på jobbet någonsin, undrar var hon kan ha gömt sig? Skulle definitivt komma ihåg om jag mött henne.

När hon fick tag om bordskanten och stoppade upp sitt fall vände hon snabbt upp blicken mot mig igen, fnissade till och log stort:

”Hej!”

I samma stund som hon vred upp huvudet mot mig hände det. Hennes klänning, som i övrigt var så tight, var nog inte riktigt sydd för den ställningen. När hon halvlåg över bordet framåtlutad och vred upp huvudet släppte tyget från hennes hud uppe vid urringningen, och min blick drogs genast från hennes ögon ner dit. Genom halsöppningen såg jag hennes vänstra bröst, med en liten näpen bröstvårta stående ut, i sin helhet. Ett fantastiskt fint ungt och förmodligen mjukt och spänstigt vackert rundat bröst låg framför mig och fullkomligt sög fast min blick. Sex – sju sekunder måste det ha gått, medan hon stod kvar i samma ställning och hennes bröst höll fast min blick och alla mina sinnen innan jag kvicknade till nog att förstå att jag borde svara henne.

”Heej! Ditt brö…”. Där lyckades jag avbryta innan min mun sa vad min hjärna omedelbart hade beordrat den.

”Ja?!” svarade hon frågande, ”Mitt vad?”, och jag lyckades äntligen slita blicken från bilden i urringningen och titta henne i ansiktet igen. Hon reste sig upp ordentligt och jag reflekterade över att det var lite skumt att hon stått kvar som hon gjort i tio – femton sekunder. Det gör väl ingen? Såvida inte… nej, jag måste ha missuppfattat tiden. En sekund med ögonen på det där bröstet skulle mycket väl kunna kännas som femton. Eller en evighet också för den delen.

”Mitt vad?” upprepade hon och log smått mot mig, både med munnen och med de där bruna ögonen.
”Nej, inget. Det var… inget”, svarade jag lite tafatt, men hon insisterade:
”Mitt brö? Mitt bröst?” och nu log hon ännu större.
”Ja”, svarade jag lite generat, ”ditt bröst syntes när du lutade dig fram så där.”
”Jaha”, och nu skrattade hon, ”Och?”
”Och vad?” kontrade jag, och fick återigen lite mer mod. Genansen var nästan borta.
”Vad tyckte du om det?” Nu fick hennes blick en allvarligare min. Munnen stängdes och de djupa bruna ögonen trängde in i mig, i mitt innersta och ställde frågan: ”Vad tyckte du om mitt bröst?”

”Det var…” Tankar for genom mitt huvud. Hon var ung, mycket yngre än jag. Kanske arton? Nitton? Men så läcker. Jag måste i alla fall vara ärlig: ”Jättefint. Blev faktiskt lite sugen.” Nu smäller hon till mig, tänkte jag, fast hennes skratt tidigare, och hennes allvarsamma fråga lovade annat.

”Jaha du. Tack så mycket”, svarade hon och den allvarliga minen byttes mot ett leende igen. ”Åh, vad god den där senapssillen ser ut”, fortsatte hon som om inget konstigt hade sagts mellan oss, och tittade mot min sida av julbordet.

”Jag skall nog ha en bit av den”, och så gick hon runt bordet och kom gående mot mig på min sida, trots att hon mycket väl hade nått att sträcka sig över till sillen. Hon närmade sig mig i hela sin fantastiska friska läckra uppenbarelse, men med blicken hela tiden riktad mot senapssillen. Hennes ben var nakna och välformade, distinkta smidiga steg tog henne närmare mig, och jag tittde på henne nerifrån och upp, och ner igen. Blicken stannade där benen försvann in under klänningen och tankarna kretsade kring smekningar, men nej, hon var så ung.

