Gruppsex

Kroki med maximal njutning

Ibland händer de mest märkliga saker när man minst anar det.
Och ibland spårar allting märkligt ur så att ingen kan hejda det som sker.

Det här var precis vad som hände mig för ett par år sedan. På den tiden levde jag ett ungkarlsliv och umgicks mycket med mina kompisar. Mest umgicks jag med en tjejkompis som heter Anna. Vi har umgåtts till och från sedan barnsben och känner varandra utan och innan.

Trots att hon är riktigt ärtig har vi aldrig varit tillsammans utan bortsett från lite nervöst fummel när vi var 15 varit helt platoniska med varandra. Fast vi snackar en hel massa sex och hon gillar att komma på mig med en bula i byxorna om hon berättat nåt häftigt. Hon gillar att retas och pikas en hel massa nämligen. Mycket snack och kiv lite verkstad alltså och vi är båda bekväma med det.

Anna gick på den här tiden det rör sig om, på konstfack och hon umgicks mycket med en klasskamrat därifrån, Tina. Så vi tre satt ofta hemma hos varandra i våra små lägenheter och fikade, såg på video och snackade. Början till det som så småningom om långt senare kom att hända var att vi kom in på tjejernas behov av Kroki träning. Naturligtvis övertalade dem mig till att bli deras privata modell. Så blev våra fika och video kvällar snabbt kroki och snacka kvällar istället. Med mig naken och dem skissande.

Det blev lite som när man snackar i en bastu, när man umgås naken kommer man varandra närmare och pratet blev allt personligare och intimt. När stämningen blev för allvarlig kunde jag lita på att Anna gav sig den på att jag skulle få stånd. Det blev ett spel mellan oss. Hon råkade få in samtalet på sex eller så och jag försökte undvika åka dit.

Det är ingen överdrift att säga att Anna vann fler gånger än jag. De första gångerna så undrade Tina om jag ville ha en paus eller så och såg lite generat intresserat på min styva stake.

– Oj då, lite på hugget idag, fnissade hon.

Anna bara njöt!

Jag har en ganska stor kuk, typ 22 centimeter lång ca, men den är nog högst ovanlig till omkretsen kanske till och med åt det enorma hållet. När jag får stånd syns det i alla fall himla tydligt.

En kväll i början innan Tina fattat vad Anna hade för sig och jag haft världens ribba i säkert 20 minuter och hon försynt undrat om jag inte ville ta en paus för att, för att, typ den ser rätt ansträngd ut som hon sa. Anna bara blinkade åt mig och fnissade.

– Nej du får hålla den där posen ett tag till för jag vill fortsätta med den här skissen lite till. Det verkar väl inte gå nån nöd på honom, han tycker säkert det är jätte skönt att sitta så där med dasen i vädret, nickade hon åt Tina.

Och det var ju sant, jag hade börjat gilla det.

– Är det så, jag menar är det inte jobbigt menar jag, undrade Tina, den ser ju väldigt hård ut.
– Äae, både och sa jag, lite skämmigt och lite pirrigt spännande och när den är så här så är det ju både skönt och en aning hmm spänt. Den vill ju få komma till… typ, sa jag.
– mmm det syns, sa Tina, värsta bongen ju. Orkar du fortsätta ändå, frågade hon artigt.
– Det är Okey, sa jag.

De fortsatte skissa hela passet färdigt och jag kunde inte få kuken att lugna sig den kvällen, jag hade vrålstånd när de var färdiga. Tina behövde gå direkt sen och började samla ihop sina grejer.

– Det är nog bäst vi lämnar dig i fred nu, så du inte får du vet kåtslag eller nått.

Hon fnittrade lite och spelade lite med ögonen mot min kuk. Anna skrattade till.

– Du ser rätt het ut kompis, kul att se att du är så glad att se oss, flinade hon.

Det fullkomligt rann försatser ur mig vid det här laget.

– Gud, vad den ser kåt ut, andades Tina ut. Nu måste jag gå så inte kukdoften sätter sig i kläderna fortsatte hon ock fnittrade, det skulle inte Tomas gilla.

Tomas var hennes aktuella strul. Anna hade fått på sina ytterkläder under tiden.

– Jag kommer också, sa hon.

När hon skulle smita förbi mig chockade hon mig genom att helt flyktigt dra med handen över kuken.

– Ha så skönt, du var grym idag, viskade hon.

Det var så knäna nästan vek sig under mig. Jag såg hur Anna flinade när hon på väg ut snabbt torkade bort mina hala safter på ett papper.

