Hetero / Straight

Lånar polarens fru…

– God morgon! Sa hon glatt när jag kom in i köket.
– Hej. Svarade jag och log trött mot henne. Mitt huvud värkte och munnen var torr.

Hon reste sig från köksstolen och gick till skåpet och tog fram en kaffekopp till mig. Jag hade sovit över hos min polare Alexander och hans 29-åriga fru Sabina efter en rätt hård kväll på krogen. Alexander och jag hade varit kompisar i 32 år. Vi var båda tre år när vi träffades på dagis och har hållit ihop nästan dagligen sedan dess.

Det slog mig att Sabina inte ens var påtänkt när jag och Alexander träffades första gången.

– Alexander var tvungen att sticka till caféet och jobba för tjejen som skulle öppna ringde och sjukskrev sig i morse. Sa Sabina.
– Stackarn. Han lär ju inte må bättre än mig idag. Sa jag och kliade mig i huvudet.
– Så är det att vara egenföretagare. Sa Sabina med ett hånleende.

Sabina hade ett par randiga pyjamasbyxor och ett vitt linne på sig. Hennes små bh-lösa bröst putade fint under linnet och de tycktes välformade och fasta. Hennes långa mörka hår var lite morgonrufsigt och hängde ner över ryggen och nådde nästan till hennes smala midja.

Jag hade bara mina boxerkalsonger och en t-shirt på mig och stolen jag satte mig på kändes riktigt kall mot mina lår. Jag hade precis tagit en snabbdusch för att vakna till liv, men det hade inte den effekt jag hade önskat. Baksmällan var påtaglig och ögonen kändes som att dom var fyllda med grus och jag hade en obehaglig smak av bakfylla i munnen.

– Hade ni kul på krogen igår? Frågade Sabina nyfiket.
– Jodå, det var skoj. Det blev lite sent bara. Svarade jag.
– Vart var ni då?
– Först var vi på CG’s och tog några öl, sen gick vi vidare till Swing. Där träffade vi Stefan och grabbarna. Det blev ett jäkla drag.
– Träffade ni inga tjejer då?
– Nja, det var mest gamla skåp. Svarade jag och fnös.
– Är det inte dags att släppa tankarna på Anna nu? Det var ju trots allt sju månader sen ni separerade.
– Det är inte henne jag tänker på när jag är ute. Det klickar inte bara. Jag har ingen lust att träffa någon ny tjej på krogen.

Sabina reste sig för att gå till kylskåpet och ta fram juice. När hon passerade bakom mig böjde hon sig fram över min axel och sträckte ner handen mellan mina ben och tog tag om ’paketet’.

– Jamen den här då? Ska inte den få roa sig ibland? Viskade hon i mitt öra och skrattade.

Sedan släppte hon taget och gick vidare till kylskåpet. Jag tittade på Sabina. Hon var otroligt vacker och det kändes skönt när hon tog tag om kuken. Vad ville hon med det egentligen? Jag slog snabbt bort tanken på henne.

– Jodå, den ska väl få sitt den med vad det lider. Det var ju ett tag sen sist. Svarade jag hest.
– Hur länge sen då? Frågade Sabina nyfiket.
– Det är väl fyra, fem månader sen skulle jag tro. Svarade jag ärligt.
– Va! Så länge? Stackare. Hur klarar du dig så länge mellan gångerna?
– Hehe, man får se till att jobba mycket, och så får det väl bli en handtrall lite då och då. Svarade jag lite generat. Du då? Hur ofta har du sex då? Fortsatte jag.
– Vi har väl sex ett par, tre gånger i veckan, minst. Jag älskar sex och fick jag välja skulle vi ha det minst en gång om dagen. Svarade Sabina och skrattade.
– Hahaha.. Du menar att Alexander inte klarar att mätta dina behov? Sa jag och skrattade.
– Jodå, men sex kan man ju inte få för mycket av.
– Nej, det är ju möjligt. Men det räcker inte med sex för att jag ska bli tillfredställd. Det ska ju finnas lite bakom pannbenet också. Svarade jag.
– Men hallå! Snälla du. Tror du inte att vi tjejer tänker likadant om er killar?
– Jo, det gör ni säkert. Men vad jag menar är att jag kan inte bara ta hem en tjej för att ha sex. ’One night stands’ är inget för mig. Jag skulle nog inte ens kunna få upp den om tjejen följde med hem för att bara ha sex. Jag skulle reta mig på att det inte fanns någon mental balans mellan oss. Sa jag uppgivet.
– Det tror du bara. Nog skulle du få stånd om en tjej började klä av sig framför dig. Du är nog inte så himla annorlunda mot andra killar som du tror, Sa Sabina och log hånfullt.
– Nej, jag tror faktiskt inte det. Det skulle kännas så patetiskt.