Hon kom fram till där jag stod och sträckte sig efter senapssillen. Jag fick flytta mig lite bakåt för att hon skulle kunna sträcka sig över bordet, senapssillen stod faktiskt ganska nära mitten. Så hon stod där, denna unga skönhet, en meter framför mig och böjde sig lätt över bordet. Det var ju första gången jag såg henne bakifrån, och det var en härlig syn. Hennes lilla rumpa var perfekt, rund och läcker och ett perfekt avslut på överkroppen innan benen tog vid. Genom tyget kunde jag också ana tunna linjer på var sin sida som fortsatte mot mitten och förenades i en liten trekant över ytterligare en tunn linje neråt – under det där rosa tyget, över hennes böjda perfekta rumpa, nedkrypande in mellan hennes skinkor, satt det en stringtrosa. Denna varelse blev bara mer och mer lockande ju mer jag såg av henne, och nu kände jag doften av henne också. En sval lockande sommardoft – rent, fräscht, ljuvligt.

”Kanske något mer du är sugen på?” säger hon plötsligt och min blick lämnar den nästan osynliga konturen av hennes trosa och tittar upp mot henne. Hon har vridit sitt huvud mot mig, men står fortfarande kvar i samma lätt böjda ställning som ger hennes bak den fantastiskt fina formen. Med munnen ler hon mot mig, och när jag förstår att hon sett att jag stod och stittade på hennes rumpa håller jag på att bli generad igen, men tänker att, nej, kan hon leka så kan jag:

”Oh ja, utan tvekan”, jag går fram och ställer mig tätt intill henne och sträcker mig efter något snett framför henne, så att min kropp lätt rör vid hennes från höften och uppåt. Hennes höft rör sig lite mot min och jag fortsätter: ”Och själv då? Inte är det bara senapssill du är ute efter?” utan att titta på henne.

”När jag kom hit”, replikerar hon, ”var det bara för att få i mig lite god mat. Men nu verkar det finnas hopp om att få i mig lite annat också!”

Den lätta kontakten mellan våra höfter, smekande snarare än tryckande, hennes underbara friska ungdoms doft och hennes uttalande som inte gick att missförstå genomträngde min kropp. Jag rös till av välbehag och mina byxor blev genast något trängre. Hur skulle jag fortsätta? Skulle jag skrämma bort henne, denna unga läckra tösabit, om jag gick på något mer nu? Men något inom mig sa att det var det hon ville. Om jag inte tog chansen nu, skulle det kanske vara det som fick henne att sluta leka också. Och jag ville definitivt inte avsluta den här leken…

”Mmmm…”, nickade jag mot henne, tog ner min vänstra hand mellan oss och satte fingret på hennes höft, precis där bandet från stringtrosan syntes genom tyget. ”Är det så att du kanske skulle behöva lite hjälp med det?” frågade jag vidare och började följa hennes trosas linje mot mitten. Vällusten drevs genom mig när jag kände materialet genom klänningstyget, och hennes kropps rundning under det. Jag ökade trycket från fingret lite när jag nådde mitt bak på trosan och började vandra ner med stringen. Flickan stod nu helt tyst och tittade fram rakt ner i julbordet, och jag stod på liknande sett utan att se på henne. Men när jag började följa stringen in mellan skinkorna, så att klänningen trycktes in något, kände jag ristningar i hennes kropp också och ett svagt kvidande läte kom ur henne.

Långsamt, långsamt, men med allt mer ökande tryck förde jag in handen mellan benen på henne. Jag fick pressa på en del, för hon stod ganska tätt ihop med benen. Till slut hade jag handen mer eller mindre rakt under henne, klänningen var intryckt och långfingret var på väg upp på framsidan. Jag pressade hela handen upp mot henne, njöt av det faktum att denna unga skönhets fitta låg i press mot min hand, bara några millimeter från den, med två tunna skikt tyg emellan. Hon ryckte till och utbrast ett ”Aahhh!”, och samtidigt som hon tog tag i bordet med båda händerna för att stödja upp sig ökade avståndet mellan benen något, så att jag kom åt att lägga på tryck med större delen av handen. Det kändes som om hon hämtade andan några sekunder, och jag passade på att göra små masserande rörelser mot hennes fitta, men så ryckte hon bort sig och sa:

”Nej, sluta, pappa kan se oss!” Först då slog det mig att vi var på ett stort julbord med massa folk runt omkring. Jag hade blivit så uppslukad av denna sexiga varelse att allt annat hade försvunnit för ett tag. Och när fittan hade legat där i min hand fanns det inte mycket annat framför mig i skallen än bilden av den, som jag ännu inte hade sett. Jag vände mig och såg mig om bakåt, för att se om någon hade sett oss, och längst bort i lokalen satt Jessica, som jag jobbar ihop med varje dag, och skrattade mot mig och gjorde tummen upp. Det hade jag aldrig trott om henne, skulle hon se något sådant här hade jag gissat på att hon skulle lämna lokalen, undvika mig eller skälla ut mig efter noter.

”Din pappa?” frågade jag. ”Är du här med din pappa?”

Hon log mot mig. Så släppte hon ögonkontakten och gick och satte sig vid ett bord fullt med folk med sin tallrik med mat, utan att se åt mig mer. Jag stod själv och tittade på henne i nacken och kände mig lite snopen över avslutningen. Efter ett tag vaknade jag till, folk ville komma åt julbordet där jag stod. Jag vände mig om och fick se Jessica titta på mig och le. Hon vinkade åt mig att komma och sätta mig jämte henne, så jag gjorde det.

”Lilla gubben”, sa Jessica till mig när jag slagit mig ner. ”Det där var lite häftigt, vad? Det hade jag faktiskt inte trott om dig, Sebastian, att du skulle stå och tafsa på chefens dotter mitt på jobbets julbord”. Chefens dotter! Var det Carls flicka, den lilla godbiten? Fan, hoppas ingen mer än Jessica såg oss. ”Och du tafsade ju inte direkt lite heller!” fortsatte Jessica. ”Men, en liten tonårstjej, kan det vara något för dig? Skall du inte ha någon i din egen ålder?” fortsatte Jessica. I samma stund kände jag hennes hand lägga sig direkt över kuken.

Jessica är, som jag, strax under 30 år gammal. Hon bor ihop med en kille, men om jag har tolkat det hon säger riktigt, så är de lite på väg ifrån varandra. Som sagt, så jobbar jag med henne varje dag. Vi jobbar i ett lag med två andra som sköter om ett antal maskiner. Det betyder att jag nästan uteslutande ser Jessica i arbetskläder, och det klär hon verkligen i. Jessica är riktigt snygg. Kanske 1,70 lång, långt blont hår, fylliga läppar och ett rent, väldigt sött ansikte. En litet uppåtsträvande söt näsa och blåa ögon. Brösten fanns ju alltid där, innanför skjortan som hon bar till blåkläderna. Och det syntes att de var stora, den tighta blå skjortan formade hennes byst mycket väl. Egentligen var Jessica ganska läcker, i sin helhet, men där fanns ett problem. Så fort jag närmade mig att prata om sex med henne så blev det tvärstopp. Hon ville inte alls in på det området, i övrigt pratade vi ganska mycket om det mesta. Det blir en hel del tid för samtal när maskinerna går bra. Jag antar att det beror på den saknade intresset för sex, som jag aldrig sett på Jessica som den sexiga kvinna hon egentligen såg ut att vara. Sexighet beror ju faktiskt på ganska mycket mer än utseendet. Och med tanke på hennes tidigare reaktioner när jag fört in samtalet mot sex, var hennes beteende nu lite extra chockerande.

Hon tog ett fast tag kring min kuk, som fortfarande var ganska hård efter äventyret vid julbordet. Så började hon mjukt, men rejält, att runka den genom byxorna. ”Hmmm, du tyckte att hon var ganska läcker, vad? Lilla Frida i sin rosa lilla sak?” Jag stirrade rakt fram, kunde inte förmå mig att titta på Jessica. Koncentrerade mig på vad hon gjorde med min kuk, och hörde som i bakgrunden när hon fortsatte: ”Så, vad kände du på Frida? Hade hon en fast röv? Det borde hon ju ha, hon simmar ju flera gånger i veckan. Och så är hon ju bara nitton år”. Nitton! Då hade jag gissat rätt. Tio år yngre än jag. När jag hörde Jessica fråga såg jag Fridas fasta lilla rumpa framför mig, med stringtrosorna som syntes genom klänningen.