Förstå att jag tokrunkade den kvällen. Men det här var fortfarande bara en försmak av vad som komma skulle. Tina fattade snart galoppen och sedan hade jag två retstickor som satt och retade upp mig. Det var kärvänligt och hjärtligt och det var ett spel vi alla fick en kick av.

Annas beröring var en engångsföreteelse men Tina kunde ibland komma och fingra lite på den, bara för hon inte kunde låta bli, som hon sa. Men hon gjorde aldrig något mer än bara något flyktigt som lämnade kuken längtande efter mer. Jag var som lera i deras händer.

Vi umgicks utan krokin också och då höll vi inte på så här. Men kroki hade vi minst en gång i veckan. Våra krokistunder blev rena sexsamtals stunder ibland. Vi pratade ganska ohämmat om våra fantasier och så. Anna erkände att hon brukade drömma om att bli bunden av en blond tjej, fast hon inte brukar tända på tjejer annars, som i drömmen sedan smeker, slickar, fingrar henne på alla de rätta ställena länge länge länge.

Tina rodnade kraftigt första gången hon berättade om sin spermafetisch.

– Jag älskar se kukar spruta, kladda med sperman i ansiktet och så, berättade hon röd som en tomat i ansiktet.

När hon berättade vad hon brukade göra med Tomas för att få honom att spruta som hon ville fick jag alltid stånd. Och det gick inte tjejerna obemärkt förbi.

– Det där skulle du gilla va, garvade Anna åt mig, när Tina berättat hur hon mjölkat Tomas på nått nytt sätt. Din kompis här står ju som ett spett i alla fall.

Tina brukade haka på och skämta om att hon kanske skulle förbarma sig över mig här och nu.

– Visst… kom igen, här och nu, svarade jag rappt.
– Nä, du! Det får du fixa själv grabben, log Tina.

Jag berättade om mina funderingar om maximal njutning och vad det skulle vara. Typ bli masserad och knullad samtidigt eller nått. Eller om man då inte skulle kunna koncentrera sig tillräckligt på någon njutning. Vi pratade förstås om mycket mer men dessa var liksom huvudteman som alltid på nått vis återkom.

Deras hösttermin gick och vi var ifrån varandra och våra krokiseanser hela jullovet. Jag tror att vi alla tyckte det var skönt med lov och ett litet break från våran tighta grupp skadade oss inte heller. Kändes lite sunt rent utav!

Efter fyra veckors paus blev första kroki sessionen ganska uppsluppen och flammsig. Efter bara ett tag kände sig tjejerna färdiga och tyckte vi skulle se på film istället. Te sattes på och kakor dukades fram ur Annas skafferier. Vi kröp upp i soffan och inte förrän då tänkte någon av oss på att jag naken fortfarande, det var så invant för oss.

– Här ta en filt bara, sa Anna och kastade till mig en pläd.

Vi såg Shakespeare in love på tv medans vi myste och puttrade. Jag satt i mitten och Anna satt i skräddar ställning till höger om mig medans Tina satt lutad bakåt med benen sträckta över mitt knä och fötterna borta hos Anna.

Filmen tog slut och kanalen övergick i porrfilm! Tjejerna flinade och tyckte att den ska vi prompt se på. Snart satt jag naken i soffan mellan två retstickor till damer med världens stånd så klart, vad annars.

Tina började efter typ halva filmen pilla lite med fötterna på min kuk och jag reagerade kraftigare än vad jag någonsin gjort. Pungen drog ihop sig och på nåt viss blev jag nästan ett med min kuk. Den började darra i takt med min puls. Tina slutade med fötterna när hon märkte min reaktion. Både hon och Anna som också reagerade på min reaktion lutade sig fram och tittade lite närmare på spektaklet.

– Oj oj oj då, flinade Anna, lättretlig idag.
– Mmm, grymtade jag.
– Shit, fnittrade Tina, titta på kuken.

Vi tittade på den allihop. Skinnet spände över kuk och pung så varenda ådra syntes och den blev nästan helt lila.

– Jag bara måste få känna på den, sa Tina och sträckte fram handen och greppade försiktigt runt pungen och kukroten. Shit va grymt hård, fortsatte hon, du är helt sjukt hård. Anna du bara måste känna!

Anna sköt nästan automatiskt fram handen och tog tag runt mitt skaft.

– Va varm den är, sa hon, och så jävla hård.

Med båda tjejernas händer på min kuk i det här tillståndet höll jag på att gå upp i atomer, trots att de inte i egentlig mening gjorde några krävande rörelser. Jag gnydde till. Anna drog tillbaka sin hand medans Tinas tog ett stadigare tag om roten. En sakta ström av blank klar försats började långsamt välla upp ur mitt ollon.