Sabina tittade på mig med pliriga ögon. Hon satt tillbakalutad på köksstolen med ena benet uppdraget. Hon lade huvudet lite på sned och drog handen genom håret medan hon funderade på någonting. Hon var otroligt snygg att titta på. Hon hade skarpa, intensiva ögon som hela tiden följde min blick medan vi pratade. Hon läppjade på sin juice och ställde sedan ner glaset på bordet igen. Därefter drog hon sina båda händer genom sitt morgonrufsiga, långa hår.  Jag såg hennes till synes fasta bröst puta under det vita linnet och bröstvårtorna syntes tydligt genom tyget. Sedan förde hon ner sina händer mot sina bröst och började massera dom lätt. Hon tittade på mig med sin intensiva blick medan hennes händer började smeka hennes kropp ner över magen. Hon särade på sina ben och hon förde ner sina händer mot sin fitta och masserade utanpå pyjamasbyxorna.

Jag satt helt tyst och kunde inte förmå mig att ens kommentera det hon gjorde. Min blick var som fastklistrad i hennes ögon som tittade intensivt på mig. Sedan tog hon tag i linningen på pyjamasbyxorna och drog dom sakta av sig. Hon hade ett par vita, nästan genomskinliga trosor på sig. De hade ett vävt blommönster som täckte det mesta i grenen men jag kunde ändå skönja hennes renrakade fitta genom tyget. Återigen smekte hon sig på fittan utanpå trosorna men denna gång slöt hon sina ögon och bet sig försiktigt i underläppen och njöt uppenbarligen av det hon gjorde. Hennes andra hand sökte sig upp under linnet och började smeka sitt ena bröst medan hennes andhämtning blev snabbare.

Min kuk började reagera och reste sig snabbt och fick mina boxerkalsonger att resa sig som ett tält. Det var en underbar syn att se Sabina smeka sig själv. Men tankarna kastades mellan upphetsning och förtvivlan. Jag satt ju och kåtade upp mig på att titta på hur min äldsta och bästa väns fru smekte sig själv, hemma i hans eget kök. Hela tiden skrek min hjärna att jag skulle gå därifrån, men min kropp verkade ha kapat alla kontakter till hjärnan och fortsatte att sitta kvar och låta sig bli upphetsad av hur denna underbara tjej smekte sig själv.

Sabina drog av sig sitt vita linne och blottade sina underbara välformade bröst. Hon var otroligt vacker där hon satt nästan helt naken med brett särade ben och smekte sig själv. Jag kunde inte göra annat än att dra ner linningen på mina kalsonger och ta tag om min nu stenhårda kuk och börja runka.

Sabina tittade återigen på mig och drog efter andan när hon såg min kuk. Hon åt den med sin intensiva blick medan hon försiktigt bet sig i underläppen. Hon reste sig upp och drog av sig sina trosor och slängde dom i mitt ansikte. Jag fångade dom med handen och förde dom mot min näsa och sög i mig hennes underbara dofter. Hon tog ett par steg mot mig och ställde sig gränsle över min kuk. Hon fortsatte att smeka sig mellan benen och jag betraktade hennes renrakade fitta. Den var underbar. Hennes små blygdläppar trängde fram i springan och den såg så inbjudande ut. Jag smekte hennes långa slanka ben med mina händer samtidigt som jag började kyssa hennes navel och min tunga lekte med hennes piercing. Hennes kropp var varm och skön och hennes hud luktade fantastiskt gott.

Sabina lade sina händer på mina axlar medan jag förde upp ena handen mot hennes fitta. Hon darrade till vid min beröring och hon stönade tyst. Hon var härligt blöt och fingrarna gled lätt mellan hennes blygdläppar.

– Jag vill känna din stora kuk i mig. Jag har längtat efter det här så länge. Stönade Sabina
– Men Sabina, allvarligt. Alexander är min bästa vän. Vi kan inte fortsätta. Sa jag.
– Han kommer aldrig att få veta någonting. Kom igen nu. Jag behöver det här.
– Nej, Jag kan inte. Snälla du.
– Skärp dig. Du har ju redan smekt min fitta. Skulle det göra någon skillnad om vi knullade?