”Mmmm…”, nickade jag. ”Och så hade hon string.” Jag hörde Jessica stöna till när jag sa detta. Satt hon alltså och blev kåt på lilla Frida, hon med? Så trevligt! Äntligen började jag lära mig lite om Jessicas sexualitet. Och på vilket sätt sedan! ”Jo, string hade hon på sig”, fortsatte jag, medan Jessica hårdhänt fortsatte sitt runkande av mig. Och för att testa Jessica lite ytterligare: ”Och en fast liten rumpa. Men jag fick allt in handen så att jag kunde massera hennes nittonåriga lilla fitta ganska bra ändå”. Nu blev hon som galen, Jessica, hon ryckte i kroppen och masserade kuken med en väldig energi. Visst var det själva snacket om lilla Frida som fick henne så kåt. Jag kände nu att jag började närma mig utlösning, och för att undvika att få det i byxorna tog jag tag i hennes hand och stoppade henne: ”Inte mer. Det går inte mer, sköna pilska flicka.”

”Kom”, sa hon bara och reste sig snabbt.

”Nej, det går inte. Kuken står ju som den värste.”

”Kom nu för fan”, sa hon bara och började gå från bordet. Vad skulle jag göra, det här fick jag ju faktiskt inte missa. Jag reste mig och följde henne, och det kändes som om alla på festen tittade på kuken. Jessica gick målmedvetet ut ut matsalen till entrén och direkt fram till en dörr som hade en en skylt med en sopborste på. Hon öppnade, tände ljuset och gick in i städförrådet. Jag följde efter och hon stängde dörren efter mig. Det var ett hotell vi var i, och förrådet var snarare ett linneförråd än ett städförråd. Det fanns inget lås på dörren, men det struntade Jessica i. Hon knäppte snabbt upp mina byxor och drog ner dem. Hon ställde sig bakom mig och började runka min kuk, långsamt. ”Åhh vilken stor skön kuk du har… vad skulle du vilja göra med den lilla nittonåringen, då?” frågade hon medan hon pressade sina bröst mot mig. Jag bara stod och tog emot runktagen, koncentrerad på att njuta av situationen. ”Skulle du vilja fylla hennes nittonåriga lilla fitta med denna kuken?” fortsatte Jessica.

”Mmmm, ja!” fick jag fram och Jessica höjde takten på runkandet en bit. Jag började närma mig utlösningen igen, och mina stönanden avslöjade nog det. Det var ganska fantastiskt detta, Jessica som runkade mig och målade upp bilden av den lilla pralinen i rosa klänning för mig. Märklig flicka, denna Jessica. Men ack så skönt det var.

”Och nu då? Skulle du vilja spruta i munnen på henne? Spruta ner lilla kåta Frida med sperma?”

”Ja! Ja!” nästan skrek jag ut, på väg mot min utlösning.

”Gör det då”, uppmanade mig Jessica och runkade hårt och snabbt. ”Spruta på henne! Dränk Frida, den kåta lilla tonåringen! Spruta ner chefens lilla sexiga tös!” Hon runkade mig som om det var det enda som gällde här i världen. ”Spruta då! Spruta nu för fan!”

Och nu kom jag. Jävlar vilken sats! Jag sprutade rakt ut och upp på dörren framför oss. Strålarna stänkte när de träffade trät och Jessica stönade högt när hon såg hur min knullkuk sprejade ner dörren. Jessica hade ett fantastiskt handlag med sådant här. När jag började spruta stannade hon av i runkandet och fortsatte i rytm med min utlösning. Jag har aldrig känt något liknande, hon måste verkligen ha varit med om det här många gånger.