– Shit, sa Tina igen, jag känner hur den pumpar och darrar. Jag bara måste få göra så här sa hon och drog upp handen längs skaftet och med lätt hand i en snabb rörelse smorde hon in toppen av min kuk med mina egna hala safter.

Jag gnydde till igen, som en hundvalp som blivit trampad på svansen. Tina ryckte åt sig sin hand. Anna tittade storögt på mig och våra blickar möttes.

– Du måste nog göra nåt, sa Anna sakta, ska vi gå ut en sväng medans du, du vet. Det är OK fast vi är hos mig. Du kan nog inte gå hem så här, log hon.

Jag fann mig inte direkt, var ganska luddig i huvudet.

– Du, spring och runka med dig, hojtade Anna då.

Hon drog mig upp ur soffan.

– Va du ser kåt ut kompis, skrockade hon och tittade på min kuk-torped som stod darrande rakt upp mellan mina ben. Jag började gå mot Annas badrum, kuken vaggade för varje steg.
– Tina, ska vi gå en sväng under tiden, sa Anna.
– Mmm svarade Tina, det är nog bäst det.

Medans de reste sig ur soffan tittade de åt mitt håll och såg rätt förundrade ut medans de log åt mig.

– Fast, sa Tina, jag vill gärna se på om jag får?
– Bara jag får spruta inom 1 minut så går vad som helst, hasplade jag ur mig.

Ett par steg senare var jag i Annas badrum. Jag lutade mig mot väggen med ena handen och tog tag i kuken med den andra. Kuken var som ett vått, varmt och hårt känselspröt. Jag började tokrunka, fort och hårt. Tjejernas tisslande när de kom in i badrummet märkte jag bara i förbiseende.

Det var bara jag och min kuk just då.

Max en minut senare kom jag i en otrolig orgasm. Kroppen surrade, jag blev som gelé. Kuken sprutade ut över Annas badrum. Upp på spegeln, ut över badkaret och upp på väggen framför mig så det rann ner längs Annas kakel. Det stänkte åt alla håll och kuken fortsatte spruta medans jag sjönk ner på knä.

– Shit, så porrigt suckade Tina.

Jag mötte Annas blick där hon stod i dörröppningen med mössa och halsduk i händerna med ett fascinerat ansikte vänt mot mig. Jag tittade mot Tina, hennes blick var fastnaglad på min kuk som fortsatte spruta. Jag hörde mig själv, fast som någon annan stöna. Jag fick greppa badkarskanten med båda händerna för att inte falla ihop helt.

Då stack Tina fram handen och med långa, långsamma kraftiga tag runkade hon mig , mjölkade ut det som gick.

Nån minut senare satt jag bara och flämtade. Tinas hand och tröjärm var helt nedsölade. Min sperma rann längs kaklet. Vi tittade på varandra och skrattade. Under en massa fniss och skamgrepp så sanerade tjejerna både mig och Annas italienska kakel.

En stund senare tog vi en sen kopp te innan Tina gick hem till Tomas. Medans jag klädde mig för min promenad hem undrade Anna;

– Var det där maximal njutning tror du?
– Maxat tryck kanske men jag gjorde ju nästan allt självt, sa jag.
– Mmm du var jättehäftig att se på, jag är glad jag och Tina inte hann gå på promenad, sa hon.

Hon log mot mig och brast ut i ett smil.

– Hej då, sa hon sen, nu ska jag tänka lite på min njutning. Hon blinkade med ögat.
– Mmm ha de så skönt, sa jag.
– Kanske jag tänker lite på maximal njutning också, fortsatte hon och stängde bakom mig.

När vi träffades nästa gång var vi nästan lite förlägna tills Tina sa nått grovt i stil med att:

– Jag hoppas du inte misstycker att jag smakade på din sperma.

Då föll vi i skratt.

– Det märkte jag inte ens, sa jag.
– Kom igen, skulle jag kunna låta bli det med en sån spermafontän i händerna? Du, I love cum, you know, flinade hon.

Det blev ett mer vanligt skisspass den här gången. Anna pratade om hur kåt hon blivit av att se mig så där otroligt kåt.

– Jag med, sa Tina, jag brutalknullade med Tomas när jag kom hem till honom. Det var supercoolt av dig att jag fick se på, fortsatte hon.
– Du, bara jag fick spruta så var allt annat coolt just då.

Hon gav mig en slängkyss och flinade.