Sabina stod fortfarande gränsle över min kuk med mina fingrar i sin fitta. Helvete! Vad skulle jag göra? Jag var så kåt så kuken kunde sprängas när som helst. Men det är min bästa väns fru som jag fingerpullar. Hon har rätt.
Vi har redan passerat gränsen för vad som är acceptabelt. Plötsligt böjde hon på sina knän så att mitt ollon hamnade mitt i fittmynningen. Hon grep tag om kuken och styrde den rätt och sjönk ner över den så att halva kuken gled in i henne. Min upphetsning hindrade mig att stoppa henne.

Hennes fitta var otroligt varm och oväntat trång. Det var en otroligt skön känsla att känna hur kuken långsamt trängde in i henne. Nu gick det inte att hindra längre. Nu var det gjort.

Långsamt började Sabina att rida mig. Jag började suga på hennes bröst medan hon gled upp och ner längs min stenhårda kuk.  Jag höll mina händer om hennes smala midja medan jag kysste och sög på hennes bröst. Sabinas fitta var otroligt skön och hennes kropp helt underbar. Hon stönade högt för varje gång hennes fitta gled ner till kukroten. Hennes trånga fitta kramade hårt om min stenhårda kuk.

Jag reste mig upp med Sabina fortfarande uppträdd på kuken, och satte henne på bordet. Hon lade sig ner och råkade välta min kaffekopp så att kaffet rann ut över bordet och ner på golvet. Jag stog nu mellan hennes ben och betraktade hennes underbara nakna kropp. Min blick svepte från hennes vackra ansikte ner mot dom underbara, fasta brösten, ner över magen med den smala midjan och slutligen ner till hennes fina, renrakade fitta vars blygdläppar var särade av min kuk som var djupt inne i henne.

Jag började föra kuken ut och in i henne och känslan av att känna hur kuken bearbetade hennes trånga fitta var helt underbar. Hon höll sina händer på sina bröst och nöp sina bröstvårtor med fingertopparna. Sedan drog jag långsamt ut kuken ur henne och ställde mig på knä mellan hennes ben och kysste hennes renrakade och blöta fitta. Hon smakade underbart. Min tunga lekte mellan hennes blygdläppar och slickade hennes klitoris. Sabina stönade ett långdraget stön och vibrerade av upphetsning varje gång jag vidrörde hennes klitoris. Efter en stund satte hon sig upp på bordskanten och höll sina händer bakom mitt huvud och tryckte mig mot sin fitta. Sedan klev hon ner från bordet och ställde sig på knä och stödde sig på armbågarna mot golvet och svankade kraftigt.

Hennes underbara fitta gapade mot mig och ville ha kuk.

– Knulla mig. Jag vill känna din kuk i mig igen. Kved Sabina tyst.
– Mmm. Du är så jävla skön Sabina. Svarade jag och styrde in kuken mot hennes fitta.

Jag tryckte på och min kuk gled lätt in i hennes trånga fitta. Jag tog tag om hennes höfter och började knulla henne hårt bakifrån. Sabina stönade högt för varje stöt jag gjorde i henne. Hon kastade med sitt hår och bet sig i underläppen för att inte skrika ut all njutning. Slutligen började Sabina skaka krampaktigt medan hennes fitta kramade hårdare om kuken. Hon skrek högt när hennes orgasm sköljde över henne. Jag ökade takten och stötte kuken hårt in i henne. Medan hon fortfarande skakade av orgasm, exploderade jag i en orgasm som jag inte haft på länge. Jag tryckte in kuken djupt i henne och lät kuken pumpa ut sin varma sperma och fylla hennes sköna fitta. Det var stora mängder som min kuk tömde i henne.

När våra orgasmer lagt sig och våra spasmiska skakningar lagt sig flyttade hon sig så att min slaka kuk gled ur henne. Jag sjönk ihop över henne och vi låg så en lång stund och bara höll om varandra. Efter en stund satte sig Sabina upp på golvet och sträckte sig efter sitt juiceglas och drack ett par djupa klunkar. Sedan tittade hon på mig med sina intensiva ögon och log.

– Såå… Du kan inte få stånd för bara ett ligg va? Sa Sabina och skrattade belåtet.
– Jag ställde bara upp för min bästa väns fru. Svarade jag ironiskt.

Sabina var otroligt vacker. Jag låg på golvet och betraktade henne medan hon satt helt naken på golvet med benen i kors och med juiceglaset i handen. Hennes långa hår hängde ner över axlarna och täckte brösten något.