Under hela min utlösning stod hon tätt pressad mot mig, bakom mig och bara kände in mina pumpningar. När allt hade lugnat ner sig smårunkade hon mig lite för att få ut det sista. Så böjde hon sig ner, sög in ollonet och fick i sig de sista ynkliga strålarna. Det var som om hon var lite förälskad. Inte i mig, utan i min kuk. Stämningen var sådan i alla fall, fylld av kärlek.

”Jessica”, sa jag lågt och avbröt den stämningsfulla tystnaden, ”det där var… fantastiskt”. Hon bara log mot mig och reste sig upp. Jag såg på henne och insåg att hon var verkligen riktigt vacker. Jag böjde mig fram för att kyssa henne, men hon backade ett steg och sa:

”Nej Sebastian. Jag har faktiskt Kjell, det vet du ju”. Lite komiskt tyckte jag, med tanke på vad hon gjort med mig. Runka andra till de sprutar var tydligen okej i deras förhållande, men inte att kyssas. ”Du får inte knulla mig, inte ännu. Smek mig bara, ordentligt”, fortsatte hon och vände sig från mig. Hon backade upp mot mig och tog tag i mina händer. Hon lade dem mellan benen på sig och särade något för åtkomsten. Jag började genast massera henne över fittan genom byxorna med vänsterhanden, och högerhanden drog jag bak till röven och smekte henne hårt. ”Ta i!” uppmanade hon mig, medan hennes kropp vred sig i mina händer. Jag förde in högra handen mellan skinkorna på henne, så att händerna nästan möttes, och gned henne intensivt mellan benen, både fram- och bakifrån. Hon stönade högt och vred sig, ryckte i kroppen, men tog sig loss efter bara någon minut och såg på mig.

”Nej, nu är vi nog färdiga. Annars kommer jag vara otrogen, och det vill jag verkligen inte. Gå ut nu och försök få lite ungflicksfitta i stället!”

”Jessica, det var lite häftigt det här.” Jag log genom min upphetsning mot henne. ”Jag har aldrig upplevt något liknande. Det blir nog ingen nittonårig fitta i dag, Jessica. Men om det blir det, lovar jag att berätta det för dig på måndag.”

Hon log mot mig och gick fram till dörren. När hon öppnade den stoppade jag henne:

”Jessica!” Jag gick upp bakom henne och lade händerna på hennes bröst. Hon stod blick stilla. Så tog jag rejäla tag och masserade brösten hårt, samtidigt som jag pressade min återigen hårda kuk mot hennes sköna bak. ”Jag var bara tvungen att få känna på dem”, viskade jag rakt in i hennes öra. ”Gå nu, min sköna arbetskamrat.” Jag släppte henne, och hon gick ut till matsalen. Jag gick också ut, men gick soch satte mig vid ett ensamt bord och drack lite vin. Dansen hade börjat, och folk var allmänt glada och många lite lätt berusade.

Frida, i sin rosa klänning, och i sin alltigenom vackra uppenbarelse, dansade med sin far. Carl var VD på företaget, och han var en hård sådan. Han var ofta ute och kollade vad vi gjorde, men det var ytterst sällan han yttrade några positiva kommentarer om vårt arbete. Oftare var de tillfällen då han klagade på något vi gjort fel. Åh, hon var så vacker, så otroligt sexig, lilla Frida, där hon dansade någon slags kombinerad bugg- och hiphop-dans med sin far. På näthinnan dök det upp, som Jessica hela tiden pratat om, det som fanns under klänningen på Frida. Bilderna växlade mellan hennes bröst, som jag ju faktiskt sett i verkligheten, och hennes fitta, som jag bara målat upp för mig vid Jessicas behandling av mig.

Jag såg den framför mig, Fridas fitta, och kuken stod stenhård i byxorna. Jag bara måste försöka med Frida, det får vara värt risken med Carl, tänkte jag, och såg Frida lämna dansgolvet, på väg ut mot hallen.