Sen hade vi våra krokipass hela vår terminen utan att nått särskilt hände. Visst hade jag stånd nån gång men inget speciellt som då på vintern. Tina hade det lite struligt med Tomas och lagom till sommaren gjorde de slut.

Anna har en svägerska som driver ett spa i Värmland och hon tyckte det vore en kanon idé för Tinas skull att åka dit o mysa lite. Tina var inte så deppig egentligen, men det var ju en bra idé hur som helst att åka på spa. Anna erkände att hon och sin svägerska var ganska förtroliga med varandra, så jag skulle inte bli chockad om hon, svägerskan Lisa alltså, gav mig någon gliring eller så.

– Jag fattar, hon kan allt om kroki då, sa jag.
– Mmm sorry, sa Anna. Även lite om badkar o så sa hon lite generat.

– Va juste du är, skrattade Tina.
– Jag har inte berättat för nån annan sa Anna, jag är ledsen.
– Det är Okey, sa jag. Glöm det!

Anna gav mig en kram och sa tack. Lisa visade sig vara både en varm och rätt fräck Madame. Lisa bjöd på allt när vi var där. Vi fick prova vad vi ville och äta gott. Vi provade olika behandlingar och umgicks ofta i våra badrockar. Tjejerna skämtade om att de var ovana att se mig med så mycket kläder när jag bara hade handduken virad runt kroppen. Lisa satte oss i massageträning och gav oss både teori och praktiska övningar att hålla på med. Vi blev snabbt grymma på nackar, händer och fötter.

Efter en härlig middag med Lisa så berättade hon att hon sett till att damernas relaxavdelning var bara åt oss så vi kunde basta och så tillsammans om vi ville. Klart att vi ville! Snart satt vi i bastun alla tre. Tjejerna i sina handdukar, jag naken så klart. Strax efter kom Lisa in i bastun hon med.

– Håller du dig lugn ännu, gav hon mig en passning.
– Ja en så länge e han lugn sa jag, och flinade tillbaka.
-Ja, det ska ju vara en pigg rackare det där annars har jag hört, log hon.

Lisa var klädd i ett vitt ställ, blus och kjol. Vill ni öva mer på massage eller prova någon annan behandling kan jag fixa det mesta här. Kom med sa hon och gick ut. Vi tassade efter ut i förmaket till bastun där det var rätt behagliga 35 grader.
Lisa pekade på två massage britsar.

– Anna du kan väl ta den här och du Tina den där. Nu ska jag visa er lite bra massage trix, sa Lisa.

Jag fick ställa mig vid Annas bänk och Lisa stod vid Tinas.

– Vad är det här för hål, undrade Anna, om ett stort hål i sin massagebänk.
– Den där är för gravida, sa Lisa, magen ska få plats där.

Jag fick vända mig om medans tjejerna la sig på bänkarna och la sina handdukar över rumporna.

– Fegisar, sa jag!
– Det räcker med dig naken tycker jag, skrattade Tina.
– Jag tycker nog ni är lite orättvisa jag med, flinade Lisa.
– Du är ju också påklädd, sa jag.

Då skrattade Lisa högt, inte lite fräck du, flinade hon. Ska det vara så kan jag ju alltid ta av mig blusen lockade hon.

Det var nu det började spåra ur på riktigt. Tärningarna var kastade. Lisa var 35 år gammal men när hon knäppte upp några knappar i blusen och hennes bastanta bröst pockande skymtade fram ställde sig kuken rätt upp direkt. Tjejerna visslade.

– Ja se killar alltså. Nu får du koncentrera dig på Annas rygg istället.
– Visst, jag försöker!

Jag försökte göra så som Lisa visade men jag var på väg in i ett rus, ett nytt kåt rus! Jag såg hennes bröst majestätiskt vagga, såg Tina och Anna i bara handduk och kände Annas hud i mina händer. När det var dags att byta kivades dem alla med mig och min belägenhet. Och nu skulle Lisa visa på mig!

– Du får nog ta gravidbänken du med skrattade Lisa, så du inte klämmer dig!

Jag var förbi all blygsel för länge sedan. Jag la mig på bänken på mage med kuken ner i hålet. Både Tina och Anna böjde sig ner för att titta.

– Det ser helt galet ut, garvade Tina.

Nu böjde sig även Lisa ned. Hon började skratta, högt!

– Förlåt, jag fattar att du är kåt o så, men det ser så himla roligt ut, skrattade hon vidare.

Jag kände en hand runt staken som drog några tag. Det var förstås Tina som kom upp med ett spjuvt smil.