Hon tittade mig djupt i ögonen och vi sa ingenting mer. Vi funderade båda på vad vi hade gjort. Plötsligt ringde telefonen. Sabina sträckte sig efter den och svarade.

– Hej Älskling. Svarade hon i telefonen efter att ha sett i displayen vem som ringde. Nej, vi är vakna. Vi sitter och äter frukost och snackar lite. Fortsatte hon. Jaha, okej. Stackare. Hur mår du då?  Skyll dig själv. Hahaha.. du skulle må då va? Jaja, visst. Det kan vi göra. Okej, vi ses sen. Puss och kram.

Hon lade på och tittade på mig. Alexander skulle bara veta att vi satt nakna och nyknullade på köksgolvet.

– Han måste jobba hela dagen, och undrade om vi ville komma förbi senare och äta lunch.
– Ja, det kan vi väl göra. Svarade jag.
– Jag hoppar in i duschen, vill du följa med? Frågade Sabina.
– Nja.. Vill, vill jag ju men det skulle nog inte vara så bra.
– Varför då? Vi har ju redan haft sex en gång så vi kan ju lika gärna göra det igen.
– Ja, men det får räcka med det.
– Okej, skyll dig själv då. Sa Sabina och reste sig.

När vi gjort oss i ordning hoppade vi in i bilen och åkte in till stan. Jag körde, även om jag kanske inte borde ha gjort det. Sabina retades hela tiden genom att smeka mig på låret eller genom att smeka sig själv mellan benen. Jag kände mig mer och mer kåt på henne, så när hon knäppte av sig sitt säkerhetsbälte och böjde sig fram mot mig och knäppte upp mina byxor lät jag henne fortsätta. Hon fick fram min halvslaka kuk och sög in den i munnen. Det var otroligt skönt att känna hennes mun om kuken.

Hon sög hårt med långa långsamma drag. Hennes läppar slöt tätt runt kukskaftet och bearbetade kuken på ett underbart skönt sätt. Det tog inte lång stund innan jag kände hur kuken växte inne i hennes mun. Jag fick svårigheter att koncentrera mig på bilkörningen så jag svängde av vid ett industriområde och parkerade bilen på en tom parkeringsplats i utkanten av området.

Sabina fortsatte att bearbeta min kuk med sin mun och jag satt tillbakalutad och bara njöt. Hon sög fantastiskt skönt. Efter en stund tittade Sabina upp på mig med sin skarpa blick. Hon öppnade förardörren och kravlade sig ut och vinkade ut mig också.

Vi stod tätt ihop och kysstes och kramades medan Sabina sakta runkade min kuk som stod rakt ut genom gylfen. Jag föste henne mot motorhuven och vände henne så hon stod med ryggen tätt mot mitt bröst. Sakta knäppte jag upp hennes jeans och tittade mig omkring så att ingen såg oss. När byxorna var uppknäppta drog jag ner dom tillsammans med hennes trosor och förde ner handen mellan hennes ben. Hennes fitta var blöt och mina fingrar gled lätt in mellan hennes blygdläppar.

Sedan puttade jag fram henne så hon stod lutad över motorhuven och stödde på sina armbågar medan hon svankade kraftigt. Jag ställde mig tillrätta bakom henne och drog ner mina byxor innan jag förde kuken mot hennes längtande fitta. Jag såg hur hennes blygdläppar särade på sig när ollonet pressade sig in i henne. Kuken gled hela vägen in i hennes trånga fitta på första försöket. Hon var så himla skön. Hennes fitta kramade hårt om kuken medan jag förde den ut och in i henne så jag såg hur hennes blygdläppar följde med något när jag drog kuken ur henne. Det var en underbar syn att se hennes blygdläppar töjas ut runt kuken.

Jag höll ett hårt tag om hennes höfter medan jag knullade henne hårt med långa kraftfulla stötar. Sabina stönade sammanbitet och gjorde taktfasta motstötar vilket fick hennes stön att bli kraftigare.

Just som hennes orgasm närmade sig fick jag plötsligt starka samvetskval. Vad i helvete håller jag på med?

– Sluta inte. Knulla mig hårdare. Sa Sabina plötsligt med ett stön.