Jag gick efter, och fann Frida stående framför en spegel där hon bättrade på sitt läppstift. Hon stod med benen något isär, och bilden var fantastiskt. Hennes lilla goa rumpa avtecknade sig så fint innanför klänningen, som visade varje detalj av hennes former. Och stringtrosorna avtecknade sig så vackert. Nu, tänkte jag, är det rätt tid.

Vi var ensamma i entrén och jag gick fram till henne. Innan hon hann märka mig ställde jag mig mot henne, med min stenhårda kuk rakt mellan hennes skinkor, samtidigt som jag tog tag med högerhanden i hennes midja och pressade henne mot mig. Hon ryckte till, naturligtvis, och försökte vrida sig. Jag tog hjälp av vänsterhanden och höll fast henne, kände min kuk röras av hennes rumpa när hon försökte sig på sin vridning. Jag lutade mig snabbt fram mot hennes ansikte, som hon vred åt vänster för att se vem som var där:

”Hej främling”, sa jag väsande in i hennes öra, och avslutade med att kyssa henne i nacken. Hon slappnade av något, jag höjde blicken och mötte hennes genom spegeln.

”He-ej”, log hon in i mina ögon. ”Så, du minns mig?”

”Mmmm…” Jag flyttade upp min högra hand och lade den mjukt över hennes vänstra bröst. ”Det var med detta det började, minns du det?”

”Ja, det gör jag verkligen.” Hon fortsatte att titta mig i ögonen genom spegeln. Själv sänkte jag blicken något och såg min hand krama hennes bröst. Det gjorde den nu med lite mer kraft, och i mitten av handflatan kände den hennes lilla hårda knopp. Kuken, som låg bekvämt mellan den lilla vackra nittonåringens skinkor, växte sig ännu hårdare. ”Mmmm…” Frida tittade mig in i ögonen igen och jag såg hur hon njöt, samtidigt som hon pressade bak stjärten och gnuggade sig från sida till sida mot mig. Det var definitivt inte bara jag som njöt av närkontakten.

Plötsligt hörde vi röster som indikerade att folk vilken sekund som helst skulle komma ut i hallen. Jag släppte henne snabbt och backade ett halvt steg. Motvilligt slet jag blicken från hennes och, efter att ögonen helt kort vilat på hennes härliga bak, såg jag mig snabbt omkring. Bara några meter ifrån spegeln låg städförrådet, där Jessica behandlat mig så ljuvligt nyss.

”Kom!” Jag tog tag i det lilla flickebarnet och drog henne till dörren. Väl inne tände jag snabbt lampan. Frida närmade sig mig efter att nästan ha snubblat in i rummet av min hastighet. Jag tänkte att detta får vi nog göra snabbt nu, dessutom var jag så kåt att jag inte ville vänta en sekund. Jag tog tag i henne och vände henne om. Hon flämtade till av mina hårdhänta uppfordrande rörelser, men följde lydigt med.

”Gud vad jag har längtat efter det här, vackra flicka”, sa jag medan jag halvt om halvt tryckte ner henne över en stor hög med lakan. Hon stod nu framåtböjd över lakanshögen, med den vackra baken helt nära mig. Hon lät stönande brunstiga ljud undslippa henne när jag satte handen mellan skinkorna, rakt upp mot fittan. ”Vad var det du ville ha i dig, flicka lilla? Vad vad det du snackade om borta vid julbordet?”

”Prata inte så mycket. Kom igen bara”, blev hennes svar. ”Ge mig vad jag vill ha”. Hon tog tag i min hand, som pressade hennes fitta genom klänningen och puttade undan den. Så lyfte hon upp klänningen över baken och ställde sig bredbent: ”Nu!”