– Nä nu får ni lugna er tjejer sa Lisa. Jag är faktiskt här för att visa lite massagetips. Kuklekar får ni vänta med!

Så började Lisa massera mig. Och sedan fick Anna och Tina prova att göra lika dant. Kroppsdel för kroppsdel. De jobbade sig från fötterna upp till låren. De använde rikligt med oljor. Rumpan. Härligt och innan Lisa var klar med rumpan lät hon en hand glida ner i bänkens hål och kramande smeka min pung och kuk sakta, oljigt. Jag stönade högt!

– Men Lisa, skrattade Anna! Jag trodde kuken skulle hållas utanför massagen!

Och så fnittrade de alla tre. Tinas tur på rumpan, hon knådade hårt och långsamt. När Lisa sa, bra Annas tur. Passade också Tina på att massera mina kulor lite. Nu var jag spräng kåt. Kuken började närma sig sitt humör från i vintras. Anna tog vid på rumpan. Utan att jag märkte det gled Tina ner under bänken.

Så när hon plötsligt medans Anna masserade min rumpa började hon dra min förhud upp och ner med sina oljiga händer. Sakta. Jag hade svårt att ligga still, det var så himmelskt skönt. Tina vågade inte hålla på länge för min kuk var nu lika spräng färdig som sist hon lekte med den. Men hon sa till Lisa att hon måste titta på den. Lisa kröp ner under bänken.

–Herrejösses, suckade hon, stackars pöjk.

Jag kände hur hon löst förmodligen med ett finger strök mig över kuken. Det ryckte i kuken vid varje snudd. Lisa slutade. Det var så nära att jag sprutade. Hon kom fram till mig. Hon log mot mig.

– Det är bra nu Anna och jag tror inte du ska röra nått annat just nu, sa Lisa.

Jag kände hur min kuk började droppa av kåtsafter. Lisa styrde över fokus från min kuk till min rygg. Jag fick lite andhämtning. Fast medans de knådade min rygg helt fantastiskt var jag ändå hela tiden medveten om min värkande kamrat under mig. Pungpåsen kändes flera storlekar för liten och hela kuken stramade.

– Dags att vända sig om, sa Lisa och väckte mig ur min rusiga värld.

Ryckigt och snabbt vände jag mig om. Tjejernas uppsluppna tjatter tystnade direkt. Jag förstod dem. Min kuk såg helt galen ut. Blålila, oljig med sega klara trådar som dinglade och blodådrorna var pulserande tydliga nu när huden var så spänd. De tittade storögt på den.

– Herre min skapare, sa Lisa förlösande, hur ser du ut.

Tina skrattade till nästan nervöst. Anna var kaxigare.

– Han blir så här ibland, flinade hon.
– Gör det ont, undrade Lisa, något oroat, jag har aldrig sett en kuk så här, vad säger man… spänd tidigare.

Kuken var sprängfärdig, jag behövde spruta mer än någonting annat och visst värkte den på sätt och vis men jag kunde inte påstå att det gjorde ont. Istället grymtade jag fram:

– Den spränger!!!
– Han klarar sig, sa Anna, raskt. Du får knipa lite, flinade hon, Lisa, visa mer nu.
– Han kan runka av sig i duschen sen, sa Tina glatt, jag vill också fortsätta.
– Tjejer jag vet inte om vi kan fortsätta, titta på hans penis den den ser ju så plågsamt pilsk ut, sa Lisa. Ni retar honom förstår ni väl, fortsatte hon.
– Vi ser det, log Tina.
– Jag vill att vi retas ännu mera, sa Anna och log. Om vi droppar våra handdukar får vi väl fortsätta lite till va, frågade Anna mig.

Hon såg mig djupt i ögonen.

– Okey eller? Frågade hon igen.

Vad gör man?

– Okey okey, fortsätt fortsätt, stötte jag fram.

Anna log hemligt och började lossa sin handduk. Hon såg fantastisk ut, yppig nästan lite knubbig men helt fast i kroppen. Brösten fasta, styva och tillräckligt stora för att matcha hennes kurviga kropp.

– Ta da, skrattade hon.
– Du är fan inte klok du, skrattade Tina.
– Du är jättesnygg! Fick jag ur mig
– Tack kvittrade hon. Tina din tur, kvittrade Anna vidare.

Tina droppade sin handduk. Hon visade sin smärta kropp för mig kråmande, drog med händerna över de små fasta brösten. Hennes styva bröstvårtor var långa och hennes fitta helt rakad. Hon såg kåt ut.