Jag vaknade snabbt ur mina tankar och kom på mig själv att stå helt still medan Sabina desperat stötte mot min kuk. Instinktivt började jag återigen stöta in kuken i henne igen med långa kraftiga stötar. Sabina fick en våldsam orgasm vilket fick henne att skrika och stöna högt om vartannat. Hon kastade med huvudet så att håret flög genom luften. Hennes fitta kramade om möjligt ännu hårdare om kuken medan hon tryckte sig hårt emot mig så att min kuk sjönk djupt in i hennes sköna fitta.

När hennes orgasm lagt sig något, gled hon av min stenhårda kuk och vände sig om och föll på knä framför mig och tog min kuk i sin mun och började suga. Hon slöt sina läppar om ollonet och sög på den som en klubba. Medan sög hon in hela kuken i munnen igen och lät den glida långt in i sin sexiga mun. Hon masserade min pung med ena handen medan hon höll den andra handen om kukroten och runkade samtidigt som hon lät min kuk glida långsamt ut och in i hennes mun. Jag höll min ena hand bakom hennes huvud och pressade henne försiktigt emot mig.

Snart kände även jag hur sprutet var på väg. Även Sabina märkte det och började runkade kuken med ena handen och fortsatte att massera min pung med den andra. Jag sprutade min sperma rakt i hennes ansikte med sex, sju kraftiga strålar. Hon gapade stort och fick några skott i munnen. Hon svalde allt jag sprutade i henne. Jag tog tag i kuken och drog några drag innan jag kramade ur de sista dropparna i hennes nu gapande mun medan jag tryckte hennes huvud hårdare mot kuken. Sista droppen var tjock och rann långsamt ner på hennes tunga. Hon slöt sina läppar om ollonet igen och sög i sig att de sista dropparna. Sedan reste hon sig och kramade mig hårt.

– Tack för en underbar dag. Viskade Sabina i mitt öra samtidigt som hon nafsade i min örsnibb. Hon luktade av kuk och sperma och min kuk ryckte till av den sexiga doften.
– Tack själv Sabina. Du är otroligt skön att knulla med. Svarade jag tyst.
– Ska vi åka vidare till caféet nu?
– Visst, det gör vi. Svarade jag.

Sabina fick fram en näsduk och torkade av den rinnande sperman från sitt ansikte. Hon skrattade åt den stora mängden och slickade sig om läpparna.

– Satan så mycket du sprutar, fnissade hon.

Hon satte på sig sina jeans igen och rättade till kläderna medan jag drog upp mina byxor och knäppte dom. Sedan satte vi oss i bilen och körde vidare in mot stan för att träffa Alexander.

När vi kom till Caféet kom Alexander fram till Sabina och dom kysstes djupt och länge. Tänk om han visste att han just nu kysste den mun som jag precis haft min kuk i och som jag sprutat full med sperma. Men han verkade inte märka någonting. Sedan satte vi oss och åt lunch tillsammans alla tre.

Efter några dagar ringde Alexander till mig.

– Tjenare Alexander. Svarade jag.
– Tjena. Hur är det? Du har inte hört av dig på ett par dagar. Sa Alexander.
– Nej, jag har haft mycket på jobbet. Svarade jag undvikande.
– Åh fan. Du kommer att jobba ihjäl dig en vacker dag.
– Säkert, men jag dör rik i alla fall. Svarade jag och skrattade.
– Du, det var en sak jag skulle vilja fråga dig. Sa Alexander plötsligt med allvar i rösten.

Mitt blod frös som till is. Hade han fått reda på vad jag och Sabina hade gjort?

– Vaddå? Frågade jag nervöst.
– Jo, jag och Sabina har snackat lite. Jag vet inte hur jag ska säga det här.
– Kom igen, det är mig du pratar med.
– Ja, det är just det. Därför känns det lite pinsamt.
– Säg det bara.
– Jo, Sabina och jag har snackat lite om att vi skulle vilja prova på en trekant. Och du var den enda jag skulle kunna tänka mig tillsammans med Sabina. Sabina tyckte det vore en bra idé. Jag vet att det kanske låter sjukt, men vad tror du? Skulle det vara okej för dig att hjälpa oss med det här?
– Eeeh… Jovisst, om det är okej för er så. Sa jag medan jag skrek av lycka inombords.
– Vad skönt. Toppen. Kan du komma hem till oss ikväll så får vi se vad det leder till?
– Visst. Jag kommer. Vi ses sen då.
– Bra, okej. Vi ses.

Vi lade på och jag kom på mig själv att sitta med ett brett leende och ett praktstånd.

Jag skulle få knulla henne igen.

Föregående Inlägg

Massiva sprut på underbara kvinnor

Nästa Inlägg

Hotellstädning