HS / BS

Kompisrunk till polarens fru

Vi hade skippat sista passet på konferensen för att istället gå till baren för att dricka och prata. Nu hade det gått några timmar och vi hade hunnit bli salongsberusade. Alexander pekade på några kvinnor som satt några bord längre bort och som deltog i samma konferens.

– Hon den rödhåriga är grymt fin. En riktig milf om du frågar mig, sade han med adress en kvinna i 30-årsåldern.
– Ja, hon är snygg, svarade jag.

Alexander tog en klunk och tittade drömmande bort mot bordet med kvinnorna.

– Ja, det är bara att erkänna. Det hade varit häftigt att få vara med någon ny, sade han.
– Men du, din fru är ju helt underbar. Hur snygg som helst, svarade jag.

Sanningen var att det är precis så det ligger till. Alexander fru Veronica är 39 år, mörkhårig, smal, med stora bröst. Jag hade klätt av henne med blicken, i smyg, i många år. I drommarna har jag knullat henne både framifrån och bakifrån. Hon har säkert svalt 10 liter sats från mig i mina drömmar…

-Omväxling förnöjer, du vet hur det är, svarade Alexander och skrattade medan han fortsatte att sippa på sin whiskey.

Hans blick fortsatte att skanna av bordet med konferens-milfar lite längre bort.

– Skulle du vilja ha henne? Min Veronica, alltså? Frågade han plötsligt.
– Ha, ha, du ska icke hava begärelse till din nästas hustru, eller vad var det vi lärde oss på konfirmationen? svarade jag snabbt men generat tillbaka.

Alexander skrattade men hans ansiktsuttryck blev snart allvarligt igen.

– Jag måste erkänna, det gör mig sjukt kåt att någon tänder på min Veronica. Att någon skulle vilja knulla med henne och jag fick titta på, och kanske delta.

Jag kom mig inte för att svara. Jag fumlade lite med mitt ölglas och skrattade tillbaka. Samtidigt kände jag hur hård jag blev. Tanken på Veronicas nakna kropp, hennes bröst, att se henne njuta, att få vara den som ger henne njutning.

– Hur många gånger har du sprutat i fantasin att det är  Veronica du sprutar på… eller i? undrade Alexander plötsligt.
– Eh, jag…
– Men kom igen, du behöver inte vara blyg. Det är helt ok. Jag sade ju just att tanken gör mig hård. Ärligt, jag är stenhård just nu.

Vi hade aldrig pratat sex med varandra förut och definitivt aldrig sagt något sexuellt om våra fruar. Att Veronica gjorde mig kåt var en väl förborgad hemlighet som jag aldrig delat med någon.

– Om du vill så kan jag visa bilder och en film på Veronica, naken. Men då får vi gå upp på hotellrummet. OK?

Jag nickade bara tyst till svar, lite lätt paralyserad men bultandet mellan mina ben talade sitt tydliga språk. Jag ville verkligen se henne naken och om Alexander ville visa så var jag inte den som tänkte hindra honom. Vi åkte i tystnad upp i hotellhissen och skyndade sedan fram till rum 324. Alexander öppnade dörren till sitt rum.

– Vänta lite, sade han och försvann in i badrummet.

Där stod jag med bultande kuk och undrade vad jag egentligen höll på med. Efter någon minut kom Alexander ut igen, bara iklädd ett par tajta kalsonger. Han styva kuk syntes rejält.

– Om du vill se så får du nog ta av dig lite också, sade han medan han leende lade sig ovanpå hotellsängen.

Jag vände mig om och började klä av mig och lade mig sedan intill honom i sängen. Hjärtat bultade taktfast, min lem var stenhård och jag var någonstans i gränslandet mellan förvirrad och sprängkåt.

– Kolla här, sade Alexander och fick fram sin iPad.