– Fränt, sa jag med ögonen fastklistrade på hennes rakade kön.
– Mmm sa hon.
– Nu kör vi på, sa Anna.
– Mmm vänta en sekund bara, log Lisa, ska vi göra detta så ska vi göra det ordentligt.

Hon log finurligt. Hon började knäppa upp sin blus och tog sensuellt av sig den. De väldiga brösten gungade majestätiskt på plats när hennes BH också togs av.

– Vilka bröst du har, sa Tina och tog orden ur munnen på mig.
– Fantastiska, sa jag.

Lisa tittade upp på mig och log. Hon klev ur sin kjol och trosor och var liksom Tina helt rakad. Min kuk pirrade oroande nu och mer försats välde fram. Tjejerna skrockade om att nu var det dags att se vad jag tål. Lisa dirigerade tjejerna mer utstuderat nu. Mina fötter och ben masserades samtidigt av Anna och Tina medans Lisa strök mig med oljiga fingrar över magen. Deras händer kom nära nära snuddande min kuk. Retade mig mer och mer.

Och vart jag än tittade så såg jag en naken kvinnokropp. Deras ansikten var rosiga, glada och anspända. Jag stönade högt när de nuddade kuken. När hela jag var färdig masserad utom på ett ställe slutade dem för att betrakta resultatet lite. Fnittriga tittade de på mig där jag låg inoljad med sprängfärdig kuk framför dem. Lisa började rota i sin väska.

– Jag bara måste få, skrattade hon och drog fram en kamera. Du är en syn för Gudarna, log hon.

Jag orkade inte protestera. Lisa började plåta min kuk.

– Vänta, sa Tina, ta nu. Hon greppade min kuk med båda händerna och log stort.

Jag ställde mig i en båge av njutning och stönade högt.

– Den är så varm ropade Tina.
– Jag med, skrattade Anna.

Med kramande händer runt min kuk plåtades den. Jag kved av njutning och behov av utlösning. De samlades runt mig igen.

– Alla visar sina special knep, skrattade Tina, och började runka mig sakta.

Jag kved och stönade. De skrockade. Lisa hällde olja över min kuk medans Tina kramade den.

– Min tur, sa Lisa.

Hon runkade mig med tummarna hårt pressade mot undersidan av kuken. Jag kunde inte ligga still och stönade högt. Anna tog över och runkade kuken med ena handen medans den andra kramade min pung. Jag skakade av njutning men kuken hade gått i baklås. Jag började undra om jag inte kunde spruta längre. Jag borde ha sprutat! Kuken spände så hårt.

– Jag måste få spruta stönade jag.

Tjejerna verkade inte ta någon notis om mina kval.

– Så här brukar de gilla sa Tina och började med händerna mitt på kuken och drog dem kramande åt olika håll.

Den ena ner mot pungen den andra upp till ollonet och sedan tillbaka till mitten. Jag skruvade på mig. Lisa tog tag i mig så jag låg still igen. Tina kramade mig bestämt åt olika håll. Anna tog tag i pungen igen och kramade den ordentligt medans Tina fortsatte. Jag stönade högre och högre men den där ilningen i pungen vägrade komma.

– Jag måste verkligen få spruta, kved jag.
– Är det skönt, log Anna.
– Jag blir galen, flämtade jag, det är så skönt men jag klarar inte mer nu.
– Jag ska nog tömma dig på varenda droppe sperma, fnissade hon.

Så började hon runka mig taktfast, hårt och bestämt, fortare och fortare. Hon tittade mig i ögonen, djupt in. Så böjde hon sig ned och tog lätt mitt ollon åka i sin mun. Hon sög och runkade mig frenetiskt. Det var så himla skönt och jag blev mer och mer fylld i pung och kuk. Den började värka av allt blod i den men sprutet vägrade komma.

– Jag kan inte spruta, halvskrek jag, jag måste få spruta, jag sprängs snart!
– Låt mig försöka sa Anna efter några minuter.

Hon tog min kuk i handen, tittade mig i ögonen hon med.

– Det är är helt galet vad jag tänker göra med dig, skrattade hon. Jag ska suga DIN kuk, fortsatte hon, jag ska suga dig så in i H-vete, bara så du vet.

Jag hörde Tina och Lisa skrocka i bakgrunden. Deras mummel fortsatte medans Anna böjde sig fram, rörde med läpparna mot mitt ollon. Hon lät tungan först sakta slicka provande runt ollonet. Sen koncentrerat på undersidan av ollonet vid strängen. Hon lät tungan fladdra.

– Åhhhh Anna, suckade jag.

Plötsligt lät hon så mycket av min kuk som hon kunde ta glida sakta in i hennes mun medans hennes läppar hårt kramade den.