Hon var tydligen lika kåt som jag. Jag drog ner byxorna och kalsongerna och slängde dem bredvid mig. Tittade helt kort på hennes häck, som var så vacker, med de svarta stringtrosorna läckert delande skinkorna, och med det svarta tyget som täckte fittan. Jag tog tag i trosorna och drog ner dem, medan jag tittade mellan benen på henne. Hon var helt renrakad! Den lilla underbara kåta Frida-flickan, med den läckraste baken jag sett, hade rakat bort varenda hårstrå på sin fitta. Den var fantastiskt fin. De inre blydläpparna hade letat sig ut en liten liten bit utanför de yttre och hela härligheten glänste av safter. Nu var vi så kåta båda två, och jag antog att hon precis som jag hellre vill knulla än att ha någon form av förspel. Så jag tog tag i höfterna och placerade kuken mot den väntande fittan. Instinktivt förde hon ner sin hand mellan benen och guidade kuken rätt. Jag tryckte in den med all kraft jag kunde uppbåda, och det var himmelskt!

Hon var så trång, denna underbara flicka! Hennes fitta smet åt om min stenhårda stake och pressade den så underbart skönt. Frida stönade till ordentligt när jag tryckte kuken i botten på henne, samtidigt som hon föll framlänges över lakanshögen, så att fötterna lättade något från golvet. Nu bars hennes kropp bara upp av lakanen, som hon låg över, uppressad mot, och upplyft från golvet av min kuk som befann sig så långt inne i henne som det var möjligt. Jag höll kvar kuken så djupt inne i henne ett tag, medan jag insöp situationen. Detta var helt fantastiskt. Denna vackra lilla dam som jag träffat först för ett par timmar sedan, med sitt busiga uttryck, låg här nu helt under min kontroll, och med kuken långt uppe i hennes trånga, fina fitta. Jag böjde mig fram över henne, tryckte in vänsterhanden mellan henne och lakanen, och greppade hennes vänstra bröst. ”Nu jävlar”, tänkte jag och klämde till om bröstet.

Så satte jag fart. Jag började pumpa henne som jag aldrig knullat förr. Med all kraft och med all hastighet jag kunde förmå mig till körde jag kuken in och ut i henne. Jag tror faktiskt att jag inte ens har runkat så snabbt någon gång. Och känslan var helt överväldigande. Fysiskt, med hennes fantastiskt trånga fitta som kramade min kuk så underbart med sina safter som glidmedel. Och med hennes bröst fast i min hand. Och den mentala delen. Med denna urläckra nittonåring, som var en ny bekantskap för mig, på ett fullsatt julbord, med hennes pappa, min chef strax utanför. Och efter att min arbetskompis uppmanat mig att sätta på henne, att sätta på ungflicksfittan. Och som hon njöt, lilla Frida! Hon stönade ut högre och högre för varje bottning, tills hon efter bara ett par minuter skrek ut sin orgasm. Turligt nog hade hon självdisciplin nog att samtidigt pressa ner ansiktet i lakanet som hon låg på medan hon skrek, så att ljudet dämpades något.

Själv hade jag en liten bit kvar och fortsatte att knulla henne genom orgasmen. Fittan kramade mig otroligt skönt när det gick för henne, och ett par stötar senare började jag känn att det var dags. Men jag ville spruta i Fridas mun. Jag drog mig ur och Frida lät nästan lite besviken när kuken åkte ur henne. Jag vände henne och hon fattade vad som gällde. Strax satt den näpna lilla tonåringen på knä och sög kuk som om hon aldrig gjort annat. Hennes läppar bearbetade ollonet och tungan flög över kukskaftet om vartannat. Det hade varit en mycket upphetsande kväll, och kåtheten var så stor att det gjorde lite ont när det gick för mig. Men jag kom. Sperman forsade in i lilla Fridas mun med stor kraft. Hon hostade till och drog ur kuken som fortsatte spruta. Hon runkade långsamt medan sperman flög som ett regn över hennes ansikte. Synen var obeskrivlig. Denna lilla tonåring på knä med min sprutande kuk i ansiktet. Underbart, att spruta ner denna lilla söta nittonåringen med min sperma!

Frida  satte sig på golvet och la sig ner på några lakan.

”Fan, vad skönt… Gud vad härlig du var.”