Han började scrolla bland bilder från förra sommarens semester. Det var bild efter bild på Veronica på stranden, i baddräkt och bikini. Jag märkte att Alexander börjat smeka sig utanpå kalsongerna samtidigt som han visade bilderna. Veronica var naturligt vacker och hennes kropp underbart milfigt, mjukt inbjudande.

– Nu ska du få se, sade Alexander.

Han bläddrade fram bilder från hotellrummet och jag fick för första gången se Veronica topless och leende in i kameran.

– Gillar du vad du ser? Undrade Alexander medan han lät blicken vandra från bilden till handen som smekte kuken utanpå kalsongerna och min hårda doning som gömde sig bakom kalsongtyget.

Han fortsatte att bläddra bilder och där dök så Veronica upp naken, i duschen, i hotellsängen. Vidare till bilder där Alexander smekte henne, hon sög hans kuk, de knullade. Satan så sexig hon var.

Alexander gav mig Ipaden så jag kunde bläddra själv och så reste han sig upp och drog av sig kalsongerna. Han stod där framför mig med ett hårt stånd. Jag tappade nästan orienteringen själv. Vad skulle jag göra? Titta på hans hårda kuk eller på bilderna där han knullade med sin fru?

– Nu tar du av dig kalsongerna, vi ska kolla på en film med Veronica, beordrade han.

Jag fumlade av mig mina kalsonger och där låg vi nu nakna intill varandra. Han bläddrade fram en film där han knullade Veronica, jag skakade av kåthet när jag såg henne njuta. Synen av Alexanders kuk som plöjde upp hennes lilla tajta fitta var underbar. Och som ett litet porrproffs tog hon hela hans sats i munnen och ansiktet. Sperman stänkte över hennes vackra ansikte och jag höll på att svimma av kåthet.

Plötsligt kände jag Alexander hand på min kuk. Jag var nu så kåt att kuken nästan värkte.

– Jag tror nog Veronica skulle dö av kåthet om hon visste vad vi höll på med nu. Hon skulle nog vilja vara här och leka tillsammans med oss, sade Alexander.

Plötsligt låg vi på sidan i en 69:a och jag hade Alexander kuk framför mig. Jag började långsamt smeka honom samtidigt som jag kände att han gjorde detsamma med mig. På IPaden kunde jag höra Veronica stöna i en ny film.

Så kände jag hur Alexander lät sin mun omsluta min kuk. Jag har aldrig varit intim med en man tidigare, förutom några få tillfällen då jag och vänner smekte oss ihop till porr i tonåren. Men Alexander behandling var så skön, hans tunga lekte med min kuk och gav mig njutning med mycket saliv. Jag hade nu definitivt tappat all all fattning.

Jag böjde mig lätt framåt och lät min mun och mina läppar sluta sig kring Alexander stenhårda kuk. Det skulle inte dröja många minuter innan vi närmade oss ett crescendo. Jag formade mina fingrar runt Alexander pung, medan min högerhand bestämt runkade hans stenhårda kuk.

– Åh, herregud, jag kommer snart! stönade han.
– Vänta på mig, mumlade jag med hans kuk långt ner i halsen.

Samtidigt som jag kände den första salta kaskaden spruta in i min mun, sprutade jag också. Hans kuk pumpade in mängder med sperma i min mun och jag juckade frenetiskt i hans sköna sugande mun. Når vi pumpat färdigt i varandras munnar så sög jag långsamt på hans kuk…

– Hallå där, sade Alexander plötsligt medan han tog ytterligare en klunk av whiskeyn. Du försvann bort i något drömland, där en minut. Är allt OK? Vill du ha något mer från baren?

Jag tittade mig runt och såg en hotellbar full av människor som var upptagna med att summera den första konferensdagen.

– Eh, förlåt, sade jag ursäktande. Jag har lite mycket i huvudet just nu. Ja, jag tar gärna en öl till.

Det finns inga Kommentarer än

Skriv en kommentar

Föregående Inlägg

Yngst i familjen

Nästa Inlägg

Grabbkväll med Angelica