– GUD! HJÄLP! Vad härligt det ser ut, hörde jag Tina säga.
– Mmm pep Lisa.

Anna sög mig hårt och sakta till en början. Sedan allt vildare. Hennes tunga trycktes mot undersidan av kuken. Jag gurglade av njutning men kuken började göra ont nu!

– Det verkar fan som du har pluggat igen den, sa Tina, de grymaste blå ballarna jag sett.

Anna sög mig så det smaskade och sörplade. Så tittade hon upp.

– Va ska vi göra tjejer, sa hon, vi kan ju inte lämna honom med kuken så här! Titta på den, sa hon och höll i den med ena handen, helt makalöst son den ser ut.
– Sorry kompis men du ser rätt komisk ut, sa Tina.
– Jag har aldrig sett nått liknande, fortsatte Lisa, undrar om du borde åka till doktorn egentligen, den har ju nästan lila färg nu.
– Skitkul, sa jag, hej syster jag har sprutkramp kan jag få nått lugnande, ironiserade jag tvärt.

Då asgarvade alla tjejerna.

– Vilken grej det vore, flinade Tina, hej syster jag har ball hojta.

Anna tog kommandot igen.

– Tror du du kan få den att spruta om du gör det själv, undrade hon?
– Vet inte, sa jag.
– Prova, sa hon.

Jag satte mig upp och ställde mig så jag kunde luta mig mot britsen. Tjejerna stod runt mig. Vi verkade alla inse hur skruvat det här var. Vi log åt varandra.

– Vilken kväll va, sa Tina.

Jag började runka medans de tittade på. Kuken kändes så varm och hård i händerna, jag kände knappt igen den som min egen. Tjejerna började först lite försiktigt heja på mig med små tillrop.

– Runka kuken. Hårdare. Runka den medans vi tittar på dig. Spruta för oss. Jag vill se din kuksås. Tokrunka den.

Det var galet, tre nakna toppen tjejer stod och hejade på när jag runkade min ömmande kuk för glatta livet. Efter en tio minuter var jag trött i armarna.

– Det går inte, sa jag upprivet! Jag blir knäpp. Det är så skönt men så påfrestande, sa jag.�
– Nu vet jag, sa Lisa då. Hon gick bort till en byrå och plockade fram en plasthandske. Vi masserar prostatan, funkar inte det funkar nog inget, fortsatte hon.
– Vi gör vaddå? undrade Tina.
– Ett finger i rumpan och masserar hans prostata, sa Lisa. Jag har gjort det när jag var sjuksyrra förr. Det hände att någon sprutade av det fast de inte ens hade stånd.
– Det låter ju effektivt, sa Tina, men undrar om det hjälper på den här besten sa hon och flinade.
– Hur gör vi, undrade Anna?
Lisa drog på sig handsken och smorde in långfingret med nått. Hon satte fingret mot mitt anus.
– Är det okey, undrade hon?

Jag nickade. Sakta förde hon in sitt långfinger i stjärten på mig. När hon nuddade min prostata ilade det till och jag ryckte till. Nu känner jag den, sa Lisa, här uppe, sa hon och pekade.

– Den känns som en persiko kärna ungefär, berättade hon.

Hon började massera min prostata med fingret medans hon styrde in kuken i sin mun och började suga den. Jag såg stjärnor. Kuken ploppade ur hennes mun.

– Tina, hjälp mig lite, sa Lisa, knåda den med mina bröst lite.
– Ja, flinade Tina, det vill jag se.

Lisa ställde sig så hennes meloner kom i jämnhöjd med min kuk. Tina böjde sig fram och greppade brösten.

– Va tunga dem är, fnittrade hon. Sen klämde hon ihop dem runt min kuk.
– Anna, mer olja, sa Lisa.

Anna hällde olja över min kuk, Lisas bröst och Tinas händer. Så började min kuk glida fram och tillbaka mellan de sammanpressade brösten. Världen bara snurrade nu. Lisas finger i rumpan, hennes bröst runt kuken och så började Tina suga mig.

– Pungen är min, hojtade Anna och greppade den med oljig hand.

Och då! Det började ila i pungen, darra i ögonlocken, kittla i benen och bubbla i kuken.

– NU SPRUTAR JAG! Halvskrek jag

De fortsatte kukbehandlingen och jag kände hur det kom. Jag började få svårt att stå still.

– Nu, nu, nu lät jag. Jag spände hela kroppen.
– Kom igen bara, tjöt Anna.
– Jag känner, sa Lisa.