”Ja, det var helt fantastiskt, lilla flicka”. En idé fick jag. Jag mindes hennes fantastiska rakade kön, och hur Jessica tidigare pratat om det. Jag mindes samtidigt Jessicas rengöring av min kuk, som varit så erotiskt, och insåg hur jag vill avsluta det här. ”Ligg kvar så där, gumman”. Jag gick och hämtade handdukar, som jag vätte ner, precis som Jessica gjort tidigare. Så tvättade jag snabbt av kuken och tog på mig byxorna, innan jag satte mig på knä bakom min erövring.

Jag såg hennes fina fitta, och det rann lite fittsaft blandat med försats ut genom fittmynningen. Lite droppade på golvet, lite rann ner längs benet. Kärleksfullt började jag nerifrån att tvätta hennes ben med handduken. Snart nådde jag upp till fittan och tvättade den försiktigt och ingående. Frida hade börjat rycka i kroppen igen, och när jag hämtade en ny handduk med varmt vatten och formade en liten ”bulle” som jag förde in mellan fittläpparna i min tvätt, så började stönandena igen.

”Vad gör du, härliga man?”

”Bara njut, underbara sexiga lilla tjej”, småskrattade jag till svar, medan jag förde den mjuka, våtvarma handduken djupare. Jag tvättade ett tag, i långsamt juckande rörelser, och Frida stönade högre och högre. När jag slutligen hade för in så mycket av handduken att två fingrar var helt inne med den, tog jag den andra handen till hjälp att gnida handduken mot klitoris på henne. Reaktionen lät inte vänta på sig, efter några stön till skakade hon i orgasm, medan hon pressade in sina stön i lakanet igen.

Jag lämnade hennes söta lilla fitta själv under klänningen och slängde handdukarna i tvättkorgen. Efter ett liten stund av utpustande reste sig Frida och omfamnade mig. Vi möttes i en långsam, känslig kyss, som varade i flera minuter. Underbart att kyssa denna vackra unga varelse, att få ha tungan i hennes mun, att känna hennes mjuka tunga möta min. Så lämnade hon min mun, pressade kroppen mot mig och min återigen halvstyva kuk och viskade i mitt öra: ”Ge mig mer. Jag vill ha din kuk igen.”

”Nej”, svarade jag, ”det får bli en annan gång. Nu skall vi äta julbord.” Jag vet inte hur jag lyckades tacka nej till det, till att få den lilla fittan om mig igen, men av någon anledning kände jag att det skulle bli ännu bättre så här. Och av någon för mig okänd anledning så var jag säker på att vi skulle knulla igen. Men inte här, inte nu. Jag smekte henne på skinkorna, in mellan benen där trosan satt på plats igen och masserade hennes fitta lätt bakifrån. ”Men lita på att jag vill in där igen. Du har så skön fitta, lilla Frida.”

Epilog

Dagen efter det fantastiska julbordet ringde Jessica mig. Jag hade ju misstänkt att hon var på väg bort från sin pojkvän. Nu hade hon mycket riktigt lämnat sin Kjell, och bjöd hem mig för att fullfölja det hon lovat. Under julbordskvällen sade ju hon att ”Du får inte knulla mig, inte ännu”. Men det vill jag lova att det fick jag göra den dagen.

Denna märkliga tjej, som inte tidigare velat snacka om sex alls, var en otroligt sexhungrig dam. Och hon ville verkligen prova massa märkliga varianter, något som jag inte misstycke det minsta till. Och det visade sig vara sant, det jag misstänkte, att hon tände på Frida. Så några dagar senare föll alla bitar på plats.

Hemma hos Jessica mötte jag och Frida upp, och den kvällen var nästan lika häftig som julbordet. Minnet av vad de härliga flickorna gjorde med varandra är klart starkare än vad jag gjorde med dem. Och jag höll mitt löfte från julbordet, och fyllde den lilla Frida ordentligt. Precis som jag gjort många gånger sedan dess.

Föregående Inlägg

Felicas Gloryhål

Nästa Inlägg

Firmafesten