Då kom jag! Tina var blixtsnabb. Slutade suga.

– Titta, nästan skrek hon och släppte Lisas bröst och tog i stället kuken med båda händerna. Sperman slungades rakt upp i luften, en tjock stråle högt upp som landade över Lisas häpna ansikte. Tina såg lycksalig ut.

– Whaow, skrek hon, när nästa stråle pumpades ur min kuk som en raket, rakt över Lisas underbara bröst.

Anna och Lisa tjoade dem med. Det mesta bara snurrade runt och känslan i kuken och resten av kroppen var enorm. Tina knuffade bort Lisa och satte sig på huk framför min sprutande kuk. Med båda händerna runt min kuk i ett stadigt grepp sög hon mig stenhårt medan min sperma fyllde hennes varma mun. Hon drog runt den sprutande kuken i hela sitt ansikte och jag har aldrig sett någon så galen i sperma. Jag hade det så jädra skönt, jag var salig.

Snart lugnade kuken sig och Tina sög mig tom och lät den slakna lite i hennes sköna mun.

– Vilken befrielse, log jag lyckligt en stund efter explosionen.

Tre rosiga tjejer tittade på mig. Tina såg lycklig ut, sken som en sol. Både hon och Lisa var nedstänkta av min sperma. Anna tittade milt mot mig och såg så vacker ut. Lisa satt och såg helt tagen ut. Hon drog ur sitt finger.

– Det fungerade, log hon.

Då började vi skratta allihop. Anna kramade min avspända kuk som fortfarande var stor och svullen.

– Vilken falukorv det blev av din tunnis, flinade hon.

Tina stod och slickade sina fingrar rena från mina safter.

– Mmmm, log hon och tindrade med ögonen.
– Har du mera? fnittrade hon.
– Hur mycket som helst, svarade jag.

Vi log mot varandra. Lisa skrattade till.

– Va är det, undrade Anna.
– Titta hur jag ser ut, log hon lite generat, oljig, sperma överallt och, och… hon tvekade lite innan hon sa. ”vad brukar man skämta om, lämna snigel spår? Jag är plaskvåt, log hon.

Automatiskt drogs våra blickar till hennes rakade sköte när hon samtidigt ställde sig ståtligt framför oss andra. Hennes mussla var helt öppen och blänkte blöt. Även ner på låren kunde vi se hennes safter rinna sakta ned. Vi tittade på varandra, det glittrade i ögonen på Tina. Så sprack hon upp i ett stort smile.

– Jag är också sådär blöt, sa hon! Hon tog tag i Lisas hand. Känn sa hon! och förde Lisas hand upp mellan sina ben.

Jag såg hur det klickade till nått i dem båda när Lisas hand nådde målet. Sekunden senare kysste de varandra vilt och hett. Båda hade en ivrig hand mellan sina ben. Lisas andra hand höll i Tinas hår. Tinas fria hand tryckte Lisa hårt mot sin kropp. De höll på att äta upp varandra! Deras händer fick deras fittor att smacka. De stönade och hetsade varandra med heta ord.

– Ta mig. Gud. Oh, du gör det så skönt. Mera. Du är så våt o hal.

Anna tittade storögt på dem. Vi log åt varandra. Anna to några steg mot dem och styrde sedan in dem i Bastun. På darriga ben följde jag efter dem. Min ”falukorv” hängde framför mig. I Bastun hamnade Lisa och Tina snabbt i en 69a. De borrade ner sina ansikten i varandras sköten. Anna satte sig på en bänk. Hon kallade på mig med fingret.

– Din tur att jobba lite, sa hon spjuvt leende och särade sina ben och pekade på sin vidöppna fitta.

Jag satte mig framför henne, böjde mig ner och började slicka henne försiktigt.

– Mmm, slicka min fitta, suckade hon.

Jag hörde hur Tina och Lisa stönade i bakgrunden. Vi fortsatte sedan denna orgie hela natten. Min kuk orkade resa sig ett par gånger till och alla tre fick den i sig. Alla älskade med alla och ibland alla på en gång.

Tinas stön när jag pumpade henne med min kuk medans Anna kramade och sög på hennes bröst och Lisa hade ett finger i hennes rumpa glömmer jag aldrig. Hon orkade inte resa sig på flera minuter efter de orgasmer hon fick.
Jag uppfyllde hennes drömmar genom att låta henne få alla mina sprut över sitt ansikte.

Hon älskade verkligen att bli nersprutad.

Det var en magiskt urspårad natt.

Föregående Inlägg

En fest, en säng och två systrar

Nästa Inlägg

Oväntad Thaimassage